Celokupan Proces Registracija na Rizk Srbija

Rizk Srbija je jedan od najnovijih kladioničarskih operatera koji posluju online, I oni svojom ponudom I samim izgledom platforme pokušavaju da privuku što više igrača koji će obaviti registraciju na njihovom sajtu. Otvoriti nalog na Rizk kladionici nije uopšte teško i mi ćemo se potruditi da vam opišemo celokupan proces registracije I otvaranja naloga na njihovom sajtu.

200% bonusa do 20.000 RSD na slot
+ 50 BESPLATNIH SPINOVA
Preuzmi bonus

Koje Su Prednosti Otvaranja Naloga na Rizk.rs?

Pre svega ovaj slot operater ima jako primamljivu ponudu slot igara I I igara uživo koju bi trebalo da isprobate. Kvalitet I izgled same platforme su za svaku pohvalu, pa I to treba uzeti u obzir prilikom razmišljanja o otvaranju naloga na ovom kazinu. Ovaj slot operater vam nudi I sjajne bonuse koje možete dobiti a oni su predstavljeni u vidu freespinova I freebetova koje možete da iskoristite za ostvarivanje neke novčane  dobiti čak I bez uloženih sredstava. Rizk poseduje licencu koja mu je izdata od strane Ministarstva Finansija Republike Srbije I samim tim sa tom licencom predstavlja sigurnog partnera za učestvovanje u onlajn igrama na sreću.

Koji Rizk Bonusi Su Trenutno Dostupni

Rizk kladionica kao I sve druge kladionice imaju u ponudi razne bonuse koji imaju za cilj da privuku nove igrače. Registracija na Rizk-u vam donosi priliku da ostvarite novčane bonuse koji su vrlo primamljivi. Pored raznih bonusa  tu je I uvek popularni Rizk promo kod koji sa sobom nosi još dosta novih pogodnosti.

Bonus Dobrodošlice na Rizk

Ovaj bonus dobrodošlice predstavlja sada već standardni deo ponude većine kladionica pa tako I Rizk kazina. Prilikom registracije ostvarujete pravo na bonus dobrodošlice od 100% na vaš prvi depozit do 20000 dinara, I plus 50 spinova, koji vam se dodelju po principu 5 dana po 10 spina. Ovaj bonus je ograničen pa samim tim je maksimalni iznos koji možete da dobijete 20000 dinara, tako da za sve uplate preko 10000 dinara, dobićete isti iznos. Minimalni iznos koji možete da uplatite na vaš Rizk nalog iznosi 500 rsd.

Wheel Of Rizk

Ovo je neverovatan bonus koji je dostupan trenutno samo u Rizk Srbija. Kao takav I jedinstven, on predstavlja svojevrstan točak sreće na kojem možete osvojiti I freespinove, I freebet sredstva, pravi novac i čak džekpotove. U zavisnosti od levela do kog ste stigli, razlikovaće se I vaše nagrade, ali treba napomenuti da džekpotove možete dobiti tek kada dostignete 10 nivo. Ovaj točak ćete imati priliku da okrenete nakon svakog uspešno pređenog nivoa, koji možete pratiti punjenjem power bara u gornjem levom uglu stranice. Ovo je svakako jedna od glavnih promocija Rizk kazina, pre svega zbog nagrada koje ovaj točak nosi sa sobom. Na točku možete dobiti čak I super spinove I mega spinove , a to su freespinovi od kojih su jedni 100 din vredni po spinu, dok mega spinovi iznose čak 300 dinara po jednom spinu.

Koji Rizk Bonusi Su Trenutno Dostupni

Rizk Slot Turniri

Ovo je još jedan segment u kojem se Rizk trudi da bude rame uz rame sa konkurencijom I što se tiče slot igara on u tome u potpunosti uspeva. Slot turniri koji su dostupni na njihvom sajtu vezani su za razne provajdere I u bitni su jer donose jako velike novčane nagrade. Upoznati ste da na ovoj platformi nema sportskog klađenja I možete pročitati Rizk mišljenje o tome. Iako nema sportskog klađenja, sve ove promocije za slot igre su tu da omoguće igračima potpuni užitak a I dobitak.

200% bonusa do 20.000 RSD na slot
+ 50 BESPLATNIH SPINOVA
Preuzmi bonus

Kako Obaviti Kompletan Proces Registracije na Rizk Korak Po Korak

Ovaj celokupan proces je zamišljen da bude jako jednostavan I u tome su svi koji su radili na Rizk sajtu uspeli. Naše je da vam predstavimo I najsitniji detalj koji je potreban prilikom registracije.

Korak 1

Poseti Rizk.rs i klikni na dugme registracija u gornjem levom uglu.

