Rizk Promo Kod

Ovo je jedna od najnovijih onlajn kladionica koje posluju na teritoriji Republike Srbije I krenula je svim silama u promociju svoje raznovrsne ponude I pozicioniranje na tržištu. Pored mnogobrojnih promotivnih akcija koje koristi, postoji I Rizk promo kod koji je još jedan od načina za privlačenje novih igrača na njihovu platformu. Rizk onlajn platforma za odigravanje igara na sreću je lansirana skoro, a registrovana je I dobila licencu od Ministarstva Republike Srbije 25.02. 2021 godine. Ovaj operater za onlajn klađenje je pozicioniran striktno na slot igre I trenutno nema u ponudi sportsko klađenje što je nešto na šta nismo navikli kod operatera koji privređuju samo onlajn klađenje. Rizk nudi jako puno promocija kojima pokušavaju da nadoknade glavni nedostatak koji imaju, a to su igre sportskog klađenja. Navešćemo neke od promotivnih akcija koje su dostupne jer Rizk promo kod nije trenutno aktuelna promocija.

Vrsta Bonusa
Rizk Promo Kod
Bonus Dobrodošlice
100% do 20000 din I 50 freespinova
Preuzmi bonus
Wheel of Rizk
Free spinovi, Dzekpotovi
Preuzmi bonus
Rizk Bar
Svakodnevne Nagrade
Preuzmi bonus

Šta Je Promo Kod Rizk Kladionice?

Rizk promo kod je dodantna pogodonost koju ovaj onlajn slot operater nudi svojim igračima. Cilj promo koda je da omogući igračima besplatna sredstva I šansu da bez uloženog novca uspeju da ostvare nekakvu novčanu dobit. Promo kod nije trenutno dostupan za korišćenje ali Rizk nudi mnoštvo drugih promocija pomoću kojih možete uvećati svoj kapital. Rizk onlajn kladionica je nov operater na našem tržištu I ima za cilj da se pomoću raznih kladiončarskih akcija probije na kladioničarskom nebu Srbije, koje je sve brojnije. Kapetan Rizk koji je maskota ova onlajn kladionice deluje jako interesantno, I nagrade koje nudi izdvajaju ga od konkurencije. Očekuje se da čak I Rizk promo kod bude dostupan za korišćenje u skorije vreme.

Šta Je Promo Kod Rizk Kladionice?

Rizk Promo Kod

Pomoću ovog promo koda Rizk kladionica omogućava igračima da ostvare razne pogodnosti. Između ostalog moguće je ostvariti bonuse na depozit kao I freespinove koje je moguće iskoristiti na nekoj od raznih slot igara koje su dostupne za igranje na njihovom sajtu.

Vrsta Bonusa
Rizk Promo Kod
Rizk Promo Kod Za Slot Igre
Bonus na Depozit do 20000 Dinara
Preuzmi bonus
Rizk Promo Kod Za Igre Uživo
Bonus od 100%
Preuzmi bonus
Rizk Promo Kod
Bonus do 50spinova
Preuzmi bonus

Kako Aktivirati Rizk Promo Kod

Aktivacija promo koda Rizk kladionice je jako jedbistavba u ore svega se odnosi na unošenje koda koji se sastoji od kombinacije slova I brojeva koje je potrebno ukucati u za to predviđeno polje. Da bi mogli da iskoristite pogodnosti koje nudi promo kod , potrebno je I da kompletno završite vašu registraciju, koja se odnosi na popunjavanje svih poolja koja su potrebna za registraciju , kao I za samu verifikaciju naloga. Potrebno je završiti kompletnu verifikaciju pomoću nekog od ličnih dokumenata. Nakon svih ovih uspešno završenih koraka, moći ćete da iskoristite pogodnosti koje nudi promo kod.

Koji je Promo Kod Rizk Kladionice?

Rizk promo kod je kombinacije slova I brojeva koja se ukucava u za to predviđena polja, ali on nije trenutno dostupan za korišćenje jer to nije aktuelna promocija. Iako promo kod trenutno nije dostupan, svakako možete da iskoristite neke od drugih promocija koje su aktuelne za korišćenje na Rizk onlajn kladionici. Potrebno je da uplatite sredstva na vaš nalog I da uživate u strastvenom klađenju na Rizk platformi.

Da li će Rizk Promo Kod biti Dostupan u Budućnosti?

Postoje jasni nagoveštaji iz sedišta Rizk kladionice da će biti dostupan promo kod u skorije vreme. Trenutno je fokus promotivnih akcija Rizk onlajn kladionice usmeren na neke druge promocije. Glavna promocija koju nudi jeste bonus na depozit ali se svakako očekuje da uskoro bude dostupan I Rizk promo kod, pomoću kojeg ćete imati I još dodatnih sredstava za  igranje slot igara.

Kako Se Registrovati na Rizk Sajtu?

Registracija na Rizk onlajn kladionici je vrlo jednostavna za obavljanje. Ceo process registracije može biti završen u svega nekoliko klikova I na nama je da vam objasnimo kompletan proces registracije.

