Sms Uplata Kladionica U Srbiji

Koliko je sms uplata kladionice Srbije popularna i da li se uopšte koristi? Sve prednosti takvog načina plaćanja i drugih tehničkih stvari, saznajte u nastavku teksta. Donosimo odgovore u vezi sa svim pitanjima oko postavljanje opklada sms uplatom. Predstaviti ćemo vam i proći zajednički celokupan proces korištenja ovakvog načina plaćanja te nakon čitanja našeg članka neće ostati nepoznatih detalja.

Kladionice sa sms opcijama plaćanja u Srbiji:

sms uplata kladionica
Bonus
200% bonusa do 45.000 RSD
Sms uplata Klađenje
250% bonusa do 20.000 RSD
+ 200 RSD bez uslova
Sms uplata Klađenje
100% bonusa do 5.000 RSD
Sms uplata Klađenje

Veliki deo popularnih i savremenih kladionica je već uveliko uvelo ponudu sms uplata kladionica gde vam se nudi nova metoda plaćanja depozita. Pored navedene metode postoje i mnoge druge koje se u tu svrhu koriste. To su uglavnom e-novčanici, platne kartice u novije vreme i kriptovalute koje sve više dobijaju na značaju. Međutim gledajući savremene trendove cilj kladionica je olakšati ljudima pristup svemu od igranja i klađenja do pologa depozita i slično.

S tim u vezi kako mobilne aplikacije su uredile sve stvari na jednom mestu, na taj način je moguće i plaćanje putem mobilnog uređaja. Na taj način je još lakše uživati u top ponudama kladionica i olakšati sebi svaki segment igre. Moguće je dopuniti bilo kada i bilo koliko bez obzira na sve.

Nije tajna ni da je u određenim kladionicama moguće ostvariti i dodatne pogodnosti kao besplatni spinovi ili druge promocije upravo zbog načina uplate vašeg depozita. Na taj način kladionice vas stimulišu za korištenjem određenih prednosti a vama kao igraču dodatno olakšavaju stvari.

Plaćanje SMS Depozita U Kladionicama

Uplata preko mobilnog je dodatno prilagodila korisničku uslugu igračima a samim tim i odnos kladionice prema igračima. Ova popularna metoda je nedavno uvedena, rekli bi unazad godinu do dve. U odnosu na ostale metode veoma je prihvatljiva i možemo istaći najpogodniji način za plaćanje depozita ako ne i najbrži.

Obično se ovaj način uplate depozita ne naplaćuje odnosno ne povlači određene naknade koje bi vas dodatno koštale. Tako je moguće uštedjeti na dodatnim naknadama za razliku od e-novčanika npr gde vam se radi konverzija valute naravno uvek uz određenu naknadu. Slanjem sms-a na broj uz dodavanje iznosa koji želite nadopuniti kao i broj korisničkog naloga ustvari uspešno završavate uplata putem sms.

Postupak je veoma jednostavan, slanjem sms-a na određeni broj birate koliki iznos depozita želite položiti te na taj način u svega nekoliko minuta imate depozit na svom korisničkom računu.

Kladionice Koje Nude Uslugu SMS Depozita

Relativno je noviji način pristupa koje za sada samo savremene i moderne kladionice uvode u svoju ponudu. Ipak s vremenom verujemo da će se ta lista proširiti i na ostale kladionice. Dok se ne ispune i ti uslovi igračima je sasvim solidna ponuda domaćina koje mogu da izaberu u pogledu sms pologa depozita na korisnički račun.

S tim u vezi i kvalitetne korisničke podrške su na usluzi pa ih je tako moguće kontaktirati na više načina. Domaćini koje možete izabrati u pogledu sms depozita u Srbiji su:

  • Maxbet
  • Meridianbet
  •  Mozzart

Sigurnost Pologa Depozita

Sigurnost Pologa Depozita

Sms uplata kladionica je prilično siguran način pologa depozita. Vi i vaši podaci su zaštićeni jer se kladionice obavezuju na provođenje određenih protokola i sigurnosnih sertifikata. Bezbezdnosni protokli kao što su HTTPS, SSL ili BC se proveravaju od strane ovlaštenih službenika koji pregledaju svu dokumentaciju. Takođe kladionice koje posluju kod nas a i regionu obavezne su primenjivati GDPR pravila. To znači da se vaši podaci koriste isključivo za ono što je i svrha pri registraciji te vas onaj kod kojeg ste se registrovali štiti od bilo kakvih zloupotreba.

