Jednostavna Registracija, Prijava, Otvaranje Naloga – Meridianbet

Jednostavna Registracija, Prijava, Otvaranje Naloga - Meridianbet

Ako tražite kladionicu, koja nudi jednostavnu registraciju, prijavu i otvaranje naloga zasigurno nećete pogrešiti ukoliko se odlučite na Meridianbet kladionicu. Meridianbet kladionica osnovana je još od davne 2001. godine, a posluje na više lokacija širom Srbije. Veb sajt kladionice je vrlo lepo uređen i lagan za rukovanje. Klađenje u Meridianbet se može obavljati online putem ali i preko sajta ili upotrebom aplikacije. U nastavku vam donosimo razloge zašto bi trebali izabrati navedenu kladionicu i obaviti registraciju i otvaranje korisničkog naloga u ovoj kladionici.

Motivi Zašto Se Registrovati Na Meridianbet Kladionicu

Meridianbet kladonica nudi mnogo razloga zašto baš ovu kladionicu odabrati za registraciju i uživanje u sportskom klađenju. Kladionica se odlikuje vrhunskom uslugom i ponudom sportskog klađenja, a ono što je izdvaja su stali bonusi i promocije koje svojim korisnicima konstantno pruža. Kvote su odlične, a ponuda raznvrsna. Velika prednost kladionice je posedovanje licence, tako da je klađenje za sve igrače potpuno bezbedno i sigurno. Kladionica se odlikuje velikim izborom sportskog klađenja, igrama, online ponudom, kazino igrama, a obuhvata veliki broj sportova preko kojih se korisnici mogu kladiti. Kladionica ima dostupnu aplikaciju za sve uređaje, kako za korisnike koji poseduju android operativni sistem, tako i za iPhone korisnike. Naravno, klađenje je moguće preko laptopa ili računara, upotrebom pretraživača ili posetom na veb sajt Meridianbet kladionice.

Velikodušni Bonus Pri Prvoj Registraciji Na Meridianbet

Ponuda Meridianbet kladionice, odlikuje se velikodušnim bunusom za svoje igrače, koju pruža prilikom prve registracije. Za pokretanje procesa registracije, potrebno je pristupiti stranici kladionice. Naravno, registrovati se možete i u bilo kojoj poslovnici Meridianbet kladionice. Ukoliko korisnički nalog otvarate online putem, sve što trebate je popuniti prazna polja u posebnom delu registracije. Unesite vaše lične podatke, email, odaberite valutu te prihvatite uslove korištenja a onda pošaljite zahtev za registraciju. Meridianbet kladionica, za novo registrovane korisnike dodeljuje bonus od 1500 RSD  na sportsko klađenje, pri čemu se igrač obaveštava putem notifikacije na veb sajtu. Bonus dobrodošlice se može iskoristiti u roku od 12h. Da bi bonus bio validan, kvota ne sme biti manja od 1,25, a broj parova na tiketu ne sme da bude manji od 2.

Glavne Upute Za Registraciju Na Meridianbet

Za registraciju na Meridianbet potrebno je svega nekoliko minuta. Registracija je manje više klasična kao registracija kod ostalih kladionica, s tim da nudi mnogo brojne pogodnosti za razliku od pojedinih kladionica. Registracija se može obaviti na više načina: na desktop veb sajtu, na mobilnom sajtu preko pretraživača ili preko mobilne aplikacije. U nastavku vam predstavljamo korake koje trebate ispuniti, kako bi registracija na meridian bet bila uspešno objavljena.

Uputa 1: Izaberite način preko čega ćete se registrovati na Meridianbet

Uputa 2: U desnom uglu se nalazi polje sa natpisom registracija – kliknite

Uputa 3: Unesite lične podatke koje kladionica traži (ime, prezime, email, lozinku, državu, broj

telefona, JMBG, grad, adresu, unesite vaš datum rođenja)

Uputa 4: Odaberite valutu, pročitajte i prihvatite uslove korištenja

Uputa 5: Unesite promo kod ukoliko ste ga dobili i odaberite da li želite da primate obavesti o ponudima i promocijama koje Meridianbet nudi korisnicima

Uputa 6: Kada ispunite navedene upute, dobiti ćete obaveštenje na email, gde će vam stići poruka sa korisničkim brojem vašeg naloga.

Uputa 7: Kliknite na link koji vam je poslat i zabavite se jer je tada vaš račun aktiviran.

Prijava Na Meridianbet Kladionicu

Proces prijave na Meridianbet kladionicu, odvojen je od procesa registracije.  Prijavljivanje je pregledno i brzo, a prijava se može izvršiti preko veb sajta kladionice, pretraživača ili aplikacije. U nastavu vam donosimo korake, kako bi se mogli lakše prijaviti:

Korak 1: Kliknite na “Prijava” (ikonica žute boje)

Korak 2: Unesite korisničko ime i lozinku

Korak 3: U slučaju da zaboravite lozinku, Meridian bet pruža mogućnost resetovana lozinke.

Korak 4: Odaberite da li želite zapamtiti prijavu ili da se uvek ponovo prijavite

Korak 4: Ukoliko želite, skenirajte QR kod koristeći Meridian mobilnu aplikaciju i prijavite se.

