Meridianbet Registracija – Otvori Nalog, Prijavi Se, Osvoji Bonuse

Izaberite odlične i legalne domaćine u Srbiji za igru i klađenje, kao što Meridian bet registracija. Odlične i popularne metode plaćanja, validna licenca pod kojom domaćin posluje deo su samo atraktivne ponude koju možete očekivati. Postupak registracija je vrlo jednostavan a izbor metoda plaćanja je šire ponuđen nego kod ostatka konkurencije. Preporučujemo da se registrujete preko linka ispod i ostvarite aktuelne popuste i promocije.

Bonus registracije: 1000 RSD za sport ili
+ 3000 RSD za slot
Registrujte se u Meridianbet

Ključne informacije:

 • Registracija na Meridianbet omogućena je putem online platforme ili mobilne aplikacije, sa prvobitnim bonusom dobrodošlice koji podrazumeva 4.000 RSD podijeljenih na slot igre i sportsko klađenje.
 • Pored bonusa dobrodošlice, nižu se različite sezonske i kontinuirane promocije koje uključuju bonus na prvi depozit, besplatne okrete, i bonus za uplate na terminalima.
 • Proces verifikacije naloga je brz i efikasan, štiti personalne podatke korisnika i osigurava integritet svakog nalogа.

Pomoć od stručnog osoblja vam je uvek na raspolaganju zbog odličnog kontant servisa. To govori da se ne morate brinuti kako ćete napraviti i otvoriti online nalog, jer je korisnička podrška uvek dostupna. Kada se uzmu u obzir atraktivni bonusi kojim vas domaćin odlično nagrađuje ovo je skoro pa idealno mesto za klađenje. Promocije su vremeni ograničene a svaka na svoj način pruža dodatnu pogodnost pri klađenju. Specijalne igre uz natprosečne kvote na određene događaje uzdižu ovog domaćina od ostale ponude.

 1. 🔥Bonus Dobrodošlice

 2. 👌Zašto Obaviti Registraciju

 3. 🎁Bonus za registraciju

 4. 💻Kako Registraciju

 5. 👍Koraci Za Ispravnu Prijavu

 6. 🚀5 Bitnih Odlika

 7. 🚨Verifikacija računa

 8. 👮Probleme Pri Otvaranju Naloga

 9. 🤩Registracija Bonus

 10. ❓FAQ

4000 RSD bez uslova bonus Meridianbet

Registracija I Bonus Dobrodošlice U Meridianbet

Ukoliko izvršite registraciju u Meridianbet, dobiti ćete bonus dobrodošlice. Registracija se može obaviti online, preko veb sajta ili aplikacije ili u bilo kojoj poslovnici kladionice. Korisnici koji uspešno završe registraciju, dodeliti će im se na korisnički račun bonus od 4000RSD od toga 1000 dinara za sportsko klađenje I 3000 dinara za slot igre, gde ćete biti obavešteni o bonusu preko notifikacije na veb sajtu. Bonus se može iskoristi preko opcije online klađenje na sportske događaje. Prilikom sastavljanja tiketa, da bi vam bio uračunat bonus dobrodošlice, kvote ne sme da budu manje od 1,35, a broj parova na tiketu ne sme da bude manji od 4. Trenutno su aktivni i drugi bonusi, stoga svakako trebate posetiti Meridianbet i dodatno se informisati, jer je ponuda zaista odlična.Treba napomenuti I da je maksimalna uplata po tiketu 200 dinara a maksimalni dobitak po tiketu 1000 dinara.

Trenutno glavna Meridianbet promocija iz paketa dobrodošlice je čak do 120.000 dinara bonusa na prvi depozit. Ovaj bonus može se iskoristiti samo za slot igre. Ovo je bonus takozvanih 100% na prvi depozit, I imate 7 dana da ga uspešno otključate.

Meridianbet homepage

Meridianbet nudi svim novim igračima mogućnost da se registruju na njihovoj stranici i da pritom dobiju bonus dobrodošlice. Bonus dobrodošlice je za igrače koji se prvi put registruju i obično uključuje dodatne novčane ili sportske stavke. Kako bi ste se registrovali za bonus dobrodošlice, jednostavno treba da popunite formular za registraciju na njihovoj stranici i da unesete svoje podatke.

Razlog Više – Zašto Obaviti Registraciju U Meridianbet

Ako tražite razlog više zašto se registrovati u Meridianbet kladionici, kada pogledate ponudu bonusa i promocija i biti će vam itekako jasno. Iskoristite široku ponudu velikih događaja i iskoristite promocije kao i bonus na registraciju. Kladionica pripada skupini najboljih kladionica, koja pored bonusa dobrodošlice, nudi mnoštvo bonusa za svakog registrovanog korisnika. Registracija bonus nije jedina opcija te možete birati između nekoliko njih.

