Politika privatnosti

Na našim veb stranicama u pogledu klađenja posebno mesto i prioritet predstavljaju privatni podaci posetitelja. Dokument o kojem je reč u pogledu naše potilike privatnosti sadrži različite informacije koje su zasnovane na beleženju podataka sa veb stranice i način na koji se koriste. Zaštita naših korisnika je u potpunosti usklađena sa zakonima i pravilima koji regulišu ovu oblast.

Politika privatnosti se primenjuje na sve aktivnosti posetitelja naših stranica koje ih na bilo koji način dele na mestima za najbolje klađenje. Dakle sve što je vezano za našu stranicu je predmet ove teme. U pogledu podataka koji su proistakli iz offline načina ili nekog drugog kanala se ne uzimaju u ovaj obzir jer i same nisu relevantne.

Ako nekim slučajem imate dodatnih pitanja ili određenih nedoumica o našim uslovima i primenom politike privatnosti, slobodno nam se možete obratiti. Tu smo svaku vrstu pomoći.

Pristanak

Posetom na našu veb stranicu i samim korištenjem iste slažete se sa našom politikom privatnosti i svim uslovima koji idu uz to.

Podaci koji su predmet politike privatnosti

Reč je o podacima koje prikupljamo te ih na neki način morate pružiti a sve to iz razloga kada podnosite vaše zahteve.

Zavisno od kontakta različiti podaci se mogu prikupiti. U slučaju direktno kontakta, moguće je da se prikupe različiti podaci o vama kao vaše ime, email, broj telefona, sadržaj određene poruke i sl. U ovo mogu biti uključeni i drugi podaci kao i prilozi koji se mogu nać uz sam zahtev.

Kada je reč o registrovanju naloga, moguće je da će vam biti zatraženi sledeći podaci: vaše ime, telefonski broj, email adresa kao i naziv kompanije. Sve pomenuto je usklađeno sa zakonskim regulativama za ovu oblast.

Na koji način koristimo vaše podatke

Korištenje podataka se vrši na različite načine na koji se prikupljaju podaci uključujući:            

  • Poboljšanje, prilagođavanje i proširenje naše veb stranice
  • Pružanje, upravljanje i održavanja vaše veb stranice
  • Shvatanje i analiziranje kako koristiti našu veb stranicu
  • Razvijanje novih proizvoda, usluga i drugih značajnih funkcija

Dečije informacije

Pored politike privatnosti sledeći deo našeg prioriteta jeste povećanje zaštite dece prililkom samog korištenja interneta. U tom pogledu ohrabrujemo roditelje i staratelje da učestvuju, posmatraju i nadziru njihove aktivnosti na mreži. Naša stranica ne prikuplja nikakve lične podatke dece koja su maloljetna. To je svesna mera koja je ujedno i društveno odgovorna mera.

Ukoliko imate informaciju da je vaše dete na našoj stranici podelilo bilo kakve podatke molimo vas da nas kontaktirate kako bi adekvatno izbrisali takve podatke iz naših evidencija.

Morate uzeti u obzir da su naše stranice i namenjene klađenju samo za punoljetne osobe. Smatramo da to maloljetnicima nije mestu tu te ne mislimo da trebaju da posećuju iste.

GDPR prava na zaštitu ličnih podataka

GDPR je set zakona evropske regulative koji vam pruža zaštitu podataka ma gde god se vi nalazili ili u bilo koju svrhu ih koristili. Želimo da budete sigurni u svakom pogledu i poznate se sa vašim pravima na zaštitu ličnih podataka. U tom smislu svaki korisnik ima pravo na sledeća prava:

  • Pravo pristupa- vaše je pravo zahtevati kopiju vaših ličnih podataka od bilo koga. Za potrebu ove usluge moguća je naknada koja će vam biti naplaćena
  • Pravo na ispravljanje-  u pogledu netačnih podataka takođe imate pravo i na zahtev za ispravku informacija za koje smatrate da su netačni ili nepotpuni
  • Pravo na brisanje- ukoliko želite uklanjanje svih vaših podataka sa naše stranice, pod određenim uslovima imate pravo zahtevati i to

U slučaju da se odlučite iskoristiti bilo koje pravo koje vam zakonski pripada, slobodno nas kontaktirajte kako bi realizovali to i ispunili zahtev koji je vaše pravo.