Najbolje Kvote Za Treći Fudbalski Susret – Srbija VS Švajcarska

Kladionice su već pripremile visoke kvote za treći fudbalski susret u grupnoj fazi G, Svetskog prvenstva, koji se izgra između  reprezentacije Srbije i Švajcarske. Utakmica je planirana da se igra 2. Decembra 2022., na stadionu 974 u Dohi, u 20 časova. Susret ovih ekipa omogućio je kladionicama da stave vrlo zanimljivu i odličnu ponudu kvota ali i izbor klađenja. Mozzart, Maxbet i Circus su pripremile najbolje kvote za klađenje na ovaj meč, kao i gledanje utakmice na njihovim sajtovima, pa preporučujemo da ih pogledate.

Švajcarska Meč će se završiti nerešenim rezultatom Srbija
Švajcarska Meč će se završiti nerešenim rezultatom Srbija
Švajcarska Meč će se završiti nerešenim rezultatom Srbija

Pored Brazila, Srbija je već upoznata sa igrom švajcarskih fudbalera. Na prethodnom Svetskom prvenstvu reprezentacija Srbije imala je priliku da igra protiv Švajcarske. Mnogi su dali prednost Srbiji da će dobiti ovaj meč, kako bi se revanširala. Ipak, ostaje da se vidi da li Srbija može da nadmudri reprezentaciju Švajcarske.

Srbija VS Švajcarsa – Kvote I Favorit

Do sada smo mogli videti da su uvek nešto niže kvote ako se kladite na favorita utakmice. Iako su niže one ipak znaju da vas priblize dobitku, ukoliko ste postavili opkladu. Međutim, popularne kladionice kao što su Maxbet, Mozzart i Circus nude visoke kvote koje svakog ljubitelja sastavljanja tiketa ugodno iznenađuje. Mnogi analitičari fudbala se za favorita ne mogu odlučiti, iako veliki broj njih je proglasili Srbiju u ovom meču favoritom.

Trenutno, najpopularnije kladionice: Mozzart nudi kvotu na pobedu Srbije 2.95, nerešen rezultat 3.25 dok na pobedu Švajcarske 2.45, Circus 2.75 pobeda Srbije, X – 3.30, dok pobeda Švajcarske 247. 

Naravno, ove kladionice nude najbolje kvote za klađenje, a neke od njih su: dupla šansa, izbor pobednika, klađenje na strelca, broj žutih kartona, broj kornera, hendikep pobeda, ukupan broj golova na meču, ishod poluvremena i drugo. Kvote za pobedu su sigurna opcija koju svakako trebate pogledati i isprobati, kada se radi o ponudi koju popularne, navedene kladionice svojim registrovanim korisnicima pružaju.

Srbija VS Švajcarsa - Kvote I Favorit

Predviđanja I Prognoza – Srbija VS Švajcarska – 2. Decembar 2022.

Utakmica Srvija vs Švajcarska je poslednja grupna utakmica za dva tima, koji se prvi put sastaju od nastupa na Svetskom prvenstvu, fudbal, 2018. kada je Švajcarska pobedila 2-1.

Srbija ima mnogo ofanzivnih poslova sa igračima poput Aleksandra Mitrovića. U veoma dobroj je formi i ulazi na turnir snažno sa ambicijama. Vrlo malo je verovatno da će dozvoliti da rezultati iz prva dva meča u grupi utiču na njihov napredak u igri, jer smo sigurni da će se do kraja boriti. Prema tome, Švajcarska se mora da potrudi kako bi osvojila tri boda.

Moramo napomenuti da je Srbija uspela da stvori istoriju tako što se kvalifikovala za drugo uzastopno Svetsko prvenstvo kao srpska nacija, što je svakako veliki uspeh. Tim kojim rukovodi Dragan Stojković, uspio je da sastavi ekipu igrača koji su u samom vrhu igre. Nastupi nekoliko igrača poput Dušana Vlahovića bili su na vrhunskom nivou poslednjih meseci. Zbog toga, statistika pokazuje da će Srbija teško odbaciti odličnu poziciju koju je izgradila u poslednjih nekoliko meseci, tako da smo sigurni da će se u ovoj utakmici itekako boriti za pobedu. Srbiji će teško biti pobediti u ovoj utakmici, bez obzira na njihov status u osmini finala jer ipak, Švajcarska se smatra vrlo dobrom ekipom po formi igrača.

Švajcarska se nada da će se plasirati u osminu finala za treće uzastopno Svetsko prvenstvo. U poslednjih nekoliko meseci, tim je pokazao izuzetan nivo doslednosti igre fudbala. Kada su u pitanju utakmice za Svetsko prvenstvo, obe ekipe su se odlično snašle.

U prethodnim grupnim fazama Svetskog prvenstva, Švajcarska je uspela da osvoji ovu jednu pobedu iz tri utakmice, ali su bile prilično efikasne jer su završile na drugom mestu u grupi samo iza Brazila. Švajcarska će otežati svakom protivniku da pređe liniju, jer se tim sastoji sa brojnim jakim i fizičkim sposobnim igračima sa odličnom formom, a upravo oni mogu da urade posao bez obzira na stanje utakmice.

Švajcarska je pokazala pristojnu ofanzivnu formu ulaskom u igru i ide protiv ekipe Srbije koja ima dosta ofanzivnih pretnji. Teško je videti da se ovaj meč završava kao dosadna afera sa vrstom ofanzivne pretnje koju obe ekipe imaju u redovima. Predviđanja su da će biti više golova na ovom meču.

Gde Gledati Susret Srbija VS Švajcarska

Susret ekipa Srbija vs Švajcarska će se moći pratiti preko online puta i live stream Mozzart, Circus i Maxbet kladionice, a ako ste ljubitelji gledanja utakmice preko TV kanala utakmicu će prenositi nacionalna srpska televizija. Jednake šanse za pobedu imaju oba tima a sama pozicija koja je treća utakmica u grupnoj fazi, pružit će pravo zadovoljstvo za gledati ali i kladiti se.

Utakmica će sigurno biti uzbudljiva i dinamična, pa ako se planirate kladiti preporučujemo da izaberete opciju uživo klađenja. Na taj način, moći ćete pratiti kvote i ponude klađenja kao i izabrati pobednika u bilo kojem trenutku. Naravno, gledanje uživo mečeva i klađenje u kladionicama, podrazumjeva da ste njihov registrovani korisnik.  Registracija na Mozzart, Maxbet i Circus kladionica je potpuno besplatna, i uz par koraka vrlo jednostavna. Direktan prenos utakmice Srbija vs Švajcarska počet će nešto pre 20 časova po lokalnom vremenu.

FAQ

Gde se igra utakmica između Srbije i Švajcarske?

Utakmica se igra na stadionu 974 (Doha).

U koje vreme je početak meča?

Vreme početka meča je u 20 časova, po lokalnom vremenu.

Gde se može pratiti utakmica Srbija vs Švajcarska?

Utakmicu Srbija vs Švajcarska možete pretiti preko live stream-a popularnih kladionica: Mozzart, Maxbet i Circusa, preko kojih možete i postaviti opklade i uživo se kladiti.

Leave a Comment