Prvo I osnovno je da posetite sajt Rizk kladionice I da kliknete na dugme registracija. Nakon klika na to polje otvoriće vam se formulara u kojem je potrebno da popunite sledeće podatke:

 1. Ime I Prezime
 2. Datum rođenja
 3. Pol
 4. JMBG
 5. Email Adresu
 6. Telefonski  Broj

I obeležite polje da niste politički izložena osoba. Nakon toga otvara se novi prozor gde popunjavate sledeće podatke:

 1. Adresa
 2. Grad
 3. Mesto Rođenja
 4. Poštanski Broj
 5. Drževljanstvo
 6. Država rođenja

Kliknete na polje nastavi I ostaje vam još dve stvari da popunite, a to su Korisničko ime I šifra, I štiklirajte polje da se slažete sa uslovima korišćenja. Nakon toga biće vam poslat četvorocifreni kod na broj mobilnog telefona koji ste naveli u prilikom process registracije. Odmah dobijate šansu da zavrtite Wheel of Rizk I da osvojite neku od nagrada u vidu freespina Ili freebeta.  Da biste mogli da podižete novac sa naloga, moraćete da završite I verifikaciju indentita pomoću nekog od ličnih dokumenata ( Pasoš ili lična karta).

Da li Možete da Aktivirati Bonus Dobrodošlice bez Promo Koda?

Dobijanje bonusa dobrodošlice na Rizk onlajn kladionici nije uslovljeno promo kodom. Bonus dobrodošlice ima jedini uslov a to je polaganje depozita. Nije potrebno da posedujete Rizk promo kod da bi mogli da iskoristite bonus dobrodošlice koji iznosi čak 100 % do 20000 dinara.

Da li Možete da Aktivirati Bonus Dobrodošlice bez Promo Koda?

Koje su Druge Rizk Promocije Dostupne?

Rizk onlajn kladionica ima razne promotivne akcije koje nudi svojim igračima, iako promo kod nije dostupan za korišćenje. Vrlo popularni bonusi dobrodošlice su dostupni I kod ovog provajdera igara na sreću.

Slot Igre

 • Freespinovi
 • Bonus na Depozit
 • Wheel Of Rizk
 • Svakodnevne nagrade

Sportsko klađenje

Rizk kladionica nema u ponudi sportsko klađenje na svojoj platformi još uvek!

Opcije Za Uplatu I Isplatu

Rizk kladionica nema previše raznovrsne  uplatno isplatne metode. Imajući u vidu da posluju kao isključivo onlajn kladionica, možemo da ustanovimo da su njihovi uplatni I Isplatni metodi jeako skromni.  Na ove načine možete uplatiti I isplatiti novac sa vašeg naloga.

Uplata:

 1. Pomoću platnih kartica vaše banke (Visa, Master I Dinacard)

Isplata:

 • Na tekući račun vaše banke

Ovaj segment uplate I isplate novca sa Rizk naloga bi svakako trebao da bude dosta unapređen.

Mobilne Aplikacije

Ovo je još jedna od manjkavosti Rizk kladionice. Trenutno nije dostupna Rizk aplikacija za naše tržište, iako je dostupna na platformama u okruženju. U planu je da u skorije vreme budu lansirane aplikacije za android I za IOs uređaje. Prema recenzijama korisnika ove aplikacije iz okruženja , ova aplikacija je jako dobro optimizovana I brza. Korisnici su jako zadovoljni njihovom aplikacijom I lakoćom igranja na njoj samoj.

Korisnički Servis: Rešavanje Problema sa Promo Kodom

Rizk kladionica je ,zbog svog opredeljenja da posluje samo kao onlajn kladionica , obezbedila korisničku podršku koja je dostupna 24 h sedam dana nedeljno. Moguće je rešiti svaki problem I postaviti pitanja o bilo kakvom problem sa Rizk promo kodom ili nečim drugim.

Korisničku podršku moguće je kontaktirati na sledeće načine:

Ljubazni operateri će vam odgovoriti na svako pitanje koje imate u najskorijem mogućem roku. Rizk kladionica se trudi da njeni igrači budu u toku sa svim promocijama, I da svako od pitanja ili problema bude odgovoreno I rešeno u najkraćem mogućem roku.

FAQ

Kako aktivirati Promo Kod Rizk kladionice?

Aktivacija promo koda je vrlo jednostavna, I potrebno je da se registrujete na sajtu I da unesete promo kod u polje koje je za to predviđeno, iako ovaj Risk promo kod nije trenutno dostupan za korišćenje.

Koliko se vremenski čeka na isplatu novca sa naloga?

Ukoliko je zahtev za isplatu podnet I odobren do 16h radnim danima, biće isplaćen istog dana. Ukoliko je zahtev podnet I odobren posle 16h , biće isplaćen sledećeg dana.

Kako možete da verifikujete Rizk nalog?

Potrebno je da pošaljete slike od prednje I zadnje strane lične karte u odeljku indentifikacija u sekciji moj nalog.

Da li Rizk ima u ponudi sportsko klađenje?

Na Rizk onlajn kladionici moguće je igrati samo slot igre, jer sportsko klađenje nije dostupno na njihovom sajtu.

Koliki je bonus dobrodošlice za nove igrače?

Novi igrači mogu da računaju na bonus dobrodošlice prilikom prvog depozita u iznosu od maksimalno 20000 dinara I 50 freespinova. Svaki novi igrač ima I priliku I da zavrti I takozvani Wheel of Rizk na kojem je moguće osvojiti razne freespinove Ili freebet sredstva.

Na koji način mogu da uplatim novac na Rizk nalog?

Trenutno je moguće uplatiti novac na vaš Rizk nalog samo pomoću platnih kartica banke.

Leave a Comment