King.rs Mišljenje 2024

King.rs je jedna od prvih onlajn kladionica koja je počela da se probija na teritoriji Republike Srbije. Iako je malo poznata , interesantno je da ovaj onlajn operater za sportsko klađenje postoji još od 2016 godine na našem tržištu. Moramo priznati da je 8 godina poslovanja među ovakvom konkurencijom, za svaku pohvalu, I zbog toga moramo da im kažemo bravo. Ova sama platforma za onlajn klađenje je u vlasništvu kompanije

Ključne informacije:

 • King.rs nudi atraktivne bonuse dobrodošlice, uključujući procenat na prvi depozit i besplatne spinove, što je privlačno za nove korisnike.
 • King.rs nudi širok spektar opcija za sportsko klađenje, uključujući popularne sportove kao što su fudbal, košarka i tenis, kao i manje zastupljene sportove poput esportova, kurlinga, ski skokova i drugih.
 • King.rs nudi bogat izbor klađenja uživo, omogućujući korisnicima da se klade na događaje koji se odvijaju u realnom vremenu, uz detaljnu statistiku i dinamično ažuriranje kvota.

Digital Revolution d.o.o čije je sedište u Nišu. Za razliku od njihove mnogobrojne konkurencije moramo priznati da nismo imali prilike da primetimo da se King.rs previše pojavljuje u medijima, ali je očigledno je da su rešili da pronađu svoje mesto pod suncem I da sve karte bace na marketing.

 1. 🎁Ponuda Bonusa

 2. 🔥Promo Kod

 3. 👌Ostale Promocije

 4. 🎯Sportsko I Online Klađenje

 5. 💻Online Igara King

 6. 📱 King Aplikacija

 7. 💰 Uplata

 8. 💲 Isplata

 9. 📞Korisnička podrška

 10. 🌍Lokacija U Srbiji

 11. 🥳Zaključak

 12. ❓FAQ

U ovom članku ćemo se potruditi da što bolje izanaliziramo King.rs kladionicu I da vam navedemo sve prednosti I mane kao I funkcije.

Prednosti :

 • Bonus bez Depozita
 • Izgled Sajta
 • Široka ponuda sportskih igara
 • Virtuelne igre
 • Igre uživo
 • Jednostavna registracija
 • Džekpotovi

Mane :

 • Korisnička podrška ne radi 24h
 • Ograničene metode za uplatu
 • Nema aplikaciju za mobilne uređaje

King Bonusi

Ovo je segment poslovanja koji važi za najbitniji među svim onlajn kladionicama, I kao takav, potrebno je bilo I King kladionici da privuku igrače sa nekom od promocija kao što su naširoko poznati I popularni bonusi na depozit. U ovom delu je primetno da King.rs zaostaje sa ponudom bonusa za svoje igrače, ali budući da su rešili da pojačaju svoje promotivne akcije, očekuje se da će biti još puno novih bonusa I drugih promocija. Jedino što je preostalo igračima je da obave proces registracije koji nije previše komplikovan I da otvore svoj kladioničarski nalog kako bi mogli da iskoriste ove bonuse.

Kraljevski Bonus

Ovo je glavna promocija koja trenutno dostupna na King.rs kladionici I omogućava svojim novoregistrovanim igračima da osvoje sjajan bonus dobrodošlice , takozvani kraljevski bonus za slot igre I sportsko klađenje. Prilikom uplate prvog depozita dobićete bonus na depozit u iznosu od čak 300% I 150 spinova do vrednosti od 50.000 dinara. Freebet sredstva I besplatni spinovi su raspoređeni na prva 3 depozita koja položite.

Kraljevski Bonus za Sportsko Klađenje

Ovo je drugi deo iz paketa dobrodošlice I omogućava ljubiteljima sportskog klađenja bonus do iznosa od čak 45.000 dinara. Kao I kod Kraljevskog bonusa za slot , I ovde su besplatna sredstva raspoređena na prva 3 depozita po 15.000 dinara.

Freebet od 1000 Rsd

Ovo je drugi bonus iz paketa bonusa dobrodošlice koje nudi King.rs I ono što ga čini jako interesantnim je da se dodeljuje odmah nakon prvog depozita. Biće potrebno da uplatite 1000 rsd na vaš nalog I da odigrate tiket sa 1000 dinara. Ovo je jedan od dva bonusa dobrodošlice koje je moguće dobiti na King onlajn kladionici. Ovaj freebet bonus je bonus samo za sportsko klađenje.

