Meridian bet Kladionica Odlična Ponuda Bonusa I Promo Koda 2024

Kada je reč o recenzijama fokusiramo se na detaljnu analizu celokupne ponude kladionice kako bi vam što bolje približili i upoznali vas sa istom. U ovoj recenziji bavimo se svakako vrlo poznatim domaćinom. Radi se o vrlo popularnoj kladionici kod nas a i u regionu sa godinom osnivanja 2001. Još od davih vremena pa do danas Meridianbet je stekao veliko poverenje igrača kroz uspešne godine poslovanja. Valide licence koje daju legalost ovoj kladionici su svakako samo jedna karakteristika koja je stavlja u top kladionice u Srbiji.

Bonus: 1000 RSD za sport ili
+ 3000 RSD za slot
Preuzmi bonus

Ključne informacije:

 • Kladionica nudi atraktivne bonuse i promocije, uključujući bonus za nove korisnike i različite vrste povrata novca.
 • Osim standardnih sportskih klađenja, Meridianbet nudi klađenje na razne druge događaje, uključujući e-sportove i politička dešavanja.
 • Sajt je lako upotrebljiv, a mobilna aplikacija pruža odlično korisničko iskustvo, dostupna za Android i iOS.

Pored toga velika ponuda bonusa kao i promo koda rezultirala je u velikoj mreži poslovnica i velikom broju registrovanih igrača. Gotovo da nema niko ko nije do sada čuo za ovaj perspektivni brend. Mnogo je tu još ponude i pogodnosti koje  vas očekuju pa savetujemo da ostanete do kraja recenzije sa nama. Možda saznate i nove stvari i ponude koje niste znali do sada.

 1. 🎁 Ponuda Bonusa

 2. 🚀Bonus povrata

 3. 😎Extra minut

 4. 🔥Promo Kod

 5. 👌Ostale Promocije

 6. 🎯Sportsko I Online Klađenje

 7. ⚽Klađenja Na Fudbal

 8. 🚨 Kvote Meridianbet

 9. 💻 Online Igara 

 10. 📱Aplikacija

 11. 🏆Ponuda Uživo Klađenja

 12. 💰Uplata

 13. 💲Isplata

 14. 📞Korisnička podrška

 15. 🌍Lokacija U Srbiji

 16. 🥳Zaključak

 17. ❓FAQ

PREDNOSTI

Meridian bet Kladionica Odlična Ponuda Bonusa I Promo Koda 2021

 1. Odlična ponuda bonusa i promotivnih akcija
 2. Veliki izbor i pokrivenost sportova
 3. Sajt jednostavno urađen i lak za rukovanje
 4. Dobra pokrivenost uplatno isplatnih metoda
 5. Mobilna aplikacija na zavidnom nivou

NEDOSTACI

 1. Ograničenost na igrače iz određenih zemalja
 2. Česta promena margina na košarkaškim mečevima
 3. Moguća komplikovanija registracija u poređenju sa drugim brendovima

Meridian bet Kladionica nudi odličnu ponudu bonusa za svoje korisnike. Kladionica nudi razne bonus opcije, uključujući bonus za prvu uplatu, bonus za redovne korisnike, bonus za povrat novca i bonus za oglašavanje. Bonusi su dostupni za sve vrste uplata, uključujući uplate putem kreditne kartice, PayPal-a, Skrill-a i drugih opcija. Također nudi i bonus za igrače koji igraju na mobilnim uređajima. Osim bonusa, Meridian bet Kladionica nudi i puno vrsta igara, uključujući sportske događaje, kasino igre, klađenje na živi prenos događaja, poker, bingo i još mnogo toga.

Sjajna Ponuda Bonusa U Meridian bet Kladionici

Vrlo jak i godinama održiv brend svoju ponudu u pogledu bonusa je je uvrstio među najboljim. Ponuda je veoma široka i uključuje nove i stare igrače. Meridian bet kladionca velikodušno nagrađuje posebno one koji registruju svoj nalog u kladionici. Iz postojeće ponude možemo izdvojiti mnoge bonuse i promocije s tim da će kasnije biti više reči o samim promocijama. 

S tim u vezi dat ćemo pregledan prikaz bonusa koji vas čekaju kod ovog domaćina i na koji sve način možete ih iskoristiti. Ukoliko niste sigurni u vezi sa nekim svakako da možete posetiti stranicu kladionice ili pozvati kontakt servis.