Trenutno su aktivne promocije u vidu bonusa poput: uplati depozit putem terminala i preuzmi 10% bonusa, super utorak bonus, uplata putem kartica, bonus 200% za uplate u Meridianbet lokalima , bonus na mečeve, bonus kvote 3+1, bonus kvota 5+1, bonus kvota 7+1, bonus kvota 9+1 i drudge promocije, a ono što dodatno ide u prilog kladionici je njihova ponuda kvota. Kvote nisu sklone obaranju, a margina kvota može da dostigne preko 7% na manje popularne sportove, dok za najpoznatije fudbalske utakmice ispod 5,5%. Posebno je zanimljiv  i promo kod za registraciju o kojem se dodatno možete informisati na zvaničnoj stranici.

Jednako primamljiva ponuda kladionice je i rok važenja sredstava na bonus računu, jer roka nema. Osvojeni bonus možete iskoristiti kada god poželite jer nije vremenski ograničeno, klađenjem na sportsku ponudu ili igranjem igara na sreću.

Meridian Promo Kod Za Registraciju

Kao i svaka kladionica i Meridian bet nudi fantastične promocije i ponude posebno za novoregistrovane igrače. To praktično znači da putem promo koda novi igrači ostvaruju free spin bonus. Domaćin je odredio pragove kojima možete biti nagrađeni a sve zavisi od tipa bonusa i naravno visini istog.

Tako da Meridian promo kod možete ostvariti klikom na stranici za aktiviranje navedenog bonusa. Ostvarujete 60 besplatnih spinova dobrodošlice sa najmanjom uplatom 500 RSD a najvećom 10.000 RSD. Potrebno je obrnuti bonus 30 puta kako bi izvršili isplatu na vaš račun.

Iz Meridianbet kladionice su se potrudili da ostvarivanje ovog bonusa bude izuzetno jednostavno. Potrebno je da ste novi član koji se prvi put registruje, položite simbolični depozit od 500 RSD i da obrnete određeni broj obrtaja kako biste preuzeli novac od promocije. Za sva pitanja i nedoumice tu je odličan korisnički servis koji vam stoji na raspolaganju. Pratite obavijesti na Meridianbet stranici u vezi sa promocijama i bonusima i budite u korak sa vremenom i aktuelnom ponudom. Trenutno Meridianbet aktuelne promo kod promocije možete pronaći na društvenim mrežama njihovih ambasadora.

Bonus registracije: 1000 RSD za sport ili
+ 3000 RSD za slot
Registrujte se u Meridianbet

Sledi Korake Do Brze Registracije Na Meridianbet

Da biste mogli obaviti registraciju na MeridianBet kladionicu potrebno vam je svega nekoliko minuta. Proces registracije ne zahteva previše vremena, a može se obaviti posetom preko veb sajta kladionice – online putem ili preko aplikacije. Veb sajt Meridianbet kladionice izrazito je dobre brzine, dobre organizacije, uređenja i odlične preglednosti. Sve što trebate uraditi, ukoliko želite da se registrujete u Meridianbet kladionici jeste kreirati nalog za klađenje preko veb sajta ili aplikacije kladionice. Ispratite sledeće korake i uspešno se registrujte:

 • Korak 1 – Kliknite na polje “REGISTRACIJA” u desnom uglu početne stranice – kako biste otvorili i kreirali nalog za klađenje (ikonica zelene boje)
 • Korak 2 – Popunite formular – unesite vaše ispravne lične podatke
 • Korak 3 – Unesite promo kod ukoliko ga imate ali obavezno odaberite valutu
 • Korak 4 – Prihvatite uslove korištenja i potvrdite registraciju klikom na “REGISTRACIJA” koje se nalazi na dnu formulara kojeg ste ispunili
 • Korak 5 – Ukoliko ne želite da završite proces registracije, kliknite na opciju “NAZAD”
 • Korak 6 – Ukoliko ste uspešno završili registraciju, na e-mail će vam stići poruka sa brojem vašeg korisničkog računa i linkom za aktivaciju naloga na Meridianbet kladionicu
 • Korak 7 – Kliknite na link koji vam je došao putem e-maila i vaš nalog će postati aktivan

Napomena: lični podatci koje unosite moraju biti ispravni i identični kao podaci u identifikacionim dokumentima, a email adresa mora biti validna.

