Kako Uspešno Proći Registraciju Naloga U CricusBet Kladionici

Odličan i popularan domaćin koji ruši sve trendove u poslednje vreme, omogućava vam Circus registracija. Jednostavni koraci za registraciju korisničkog računa, platne metode, bonusi i korisnička podrška pružaju dovoljno garancije da ćete imati ponudu da birate ono što želite.

Bonus registracije: 5000 RSD
Registrujte se u Circus

Mnoge opcije i tipovi igara daju širinu ponude koje igrači veoma cene. Korisnički servis je uvek za svoje igrače a popularne promocije daju dodatne pogodnosti da iskoristite svoju šansu na najbolji mogući način. Ukoliko niste proverili promo akcije preporučujemo da to odma uradite, , jer ako želite napraviti korisnički račun sada možete ugrabiti odlične pogodnosti. Osigurajte za sebe izvanrednu ponudu i aktuelne promocije i bonuse. Aplikacija je odlično dorađena sa svim preglednim opcijama čak i za početnike.

Ključne informacije:

 • Registracija na CircusBet kladionici odvija se brzo i efikasno putem King.rs sajta, sa jasnim koracima i minimalnim zahtevima za unos ličnih podataka.
 • Novi korisnici dobijaju atraktivan bonus dobrodošlice, pored ostalih promocija koje su dostupne nakon registracije, uključujući opcije kao što su Super Kvote i bonusi za više parova na tiketu.
 • Kladionica garantuje visok nivo sigurnosti podataka svojih korisnika, koristeći najsavremenije sigurnosne protokole za zaštitu privatnosti i transakcija.

Circusbet operater je nakon uspešnih pregovora sa King.rs kompanijom, prešao pod njegovo vlasništvo, I sada posluje zajedno pod imenom King.rs. Poseta sajtu Circusbet.rs redirektovaće vas na sajt King.rs. Sve promocije koje su važile za ovog operatera su stavljene van funkcije. Aktuelne promocije možete pogledati na King.rs sajtu.

 1. 👌Opravdanost Registracije

 2. 🎁Bonus za registraciju

 3. 💻Kako Registraciju

 4. 🚀Prijava Na Nalog

 5. 👍Karakteristike

 6. ❓FAQ

Koja Je Opravdanost Registracije U Circusbet Kladionici

Pored uspinjajućeg trenda kojeg ova kladionica u poslednje vreme beleži svakako da idu i određeni statistički podaci. Mnogo prednosti su uveli i dodataka koji približavaju samu kladionicu igračima i nudi im veoma visok nivo zabave i mogućnosti. Vrlo jednostavno uređen interfejs stranice odgovarat će svim igračima bez obzira na dobnu granicu. Prilično fluidan odgovor na sve zahteve i opcije koje su ponuđene. Odlična ponuda liga i sportova kao i specijalnih igara na iste. Registraciju možete obaviti samo na King.rs sajtu.

Circus registracija

Ponuda se može tipovati i kroz aplikaciju koja je podržana od strane Android uređaja sa bogatom ponudom uživo klađenja što je veliki interes mnogih igrača, nekada i presudan. Bonusi i promocije takođe uživaju veliko poverenje ove kladionice te ćete moći birati velike opcija i nagrade koje vas tu čekaju. Kvote su rekli bi na nivou konkurencije ali ako se radi o domaćim ligama odnosno utakmicama možete očekivati više kvote nego kod ostalih kladionica.

Takođe bonuse i pogodnosti u vidu programa lojalnosti možete pokupiti jer kladionica je stvorila poseban odnos prema vernim igračima što je svakako dodatni plus kladionice.

Registracija u Circusbet kladionici je potrebna za mogućnost igranja klađenja. Kada se registrujete, dobićete pristup svim kladioničarskim uslugama i opcijama, uključujući mogućnost da postavite svoje kladive i uživate u povoljnim bonusima i ponudama. Takođe dobićete mogućnost da pratite svoje klađenje i da pristupite svojim računima preko desktopa ili mobilnih uređaja.

Registracija u Circusbet kladionici omogućava korisnicima da se prijave i dobiju pristup širokom rasponu kladioničarskih usluga i opcija. Na primer, korisnici mogu postaviti svoje kladive, uživati u bonusima i ponudama, pratiti svoje klađenje i pristupiti svojim računima preko desktopa ili mobilnih uređaja. U Circusbet-u se takođe mogu naći razne druge prednosti kao što su brzi i sigurni transakcijski procesi, puna podrška korisnicima i pristup najnovijim informacijama o utakmicama.

