Kolačići i veb korištenje

Kao i kod ostalih veb stranica, i naša stranica za klađenje koristi kolačiće. Oni imaju ulogu za pohranjivanje podataka koji se koriste na veb stranici. U pitanju su kako lični tako i sklonosti posjetioca a to iz ugla kompanije mnogo cenimo. U tom pogledu i analizirajući takve informacije nastojimo da optimiziramo korisničko iskustvo kako bi to sve ukupno činilo što bolji sistem. 

Na taj način povezujemo informacije te na taj način prilagođavamo sadržaj stranice u odnosu na vrste pretraga posjetioca ili još dodatnim podacima. Ukoliko niste sigurni, za više informacija pogledajte “šta je kolačić”.

Google DoubleBlick DART kolačić

Google kao kompanija pruža usluge treće strane na našoj veb stranici. Da bi lakše bilo objašnjeno radi se o DART kolačićima. Na ovaj način Google koristi kolačić i prikazuje oglase svim posjetionica na našoj veb stranici. To funkcioniše na osnovu poseta drugim stranicama na internetu. Ukoliko niste zadovoljni pomenutim, možete otkazati DART kolačiće. Posetom Pravila privatnosti na google mreži za sadržaj i oglašavanje na sledećoj adresi: https://policies.google.com/technologies/ads

Politika privatnosti pridruženog partnera

Oglasi koji vam se nude kao reklame, oglasne mreže trećih strana koriste tehnilogije kao što su kolačići, JavaScript i druge. Sve je povezano preko IP adrese. Kroz oglase koji vam se pojavljuju na veb stranici za klađenje šalju se direktno u preglednik te vas na taj način povezuje sa samom bazom potaka.

Same tehnologije su usmerene ka analizi efikanosti vaših reklamnih kampanja ili u samoj optimizaciji sadržaja u pogledu oglasa koje vam iskaču na stranicama na koje ulazite. Svakako treba da znate da naša stranica za klađenje ne može pristupiti ovim kolačićima koje koriste treće strane.

Politika privatnosti i zaštita trećih strana

U pogledu pravila privatnosti veb mesta za klađenje ista se ne primenjuju se na druge veb stranuce i oglase. Za više informacija svakako savetujemo da se upoznate sa politikom privatnosti onih oglašivača oglasa trećih strana. Moguće je i zabraniti kolačiće u opcijama vašeg veb pretraživača. Ukoliko vam je potrebna pomoć u ovom pogledu moguće je pretražiti odgvor na veb stranici svakog pretraživača i upoznati se sa istim.

Log datoteke

Vrlo zanimljiv segment same politike i zaštite podataka kao i procedura za upravljanje na veb stranici. Naša stranica slijedi standardnu proceduru za korištenje datoteka dnevnika. Kada igrač ili bilo koji drugi posjetilac pristupi veb stranici, kolačići ga bilježe kao samog posjetioca. U pogledu hosting kompanija sve ga koriste i učestvuju u pomenutoj uslugi. 

Bitno je istaći da datoteka dnevnika nije u vezi sa ličnim podacima, što bi možda neki zaključili. Razlog zašto takve informacije prikupljamo jeste kako bismo bolje i više analizirali trendove pretraživanja, upravljanje veb lokacijom, aktivnost samog korisnika i prikupljanje demografskih podataka.