Kako Se Prijaviti Na Meridianbet Kladionicu

Prijava na Meridianbet kladionicu se nalazi na vidljivom mestu, bilo da se odlučite prijaviti preko aplikacije ili veb sajta. Zasigurno je, da se ne može pomešati sa drugim opcijama i veoma je jednostavna za rukovođenje. Da biste bili sigurni kako se prijaviti na Meridianbet kladionicu, u nastavku sledi nekoliko koraka koje trebate ispratiti prilikom procesa logovanja.

 • Korak 1 – U desnom uglu početne stranice, odmah do registracije, nalazi se polje “PRIJAVA” – kliknite na ikonicu žute boje
 • Korak 2 – Popunite prazna polja, ukucajte vaše korisničko ime i lozinku
 • Korak 3 – Obeležite da li želite uvek biti prijavljeni, jer u suprotnom pri zatvaranju stranice ili aplikacije biti ćete odmah izlogovani
 • Korak 4 – Ukoliko imate skinutu aplikaciju Meridianbet kladionice, imate mogućnost skeniranja QR kod-a za brže logovanje
 • Korak 5 – Ukoliko ste zaboravili lozinku, klinkite na “Zaboravljena lozinka” preko koje možete promeniti vašu zaboravljenu lozinku
 • Korak 6 – Uspeli ste se prijaviti. Sada ste spremni za uživanje u klađenju i granju online igara
meridianbet registracija

Sa ovim jednostavnik koracima, prijavljivanje se može jednostavno obaviti. U slučaju da naiđete na probleme sa registracijom ili se prijava na korisnički račun ne može izvršiti, možete se obratiti korisničkoj podršci koja je dostupna na više načina.

Prijava I Registracija Putem Aplikacije Za Klađenje?

Prijava kao i registracija, Meridianbet kladionica rešava uvek uspešnim i odličnim rešenjima. Mobilna aplikacija odgovara svim izazovima a veliki izbor mogućnosti i opcija samo je dodatna prednost. Sve je pregledno a bilo koji izbor ili meni da želite, sve je na jednom mestu.

5 Bitnih Odlika Zašto Otvoriti Nalog Na Meridianbet

 1. Svaki korisnik može imati samo jedan otvoren korisnički nalog, odnosno samo jednom se registrovati.
 2. Bonus dobrodošlice dobijaju svi novo registrovani korisnici.
 3. Prijava na korisnički račun se može obavljati preko veb sajta ili aplikacije Meridianbet kladionice.
 4. Lični podatci su zaštićeni, šifrovani kroz SSL, tako da se ne trebate brinuti za sigurnost podataka
 5. Mlađima od 18 godina je zabranjeno otvaranje korisničkog naloga i klađenje.

Verifikacija Naloga Kroz Nekoliko Koraka – Meridianbet

Da biste završili proces registracije, potrebno je uraditi verifikaciju korisničkog naloga. Verifikacija naloga se obavlja iz sigurnosnih razloga, kako bi Meridianbet kladionica bila sigurna da ispunjavate sve uvete za klađenje, a i zbog potvrde – da ste jedino vi lično vlasnik vašeg računa. Pratite korake, kako biste uspešno izvršili verifikaciju naloga.

 • Korak 1 – Nakon obavljene registracije, na navedeni e-mail će vam stići aktivacijski link – kliknite na link i otvorite ga
 • Korak 2 – Kada ste otvorili link – prijavite se i obavite završnu tačku za klađenje – verifikaciju
 • Korak 3 – Skenirajte lični dokument sa vašim podatcima kako bi potvrdili da ste vi osoba ćije podatke ste unjeli
 • Korak 4 – Fotografija i podatci sa dokumenta moraju biti jasno vidljivi
 • Korak 5 – Fotografiju pošaljite preko vašeg korisničkog naloga – “Moj nalog” ili preko viber broja ili e-maila Meridianbet kladionice
Bonus registracije: 1000 RSD za sport ili
+ 3000 RSD za slot
Registrujte se u Meridianbet

Kako Rešiti Problem Sa Prijavom Ili Registracijom

Iako do sada nije poznato da su se javljali problemi sa prijavom ili registracijom, u slučaju da se ipak susretnete sa njima, Meridianbet kladionica pruža rešenje iz prve ruke. Kladionica se odlikuje sa opsežnom korisničkom podrškom koja je dostupna preko više opcija.

