Kako Obaviti Registraciju I Otvaranje Naloga na Superbet Kladionici

Superbet krupnim koracima grabi na kladioničarskom nebu u Srbiji, I trudi se da pomoću raznih promotivnih akcija postane konkurentan između mnogo kladionica koje posluju na našem području. Mnoštvo sportskih događaja I raznih slot igara su više nego dobar razlog da se registrujete na Superbet kladionici. Cilj nam je da vam ovim člankom olakšamo registraciju I samo otvaranje naloga.  Otvaranje naloga nikada nije bilo jednostavnije a mi ćemo vas sprovesti korak po korak kroz proces registracije.

Bonus registracije: 20.000 RSD za sport ili
40.000 RSD za slot
Registrujte se u Superbet

Koje Prednosti Donosi Registracija na Superbetu?

Kao što je I poznato, svakoga dana sve više I bolje upoznajemo Superbet, I sa svakom novom informacijom stičemo sve više poverenja u ovu kladionicu. Superbet ne samo da posluje već 15 godina sa neverovatnim uspehom širom Evrope, već se I konstantno širi I ulaže u nove tehnolgije, I unapređenje svog sajta I aplikacije.  Ova kladionica nudi svojim igračima mnogo raznovrsnih slot igara I mnogo različitih sportskih događaja kojih nema u dosta kladionica. Ponuda im je za svaku pohvalu I trenutno imaju preko 300 slot igara u ponudi, kao I igre uživo na stolu. Jedina mana koju vidimo kod Superbet kladionice je ta što njihovu aplikaciju nije baš najjednostavnije preuzeti. Iako je malo izazovnije preuzimanje same aplikacije, kada to uspete , svatićete koliko je dobro optimizovana I laka za korišćenje.

Zahvaljujući aplikaciji, možete se kladiti bilo gde I bilo kad. Mnogo događaja uživo je dostupno za igru, pa čak I prenosa tih istih događaja. Jako su se potrudili da optimizacija njihovog vebsajta bude ekstremno dobro odrađena. Zahvaljujući tako dobroj optimizaciji sam proces registracije je jako brz I jednostavan što ćemo vam objasniti u nastavku ovog teksta.

Koje Prednosti Donosi Registracija na Superbetu?

Kakve Bonuse Dobijate pri Registraciji na Superbet?

Pošto je Superbet relativno nova kladionica u Srbiji, bonusi dobrodošlice su jako bitna stavka kojom može privući buduće igrače da se oprobaju na njihovoj kladionici. Kao I većina kladionica I Superbet nudi lepe bonuse za korisnike koji se registruju na njihovom sajtu I koji uplate depozit od minimalno 500 dinara. Dostupni su bonusi I za  slot igre I za sportsko klađenje, od vas zavisi šta više preferirate, ili ste možda ljubitelji obe vrste klađenja. Bitno je da znate da pravo na bonus imaju samo igrači sa verifkovanim nalogom, I ove bonuse je moguće dobiti samo jednom.

Superbet 50% Bonus Za Sportsko Klađenje

Superbet nudi jedan jako lep bonus u iznosu od 50% od uplate prvog depozita. Maksimalna vrednost bonusa za sportsko klađenje koju možete da ostvarite jeste 10000 dinara. Ukoliko uplatite 20000 dinara ili više vi ostvarujete pravo na bonus za sportsko klađenje u iznosu od 10000 dinara. Da bi mogli da podignete bonus sredstva, potrebno je da dobijeni bonus uložite 10 puta a to je 100000 dinara. Takav obrtni momenat od puta 10 je jedan od najnižih među onlajn kladionicama u Srbiji.

Slot Bonus Superbeta od 100%

Ovaj bonus za slot igre Superbeta je prosto neverovatan I iznosi čak 100% do maksimalnog iznosa od 40000 dinara. U prevod da bi podigli iznos od recimo 1000 dinara bonusa, potrebno je da izvrtite taj ulog 40 puta a to je 40000 dinara. Uslovni obrt za ovakve bonuse za slot igre je jedan od najnižih kod onlajn kladionica u Srbiji.

Bonus registracije: 20.000 RSD za sport ili
40.000 RSD za slot
Registrujte se u Superbet

Detaljno Objašnjenje Kao Otvoriti Nalog Na Superbetu

Registracija na Superbet kladionici je ekstremno laka ali mi ćemo se I pored toga potruditi da vam obajsnimo do najsitnijeg detalja kako da se registrujete na Superbetu.

Proces Registracije I Prijave na Superbet

Ceo proces ćemo vam objasniti korak po korak da bi vam bilo što jednostavnije za dovršavanje registracije.

Korak 1:

Prvi korak je da otvorite Superbet.rs sajt.

Korak 2:

U desnom gornjem uglu su polja prijava I registracija, a vaše je da kliknete na polje registracija.

