Klađenje Na Male Kvote

Veliki deo igrača iz različitih razloga izbegava igranje odnosno klađenje na male kvote ističući velike prednosti visokih kvota. Mnoge strategije klađenja postoje i tehnike postavljene od stručnjaka kako iskoristiti aktuelnu ponudu određenih kladionica na klađenje na male kvote, kako bi dobitak bio uspešniji.

Kladionice
Bonus
200% bonusa do 45.000 RSD
Preuzmi bonus
5.000 RSD bonus dobrodošlice
Preuzmi bonus
10 dana besplatnog klađenja
Preuzmi bonus
100% bonusa do 5.000 RSD
Preuzmi bonus

Dati ćemo preglede takvih domaćina i izneti određene statistike, kao i načine kako najbolje iskoristiti klađenje na male kvote i opet imati odličnu priliku za dobitak. Novi podaci o različitim domaćinima kao i aktuelna ponuda dati će vam razlog više zašto registrovati nalog u određenoj kladionici.

Neoizostavan deo ponude su i akcije odnosno promocije i bonusi koje je moguće iskoristiti i ostvariti preko klađenje na male kvote i u vrlo vrednim varijantama. Ostanite do kraja i saznajte zašto i kako klađenje na male kvote mogu biti od velike koristi.

Isplativost Klađenja Na Male Kvote

Klađenje Na Male Kvote

Mnogi će pokušati pobiti pomenuti naslov različitim strategijama i načinima klađenja kao i razlozima zašto ne igrati i obaviti klađenje na male kvote. Ipak istina može biti puno drugačija. Tipovanjem i klađenje na male kvote dovode da se odlučujete na favorita utakmice ili meča što procentualna verovatnoća ide u vašu korist. Omer klađenja na male kvote u suštini i praksi bi podrazumevao sve kvote od 1,30 pa do otprilike najviše 1,60. Rizik od gubitka tipovanja na takve mečeve je vrlo mali što dolazi sa svojim prednostima i nedostacima.

Klađenje na male kvote zahteva da odigrate ili više mečeva nakon čega vam se ukupni koeficient uvećava ili tipovanje na veće uloge gde ćete sebi obezbediti sigurniju isplatu. U prilog tome ide dugoročno igranje jer ukoliko pratite i igrate sportsku kladionicu znate da od jednog ili dva dobitka niste preterano zadovoljni. Potrebno je učestalije ostvarivati dobitke kako bi vaša konačnica u kladionici bila pozitivna.

Izrazito male kvote kao što su 1,10 ili 1,15 su sa generalnog stava neopravdane. Mnogo toga morate staviti na tiket za neznatnu zaradu. Čak i povećem uloga vaša moguća isplata nije preterano velika u odnosu na odigrani ulog.

Mnogi perspektivni domaćini nude visoke kvote te se razlika može osetiti ukoliko uđete u dublju analizu. Razlika od 0,05 ili 0,10 po meču naizgled nije značajna ali pri sastavljanju tiketa i biranju parova na koje želite igrati u konačnici osetiti ćete razliku zasigurno. I ona neće biti mala u zavisnosti koliko parova tipujete. Tako možete osetiti razlike između nekih drugih domaćina i domaćina sa ponudom jakih kvota kao što su Maxbet, Meridianbet, Great Odds, Mozzart i slično.

Isplativost klađenje na male kvote može biti uvetovana i vanjskim faktorima kao raspoloženje igrača ili kluba, povreda, da li se igra u gostima ili domaćem terenu i slično.

Strategije I Taktike Tipovanja Na Male Kvote

Strategije I Taktike Tipovanja Na Male Kvote

Već ste čuli za različite načine i tipovnje klađenja kao i tipstere kao i profesionalne kladioničare da su izneli neke od taktika kako se kladiti u zavinosti šta vam je u interesu i koji je omiljeni vaš način igre. Postoji mnogo njih međutim koliko god da bi se analiziralo i slušali saveti ne postoji siguran način za zaradu jer u protivom već bi odjeknuo svetom pa ako i kod nas.

Strategija tipovanja klađenje na male kvote ima veliku prednost a to je eksponencijalno uvećanje dobitka. To znači da od igranja 3 ili 4 meča na male kvote to i neće dati neki razultat. Međutim ukoliko tipujete dosta više parova recimo 8 i iznad u određenom momentu kvota neproporionalno raste što vam osigurava ukupni koeficient većim. Ako uzmemo u obzir da se radi o sigurnijim izborima i klađenju jer je favorit i mala je kvota to onda zaista ima smisla.

Opcija tipovanja na mali broj mečeva sa malim kvotama ali većim ulogom je takođe jedna od opravdanih metoda klađenja. Istina rizikujete veći ulog ali igrate sigurnije parove gde vam procentualna šansa za dobitak ide u korist.

Neki koriste i dojave na nameštene mečeve što je vrlo opasna stvar. Time se kvote obaraju, pravi nerealna ponuda što vas često dovodi u zabludu i naravno veći rizik za gubitni tiket.

Klađenje Uz Najbolje Male Kvote

U pogledu odličnih kvota ubedljiv je Meridianbet kao kladionica koja ima daleko jaču ponudu od konkurencije. Nivo malih kvota je po pojedinačnom događaju veći te tipujući na npr 4 para osetna je razlika. Pored Meridianbeta, tu su takođe i Maxbet kao i Circus koji prate vodeću konkurenciju.

Navedene kladionice pružaju dugoročno veći procenat zarade zbog jače ponude pa ukoliko koristite pametne strategije za tipovanje vrlo je verovatno da će se to odraziti na vaš konačni dobitak.

4.9/5 - (15 votes)

Leave a Comment