Kako Se Registrovati Na Efbet I Otvoriti Nalog

Ovo je pitanje koje su mnogi kladioničari postavili sebi kada su videli neku od brojnih reklama o Efbet kladionici. U ovom članku učinićemo sve da vam do najsitnijeg detalja pojasnimo sam proces registracije na Efbet I sve korake koje je potrebno da odradite da bi otvorili svoj nalog .

Bonus registracije: 20.000 RSD
Registrujte se u Efbet

Sama registracija na sajtu nije previše komplikovana za korisnike koji su upoznati sa korišćenjem računara ili telefona ali ipak može nekome da bude malo napornije, usled nepoznavanja materije. Možda bi igračima bilo lakše da Efbet ima uplatna mesta u Srbiji, ali pošto nema, primorani ste da sve odradite sami online. Mi ćemo se potruditi da vam što jednostavnije , po principu korak po korak, predočimo svaki detalj za otvaranje naloga.

Efbet bonus

Koje Su Prednosti Otvaranja  Naloga Na Efbet-u?

Pre svega Efbet je kladionica sa dugom tradicijom I poznato je da posluje već više od 30 godina u nama susednoj Bugarskoj. Iako su u Srbiji relativno novi, pozicionirali su se svojom ponudom u sam vrh operatera na ovim prostorima. Otvaranje naloga je stvarno pojednostavljeno maksimalno, kako bi se uvećala mreža postojećih klijenata Efbet-a.

Efbet ima jako raznoliku ponudu sportskog klađenja I slot igara, I zbog toga mislimo da imaju šta da ponude korisnicima u Srbiji. Pored jako dobro optimizovanog sajta takođe imaju I neverovatno dobru aplikaciju za IOS I Android uređaje. Efbet je mislio na svoje sadašnje I buduće korisnike ,koje želi da zadrži I privuče  sa raznim bonusima I promocijama .Kao što smo naveli registracija na Efbet kladionici je nešto što bi trebali da uradite zbog lakoće odigravanja I raznih bonusa koje nude. Nije bitno da li otvarate nalog sa desktop računara ili direktno na nekom pametnom uređaju, bitno je da ćete nakon završenog procesa registracije moći da uživate u svim čarima klađenja na Efbetu.

Koje Su Prednosti Otvaranja  Naloga Na Efbet-u?

Efbet Bonusi Prilikom Registracije

Efbet kao online kladionice nudi impozantne bonuse za svoje novoregistrovane korisnike, sa ciljem da bi ih privukla I dala im šansu da za dodatno uzbuđenje I dobitak. Poznato je da Efbet ima neverovatne bonuse za igrače koji su se tek registrovali I koji su uplatili svoj prvi depozit.

Predstavićemo vam dva bonusa dobrodošlice koje možete dobiti ukoliko otvorite nalog na Efbet sajtu.

Efbet 100 % Bonus za Sportsko klađenje

Ovo je jedan neverovatan bonus koji Efbet nudi svojim korsnicima prilikom uplate prvog depozita. U ovoj bonus promociji dobrodošlice dobićete 100% bonusa na depozit za sportsko klađenje u iznosu do 20.000 dinara. Minimalni iznos za uplatu je 500 rsd a za svaku uplatu od 20.000 rsd I veću dobićete maksimalni bonus od 20.000 rsd. Uslovni obrt da bi otključali ovaj bonus za sportsko klađenje je 4 x od ostvarenog bonusa. Ovaj bonus koji nudi Efbet za novo registrovane igrače je među najvećima u Srbiji.

Bonus registracije: 20.000 RSD
Registrujte se u Efbet

Bonus Dobrodošlice 100% Za Slot Igre

Ako ste bili impresionirani bonusom za sportsko klađenje, šta tek reći za ovaj bonus za slot igre. Efbet daje svojim igračima koji su se registrovali na sajtu ,prilikom uplate prvog depozita ,  do neverovatnih 90.000 dinara za slot igre. Prilikom prijave na sajt ili aplikaciju ukoliko uplatite minimalni iznos od 500 rsd ostvarujete pravo na 100% bonus za igranje slot igara. Kao nigde u okolini ovaj bonus može da iznosi maksimalnih 90.000 dinara za svaku uplatu od 90.000 ili veću. Uslovni obrt za otključavanje ovog bonusa je 25x I niži je nego kod ostatka konkurencije. Sa ovolikim bonusom dobrodošlice , ne trebate mnogo da razmišljate da li da se registrujete na sajtu Efbet I uživate u neverovatnim pogodnostima koje nude.

Detaljno Objašnjenje Kako Se Registrovati I Otvoriti Nalog Na Efbet Online Kladionici.

Ovo je pitanje koje je jako bitno sa sve potencijalne korisnike Efbet platforme. U sledećem delu objasnićemo vam do detalja kako da otvorite nalog I koji su vam podaci potrebni po principu korak po korak. Uzećemo u obzir da registraciju obaljate preko aplikacije pa ćemo pre svega objasniti kako da skinete samu aplikaciju I potom da dovršite registraciju.