Bonus: 1000 RSD za sport ili
+ 3000 RSD za slot
Preuzmi bonus

Bonus Za Nove Igrače

Bonus od čak 120.000 dinara na prvi depozit za novoregistrovane igrače. Ovo je bonus od 100 % na uplaćeni depozit I ima obrtni uslov od 100X. Što znači da dobijena bonus sredstva trebate da izvrtite 100 X da bi otključali ova sredtva, I da bi onda prešla u pravi novac koji možete da podignete.

Bonus dobrodošlice 

Vrlo poznat bonus kojim kladionice u većini slučajeva nagrađuju svoje novo registrovane igrače sa izuzetkom od par njih za koje to ne važi. Meridian bet je uvrstio u ponudu ovu vrstu bonusa i to na način ostvarenja bonusa bez pologa ikakvog depozita.

To znači da samom registracijom naloga u kladionici ostvarujete bonus bez ikakvih dodatnih uslova. Iznos kojim vas domaćin časti je 1500 RSD što predstavlja odličan način za započeti sesiju klađenja u novoj kladionici. Ukoliko vam 1500 bonus ne predstavlja dovoljan mamac, čekajte ponuda je tek počela.

Bez ikakvih dodatnih uslova iz Meridian beta su odlučili počastiti igrače i na najlakši način omogućiti im da pokupe bonus i započnu sa klađenjem. Ovaj bonus nije trenutno aktuelana.

Meridian bet bonus 1000%

Vrlo atraktivna ponuda bonusa koju je kladionica uvrstila u svoju ponudu. Igrači imaju mogućnost da ostvare neverovatan bonus do visine 1001%. Smatramo da retko koja kladionica nudi ovakve ponude i akcije svojim igračima.

Visina bonusa zavisi od broja odigranih parova pa igrači sa željom za više parova na tiketu će svakako znati ovo iskoristiti. Ukoliko nije vaša stvar ovakvo kockanje, najbolje je uveriti se kako iskoristiti bonus i tako budete sigurni u vaš izbor. Bonus se kreće od od 3% na 5 odigranih parova do neverovatnih 1001% na 40 odigranih parova. Vrlo sadržajna ponuda Meridian bet što je za veliku pohvalu i prednost kladionice.

Bonus povrata novca

Ponuda bonusa o kojoj se već čulo i u ponudama drugih kladionica. Radi se o opciji povrata novca u slučaju promašaja jednog meča na tiketu. Međutim Meridian bet kladionica je otišla i korak dalje u odnosu na konkurenciju.

U slučaju više odigranih i pogođenih parova a idalje ste jedan meč promašili moguć je višetruki povrat uloženog depozita. Naravno u pitanju je veće broj parova a kvota se zbraja te na taj način vam se računa dobitak.

Meridian bet Kladionica nudi bonus povrata novca za svoje korisnike. Ovo je dodatna nagrada koju možete osvojiti ako se prijavite za njihovu uslugu. Bonus povrata novca pomaže vam da dobijete povrat novca na svoje uplate, što je idealan način da uštedite novac.

Extra minut uživo

Odlična ponuda za igrače kojima je uživo klađenje omiljena igra. Jače kvote donose veće dobitke. Na klađenje uživo na 20,40,60 ili 80 minut dobijate veće dobitke pogađanjem na bonus veću kvotu. 

Svakako popularno klađenje uživo se sve više primenjuje pa tako da kladioni e sve više uvode nove ponude u okiviru ove sekcije. Igračima je stavljeno zaista mnogo ponude u kojoj sigurno mogu izabrati sve omiljene igre i tipove klađenja.

Promo Kod Meridian bet Kladionice

Promo Kod Meridian bet Kladionice

Promo kod kao i kod drugih kladionica uključuje nagradu za nove igrače u pogredu slot igara. Manje više ponuda bonusa je slična te se razlikuju u visini iste. Meridianbet kladionica vas samom registracijom nagrađuje sa 60 besplatnih spinova. 

Karakteristika je da Meridian promo kod ne uslovljava ponudu drugih bonusa i korištenje istih. Registrujte se putem linka na veb stranici i tako ostvarite odličan bonus za sebe. Nije trenutno aktuelna promocija.

Široka Ponuda Promocija – sta je promo kod meridian

Kladionica je vrlo poznata po velikodušnim akcijama i bonusima koji nude za svoje igrače pa i ne treba preterano spominjati tu činjenicu. Svakako da je ovo jedan od najpopularnijih segmenata igranja gde se uvek traži ponuda bolje, jer igrače na kraju krajeva to i zanima. Meridian bet svakako prednjači od ostatka konkurencije u velikodušnosti čašćenja svojih igrača i vrlo atraktivnim promocijama.