Softveri koji koriste kladionice su takođe prestižni i sertifikovani od međunarodnih labaratorija za testiranje. Kladionice su prinuđene takođe i voditi odgovornu politiku klađenja kao i borbe protiv ovisnosti o klađenju. Sve su to dodatne garancije kojim vam se nudi i jačmi sigurnost vas, vaših podataka i vašeg novca.

Nije potrebno posebno istaći da je moguće određivati vlastite limite u smislu maksimalnog i minimalnog te na taj način odrediti se sebe pragove u kojim želite da se krećete.

Registracija Računa

Procesi koji smo na našem sajtu zajedno sa vama prošli nekoliko puta sa različitim domaćinima su vrlo jednostavno bez preterano zahtevnih koraka. Sve što vam je potrebno jeste nekoliko ličnih podataka, kao i korisničko ime i lozinka. Eventualna potvrda emailom kao verifikacija je poslednji korak pri registraciji računa.

Kontakt servis je svakako tu za vas u bilo kojem momentu da im se obratite ukoliko imate problem pri registraciji ili uplata putem sms.

Prednosti, Mane I Saveti

Sms uplata kladionica nudi zaista kvalitetnu uslugu koja u odnosu na druge metode uplate ima dosta prednosti. Kako ne bi istakli samo prednosti uvek postoji i pokoji nedostatak a isključivo od vas zavisi koliko će to ići u vašu korist. S tim u vezi mnogo dobre ponude u pogledu kladionica u Srbiji ima a svako će izabrati za sebe ono što mu najviše odgovara.

Prednosti:

  • Brze transakcije – novac će biti na vašem računu za nekoliko minuta;
  • Jednostavan za korištenje – čak i početnik će ga brzo naučiti;
  • Sigurno i anonimno;
  • Sigurno – sredstva će biti dodijeljena na vaš račun bez greške i igrač će dobiti odgovarajući izvod od mobilnog operatera.

Nedostaci:

  • Samo određene kladionice u Srbiji nude opciju SMS depozita;
  • Ograničeni iznos depozita;
  • Neki operateri naplaćuju naknade.

FAQ

Koja je prednost mobilnog depozita?

Prednosti mobilnog depozita ima više. Pre svega instant depozit koji liježe na vaš račun je nešto što je prvo čime se ova metoda može pohvaliti. Jednostavno je za koristiti i svi se mogu prilagoditi.

Da li je sigurno uplaćivati depozit preko sms-a?

Naravno, kladionice su se obavezale na zaštitu korisnika i njihovih informacija u skladu sa zakonom. Dodatni protokoli osiguravaju bezbednost celokupnog sistema pa je gotovo nemoguće izmanipulirati takvim stvarima.

Jesu li najpopularnije kladionice i najbolje?

Sve zavisi koji segment se gleda. Najpopularnije svakako jesu najperspektivnije zbog celokupne ponude i mogućnosti koje se nude. Ipak moguće je pronaći i domaćine koji su manje popularni a imaju sveobuhvatnu ponudu za koju se većina igrača može odlučiti.

Koji je najsigurniji način plaćanja?

Obzirom da ima više njih na vama je opcija koji želite da izaberete. Svi su metodi sigurni a ako već želite da birate popularnije metode su sms uplata je jedna od najboljih i najbržih. Poznate su i druge kao platne kartice ali zbog bankovih obrada možete čekati i do nekoliko dana.

Postoje li druge popularne metode online plaćanja?

Uplata svakako može da se uradi na više načina i to online putem. Od Skrilla, Neteller, iPay vaučera i drugih manje popularnih metoda. Šta god da odaberete nećete pogrešiti a razlika je neznatna u vremenu čekanja na prispeće depozita.

Leave a Comment