 • Email:  [email protected]
 • Call centar  +38164/902-90-00
 • WhatsApp 0668040234,
 • Viber +38766/200-222 ili preko QR koda ukoliko koristite aplikaciju
 • Telegram, line, signal 0649029000
 • Live chat, koji je dostupan od 9:00 do 3:00 h

Korisničku službu Meridianbet kladionice možete dobiti i preko besplatnog poziva na broj 0800/30-631, a kladionica se može naći i preko popularnih društvenih mreža, jer koristi Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Youtube i Google+.

Meridian Registracija Bonus

Meridianbet Registracija Bonus je bonus koji se nudi novim korisnicima koji se registruju na sajtu Meridianbet-a. Ovaj bonus obično uključuje besplatne okrete, bonus novca ili dodatne pogodnosti za igru.

Kada se registrujete, možete da uživate u raznim vrstama bonusa i pogodnosti koje možete iskoristiti. Možete da dobijete besplatne okrete, bonus novca i druge pogodnosti kako biste uživali u igrama i uslugama koje nude. Takođe možete da iskoristite i druge bonuse koje nudi Meridianbet, kao što su popusti, posebni ponudi i slično.

Meridian Kladionica Registracija je proces koji omogućava korisnicima da se registruju kako bi mogli da koriste usluge Meridian Kladionice. Proces registracije obuhvata popunjavanje formulara sa osnovnim informacijama o korisniku, kao što su ime, prezime, e-mail adresa, kontakt broj i lozinka. Nakon uspešne registracije, korisniku se odobrava pristup uslugama Meridian Kladionice.

FAQ:

Slučajno ste zaboravili lozinku, kako možete da pristupite svom korisničkom računu i prijavite se?

Ukoliko ne možete da pristupite vašem korisničkom računu ili ste zaboravili lozinku, trebate kontaktirati korisničku službu ili pokušati se prijaviti preko svoje email adrese koju ste naveli pri kreiranju korisničkog naloga. Email unesite na mesto korisničkog imena i kliknite na opciju “Zaboravljena lozinka”. Na vaš email će stići privremena lozinka – link na koji trebate da kliknete. Kada se uspijete prijaviti, savetujemo vam da odmah promenite privremenu lozinku.

Da li mogu imati otvorena 2 korisnička računa?

Ne, svaki korisnik može imati samo jedan otvoren korisnički nalog u Meridianbet kladionici.

Koliko je potrebno vremena uložiti kako bi se registrovao na Meridianbet?

Za uspešno obavljenu registraciu potrebno je svega nekoliko minuta. Sve što trebate je ispratiti iznad navedene korake u odeljku registracija, verifikovati se i uspešno kladiti.

Da li su moji lični podatci sigurni u Meridianbet kladionici, koje dajem pri registraciji?

Meridianbet pripada kladionicama sa licencom, tako da se ne trebate brinuti za vaše podatke. Posluje u skladu sa zakanom, tako da je sve na bezbednom nivou.

Da li se mlađi od 18 godina mogu registrovati u Meridianbet kladionicu?

Ne. Meridianbet ne dozvoljava klađenje mlađima od 18 godina. Upravo je to jedan od razloga zašto kladionica prilikom registracije zahteva i verifikaciju. Verifikacija je zapravo potvrda da ste punoletni.

Kako se registrovati na Meridianbet?

Proces registracije je prilično jednostavan kao i kod drugih kladionice. Radi se o tome da popunite određene podatke koje od vas kladionica traži kako biste pristupili legalnom i sigurnom klađenju. Proces registracije možete završiti kako na desktop verziji tako i na mobilnom sajtu ili aplikaciji.

Od podataka koje ćete morati uneti su svakako vaše korisničko ime i loziku, adresu stanovanja, JMBG, email adresu kao i broj telefona. Nakon unosa podataka svakako će vam kladionica tražiti verifikaciju naloga koja je takođe jedan do dva klika proces.

Nakon završene verifikacija vašeg naloga kod kladionice, možete pristupiti svoj ponudi i sadržaju koji nudi Meridianbet kladionica.

Kako obrisati/ugasiti meridian nalog?

Kao što je to stvar vašeg izbora za registraciju naloga s tim u vezi određujete i kada zatvarate svoj nalog. To je naravno uvek moguće te se obraćate kontakt servisu za gašenje računa koji vam u vrlo kratkom vremenu odgovaraju.

Koji se podaci traže kada želim napraviti račun?

To su podaci koje većina kladionica traži sa izuzetkom od njih par koje traže veći nivo podataka. Za meridianbet ćete biti obavezni popuniti polja sa imenom i prezimenom, datumom rođenja, matičnim brojem, emajlom i odabirom vaše lozinke. Nakon toga.

4.8/5 - (10 votes)