Navesti ćemo svakako najpopularnije a predlažemo da s vremena na vreme posetite stranicu domaćina i proverite da li su još u ponudi navedene promocije.

Meridian bet bonus

Vrlo specifična promocija kladionice a radi se o tome da ostvarujete bonus na uplate koje vršite putem banke ili pošte. Ovakvu ponudu nećete naći u drugim brendovima a staromodni način uplate jeste prevaziđen međutim ukoliko možete ostvariti dodatni bonus smatramo da nije zanemariv. Svakako da ovo nećete na drugim mestima pronaći. Ova promocija je aktuelna za uplate putem terminal.

Slot bonus 1000 RSD + 1000 RSD sport bonus  dobrodošlice

Velikodušnost ovog domaćina susrećemo na svakom koraku što je dokaz konkurentnosti i liderstva na tržištu. Meridian bet registracija opklada vam daje odlične popuste i bonuse. Kao i što je navedeno 1000 dinara za registraciju i još toliko za bonus kao novom igraču. Iz kladionice su se potrudili da vam ništa ne zafali, te bonus 1000 dinara za tren časa može biti vaš. Ako vam i to nije dovoljno, dodatnih bonus 1000 dinara možete pokupiti samom registracijom naloga.

Kladionica se zaista potrudila da napravi jedinstvenu ponudu koju teško da možete odbiti. Zato s razlogom beleži sve više novih igrača i osvaja tržište svakim novim inovativnim korakom. Ova promocija nije trenutno aktuelna.

Vrtoglavi bonus do 2000% – Bonus na broj parova

Bonus koji imaju sve kladionice i svima je manje više isti, razlika je u samo u odigranom poslednjem paru koji se vrednuje (zavisi da li je 35 parova ili 40) i kod Meridianbet je to neverovatnih 2000 posto.

Broj odigranih parova određuje visinu bonusa. Što više parova, bonus je veći. Minimalan koeficijent događaja je 1.35. Sistemski tiketi ne ulaze u promociju.

 • Odigranih događaja 5 – bonus 3%
 • 6 događaja – bonus 5%
 • 7 događaja – bonus 7%
 • 8 događaja – bonus 10%
 • 9 događaja – bonus 15%
 • 10 događaja – bonus 18%
 • 11 događaja – bonus 20%
 • 12 događaja – bonus 25%
 • 13 događaja – bonus 30%
 • 14 događaja – bonus 35%
 • 15 – bonus 40%
 • 16, 17, 18, 19 i 20 događaja – bonus 45%
 • 21, 22, 23, 24, 25 događaja – bonus 80%
 • 26, 27, 28, 29, 30 događaja – bonus 100%
 • 31, 32, 33, 34, 35 događaja – bonus 150%
 • 36 -50, događaja – bonus 25%
 • I na odigranih 50 događaja – bonus 2000%

Super Utorak Bonus

Svakog utorka Meridianbet daruje bonuse za sve korisnike. Ono što treba da uradite je da se oko 13 časova svakog utorka ulogujete i da vidite da niste baš vi srećni dobitnik.

 • Bonus se mora iskoristiti na tikete sa minimum 1 parom i minimalnom kvotom 1.25 po paru.
 • Maksimalna isplata po tiketu je 30.000 RSD
 • Trajanje bonusa je 2 dana

Bonus 5% za gubitne tikete preko aplikacije

Meridinabet daje šansu i onima koji gube. Naime, ukoliko odigrate tikete preko Android ili IOs aplikacije, dobićete 5% bonusa na gubitne tikete.

 • U promociji učestvuju isključivo tiketi odigrani putem Meridianbet android, ios ili huawei aplikacije.
 • Za svaki gubitan tiket, odigran prema uslovima navedenim u pravilima, igrač stiče pravo na 5% bonusa u odnosu na ulog na tiketima.
 • Tiketi koji stiču pravo na 5% bonusa na ulog:
  • Minimalna uplata po tiketu – 100 RSD
  • Minimalna kvota po paru – 1.5
  • Minimalan broj parova po tiketu – 4

Uplate putem iPay-a

Takođe još jedna pogodnost za igrače u pogledu uplate depozita kod Meridian bet kladionice. Ukoliko položite vaš depozit putem iPay-a ostvarujete bonus od 10% na iznos položenog iznosa. Jedini uslov jeste da na vašem tiketu odigrate mečeve iznad 1.40 kvote.

