Primobet Mišljenje

Primobet je najnovniji internet provajder onlajn igara na sreću, I pokušaće raznim promotivnim akcijama I kvalitetom da ugravira svoje ime na onlajn kladioničarskom nebu Srbije.

100% na prvi položeni depozit I
+ 150 BESPLATNIH SPINOVA
Preuzmi bonus

Ključne informacije:

 • Primobet nudi značajne bonuse dobrodošlice, uključujući bonuse na prva četiri depozita, što je atraktivno za nove igrače.
 • Pored slot igara, Primobet nudi sportsko klađenje i druge igre na sreću, čime se prilagođava različitim interesima igrača.
 • Primobet nudi efikasnu korisničku podršku i obezbeđuje sigurnost korisničkih podataka i transakcija zahvaljujući posedovanju relevantnih licenci.

Ova onlajn kladionica je počela sa radom sredinom 2023 godine I kao takva u vlasništvu je firme N1 Games Rs DOO sa Novog Beograda.

 1. 🎁Ponuda Bonusa

 2. 👉Ostale Promocije

 3. 📱Primobet Aplikacija

 4. 💳Platne metode

 5. 📞Korisnička podrška

 6. 🌍Lokacija U Srbiji

 7. 💥Zaključak

 8. ❓FAQ

Kao I svaki novi privređivač igara na sreću, posebno slot igara I sportskog klađenja, njihov primarni cilj je da širokom ponudom I pre svega dobrim bonusima privuku nove klijente.

Iz Primobeta su se potrudili da uvedu lepe bonuse dobrodošlice, kao I razne promotivne akcije da bi privukli nove igrače. Svakoga dana imaju sve više novih registracija a mi ćemo se potruditi da vam navedemo neke od najvećih prednosti I mana ukoliko odlučite da isprobate ovu kladionicu.

Prednosti

 • Paket Dobrodošlice
 • Freespinovi
 • Bonus na Depozit
 • Sportsko Klađenje
 • Lucky Box
 • Lucky Spin
 • Aplikacija za IOS I Android
 • Odlične Kvote

Mane:

 • Malo uplatno isplatnih metoda
 • Pomalo Taman Izgled Sajta
 • Malo prenosa uživo

Primobet Bonusi

Primobet

Onlajn operater Primobet odlučio se da snažnom bonus kampanjom u samom startu privuče što veći broj igrača I možemo reći da je u tome uspeo. Trenutno ima nekoliko lepih bonusa koje bi trebalo da iskoristite, a mi ćemo vam navesti koje I šta vam donose.

Paket Dobrodošlice

Ovo je paket bonusa dobrodošlice koji donosi bonuse na čak prvih 4 depozita I podeljen je na četiri bonusa u zavisnosti od broja depozita.

Bonus 1  iznosi  100% na prvi položeni depozit I + 150 besplatinih spinova . Minimalna uplata je 500 dinara a maksimalni iznos bonusa koji možete da dobijete jeste 10000 dinara . Besplatne spinove ćete dobijati svaki dan po 25 spina u narednih 6 dana. Imate rok od 3 dana da aktivirate besplatne spinove. Maksimalni ulog koji možete da uložite na sportko klađenje jeste 500 dinara po tiketu. Ova sredstva imaju obrtni uslov od x 50 da biste mogli da isplatite dobijena sredstva. Kod za ovaj bonus je PRVI.

Bonus 2 ovaj bonus na drugi depozit iznosi 75% od depozita I maksimalni iznos koji možete da ostvarite jeste 15000 dinara. Isti su uslovi kao I za druge bonuse. Kod za ovaj bonus je DRUGI.

Bonus 3 je bonus na treći depozit I iznosi 100% na uloženi depozit + 50 besplatnih spinova a maksimalni iznos bonusa je 10000 dinara uz iste uslove kao I u prethodna 2. Kod za ovaj bonus je TRECI.