Promo Kod King Onlajn Kladionice

Kao što vam je možda već I poznato, ova vrsta promocije uglavnom sa sobom nosi neke određene bonuse na depozit ili pak neka besplatna sredstva. King promo kod je promocija koja nije trenutno aktuelna ali postoji druge koje su primamljivi njihovim sadašnjim a I budućim igračima. Potrebno je I napomenuti da niste u obavezi da posedujete King promo kod da biste dobili bonuse, već je samo potrebno da se registrujete preko nekog od linkova na našem sajtu.

Neke od Promocija koje su Dostupne na King.rs

Ovo je deo poslovanja koji će svakako morati da unaprede jer verovali ili ne King.rs trenutno nema dodatnih promocija osim onih iz paketa dobrodošlice. U ovom delu se sve onlajn kladionice utrkuju kako bi privukle što više novih igrača I takođe kako bi zadržali postojeće ,  ali do sada to nije bio slučaj sa ovim operaterom. Međutim prema nekim informacijama iz sedišta ove firme, sva je prilika da će u narednom periodu obogatiti ovaj deo svoje ponude I da će pored dva bonusa dobrodošlice biti dostupno još mnogo drugih bonusa.

Onlajn Sportsko Klađenje na King.rs

Iako smo imali nekih zamerki na promocije koje nudi ovaj operater, moramo da naglasimo da je za svaku pohvalu njihova ponuda za sportsko klađenje. Sportski događaji koji su dostupni na ovoj platformi ne mogu se naći svuda, I kao takvi su za svaku pohvalu . Na King sajtu možete da igrate na mnoštvo različitih sportova od kojih su neki izuzetno “egzoticni” I nisu dostupni svuda. Pored standardnih sportova kao što su fudbal, košarka, tenis I slično, imate u ponudi I esportove, kurling,  ski skokove I još mnogo drugih. Većinu događaja koji se nalaze u ponudi na njihovom sajtu, moguće je igrati I uživo na ove mečeve. Kvote koje imaju na igrama sportskog klađenja su više nego konkurentne sa ostatkom konkurencije, I svakako biste trebalo da im date priliku I okušate sreću na tiketima. Na King.rs imate na nekim utakmicama mogućnost da postavite I preko 1700 različitih opklada za jedan par,  tu ima svega ,od igara na golove, konačnog ishoda, kartona, kornera, udaraca na gol, strealaca I još mngo drugih.

Takođe se King.rs onlajn kladionica može pohvaliti I ponudom za klađenje uživo, jer ima jako puno mečeva koje ćete moći da igrate u takozvanom lajvu. Ceo sistem za igru uživo im radi jako dobro, pa se opklade postavljaju vrlo brzo.

King.rs Slot igre, Bingo I Rulet

Pored sportskog klađenja koje im je za svaku pohvalu, moramo da kažemo da im je I sekcija sa slot igrama jako dobra I u ponudi imaju preko hiljadu različitih slot igara , koje ljubitelji ove vrste klađenja mogu da iskoriste. Slot igre neke od najvećih provajdera ovih igara mogu se naći na njihovoj platformi. Moramo priznati da iako nemaju puno promotivnik akcija koje mogu da vam obezbede besplatna sredstva za klađenje, King.rs svojom ponudom igara uspeva da malo nadomesti te nedostatke. Moraćemo da razočaramo I ljubitelje binga , laki 6 I grčkog kena, pošto ovih igara sa brojevima nema u ponudi na njihovom sajtu. Ovo su ekstremno popularne igre I svakako bi trebalo da razmisle o uvršćavanju ovih brzih igara u svoju ponudu.

Na svu sreću ovaj operater ima u ponudi takozvane igre uživo koje se odvijaju u realnom vremenu sa pravim krupijeima koji dodatno povećavaju uzbuđenje u nekim od najpopularnijih igara na sreću kao što su ajnc Ili teksas holdem I slično. Verovatno najpopularnija igra u svim ustanovama za klađenje od kad je izmišljeno jeste rulet, a ruleta imate nekoliko u ponudi na King.rs, I svi su u sekciji igara uživo.

Sve u svemu jako primamljiva ponuda za ljubitelje onlajn slot igara I ruleta kod ovog operatera, što je stvarno dobra preporuka za njihove buduće igrače.

