Kompletan Vodič Kako Da se Registruješ na King Kladionici u 2024!

Registracija na King onlajn kladionci je nešto što ne smete da propustite, I trebalo bi da pročitate ovaj vodič I otvorite nalog na njihovoj platformi za onlajn klađenje. Sam postupak registracije je krajnje jednostavan I biće vam jako lako da sve obavite I počnete da igrate na King.rs kladionici. Iako deluje da je King kladionica nov operater na našem tržištu, istina je da posluju već skoro 10 godina od 2016 godine, samo su trenutno drastično povećali svoje marketinške sposobnosti.

Ključne informacije:

  • Registracija na King.rs nudi značajne benefite, kao što su bonus dobrodošlice za slot i sportsko klađenje do 50000 dinara, odlične kvote, široka ponuda i raznovrsne slot igre.
  • King.rs pokušava da se izdvoji od konkurencije kroz raznovrsne promocije i bogatu ponudu sportskih događaja, koji su dostupni i uživo, što omogućava klađenje tokom čitavog meča.
  • Na King.rs kladionici postoje različiti bonusi za registraciju, uključujući specifične bonuse za slot igre i sportsko klađenje, koje korisnik može birati.
Bonus registracije: 45.000 RSD
+ 50 BESPLATNIH SPINOVA
Registrujte se u King

  1. 👌Prednosti Otvaranja Naloga

  2. 🎁Bonus za registraciju

  3. 💻Koraci Za Ispravnu Prijavu

  4. 🚨King Aplikacije

  5. ❓ FAQ

Evo nekih prednosti koje vam donosi otvaranje naloga kod ovog operatera:

  • Odlični bonusi dobrodošlice
  • Sjajna aplikacija
  • Optimizovana platforma
  • Slot igre I turniri

Koji su Glavni Razlozi da Obavite Registraciju na King Onlajn Kladionici!

Ovaj operater pokušava da se izdvoji iz mora ostalih kladionica koje posluju onlajn na našem tržištu , I to čini raznovrsnim promotivnim akcijama I širokom ponudom sportskih događaja na koje možete da postavite opklade. Pored velike ponude sportskih događaja, moramo napomenuti da King ima I jako bogatu ponudu slot igara, I drugih igara koje su interesantne onlajn igračima. Ljubitelji ruleta I kartaških igara takođe mogu da pronađu igre kao što su poker, ajnc I slično u sekciji igara uživo. Ukoliko I dalje niste odlučili da se registrujete na King.rs, trebalo da pažljivo pročitate u nastavku teksta bonuse koje dobijaju novoregistrovani igrači kao I koje su druge promocije aktuelne.

Koje Sve Bonuse I Promocije vam Nudi King.rs?

Kao I u svaka druga kladionica koja posluje pretežno onlajn, njihova osnovna alatka za privlačenje novih I zadržavanje postojećih igrača jesu razni bonusi I promocije koje oni imaju u svojoj ponudi. King kladionca se potrudila I uložila mnogo sredstava da bi danas imala u ponudi jako primamljive bonuse dobrodošlice, koje obuhvataju bonus sredstva za slot igre I sportsko klađenje. Velika je prednost što ćete vi moći da odaberete svoje bonuse.

Kraljevski Bonus Dobrodošlice  za Sportsko klađenje

Ovo je veličanstveni, takozvani “Kraljevski ” bonus dobrodošlice koji vam donosi do čak 45.000 dinara freebet sredstava u sklopu bonusa dobrodošlice I vi ste ti koji birate da li želite da ga iskoristite. Ovaj bonus na depozit se dodeljuje na prva 3 depozita u iznosima od po 15000 dinara. Za svaki od prva 3 depozita dobijate bonus na depozit u iznosu od 100% do maksimalnih 15.000 dinara.  Jedina razlika u dodeljivanju bonus srestava jeste u uslovnom obrtu za svaki od njih, za prvi je potrebno da izvrtite depozit 2 x na igrama sportskog klađenja, za drugi depozit je taj uslov x3 a za treći je x4.  Freebet sredstva možete da iskoristite na tiketima čija kvota nije veća od 20 I nema manje od 3 para sa minimalnom kvotom po paru od 1,50. Ovo je jedan od najvećih bonusa za sportsko klađenje koje se dodeljuje na teritoriji Srbije.

Kraljevski Bonus Dobrodošlice za Slot igre!

Ovo je specijalan bonus za slot igre koji će svi ljubitelji ove vrste onlajn klađenja moći da iskoristite. Kao I kod bonusa za sportsko klađenje, I ovaj bonus se dodeljuje na prva 3 depozita. Za prvi depozit se dodeljuje 150% bonusa na depozit do maksimalnog iznos od 20.000 dinara I 50 besplatnih spinova. Uslovni obrt je za sva 3 bonusa x35 I imate rok od 7 dana da otključate bonuse. Na drugi I treći depozit dodeljuju je se indetntični bonusi od 75% na depozit do iznosa od 15.000 dinara. Kao I za prva dva bonusa rok za otključavanje ovog bonusa je 7 dana od dana dodeljivanja bonusa.

Lucky 6 Roulete Ludilo!

Ovo je trenutna specijalna aktuelna promocija koja se dodeljuje ljubiteljima Lucky 6 ruleta od Pragmatic play provajdera. Ova promocija će biti aktuelna do kraja leta 2024 I u njoj možete da osvojite vredne nagrade od čak 1000 eura. Ukupan nagradni fond za ovu promociju je čak 1 milion eura, I ovi takozvani turniri će se odigravati čak 6 dana u nedelji. Uslov je da postavite minimalni ulog od 0,2 eura što je nekih 50 din prevedeno u domaću valutu. Sa samo ovim jednim spinom dolazite u priliku da učestvujete u ovoj sjajnoj promociji I imate priliku da osvojite vredne novčane nagrade.