Bonus 4 poslednji u nizu bonusa iz paketa dobrodošlice iznosi 25% na uplaćeni depozit uz maksimalni iznos bonusa od 25%. Uslovi su isti a kod za ovaj bonus je CETVRTI.

100% na prvi položeni depozit I
+ 150 BESPLATNIH SPINOVA
Preuzmi bonus

Ostale Promocije Primobet Onlajn Kladionice

Pored već predstavljenog paketa bonusa dobrodošlice, igrači koji obave registraciju na Primobet kladionici mogu da učestvuju u još nekim promocijama koje nudi ovaj operater.

Reload bonus ponedeljkom

Ovaj specifičan bonus možete iskoristiti tek nakon iskorišćavanja svih bonusa iz paketa dobrodošlice I iznosi čak 40% na depozit I 30 besplatnih spinova do maksimalnog iznosa od 12000 dinara. Obrtni uslov je 50X a promo kod je PONEDELJAK.

Reload bonus petkom

U ovom bonus koji se dodeljuje petkom, potrebno je da prilikom depozita unesete promo kod PETAK I dobićete 50% na položeni depozit do 15000 dinara I 75 besplatnih spinova.

Aviator Bonus

Uz promo kod AVIATOR potrebno je da položite depozit od 1500 dinara minimum I dobijete 50 besplatnih spinova, to jest letova, na igrici Aviator. Ovaj bonus je moguće iskoristiti svaki dan po jednom dnevno. Uslovni obrt je takođe x50.

Bonus Dobrodošlice Pobeda

Ovo je takođe jedan od bonusa koji se dodeljuje novim igračima prilikom uplate prvog depozita na Primobetu. Da biste dobili ovaj bonus trebaćete da iskoristite promo kod POBEDA I dobićete do 35000 dinara bonusa prilikom depozita. Bonus se dodeljuje u iznosu od 35% na uplaćeni depozit do maksimalno 35.000 dinara.. Minimalni iznos depozita koji trebate da uplatite da biste dobili bonus iznosi 500 dinara.

Lucky Box

Uz depozit od 1000 ili 2000 dinara možete da otvorite lucky box u kojem možete da osvojite do 500000 dinara u nagradama. Ovo je jedinstven vid promocije I promo kodove koje trebate da unesete su RARE ili EPIC  u zavisnosti od visine depozita. Ovo je apsolutno jedinstvena promocija u kladionciama na teritoriji Srbije.

Lucky Spin

Još jedna promocija pomoću koje možete da zavrtite točak sreće na kom možete da osvojite do 100000 dinara uz promo kodove SREBRNI I ZLATNI.

100% na prvi položeni depozit I
+ 150 BESPLATNIH SPINOVA
Preuzmi bonus

Sportsko Klađenje na Primobet Kladionici

Primobet u svojoj ponudi ima jako široku ponudu sportskog klađenja. Pored klasike kao što su fudbal I košarka tu su u ponudi još mnogo drugih sportova poput golfa I streljaštva kao I esportova. Razni broj igara kao I uvek popularni kešaut su takođe dostupni na sajtu.

Iako je već jako bogata ponuda, očekuje se da će biti dodatno proširena. Jako je interesantna ponuda klađenja uživo, ali bi svakako trebalo da razmisle o uvećanju ponude prenosa uživo na njihovom sajtu.

Slot Igre, Bingo I Rulet

Na Primobetu su dostupne slot igre od većine najvećih provajdera slot igara I jako su dobro implementirane u sam sajt. Takozvane kupi bonus igre su jako popularne danas tako da I njih ima na sajtu u velikom broju.. Sve bonuse koje dobijete možete iskoristiti na raznim slot igrama na njihovom sajtu ili aplikaciji. Takođe u sekciji klađenja uživo možete da igrate igre na stolu kao što su rulet I teksas holdem, kao I mnoge druge kartaške igre. Bingo igre nisu dostupne na njihovoj platformi I ne zna se da li će ih uključiti u njihovu ponudu.