Preuzimanje King Aplikacije za Mobilno Klađenje

Jedna od najbitnijih stavki u ponudi svakog opertera onlajn klađenja trenutno koja privlači jako veliki broj igrača koji vole da igraju u pokretu. Na našu veliku žalost King nema svoju aplikaciju koju možete da skinete na nekoj od prodavnica aplikacija, Ili bar sa njihovog sajta. Iako je ovo takođe još jedan minus za ovog operatera , moramo naglasiti da je njihova platforma izuzetno dobro optimizovana za mobilne uređaje, pa je zbog toga vrlo jednostavno I lako igrati slot igre ili tikete, u zavisnosti ko šta voli, I na vašim pametnim uređajima. Moguće je pristupiti putem nekog obeleživača na vašem telefonu I vrlo jednostavno uživati u igri. Ukoliko želite da brzo pristupite njihovom sajtu, savetujemo vam da sačuvate obeleživač na početnoj strani telefona, I pomoću njega ćete samo jednim dodirom prsta biti direktno na KIng.rs platformi za onlajn klađenje. Svakako King.rs ulaže velika sredstva za konstruisanje svoje aplikacije za mobilno klađenje.

Metode za Uplatu novca na vaš King nalog

I ovde će iz King kladionice morati da prorade na obogaćivanju ponude za uplatu novca na nalog. Kao kladionica koja se pozicionira kao onlajn privređivač igara na sreću , svakako bi trebalo da ima dosta različitih metoda za uplatu novca na kladioničarski nalog. King.rs u ponudi ima samo uplatu platnim karticama na nalog, I nemaju ni jednu alternativu trenutno, ali verujemo da će biti još dodatnih opcija za uplatu. Navešćemo u tabeli metode koje su trenutne dostupne za uplatu I detalje o samoj uplati.

Vrsta
uplate
Minimalna
Vrednost
Maksimalna
Vrednost Uplate
Provizija
na uplatu
500 RSD
1 000 000 RSD
0%
500 RSD
1 000 000 RSD
0%
500 RSD
1 000 000 RSD
0%
500 RSD
1 000 000 RSD
0%
200 RSD
1 000 000 RSD
0%

Metode za Isplatu Novca sa Vašeg King naloga

Imajući u vidu kakva ima je ponuda za uplatu novca, ne možemo reći da smo previše iznenađeni što nema previše opcija za isplatu novca. Ovo je jedna standardizovana opcija koja je prisutna kod svih operatera onlajn klađenja, pa tako I na King.rs . Ovo je jedna od najbitnijih stavki za sve korisnike, jer je ljudima bitno da znaju na koji način, pod kojim uslovima mogu da isplate novac sa svog kladioničarskog naloga. Navešćemo u tabeli načine na koje možete da isplatite novac sa vašeg King naloga I pod kojim uslovima.

Interesantno je da maksimalna isplata na tekući račun od 1.000.000 dinara, što I nije baš mali iznos. I taj limit se odnosi za jednu transakciju, što znači da ćete moći više takvih isplata da obavite.

Način
Isplate
Minimalni
Iznos
Maksimalni
Iznos
Provizija
Vreme
obrade
200 RSD
1 000 000 RSD
0%
1-3 radna dana

Korisnička Podrška King Onlajn Kladionice

Ovde se King potrudio da omogući svojim igračima da lako mogu da kontaktiraju njihovu korisničku podršku. Sami operateri korisničke podrške su izuzetno ljubazni I moguće ih je kontaktirati na nekoliko različitih načina, a na bilo koji način da im se obratite dobićete odgovro jako brzo. Ovaj korisnički servis ima I svojih mana, a glavna naša zamerka je da ne rade posle ponoći kada je igra možda I najzastupljenija I igrači imaju najviše nekih pitanja.

 Sam korisnički centar King.rs onlajn kladionice moguće je kontaktirati na sledeće načine:

 1. Preko Live četa na sajtu King.rs
 2. Na broj telefona +381/60-0474-410
 3. Na email: [email protected]

Naša preporuka je da vam je možda najbrže I najbolje kontaktirati ih pre lajv četa direktno na njihovom sajtu. Takođe su kao kompanija dostupni I na nekim od najpopularnijih socijalnih mreža kao što su Facebook, Instagram I Youtube.

