Promo kod Meridian 2023

Uz promo kod Meridian svi novi igrači koji se registruju na Meridianovom sajtu će biti nagrađeni sa bonusom u iznosu od 500 RSD. A najbolje od svega je što ovaj bonus sa sobom ne nosi nikakve dodatne uslove.

Šta je promo kod Meridian kladionice na virtualne igre?

U toku je promocija tokom koje Meridian kladionice koja registracijom na njihov sajt, nagrađuje sve nove igrače bonusom na virtualne igre. Svi novi igrači koji prilikom registracije iskoriste promo kod Meridian će na svoj račun dobiti 500 dinara bez uslova.

Koji je promo kod meridian?

Meridian promo kod omogućava igračima iz Srbije koji još uvek nemaju nalog na Meridianovom sajtu da iskoriste prednosti nove Meridian promocije. Promo kod meridian možete preuzeti klikom na link ispod.

Kako aktivirati “Meridian promo kod za registraciju”?

Meridian promo kod za registraciju možete aktivirati klikom na jedan od meridian promo linkova na ovoj stranici. Link će vas automatski odvesti do registracione forme u koju unosite svoje lične podatke kako biste pokrenuli proces otvaranja naloga.

Kako ukucati promo kod meridian?

Promo kod meridian možete preuzeti klikom na link ispod. Nakon što odaberete navedenu opciju Meridian kod će automatski biti primenjen i nema potrebe da unosite bile kakve dodatne kodove. Registrujte se na Meridian sajt i uživajte u svom bonusu bez uslova!

Kako se registrovati?

Da biste ostvarili pravo na meridian promo kod potrebno je prvo da se registrujete na Meridian sajtu. Registraciju je veoma jednostavna i možete je izvršiti u par koraka:

  1. Posetite Meridian sajt
  2. Odaberite opciju „REGISTRACIJA“
  3. Upišite svoje podatke
  4. Prihvatite uslove korišćenja
  5. Meridian promo kod će biti automatski primenjen
  6. Verifikujte svoj nalog putem email koji ćete primiti od Meridiana

Bonus će vam automatski biti dodeljen u roku od 24 sata od trenutka registracije.

Kako dobiti promo kod meridian?

Promo kod meridian možete dobiti upravo ovde na našem sajtu. Jedino što trebate uraditi jeste kliknuti na ovaj link popuniti svoje podatke i možete uživati u Meridian bonusu bez uslova.

Da li Meridian u ponudi ima još neke promocije?

Meridianbet bonus bez uslova

Meridian bet je jedan od operatera u Srbiji koji svoje igrače konstantno nagrađuje raznim bonusima i promocijama. Na Meridianovom sajtu igrači u svakom trenutku mogu pronaći nekoliko bonusa kako za nove igrače tako i za one koji već poseduju nalog.

Kako bi olakšao igračima odabir idealnog bonusa za njih, Meridian je svoje bonuse i promocije podelio u dve kategorije:

  • Bonusi i promocije za virtualne i slot igre
  • Bonusi i promocije za sportsko klađenje

Virtualna promocija za slot igre

Meridianova ponuda promocija i bonusa za virtualne igrače je jedna od najvećih kada su u pitanju operateri dostupni u Srbiji. U svakom trenutku u njihovoj sekciji promocije možete pronaći preko pet aktivnih bonusa i promocija.

Meridian kladionica za vitrualne igre, promocije u toku: Osvoji laptop u letu, Martovska kiša keša, Proljećne igre, 10 KM dobrodošlice, Brzi vikend keš, Virtualni loyalty, Cashback 15% i Evoplay – buđenje proljeća.

Sportsko klađenje

Meridian se pobrinuo da ni ljubitelji sportske kladionice ne ostanu uskraćeni kada su u pitanju bonusi i promocije. Veliki broj sportskih bonusa dostupan je u svakom trenutku za ljubitelje kladionice na Meridian sajtu.

Meridian kladionica promocije u toku: Prečica do bonusa, Brzi tiket, Naplati promašaj i Druga šansa.

Kako mogu napraviti depozit na Meridian?

Meridian je svim igračima iz Srbije omogućio veliki broj platnih metoda putem kojih mogu napraviti depozit i isplatu sa svog Meridian naloga. Igračima su dostupne popularne metode poput VISA-e, Mastercarda, Maestra, e-novčanika i Paysafecard kartica.

Pored navedenih metoda igrači mogu koristiti i one manje poznate poput: mCash-a, DinaCard, bankovnih transfera i uplata putem pošte.

Da li mogu igrati putem mobitela na Meridianu?

Ako volite da igrate u pokretu, Meridian je pravi izbor za vas. Za sve igrače koji igraju putem svojih mobilnih uređaja Meridian je pripremio dve opcije. Igrači mogu birati da li žele igrati putem svog internet pretraživača ili pak žele preuzeti Meridian mobilnu aplikaciju na svoj uređaj.

Meridianbet mobilna aplikacija

Kako rešiti probleme sa promo kodom Meridian putem Meridian korisničke podrške?

Ukoliko imate dodatnih pitanja vezanih za Meridian promo kod uvek se možete obratiti Meridian korisničkoj podršci.  Meridian live chat je dostupan svim igračima 24/7, a osim njega korisničku podršku možete kontaktirati i putem emaila, Vibera, Whatsappa, Telegrama, Linea ili Signala.

FAQ

Šta je promo kod Meridian?

Promo kod Meridian je promocija putem koje Meridian nagrađuje sve igrače koji se registruju na njihovom sajtu sa 500 dinara bez uslova.

Kako dobiti promo kod Meridian?

Promo kod Meridian možete preuzeti na ovoj stranici klikom na jedan od nekoliko linkova dostupnih u tekstu iznad.

Do kada važi Meridian promo kod?

Meridian promo kod je aktivan od 07.03.2022. godina i važi do daljnjeg.

Da li mogu iskoristiti promo kod Meridian više puta?

Nažalost promo kod Meridian je moguće iskoristiti samo jednom. Pored ove promocije Meridian vrši još nekoliko promocija o kojima više moežete saznati u tekstu iznad.

Da li moram napraviti depozit kako bi iskoristio Meridian promo kod?

Kako biste iskoristili Meridian promo kod nije potrebno da napravite depozit, dovoljno je da se registrujete na Meridian sajtu putem jednog od linkova dostupnih u tekstu iznad.

4.7/5 – (12 votes)

Leave a Comment