Bonus registracije: 45.000 RSD
+ 50 BESPLATNIH SPINOVA
Registrujte se u King

Kako se Registrovati na King Kladionici?

Registracija nalog an king kladionici je jako jednostavna I bukvalno svako to može vrlo jednostavno da odradi u svega nekoliko minuta . Iako je kranje jednostavno mi smo se potrudili da ceo ovaj postupak rasčlanimo na najsitnije korake kako bi mogli prateći ovo da vrlo jednostavno otvare nalog na King.rs kladionici. U nastavku teksta ispratite korake koje trebate da napravite kako biste se registrovali na King platformi.

Korak 1

Pristupite web stranici King.rs I kliknite na polje registruj se koje je zelene boje u gornjem desnom uglu početne stranice . Moguće je otvoriti I nalog preko aplikacije ali ćemo mi u ovom tekstu objašnjavati otvaranje preko King.rs stranice.

Korak 2

U drugom koraku biće potrebno da ispunite sledeće podatke kao što su :

  • Korisničko ime
  • Telefonski broj
  • E mail adresa
  • Lozinka

Dodatno je potrebno da označite da ste punoletna osoba I ukoliko niste politički izložena osoba, ni to ne trebate da označite.

Korak 3

Ukoliko ste uspešno ispunili korak broj 2, u ovom delu će vam stići OTP kod na telefonski broj koji ste koristili prilikom kompletiranja prethodnog koraka.

Korak 4

To je jedan od završnih koraka I on se ogleda u unošenju svih ostalih ličnih podataka koji su potrebni za kompletiranje registracije naloga n King onlajn kladionici. Ovo su podaci koji ćete morati da unesete da biste uspešno kompletirali registraciju:

  • Ime I prezime
  • Korisničko ime
  • Datum I mesto rođenja
  • Nacionalnost
  • JMBG (Jedinstveni Matični Broj Građana)
  • Broj ličnog indentifikacionog dokumenta ( Lična karta Ili Pasoš)

Korak 5

Finalni korak je verifikacija email adrese koju ste uneli prilikom početnog koraka registracije kao I verifikacija vašeg indentite pomoću nekog od dokumenata koje ste naveli u prethodnom koraku. Kada sve to obavite moći ćete da nesmetano učestvujete u igri na King.rs kladionici.

Bonus registracije: 45.000 RSD
+ 50 BESPLATNIH SPINOVA
Registrujte se u King

Da li je Registracija Moguća I Preko King Aplikacije?

Imajuću u vidu da njihovu aplikaciju možete preuzeti na njihovom sajtu, jednostavno I lako je moguće obaviti registraciju I preko njihove aplikacije. Treba napomenuti da je postupak isti za registraciju na platformi kao I preko aplikaciji, na vama je da odaberete.

Prijava na King.rs Nalog, Kako?

Ukoliko ste ispunili sve prethodne korake, prijava na vaš King nalog je najjednostavnija od svega. U samo dva koraka prijava će biti obaljena.

Korak 1

Na sajtu ili na aplikaciji kliknite na polje prijava .

Korak 2

Popunite podatke za prijavu koje ste koristili prilikom registracije, I kliknite na polje prijava.

Korak 3

Ovim je vaša prijava obavljena I možete početi nesmetano da uživate u čarima igre na King.rs onlajn kladionici.

FAQ

Gde mogu da preuzmem King aplikaciju za mobilno klađenje?

King.rs ima jako dobru aplikaciju za mobilno klađenje I moguće je preuzeti je direktno na sajtu King.rs. Prilikom pristupa njihovom sajtu automatski ćete dobiti obaveštenje da li želite da preuzmete njihovu aplikaciju.

Koliko minimalno novca mogu da uplatim na svoj nalog?

Limiti koji su postavljeni za uplacivanje novca na King nalog se ne razlikuju od minimalnih iznosa koji su postavljeni u drugim kladionicama koje posluju na našoj teritoriji, I taj iznos je 500 dinara za uplate karticama. Uplate preko tekućeg računa nemaju ograničenja.

Koliki bonus dobrodošlice mogu maksimalno da dobijem za sportsko klađenje?

U sklopu sjajnog Kraljevskog bonusa dobrodošlice, moguće je da dobijete maksimalno 45.000 dinara uz prva 3 depozita. Svaki od 3 depozita vam može doneti 100% bonus sredstava na depozit do maksimalno 15.000 dinara.

Kako da verifikujem svoj King nalog?

Da biste verifikovali svoj nalog, biće potrebno da pošaljete sliku vašeg ličnog dokumenta koji ste koristili prilikom registracije naloga I unošenja podataka. Biće potrebno da pošaljete sliku prednje I zadnje strane vaše lične karte ukoliko koristite taj dokument. Za verifikaciju vašeg tekućeg računa da biste mogli da vršite isplate, moraćete da pošaljete sliku vaše bankovne kartice sa svim vidljim podacima.

Kakvo je radno vreme korisničke podrške King.rs?

Radno vreme korisničke podrške King onlajn kladionice je 24/7  što znači da je moguće je kontaktirati ih u svakom trenutku u vezi bilo kakvog problema koji imate. Naš predlog je da ih je najbolje kontaktirati pomoću live chat-a na njihovom sajtu.

Da li su moji podaci sigurni na King.rs?

Svi podaci koje unesete prilikomn registracije na king onlajn kladionici I koji se koriste su bezbedni, I možete biti bezbrižni da neće biti zloupotrebljeni. King kladionica poseduje licencu od ministarstva finansija koja mu daje potporu da je sigurno igrati I kladiti se na njihovoj platformi.