Zaista nenadmašiv domaćin sa specifičnom ponudom u nekim segmentima čak konkurentan sa nekim evropskim brendovima. 

Sportsko Klađenje I Online Opcije Srbija

Sa velikom ponudom bonusa domaćin nije stao te je uvrstio najrazličitiju ponudu i sportova odnosno sportskog klađenja. Vrlo atraktivna kladionica koja zadužuje mnoge igrače u pogledu široke ponude klađenja. Liste za danas sa popularnim mečevima i ponudama, rezultati kao i statusi odigranih tiketa sve je na jednim mestu jer su iz Meridianbet kladionice podesili sve vrlo jednostavno. U suštini imate sve na jednom mestu odnosno meridian kladionica lista sa ogromnim brojem drugih specijalnih igara.

U ponudi je preko 40 sportova na koje je moguće tipovati svakako od onih  najpopularnijih do manje popularnih. U svakom slučaju pronaći ćete sve popularne lige i mečeve a moguće je tipovati i na e sportove, politička dešavanja kao i eurovizija. 

Takođe u ponudi su i specijali za određena dešavanja kao predsjednički izbori u Americi, najbolji glumac ili glumica, najhladniji dan i slično. Ovo pokazuje kako kladionica ide korak više od ostalih brendova nudeći ponudu koju i ne susrećete često. Zato i ovom pogledu dajemo prednost ovom domaćinu. 

Ponuda Klađenja na Fudbal

Nezaobilazna sekcija u pogledu bilo koje sportske ili online kladionice svakako jeste fudbal. Domaćin je posvetio pažnju i ovom segmentu igre ali reklo bi se u manjoj meri u odnosu na konkurenciju. Zašto je to tako sigurno će vreme pokazati ili su svoje poslovanje usmerili na druge oblasti klađenja koje su više popularne. Teško je u to. Pogledu eliminisati fudbal kao najpopularniji odnosno reducirati samu ponudu ali perspektivan brend svakako da zna šta i kako radi.

U Meridian betu pronaći ćete svakako popularne lige i mečeve fudbalskih ponuda koje manje više su zastupljene i u drugim kladionicama. Manjak ponude bi bio izostajanje događaja sa Bliskog Istoka i Azije što može predstavljati smetnju odrđenom broju igrača. U listama za danas pronaći ćete sve popularne mečeve i događaje. Sve to prate i konkuretne kvote bez sumnje u njihovu konkurentnost. 

Specijalne igre na ponuđene mečeve su vam takođe na raspolaganju pa ako Azijaki hendikep nije nužni uslov klađenja, smatramo da će ova kladionica ispuniti očekivanja koja imate. 

Ponuda Kvota Meridian bet Kladionice

Odma na početku treba istaći da su ponude kvota i njihove visine na nivou zlatne sredine tržišta na kojem posluje. Na popularne sportove ćete biti zadovoljni visinom ponuđenih kvota dok na manje popularne sportove kvote su veoma male. Smatramo da opet popularne sportove i lige koje se i najviše igraju nivo ponude je zadovoljavajući.

Manjak takođe može biti u izmeni margina na košarkaške utakmice na koje igrači često imaju primedbe. Obično se dešava da se izmene rade iz minute u minutu te ukoliko odaberete uživo klađenje možete biti ometeni iznenadnom izmenom samih margina. 

Inače Meridian bet ima niske margine klađenja u odnosu  na konkurenciju što je odlična stvar. Smatramo da bez preteranih i nerealnih želja većina igrača će biti zadovoljna ponudom kvota u ovoj kladionici.

Ponuda Meridian bet Slot Igri Online

Virtualne igre uživo kao i ostale igre koje idu uz to u velikoj meri su zastupljene u Meridian betu. Svakako najpopularniji vid klađenja jestu slot igre te sve kladionice pokušavaju uvrstiti što bolju ponudu i time pridobiti igrače na svoju stranu. Pre same igre smatramo da se trebate upoznati sa pravilima i svim opcijama na online virtualnim igrama kako bi lakše rukovali sa svime u celini. Moguće sui demo verzije kako biste se bolje upoznali sa samim konceptima igara.

Svakako da vas domaćin nagrađuje besplatnim spinovima koji su ograničeni na vremenski interval. U ponudu su uvrštene sve popularne slot i rulet igre, bingo kao i blek džek. Svako može za sebe odabrati omiljenu igru u velikoj ponudi pa tako slot igre daju češće a manje dobitke. Sve u zavisnosti od vašeg stila igre imat ćete na raspolaganju veliki izbor ponude. 