Koristi Od Registracije Naloga U Circusbet

Mnogo je prednosti koje možete očekivati kod ovog domaćina ali razvrstati ćemo ih na one najaktraktivnije a to su bonusi i promocije. Iako kažemo da postoji još dosta materijala kojim vas ova kladionica privlači usredotočiti ćemo se na konkretnu ponudu akcija koje na brzinu možete pokupiti. Sve promocije koje su aktuelne trebate proveriti na njihovoj novoj adresi King.rs.

Bonus registracije: 5000 RSD
Registrujte se u Circus

Bonusi za pokupiti

Svakako najpoznatija vrsta bonusa jeste bonus dobrodošlice koji je zastupljen i u ovoj kladionici. Vezan je za takođe jedan bonus odnosno bonus na prvi depozit i ostvaruje se kroz ispunjavanje uslova oba bonusa. Dobra stvar je što je minimum depozita 500 dinara te tako ne morate da polažete velike iznose kako bi ostvarili bonus.

Moguće je ostvariti i ponudu Super Kvote a ista se koristi na stranici super kvota. Odličan način pokupiti bolje kvote i na taj način uvećati svoju isplatu. Tu su takođe bonusi u pogledu FreeBetova i MegaBeta. Free betove osvajate u zavisnosti od uplate dok drugu mogućnost ostvarujete tipovanjem najmanje na 3 meča na tiketu sa kvotama od 1.60. Više parova na tiketu veći bonus.

Vredne Promocije

Pored atraktivnih bonusa uvrštene su i aktuelne promocije kojima možete poboljšati svoju poziciju i otići korak dalje. Karakteristična vrsta ponude ove kladionice je Betbooster alat. Na ovaj način ostavljena vam je mogućnost da uvećavate vaše dobitke na jednostavan način. Druga vrsta promocije, prepoznatljiva i kod mnogih drugih je poziv prijatelja za registraciju nakon čega osvajate 500 dinara.

Odnos prema vernim igračima kladionica ispoljava kroz program lojalnosti. Kladionica vredno nagrađuje svoje aktivne igrače tako da svojim redovnim tipovanjem osvajate bodove koji vam mogu biti vrlo vredni, recimo možete iz pretvoriti u novac. Obračun je na mesečnom nivou pa je do vas samih koliko ćete u tom roku uspeti prikupiti bodova.

Betbooster Circus

Proces Registracije Na Circusbet

Kroz naredne korake proći ćete zajedno sa nama uslove i korake koje trebate napraviti  kako biste pristupili klađenju. S tim u vezi navodimo konkretne i jasne korake za registraciju na kladionicu.

 • Korak 1 – U gornjem desnom uglu, zelena opcija PRIJAVA krije opciju REGISTRUJTE SE. Klikom na prijava otvorit će vam se prozor sa opcijama.
 • Korak 2 –   Za otvaranje naloga za igrača je potrebno da potvrdi identite odnosno unese određeni broj ličnih podataka a to su:
 1. Ime i prezime
 2. Mesto boravka i državljanstvo
 3. Datum rođenja i mesto boravka
 4. Identifikacija pasoša ili matični broj (za domaće igrače)
 5. Broj telefona, poštansku adresu kao i email adresu

Polja su obavezna i nije moguće nastaviti dalje ukoliko prethodno ne ispunite.

 • Korak 3 – Nakon prethodnog birate vaše korisničko ime kao i lozinku koju ćete koristiti pri svakom prijavljivanju.
 • Korak 4 – Nakon svega morate prihvatiti uslove i pravila u vezi sa privatnosti kao i obeležiti bolje pročitao/la sam jer je klađenje dozvoljeno osobama od 18 godina.
 • Korak 5 – Dobit ćete aktivacioni email na vaš uneseni email gde trebate da otvorite link koji dobijete kako bi aktivirali sam nalog.

Praćenjem navedenih koraka, otvariti online nalog preko procesa registracije traje nekoliko minuta. Zbog toga se ne trebate brinuti koliko će vam vremena oduzeti jer je proces brz i jednostavan.

Bonus registracije: 5000 RSD
Registrujte se u Circus

Proces registracije na Circusbet je jednostavan i brz. Prvo, idi na stranicu weba Circusbet.hr i odaberi opciju ‘Registriraj se’. Unesite svoje osobne podatke, uključujući vaše ime, prezime, adresu, datum rođenja, e-mail adresu i broj telefona. Nakon toga, odaberite svoje korisničko ime i lozinku za pristup svojoj Circusbet računu. Zatim, potvrdite da ste stariji od 18 godina. Posljednji korak je potvrditi svoj račun, uz pomoć SMS-a ili e-pošte. Nakon što ste uspješno izvršili sve korake, sada ste spremni da počnete igrati na Circusbetu.

Mogućnost Registracije Putem Mobilne Aplikacije?