5 Razloga Zašto Se Registrovati Na Meridianbet

 1. Bonus dobrodošlice je odličan za nove registrirane korisnike Meridianbet kladionice.
 2. Podaci koje unosite prilikom registracije moraju biti tačni i ispravni.
 3. Podrška korisnicima dostupna je na više načina.
 4. Meridianbet svojim korisnicima nudi stalne bonuse i promocije.
 5. Meridianbet poseduje licencu klađenja, koja je dobijena u skladu sa svim sportskim pravilima.

Upustvo Za Verifikaciju Naloga Meridianbet

Upustvo Za Verifikaciju Naloga Meridianbet

Proces verifikacije naloga na Meridianbet kladionicu je nešto komplikovaniji od samog procesa prijavljivanja. Da biste se mogli prijaviti na nalog, morate aktivirati svoj korisnički nalog koji se obavlja direktno kada završite proces registracije a sama obavest vam stiže preko emaila. Verifikacija od procesa prijavljivanja se razlikuje jer morate potvrditi da ste jedino vi vlasnik naloga. Za verifikaciju naloga je potrebno da:

 • Skenirate ili fotografišete vašu ličnu kartu sa obe strane ili validan dokument sa vašim podacima koje ste uneli prilikom registracije korisničkog računa
 • Sliku poslati preko viber broja ili e-maila pod poljem “Dokumenata”

Napomena: Obratite pažnju na sliku, jer treba da bude jasna i precizna. Ukoliko verifikaciju korisničkog računa izvršavate preko veb sajta, verifikaciju je moguće obaviti preko vašeg naloga. Verifikacija naloga se izvršava iz sigurnosnih razloga i potvrde indetiteta, jer na taj način Meridianbet kladionica potvrđuje da li ste stariji od 18 godina., te ukoliko jeste jedino tada će vam biti odobrena verifikacija.

Kome Se Obratiti Ukoliko Vam Treba Pomoć Za Registraciju Ili Verifikaciju

Ono što dodatno, pored široke ponude bonus izdvaja Meridianbet kladionicu od ostalih je izvrsna korisnička podrška koju svojim korisnicima pruža. Meridianbet kladionica, svojim novim i starim korisnicima pruža odličnu korisničku podršku, koja je dostupna kroz više načina.

Ukoliko naiđete na bilo koji problem, bilo da se radi o problemom sa otvaranjem korisničkog računa ili prilikom verifikacije, Meridianbet nudi uslugu chat live koji je dostupan svakog dana od 9:00 do 3:00 h, što je svakako najtraženiji segment korisničke podrške. Također, ljjubazno osoblje korisničke podrške možete dobiti preko:

 • Email  info@meridianbet.rs
 • Call centar  +38164/902-90-00
 • WhatsApp 0668040234,
 • Viber, telegram, line, signal 0649029000

Također, u kontakt sa korisničkom podrškom Meridianbet kladionice možete stupiti preko društvenih mreža: Facebook, Twitter, Instagram, Youtube i Google+.

Zaključak:

Meridianbet kladionica, svojim korisnicima nudi veliki izbor i pokrivenost raznovrsnih sportova na koje se mogu kladiti. Opcije klađenja su raznovrsne, tako da se za svakog igrača može pronaći odgovarajući način klađenja. Kladionica se odlikuje dobrom pokrivenosti uplatno isplatnih metoda. Funkcionisanje aplikacije i veb sajta je odlično, a vrhunski bonusi promocije samo nadopunjuju karakteristiku kladionice. Svojim korisnicima, Meridanbet kladionica u ponudu je uvrstila i značajan promo kod, koji donosi visoki dodatak bonusu od 500 RSD, tako da pri bonusu dobrodošlice umesto 1500 RSD možete dobiti 2000 RSD sa upotrebom dodatka promo koda uz minimalni depozit.

FAQ

Da li imam pravo korištenja bonus dobrobošlice?

Da, kada se registrujete, otvorite i verifikujete vaš korisnički nalog na Meridianbet, momentalno dobijate bonus od 1500 RSD. Ukoliko uložite minimalni depozit, možete da dobijete dodatnih 500 RSD, što se slobodno može reći da dobijate 2000 RSD.

Da li ima određeno vreme za iskoristivost bonusa pri otvaranju korisničkog naloga?

Određeno vreme za iskoristivost bonusa dobrodošlice je 12h od aktivacije naloga.

Da li je bonus pri registraciji, jedini bonus koji Meridianbet kladionica pruža?

Ne, jer Meridianbet kladionica se uvrstava među najbolje kladionice sa odličnom ponudom i izborom bonusa. Meridianbet kladionica svoju velikodušnost pokazuje kroz stalne promocije i bonus, što svakako svakog igrača najviše zanima.

Šta da uradite ako se pojave problemi sa registracijom ili verifikacijom naloga?

Ukoliko ispratite navedene korake i upute Meridianbet kladionice, verujemo da nećete imati problema sa otvaranjem naloga ili verifikacijom. U šlučaju da naiđete na probleme, kontaktirajte korisničku podršku koja pruža mnogo opcija za kontakt. Kontaktiranje možete izvršiti preko live chat-a, email-a, posetom društvenih mreža, viber broja i WhatsApp.

Da li imaju posebni uslovi za zatvaranje korisničkog računa u Meridianbet kladionici?

Prilikom zatvaranja računa, sve što trebate je ispratiti navedene korake na veb stranici ili kontaktirati korisničku podršku. Naravno, da biste zatvorili korisnički račun, vaše stanje računa treba biti na nuli.