Primobet Registracija 2024 – Kako Otvoriti Nalog

Iako je ovo nov operater za onlajn klađenje na našim prostorima, cilj nam je da vam objasnimo proces registracije na Primobet kladionici. Sam postupak registracije se ne razlikuje od otvaranja naloga kod drugih operatera. Do najsitnijih detalja ćemo vam pokazati kako da završite registraciju. Koliko je zapravo jednostavno videćete u nastavku teksta.

Bonus registracije: do 10000 dinara I
plus 150 besplatnih spinova
Registrujte se u Primobet

Koje Prednosti Vam Donosi Otvaranje Naloga na Primobet Onlajn Kladionici?

Razne pogodnosti možete ostvariti otvaranjem I korišćenjem naloga na Primobet kladionici, I pod time na prvom mestu izdvajamo mogućnost da ostvarite novčanu dobit prilikom igranja na ovom sajtu. Pre svega jedna od glavnih stavki jesu neverovatni bonusi dobrodošlice koje dobijaju svi novoregistrovani igrači na Primobetu. Moramo da napomenemo da je takozvani paket dobrodošlice jedini bonus dobrodošlice koji važi za prva 4 depozita.

Bonusi za Registraciju na Primobet-u

Primobet se potrudio da svojim igračima pruži razne pogodnosti za registraciju na njihovoj platformi I to je nešto što se radi planski da se privuče što više novih igrača. Predstavićemo vam najbolje bonuse koje možete dobiti na sajtu .

Paket bonusa dobrodošlice

Ovo je apsolutno jedinstveni bonus dobrodošlice koji ne nudi ni jedna druga onlajn kladionica na teritoriji Srbije jer bonuse dobrodošlice dobijate na čak prva 4 depozita. Bonus 1 vam donosi bonus na depozit od 100% do 10000 dinara I plus 150 besplatnih spinova. Bonus 2 vam donosi još 75 % na depozit do 15000 dinara. Bonus 3 je 100% + 50 besplatnih spinova . Bonus 4 je 25% bonusa na depozit do 15000 dinara. Ovo je dobrodošlica koja se ne može pronaći nigde.

Reload bonus Ponedeljkom I Petkom

Ovo su dodatni bonusi koje možete da iskoristite tek kada iskoristite bonuse iz paketa dobrodošlice. Kao što I njihov naziv kaže ovi specijalni reload bonusi se dobijaju ponedeljkom I petkom I da bi ih dobili potrebno je da tim danima prilikom depozita unesete bonus kodove PONEDELJAK I PETAK . Kada uspešno unesete ove kodove, dobićete ponedeljkom 40 % na depozit I 30 besplatnih spinova do 12000 dinara. Petkom je ovaj bonus još veći jer iznosi 50% na depozit I 75 besplatnih spinova do 15000 dinara. Ovo je bonus koji ćete moći da koristite svakog ponedeljka I petka, prosto neverovatno.

Nebo bez granica

Ovo je bonus koji možete koristiti svaki dan po jednom I odnosi se na igru Aviator. Uz minimalni ulog od 1500 dinara I bonus kod AVIATOR dobićete 50 besplatnih letova na jednoj od najpopularnijih igrica Aviator. Sami besplatni spinovi ističu 3 dana od aktivacije I potrebno je da ispunite obrtni momenat od x50.

Lucky Box I Lucky Spin bonus

Ovo su jedinstvene promotivne akcije koje vam nudi Primobet jer je moguće da uz promo kodove dobijete priliku da osvojite novčane nagrade do 50000 dinara za lucky box uz depozit od 2000 dinara minimum. Nagrada za lucky spin promociju je do 100000 dinara na depozit od 2000 dinara. Lucky box opciju je moguće iskoristiti do 2 puta dnevno a za lucky spin do 3 puta dnevno. Obrtni momenat je za novčane dobitke x5 dok je za besplatne spinove x30 na lucky spin, a na lucky box x30.

Bonus registracije: do 10000 dinara I
plus 150 besplatnih spinova
Registrujte se u Primobet

Kako se Registrovati Objašnjenje Korak po Korak

Registracija na Primobet onlajn kladionici nikada nije bila lakša I sam postupak biće vam predstavljen u nekoliko kratkih I pre svega jednostavnih koraka.

Korak 1

Preko vašeg pretraživača pristupite sajtu Primobet.rs I kliknite na polje registruj se .

Korak 2

U prozoru koji vam se otvorio potrebno je da unesete vašu email adresu I lozinku, I potrebno je označite polje da imate više od 18 godina I ukoliko želite da primate obaveštenja o promocijama, I potom kliknite na polje sledeći.