Lokacije King Onlajn Kladionice

Kao I što samo njihovo ime kaže, King.rs posluje kao onlajn kladionica I nema svoja fizička uplatna mesta. Sedište njihove firme je u Nišu, ali postoje nagoveštaji da će se otvoriti njihova predstavništva u Beogradu I Novom Sadu. Pošto su zadovoljni plasiranjem igara samo u digitalnom onlajn svetu , nemaju u planu da u budćnosti otvaraju fizičke lokacije I uplatna mesta. Ukoliko žele da se bolje pozicioniraju pored svoje onlajn konkurencije, biće svakako će morati da naprave neka unapređenja na svojoj platformi.

Zaključak

Kroz ceo ovaj članak smo se potrudili da na najbolji mogući način predstavimo King.rs onlajn kladionicu. Trudili smo se da budemo krajnje objektivni, I zbog toga možete da primetite da smo u tekstu imali I pohvale ali I kritike na njihov račun. Sam cilj ove recenzije je bio da svim budućim igračima koji nisu u potpunosti, Ili nisu nikada, isprobavali ovu platform, približimo King kladionicu I njene funkcije. Kroz detaljnu analizu moramo napomenuti da su neke od najvećih prednosti koje poseduje King.rs vezani za sportsko klađenje, koje sa ponudom nadmašuje mnoge daleko veće I moćnije kladionice. Takođe je jako pohvalna I njihova ponuda slot igara, kojih ima preko 1000.  Igre uživo na stolu I virtuelne igre su sve popularnije kod igrača širom Srbije I sveta,  a King je uspeo da to prepozna da ih uvrsti u svoju ponudu klađenja. Pored tih silnih pohvala koje smo naveli, evidentno je da ima par zamerki na ovog onlajn kladioničarskog operatera. Prva zamerka jeste jako ograničen broj bonusa I aktuelnih promocija u kojima je moguće učestvovati na njihovom sajtu, ima ih trenutno samo 2 I nisu previše atraktivne. Druga zamerka je što nemaju svoju aplikaciju za mobilne uređaje, i  koju bi svakako  trebalo da naprave. Trebalo bi I da posvete pažnju unapređenju uplatno isplatnih metoda, jer uvek je dobro, pogotovo za onlajn igrače, da imaju više opcija pomoću kojih mogu da uplate ili isplate novac.

Sve u svemu, naš zaključak je da bi trebalo da date šansu King.rs onlajn kladionici I to pre svega ukoliko ste ljubitelj sportskog klađenja, jer nas je poprilično iznenadila količina sportskih događaja I različitih igara za te iste događaje. Verujemo da će sa pojačavanjem njihovih promotivnih marketinških akcija oni postajati sve bolji I bolji, ida će njihova ponuda postajati sve bogatija I bolja u bliskoj budućnosti.

FAQ

Da li na King.rs mogu da dobijem neki bonus na depozit?

U King onlajn kladionici dostupan vam je trenutno samo jedan bonus na depozit I on iznosi 1000 dinara freebeta pomoću koga možete da osvojite maksimalno 5000 dinara stvarnog novca, ukoliko ta sredstva izvrtite 30 puta.

Gde se nalaze uplatna mesta King kladionice u Beogradu?

King kladionica nema svoja uplatna mesta jer posluje samo kao onlajn kladionica. Pošto se pozicionira samo onlajn onda je jasno da nema svojih uplatnih mesta u Beogradu a ni u ostatku Srbije.

Kako da se registrujem na King.rs kladionici?

Registracija na King.rs je verovatno najjednostavnija od svega drugog I moguće ju je obaviti u svega nekoliko koraka. Prvo I osnovno je da posetite King.rs I da tamo ispunite formular za prijavu, I da nakon toga potvrdite vašu email adresu.

Kako da podignem novac sa svog naloga?

Da biste podigli novac sa svog naloga, biće potrebno da isti taj nalog verifikujete slanjem nekog od vaših ličnih dokumenata koji su izdati od strane neke legitimne državne institucije. Biće potrebno I da verifikujete tekući račun na koji isplaćujete novac, a to ćete učiniti slanjem kartice vaše banke na kojoj se vidi broj računa, kao I podaci o vlasniku te kartice.

Da li mogu novac u evrima da uplaćujem na ovoj platformi?

Jedina podržana valuta na ovoj platformi je Srpski Dinar.