Odlična Aplikacija Za Preuzimanje

Meridian bet aplikacija je urađena na dosta visokom i zavidnom nivou. Veoma je prilagođena samim korisnicima i vrlo jednostavno konciporana. I u odnosu na druge aplikacija, ovu aplikaciju i većina ocenjuje i daje vrlo visoke i pozitivne recenzije. Dostupna je za korisnike i Android i iPhone platforme što je veoma pohvalno. Jednostavna instalacija takođe čini ovu ponudu još primamljivijom.

Identičan je sadržaj i ponuda mobilne verzije i desktop verzije pa je i to činjenica koja ide u prilog visokoj oceni nove aplikacije. Putem aplikacijs pored tipovanja uživo mogu se vršiti uplate i isplate. Kontakt servis vam je svakako na raspolaganju za bilo koju vrstu pomoći. 

Uživo Klađenje

Sekcija uživo klađenja je urađena na vrhunskom nivou. U odnosu na ostatak konkurencije miže se slovodno istaći da Meridian bet prednjači ispred ostalih. Sve popularne lige i igre kao i sportovi su ponuđeni u uživo klađenju kao i prateća statistika koja je vrlo pregledna i daje vam bolju mogućnost praćenja vaših tiketa. 

Uživo klađenje je najtraženiji segment igre u poslednje vreme u globalu. S tim u vezi pregledna stranica daje jednostavan prikaz celokupne ponude u pogledu mečeva i ponuđenih tipova. To igrači posebno cene a kvote su izražene u realnom vremenu pa je na taj način i povećana mogućnost dobitaka.

Evetualni nedostatak koji bi se mogao istaći jeste spora reakcija same platforme za izmene kvota u datom momentu. Tako da nekada će se desiti da upravo kvotu koju ste planirali tipovati nećete biti u mogućnosti zbog same promene u momentu. Smatramo da naše regionalne kladionice i pored svega teško da mogu ponuditi kvalitetnu sekciju uživo klađenja kao ovaj domaćin.

Uplata Depozita

Velikodušnost i stavljanje bogate ponude u igru svakako da je karakteristika velikih i jakih brendova. To je slučaj i sa ovom kladionicom jer je stavila mnogo opcija svojim igračima u pogledu pologa novca na vlastiti račun. Igrači to umeju da cene zbog same olakšice igre kao i uplate i isplate sredstava. 

U slučajevima odustva modernih načina plaćanja igrači su prinuđeni da lično posete poslovnicu i tamo urade polog novca. To su svakako prevaziđeni načini koji su veoma zastateli i na neki način odvlače igrače sa takvom ponudom.

Zato se Meridian bet potrudio da uvrsti mnogo više opcija plaćanja a to su svakako sljedeće:

 • Platne kartice (Mastercard, Maestro i Visa)
 • Diners club kartica
 • Skrill
 • Vkash
 • Bank transfer
 • Meridian mreža partnera: Impel, Paralela, Moj kiosk, Eki transfers, Payspot, Transaks, Tenfore, MaxiBox
 • mCash.

Meridian bet Kladionica Uplata Depozita je proces u kome možete uplatiti novac na svoj Meridian bet Kladionica nalog putem bankovne kartice ili online bankarstva. Uplata depozita vam omogućuje da igrate svoje omiljene igre i klađenje bez da izlazete iz kuće.

Mogućnosti Isplate

I u pogledu isplate kladionica prati najsavremenije trendove. Sa velikim uplatnim metodama, kladionica se potrudila i isplatne načine dovesti na najpovoljniji način za igrače. Isplata se radi bez provizije ili uz minimalnu proviziju zavisno od načina isplate.

Ponuđene opcije isplate sredstava su:

 • Betshop
 • Meridian Agenti

 • Donacije
 • Skrill
 • PaySpot
 • Bank transfer

Isplata je proces koji omogućava korisniku da podigne novac iz banke ili drugog financijskog instituta. Mogućnosti isplate uključuju: bankomat, internet bankarstvo, gotovinu, čekove, debitne i kreditne kartice, mobilne aplikacije i druge. Bankomati i internet bankarstvo omogućuju vam da podignete novac iz vaše banke ili drugog financijskog instituta kad god to želite. Gotovina se obično koristi za kupnju manjih predmeta. Čekovi se obično koriste za plaćanje većih iznosa, dok debitne i kreditne kartice omogućuju da se plaća preko računa banke ili novčanika. Mobilne aplikacije također omogućuju plaćanje preko mobilnog uređaja.