Korak 2

U novom prozoru koji vam se otvorio, potrebno je da uneste sledeće podatke:

  • Ime I Prezime
  • Datum rođenja
  • Pol
  • JMBG
  • Email
  • Telefonski broj
  • Obeležavanje polja da niste politički izložena osoba

Korak 3

U ovom polju je potrebno da odaberete vaše korisničko ime I lozinku I da se štiklirate polja da se slažete sa uslovima poslovanja.

Korak 4

U ovom koraku potrebno je samo da verifikujete vašu e-mail adresu preko linka koji vam je poslat na taj isti email.

Koje Su Prednosti Otvaranja Naloga na Rizk.rs?

Kako Se Prijaviti na Rizk Nalog?

Ako je sama registracija bila laka, onda šta reći za prijavu koja je još lakša od same registracije ,ali I nju ćemo vam predstaviti u samo 3 kratka koraka.

Korak 1

Na samom Rizk sajtu ispod polja registracija nalazi se crno polje prijava na koje je potrebno da kliknete.

Korak 2

U nastavku vam se otvara prozorčić u koji kucate vašu email adresu I lozinku koju ste kreirali prilikom procesa registracije.

Korak 3

Ukoliko ste uspešno uneli korisničko ime I lozinku , kliknete na polje prijava I uživate u čarima ove onlajn kladionice.  

Ukoliko ste kojim slučajem zaboravili vašu lozinku za prijavu nemojte da brinete, već klikom na polje zaboravljena lozinka, resetujte staru lozinku I unesite novu, I pažljivo je sačuvajte, da niko drugi ne bi mogao da pristupi vašem nalogu.

200% bonusa do 20.000 RSD na slot
+ 50 BESPLATNIH SPINOVA
Preuzmi bonus

Kako Verifikovati Rizk Nalog

Iako je proces registracije I prijave gotov, morate shvatiti da biste kompletno mogli da koristite sve što vam pruža vaš nalog potrebno je da taj isti nalog I verifikujete. Proces verifikacije takođe nije previše komplikovan I obavlja se tek nakon završene registracije. Da biste verifikovali vaš nalog potrebno je da pre svega pošaljete neki od ličnih dokumenata da bi se utvrdio vaš indentitet, tu se misli na ličnu kartu ili pasoš. Slike dokumenata šaljes nakon prijave u polju moj nalog, u delu koji se zove indentifikacija. Potrebno je poslati prednju I zadnju stranu lične karte sa jasno vidljivim podacima, ili samo prednju stranu pasoša ukoliko ste se odlučili za verifikaciju preko tog dokumenta.

Da biste mogli da podižete novac sa vašeg računa, takođe je potrebno da pošaljete slike svoje bankovne kartice sa jasno vidljivim brojem računa.

Tek nakon povratne informacije da je verifikacija uspešno odrađena I da su dokumenta koja ste poslali validna, tek onda ćete moći da neometano podižete novac sa vašeg računa, I da uživate u svim prednostima koje ovaj Rizk nalog nosi.

FAQ

Kako mogu da kontaktiram Rizk korisničku podršku?

Korisničku podršku Rizk kladionice možete da kontaktirate na samom sajtu Rizk.rs ili prek-o emaila rizk podrska@rizk.rs radno vreme podrške je svakoga dana od 08-24h. Za svako pitanje koje imate dobićete odgovor od ljubazne I stručne podrške.

Da li postoje neka ograničenja koja ja mogu da postavim na nalogu?

Da moguće je postaviti ograničenja za uplatu I gubitke, a limit je moguće postaviti na dnevom, nedeljnom ili mesečnom nivou. Takođe je moguće da sami sebi zabranite pristup nalogu na određeni period, ukoliko vidite da je to preraslo u nešto više od samo igre.

Da li mogu da uplatim novac putem načina koji nije na moje ime?

Politika firme je takva, da nije moguće izvršiti uplatu na nalog koji nije na ime korisnika naloga.  Na ovaj potez se odlučila firma da bi smanjila mogućnost pronevere novca.

Koji je minimalni iznos koji je moguće isplatiti sa naloga?

Minimalni iznos koji je moguće isplatiti sa svog Rizk naloga je 500 dinara.

Da li postoji Rizk aplikacija za Android I Ios uređaje?

Nažalost Rizk nema svoju aplikaciju za mobilne uređaje, ali je zato njihov vebsajt odlično optimizovan za korišćenje na mobilnim uređajima. U planu je izrada aplikacije, ali za sad će korisnici morati da se zadovolje igranjem preko pretraživača na svojim mobilnim uređajima.

Na koji način mogu da uplatim novac na svoj Rizk nalog?

Ovaj segment poslovanja će vrlo brzo biti unapređen, jer su načini za uplatu vrlo ograničeni, I moguće je samo uplatiti novac sa platnih kartica banke kao što su Visa, Master, Maestro I Dina card. U planu je da se obezbede dodatni načini za uplatu novca, kako bi igračima olakšalo igranje na njihovoj platformi. Naravno svaka uplata na nalog je bezbedna I  sigurna.