Korak 3

Popunite lične podatke kao što su ime I prezime, datum rođenja I pol. I nakon uspešno unetih podataka ponovo kliknite na sledeći.

Korak 4

U ovom novom prozorčiću unesite još potrebnih podataka: JMBG , Država, Grad, Poštanski Broj, Adresa I broj telefona I nakon toga kliknite na polje registruj se .

Korak 5

Potrebno je još da potvrdite vašu email adresu kroz email koji je poslat na email koji ste naveli prilikom procesa registracije. Nakon klika na link u poruci, vaša registracija je završena.

Bonus registracije: do 10000 dinara I
plus 150 besplatnih spinova
Registrujte se u Primobet

Kako da Verifikujete vaš Primobet nalog?

Ovo je postupak koji je jako bitan za vaše korišćenje Primobet naloga, jer bez verifikacije nećete moći da učestvujete u svim promotivnim akcijama I nećete moći da podižete novac sa naloga.  Postupak verifikacije je malo složeniji nego kod drugih kladioničarskih onlajn  operatera I potrebno je da obavite verifikaciju pomoću nekoliko dokumenata da bi mogli da u potpunosti koristite vaš nalog.

Prvo I osnovno je verifikacija vašeg indentiteta koju možete obaviti slanjem nekog od vaših ličnih dokumenata kao što su lična karta, pasoš ili vozačka dozvola. Nakon toga potrebno je da verifikujete I vašu adresu, a to možete obaviti slanjem fotografije nekog računa koji glasi na vaše ime a pritom ima naznačenu vašu adresu koju ste koristili prilikom registracije.  Treća stavka I to ne ništa manje bitna, jer će vam slanje slike prednje strane vaše bankovne kartice omogućiti da podižete novac sa vašeg naloga , što vam je verujem I najbitnije.

Poslednja stvar koju trebate da verifikujete  jeste broj vašeg telefona a to ćete uraditi na sledeći način. Potrebno je da na stranici Primobet.rs kontaktirate korisničku podršku putem live chata. Kada stupite u kontakt sa nekim od agenta korisničkog servisa, biće potrebno da mu se obratite sa zahtevom za verifikaciju vašeg telefona. Biće potrebno da u četu ukucate vaš broj telefona I da sačekate par trenutaka, I agent će vam dati odgovor da je verifikacija uspešno obavljena. Nakon završenih svih ovih koraka verifikacije vaš nalog će biti u potpunosti verifikovan I aktivan.

FAQ

Da li je potrebno da pošaljem sliku lične karte da bih verifikovao nalog?

Ne, nije obavezno da pošaljete sliku svoje lične karte, možete da pošaljete I sliku vaše vozačke dozvole ili pasoša. Bitno je da je neki dokument sa slikom koji je izdat od strane  nadležne državne službe.

Da li mogu da igram tikete na svom telefonu?

Moguće je igrati tikete I na svom telefonu ili drugom mobilnom uređaju. Iako Primobet nema svoju mobilnu aplikaciju, njihova platforma je savršeno optimizovana za korišćenje na mobilnim uređajima. Samom sajtu možete pristupiti preko bilo kog internet pretraživača.

Kako mogu da kontaktiram korisničku podršku Primobeta?

Sam korisnički servis moguće je kontaktirati pomoću live chata na samom sajtu Primobet.rs ili preko email adrese koja je dostupna na njihovom sajtu.

Koliki je minimalni depozit koji mogu da uplatim?

MInimalni iznos depozita koji možete da uplatite jeste 500 dinara dok je maksimalni iznos koji možete da uplatite 500000 dinara.

Da li je dostupna opcija kešaut za sportsko klađenje?

Primobet je u korak u korak sa brojnom konkurencijom, pa je samim tim kešaut opcija dostupna za igre sportskog klađenja na njihovom sajtu.

Da li Primobet ima uplatna mesta u Srbiji?

Primobet nema fizičke lokacije za uplatu na teritoriji Republike Srbije jer su oni onlajn kladionica I samo kao takva I posluju.

Da li su moji podaci sigurni na Primobetu?

Možete biti spokojni jer Primobet poseduje licencu koja je izdata od strane državnih organa I kao takvi imaju kredibiltet.

Da li svaki novo registrovani korisnik ima pravo na bonus dobrodošlice?

Naravno da svi igrači koji se registruju na Primobet onlajn kladionici imaju pravo na neverovatni paket bonusa dobrodošlice koji je aktivan za čak prva 4 depozita koja uplatite na vaš nalog. Neverovatna promotivna akcija koju biste trebalo da iskoristite.