Circus kladionica nudi odličnu mobilnu aplikaciju sa svim dodacima i opcijama koje možete poželiti. S tim u vezi prijava naloga je samo jedna u nizu opcija koje vam se stavljaju na raspolaganje. Po ocenama Circus mobilna aplikacija zauzima prilično visoko mesto rangirajući ostale perspektivne kladionice.

Vrlo Jednostavna Prijava Na Nalog U Circusbet Kladionici

Kao i proces registracije i prijava je vrlo jednostavna. Sastoji se od dva koraka i to:

 • Korak 1 – gornji desni ugao stranice odaberite opciju PRIJAVA
 • Korak 2 – unesite korisničko ime i lozinku i pristupite kladionici online

Kada uspešno ispratite navedene korake, prijavljivanje na korisnički račun ići lako. Možete odlučiti da li da zapamtite prijavu ili da se svaki put iznova prijavite – na vama je izbor.

Karakteristike Vezane Za Registraciju Naloga Na CircusBet

Koja Je Opravdanost Registracije U Circusbet Kladionici

Prateći korake jasno uspećete bez problema otvoriti vaš nalog kod ovog domaćina. Za bilo kakve eventualne probleme možete kontaktirati korisnički servis putem email ili FAQ. Kladionica garantuje zaštitu vaših ličnih podataka i vašeg naloga ali ste lično odgovorni za “gubljenje” lozinke. Circus bet predstavlja još jednu kladionicu koja provodi politiku odgovornog klađenja. Prouzrokovanje stanja mentalne zavisnosti je nešto od čega se kladionice svakako ograđuju.

Ukoliko ipak i izgubite vašu lozinku postoji jasan način na stranici kako ga promeniti. Za strane državljane odnosno državljane druge države a ne Republike Srbije je postavljen i uslov skeniranja pasoša u procesu registracije. Za domaće državljane dovoljna je lična karta odnosno matični broj.

Zaključak je da postoji veliki broj razloga zašto se registrovati na Circusbet kladionicu te smo u najkraćem izneli navedenu argumentaciju. Svakako da na našim stranicama imate detaljnu analizu svakog od popularnih domaćina. Pristupite stranici kladionice, odaberite opciju registracija i unesite sve potrebne podatke i prihvatite uslove klađenja čime garantujete da imate preko 18 godina. Aktivirajte nalog putem aktivacijskog koga koji vam kladionica pošalje. Nakon toga se prijavite i koristite sve benefite igrača Circusbeta.

FAQ

Je li moguće registrovati više naloga na istu osobu?

Ne, jer je i pravilo koje vlada inače među kladionicama jedna osoba jedan nalog. Odnosno jedan matični broj važi za jedan korisnički nalog koji otvorite.

Može li se iskoristiti bonus dobrodošlice bez pologa depozita?

Kao što smo već u tekstu naveli navedeni bonus je vezan ponudom za bonus na prvi depozit. Što dalje znači da sama registracija ne donosi ovakav bonus. Potrebno je otići korak dalje te položiti depozit, minimalni 500 dinara, nakon čega vam se uračunava bonus.

Ukoliko ne budem zadovoljan ponudom i igrama, da li se mogu obrisati svoj nalog?

Naravno kladionica je ostavila i tu mogućnost. Sve što je potrebno jeste da uđete u opcije vašeg naloga i odaberete brisanje naloga nakon čega ćete morati potvrditi isto i time završiti sa nalogom u toj kladionici. Ipak, ukoliko budete hteli opet se registrovati to neće biti moguće sa vašim već unesenim matičnim brojem.

Za koje sve uređaje se može koristiti mobilna aplikacija?

Trenutno podržava samo Android uređaje a nadat je se da će uvesti i za iOS korisnike. Veoma je veliki broj korisnika koji su uskraćeni za registraciju na kladionicu upravo zbog ovih stvari.

Da li je zakonski legalna kladionica i sama sigurnost igrača?

Kladionica poseduje legalno odebrenje i licencu za rad od nadležnog regulatornog tela Republike Srbije. S tim u vezi nema nikakvih dilema a kada je u pitanju vaša sigurnost stvari su takođe odlične. Zaštićeni ste u pogledu podataka jer kladionica posluje veoma odgovorno.

Kako obrisati/ugasiti circus nalog?

Registracija kao i gašenje naloga je čista volja samog igrača pa je to moguće učiniti u svakom trenutku. Podnošenje zahteva za brisanje naloga, kontakt servis obrađuje i na kraju udovoljava vašem zahtevu.

Šta je nužno za registraciju naloga?

Veoma skroman nivo vaših ličnih podataka vas deli od online naloga u circus kladionici. Od vas se traži unos osnovnih podataka kao što su vaše ime, prezime, e-mail adresa, mesto stanovanja i jedinstveni matični broj. Svakako za sve kladionice potrebno je se prethodno složiti sa uslovima korištenja.