Korak 3:

Otvorila vam se nova stranica na kojoj je potrebno da unesete sledeće podatke:

  1. Vaš E-mail
  2. Korisničko Ime
  3. Lozinku
  4. Ime
  5. Prezime
  6. JMBG
  7. Odaberite Državu prebivališta
  8. Unesite vašu adresu
  9. Grad
  10. Broj telefona

Korak 4:

Na vama je da pročitate uslove I odredbe korišćenja I da potom štiklirate polje da ste punoletni, da dajete saglasnost Superbet kladionici da koristi vaše podatke za slanje obaveštenja. Takođe imate I polje koje označavate ukoliko ste politički izložena osoba, u suprotnom ne čekirate to polje.

Korak 5:

Klikom na dugme pridruži se sada završavate unos podataka I preostaje vam samo još jedan korak.

Korak 6:

Potrebno je da verifikujete vašu e mail adresu klikom na link u e-mailu koji vam je poslat na adresu koju ste stavili prilikom popunjavanja podataka.

Bonus registracije: 20.000 RSD za sport ili
40.000 RSD za slot
Registrujte se u Superbet

Kako Izgleda Proces Prijave na Vaš Superbet Nalog

Ovaj deo je sam po sebi I jednostavniji od registracije na Superbet-u ali ćemo I ovaj process objasniti u tri kratka koraka.

Korak 1:

Levo od polja za registraciju imate I polje prijava na koje je potrebno da kliknete.

Korak 2:

Pošto ste kliknuli na dugme prijava, iskočiće vam prozorčić u kojem trebate da unesete podatke za prijavu, a to su vaše korsničko ime ili email adresa koju ste koristili prilikom registracije.

Korak 3 :

Nakon uspešno unesenih podataka I klika na dugme prijavi se , uspešno ste završili proces prijave na nalog.

Kako Izgleda Proces Prijave na Vaš Superbet Nalog

Kako Da Verifikujete Nalog

Da biste mogli da uživate u svim prednostima igranja na Superbet kladionici, potrebno je I da završite verifikaciju vašeg naloga. Potrebno je da nakon prijava odaberete polje moj nalog koje će se pojaviti kada pređete mišem preko vašeg korisničkog imena. Kada kliknete na moj nalog pojaviće se niz polja na koja možete da kliknete sa vaše leve strane, kao što su na primer : moji tiketi, bonusi, uplata, isplata I slično. Potrebno je da kliknete na polje koje se zove učitavanje dokumenata, onda će vam iskočiti prozorčić verifikacija indentiteta, gde kliknete na nastavi. U sledećem delu birate koji dokument želite da iskoristite za verifikaciju , pasoš ili ličnu kartu. Odaberete dokumenat I popunite informacije. U sledećem koraku je potrebno da uploadujete fotografiju ličnog dokumenta I nakon toga završavate verifikaciju vašeg naloga.

Nakon uspešne verifikacije vašeg naloga moći ćete da podižete novac sa vašeg naloga direktno na vaš tekući račun.

FAQ

Da li imam pravo na oba bonusa dobrodošlice?

Iako su dostupni I bonus za sportsko klađenje I za slot igre, potrebno je da odaberete nakon registracije koji biste bonus želeli da iskoristite. I nažalost moguće je iskoristiti samo jedan od ovih bonusa na prvi depozit nakon registracije. Postoji I opcija da odbijete bonus, ali zašto bi to uradili?

Da li je dostupan Cashout tiketa na Superbet kladionici?

Kao I kod većine kladionica u Srbiji koje posluju online, cashout je dostupan. Ova jako popularna opcija je postalo gotovo obavezna kod kladionica.

Da li je potrebno da verifikujem svoj nalog?

Da, potrebno je da verifikuješ svoj nalog da bi mogao da ga u potpunosti koristiš. Najbitnija stavka zbog koje trebaš da verifikuješ nalog je taj da bi mogao da podižeš novac sa naloga.

Koje su metode uplate novca na moj nalog?

Novac na vaš nalog je moguće uplatiti preko tekućeg računa banke, preko platnih kartica I preko payspot platnog prometa.

Da li Superbet ima licencu za privređivanje igara na sreću?

Naravno da Superbet ima licencu za privređivanje igara na sreću. Superbet je svoju licencu od Ministarstva finansija Republike Srbije dobio 24 februara 2021 godine.

Koliko maksimalno parova možete da odigrate na tiketu?

Moguće je odigrati čak 50 parova na istom tiketu, I ukoliko je kvota svakog pojedinčnog para veća od 1,30 , na tih 50 parova dobićete bonus od čak 350%.

Da li Superbet ima aplikaciju ta android I da li je moguće otvoriti nalog preko aplikacije?

Superbet ima aplikacije I za Android sisteme I za IOS korisnike. Moguće je vrlo jednostavno završiti registraciju I otvoriti nalog I preko aplikacije. Svi koraci otvaranja naloga su isti kao I na samom sajtu.

Da li Superbet ima klađenje uživo u ponudi?

Ne samo da je dostupno klađenje na uživo mečeve na Superbet kladionici, već je moguće I da pratite prenose uživo, kako na sajtu tako I na aplikaciji.