Mogućnost Kontakta Korisničkog Servisa

Vrhunska podrška servisa za korisnike u Meridian bet kladionici možda čak i najbolja u Srbiji. Uzdigli su je na nivo neke evropske kladionice što je dovoljno zaključiti o čemu se ovdje radi. I previše reklo bi se načina kontakt servisa gde se ide u korist igrača maksimalno.

U opcije je uvršten chat uživo što je najviše traženo u okviru ovog segmenta. Moguće je da ćete pričekati nekoliko minuta na odgovor ali to nije problem gledajući da mnogo kladionica nema opciju uživo chata. 

Sredstva kontakta su u velikom broju te ćemo u nastavku dati listu i pregled gde sve to možete kontaktirati ljubazno osoblje Meridian bet kladionice za bilo koje pitanje ili eventualni problem.

 • Email:  [email protected]
 • Call Centar:  0800/333-440
 • WhatsApp:  +38166/804-02-34
 • Telegram:  +38166/804-02-34
 • LINE:  +38166/804-02-34
 • Signal:  +38166/804-02-34
 • Live chat
 • Facebook
 • Instagram
 • Twitter
 • Youtube
 • Linkedin

Lokacije

Velika kladionica svakako da svoju ulogu na tržištu dokazuje i mrežom poslovnica. Dokaz tome je da Meridian bet jedna od najzastupljenijih kladionica u Srbiji. Prelazak sa tradicionalnog klađenja na savremeno svakako podrazumeva druge stvari i ponude a ne same poslovnice.

Obzirom da kod nas još uvek postoji kritična masa ljudi koji pereferišu klasičani način klađenja svakako da će najviše poslovnica Meridianbeta pronaći. U svim manjim i većim gradovima ćete moći posetiti poslovnice ove kladionice.

Ako niste iz Novog Sada ili Novog Beograda, Meridian bet je tu za vas za svako područje Srbije.

Zaključak za Meridian bet

Zadnje mišljenje nakon svih iznesenih prednosti i mana je vrlo visoka objektivno data ocena. To iz mnogih razloga jer svega par nedostataka bi se moglo istaći ovom domaćinu a ako se uzme u obzir i sva druga ponuda to je zanemarivo. Svakako da najbolju ponudu imaju u pogledu slot igara i uživo klađenja sa eventualnim izmenama margina na košarci što neki mogu zameriti. Kvote na nivou konkurencije kao i ponuda sportskog i online klađenja.

Aplikacija odlično funkcioniše a sportovi u ponudi dosežu veliki broj uz sve virtualne, slot i bingo igre. Kontakt servis verovatno i najbolji u ponudi sa mnogo opcija kontakta.

Sve u svemu najvišu ocenu za ovog domaćina možemo dati ili drugu najbolju. Ponuda kladionice je odlična te uz par izuzetaka nema se šta posebno menjati. Uz sitne dorade segmenata igre kladionica bi mogla postati i regionalni lider ako to već nije i sada.

Bonus: 1000 RSD za sport ili
+ 3000 RSD za slot
Preuzmi bonus

FAQ

Kako da znam koje su aktuelne promocije kladionice?

U suštini objavljuju se često nove promocije i bonusi koje možete ostvariti. Na naslovnoj strani i ćete svakako imati priliku videti izmenjenu ponudu i opcije klađenja.

Korisnički servis ima i opciju live chata, koje je radno vreme?

Praktično radno vreme je 24h što znači da svega nekoliko minuta možete čekati odgovor.

Postoji li ograničenje u pogledu korištenja promo koda?

Naravno da ne, promo kod možete iskoristiti na bilo koji način u okviru. Bilo da vam je omljeni Lucky 6 ili slot igre sve je uvršteno u ponudu.

Kakva su iskustva sa uživo klađenjem?

Odlična i korisnici su prilično zadovoljni. Izuzev ponekad izmene kvota u realnom vremenu gde ćete morati tipovati pod novom izmenjenom kvotom. 

Postoji li opcija povrata novca u Meridianbetu?

Da u okviru bonusa koji vam nude povrate uloženih sredstava čak i eventualnu zaradu na istom. Informišite se preko naše stranice ili stranice kladionice o svim pogodnostima.

4.5/5 – (4 votes)

Leave a Comment