Kako Instalirati Aplikaciju Efbet

 1. Prvo posetite sajt Efbet.rs
 2. Imaćete ponuđeno na početnoj strani da preuzmete aplikaciju za IOS ili Android
 3. Kliknete na preuzmi za izabranu platformu, u ovom slučaju za Android.
 4. Pojaviće vam se objašnjenje da je datoteka preuzeta
 5. Kliknete na fajl I otvoriće vam se da li želite da pokrenete instalaciju
 6. Otvoriće vam se prozor da li želite da instalirate aplikaciju iz nepoznatih izvora.
 7. Štiklirate I instalacija je gotova za svega par sekundi
Efbet Bonusi Prilikom Registracije

Proces Registracije I Prijave

Korak 1

U gornjem desnom uglu početnog ekrana imate opciju prijava/registracija. Kliknete da Registraciju I otvara se nova stranica.

Korak 2

Na novoj stranici “otvori nalog” biće vam traženo da unesete sledeće podatke :

 • Korisničko ime ( ne sme da postoji u sistemu)
 • Lozinka I potvrda lozinke
 • Promo kod ( nije obavezan)

Korak 3

U ovom delu potrebni su vaši osnovni podaci da bi nastavili sam process registracije:

 • Ime
 • Prezime
 • Email
 • Mobilni Telefon

Korak 4

Nakon uspešno popunjenih podatak iz koraka 3 dobijate novu sekciju u kojima trebate uneti dodatne obavezne lične podatke.

 • Datum Rođenja
 • Pol
 • Nacionalnost
 • Država
 • Grad
 • Dokument za indetifikaciju (lična karta)
 • JMBG
 • Adresa
 • Odabir Valute I Jezika
 • Štikliranje o potvrdi datih informacija, da ste punoletno lice I ukoliko ste politički izložena osoba

Korak 5

U ovom koraku dobijate  E-mail koji je potrebno da potvrdite, I nakon ptvrde bićete redirektovani na web verziju Efbet-a. Time je vaš process registracije završen.

Prijava na Efbet Nalog

Nakon uspešne registracije , ostaje vam prijava na nalog koja je I više nego jednostavna.

Korak 1

U gornjem desnom uglu aplikacije imate  imate žutim slovima naznačeno  Prijava na koje kliknete.

Korak 2

U novom prozorčiću otvoriće vam se polja gde trebate da unesete vase korisničko ime I lozinku.

Korak 3

Nakon uspešno unetih podataka kliknete na dugme prijava I uspešno ćete biti prijavljeni na vaš Efbet nalog.

Bonus registracije: 20.000 RSD
Registrujte se u Efbet

Verifikacija Efbet Naloga

Nakon uspešno obavljenje registracije I same prijave , potrebno je I da verifikujete vaš nalog da bi mogli da podižete novac sa njega. A to možete uraditi slanjem potrebnih dokumenata  u sekciji ličnih podataka pod u polju nazvanom dokumenti. Potrebna je slika prednjeg I zadnjeg dela lične karte kao I slika kartice tekućeg računa sa jasno vidljivim brojevima.

FAQ

Da li mogu da se registujem više od jednog puta na Efbet online kladionici?

Nije moguće otvoriti novi nalog nakon što ste se jednom registrovali sa svojim podacima. I svi dodatni nalozi koji su napravljeni za isto lice da bi se protivpravno ostvarila  neka dobit, biće ugašeni.

Da li su moji podaci na Efbetu sigurni I zaštičćeni?

Svi igrači registrovani na Efbet sajtu mogu biti potpuno sigurni u zaštićenost svojih ličnih podataka koji su korišćeni I čuvaju se  u skladu sa politikom privatnosti.

Zašto je potrebno da pošaljem sliku svoje lične karte da bih podigao novac sa naloga?

Slanje slika ličnog indentifikacionog dokumenta je potrebno da bi mogli da verifikujete vaš nalog u cilju da bi mogli da raspolažete sa sredstvima dobijenim u igri. Takođe je potrebno da pošaljete I sliku kartice sa brojem vašeg tekućeg računa da bi mogli da povlačite sredstva.

Da li je potrebno da odmah nakon registracije uplatim depozit na moj nalog?

Nije obavezujuće za vas da odmah nakon registracije na Efbet uplatite depozit. Može desiti da su neke promocije vezane za bonuse  na depozit ograničene vremenski u odnosu na vreme registracije.

Šta mogu da uradim ukoliko sam zaboravio svoju lozinku?

Ukoliko se desi da ste kojim slučajem zaboravili lozinku vašeg naloga, možete vrlo jednostavno da je resetujete. Imate naznčeno da kliknete na tekst zaboravljena lozinka, koja će vas poslati u novu sekciju gde trebate da unesete vase korisničko ime I datum rođenja , a nova lozinka za reset biće vam poslata na mail preko koga ste se registrovali.

Kojliko najmanje novca mogu da podignem sa svog naloga?

Minimalni iznos za isplatu sa Efbet naloga je 2000 rsd. Manje iznose nije moguće isplaćivati.