Primobet Aplikacija

Primobet nema svoju aplikaciju za mobilne uređaje, ali je njihova veb stranica izuzetno dobro optimizovana za korišćenje na mobilnim uređajima. U nedostatku aplikacije , korisnici IOS I Android uređaja mogu da dodaju obeleživač na svoj početni ekran I da preko njega pristupaju direktno Primobet stranici.

Uplata I Isplata Novca na Primobetu

Imajući u vidu da su novi na onlajn kladioničarskom tržištu Srbije primetno je da nemaju previše rasprostranjenu mrežu uplatno isplatnih metoda. Navešćemo na koje sve načine možete da uplatite I isplatite novac.

Uplata novca

 1. Platnim karticama banke (Master, Maestor, Visa, American Express, Dinacard)

Isplata Novca

 1. Na vaš lični tekući račun

Kako Kontaktirati Korisničku Podršku Primobeta

Primobet ima jako brzu I efikasnu korisničku podršku, I moguće je kontaktirati je 24/7 . Sva pitanja koja imate možete im podstaviti im na nekoliko različitih načina :

 1. Putem Live Chat na Primobet Sajtu
 2. Na email adresu : [email protected]

U korisničkoj službi Primobeta radi jako ljubazno I stručno osoblje koje će vam u najkraćem mogućem roku pomoći oko svih nedoumica koje imate o svom Primobet nalogu.

Lokacije

Trenutno je Primobet opredeljen samo na onlajn klađenje I verovatno će zauvek fokusirati svoje poslovanje na klađenje preko interneta.

100% na prvi položeni depozit I
+ 150 BESPLATNIH SPINOVA
Preuzmi bonus

Zaključak

Nakon iscrpne analize ove kladionice, došli smo do zaključka da Primobet ima jako veliki potencijal I da igrači iz Srbije trebaju da mu daju šansu. Vrlo primamljivi bonusi dobrodošlice koji važe za čak prva 4 depozita su nešto što bi trebalo da iskorisite. Primobet ima licencu I potpuno je sigurno kladiti se preko njihovog sajta. Nastavićemo da pratimo ovog operatera I analiziraćemo njegovu ponudu igara I bonusa.

FAQ

Kako da verifikujem svoj nalog na Primobetu?

Da biste verifikovali vaš nalog na ovoj kladionici potrebno je da nakon registracije priložite neki od vaših ličnih dokumenata kao što su lična karta, pasoš ili vozačka dozvola. Slike dokumenata potrebno je učitati na vašem nalogu u okviru polja verifikacija.  Potrebno je da verifikujete I vaš broj telefona kao I vašu adresu I sredstvo plaćanja.

Kako da uplatim novac na svoj nalog?

Novac na Primobet nalog je moguće uplatiti pomoću platnih kartica banke (Master, Maestro, Visa, American Express I Dinacard).

Kako da kontaktiram korisničku podršku?

Korisničku podršku Primobet kladionice je moguće kontaktirati preko email adrese ili direknto preko live chata na njihovom sajtu.

Da li Primobet ima svoju aplikaciju za mobilne uređaje?

Primobet nema svoju aplikaciju ali je njihov sajt jako dobro optimizovan I moguće je igrati preko pretraživača na vašim mobilnim uređajima.

Kako da se ulogujem na svoj nalog?

Da bi se ulogovali na svoj nalog potrebno je da posetite Primobet sajt I da kliknete na polje prijavi se I da potom unesete vaše podatke za prijavu.

Da li je sigurno igrati na Primobetu?

Primobet ima licencu koju mu je dodelilo Ministarstvo Finansija Republike Srbije , Uprave Igara na Sreću, I kao takav je pouzdan parter za vaše onlajn klađenje. Vaš novac I vaši podaci su sigurni na njihovoj platformi.