Superbet Mišljenje

Iako su relativno nova kladionica u Srbiji, počeli su da posluju 2021, ova firma je započela sa radom čak 2008 godine.

10.000 RSD za sport ili 40.000 RSD za slot
Preuzmi bonus

Suoperbet je osnovan u Rumuniji I pretežni cilj je bio da se pozicioniraju kao jedna od vodećih kompanija u oblasti igara na sreću kako fizički sa uplatnim mestima  tako I online osvajajući sve širu armiju ljubitelja online klađenja. Trenutno u su najzastupljeniji u Rumuniji gde ima više od 1200 uplatnih mesta.

 1. 🎁Ponuda Bonusa

 2. 🔥Promo Kod

 3. 👌Ostale Promocije

 4. 🎯Sportsko I Online Klađenje

 5. ⚽Klađenja Na Fudbal

 6. 🚨Kvote Superbet

 7. 💻Online Igara

 8. 📱Superbet Aplikacija

 9. 🏆Ponuda Uživo Klađenja

 10. 💰Uplata

 11. 💲Isplata

 12. 📞Korisnička podrška

 13. 🌍Lokacija U Srbiji

 14. 🥳Zaključak

 15. ❓FAQ

Superbet posluje u deset zemalja u Evropi a kao svoja trenutno najbolja tržišta izdvajaju Rumuniju gde je I sedište kompanije, kao I Belgiju I Poljsku.

Njihovi tehnološki centri su u Londonu, Zagrebu I Bukureštu I usmereni su na razvoj I poboljšanje vlastitih tehnologija za klađenje, kao I pronalaženje novih načina saradnje sa velikim brojem igrača koje poseduju.

Sjajnom ponudom I dobrim bonusima dobrodošlice pokušavaju da se predstave klijentima na teritoriji Srbije u što boljem svetlu

Neke od prednosti koje Superbet.rs nudi su:

 • Sjajni Bonusi Dobrodošlice
 • Velika ponuda uživo klađenja
 • Veliki broj uživo prenosa utakmica
 • Sjajna Ponuda Onlajn Igara
 • Svakodnevni Free Spin Bonusi
 • Super prednost
 • Odlična 24/7 Korisnička Podrška
 • Velike Kvote
 • Nema Limit Za Visinu Depozita

Mane:

 • Nema Aplikaciju
 • Nema Uplatnih Mesta
 • Slab Izbor za Uplatu Depozita

Ova recenzija o Superbet-u je prilika da kroz našu detaljnu analizu približimo ovu kladionicu velikoj mreži potencijalnih klijenata na teritoriji Srbije. Pokušaćemo da vam ukažemo na njene prednosti I mane I da damo naše mišljenje o kompletnoj kladionici Superbet. Svakako je Superbet registracija vrlo jednostavan proces koji bi trebalo da obavite I da sami proverite koliko je ovo u stvari dobra kladionica.

Superbet Bonusi za Sportsko Klađenje I Online Slot Igre

Kao I sve druge kladionice u Srbiji koje se bave online klađenjem, bonusi prilikom registracije I dodatni bonusi tokom igre , predstavljaju jedan od bitnijih načina da se privuku novi igrači. Superbet bonusi su formirani tako , da prilikom same registracije igrač ostavari bonus na prvi depozit, kao I mnogo dodatnih bonusa na slot igre I sportsko klađenje.

Superbet bonus dobrodošlice

Prvi bonus kojim se susrećemo u Superbetu jeste bonus dobrodošlice koji je formiran tako da od prvog susreta sa ovom kladionicom osetite uzbuđeno I samozadovoljno. Da biste ostvarili bonus dobrodošlice , potrebno je da se registrujete na sajtu Superbet.rs I da potvrdite vašu e-mail adresu I broj telefona. Nakon polaganja depozita od minimum 500 dinara ostvarujete bonus od 50% za sportsko klađenje do maksimalnog iznosa od 10,000 dinara.

Uslovni obrt postoji kao I u svim kladionicama I on je 10 puta, što u praksi znači da bi pretvorili osvojeni bonus od recimo 1000 dinara , morate da položite opklade u visini od 10.000 dinara da bi on postao pravi novac koji možeš da podigneš na svoj nalog. Da  bi ostvarili bonus dobrodošlice prilikom registracije imate rok od 14 dana da uplatite depozit koji je minimum 500 dinara za ovaj tip bonusa.Period važenja bonusa dobrodošlice Superbet –a je 30 dana od položenog depozita za sportsko klađenje. To znači da morate ispuniti uslov u tom periodu od uslovnog obrta puta 10.

777 Bonus Dobrodošlice za Slot Igre

 Što se tiče 777 bonusa za slot igre , prilikom prvog depozita dobijate I bonus sredstva za slot ige u iznosu od 777 dinara  za koje imaš vremena da izvrtiš u narednih 3 dana. Bonus ostvaren za slot igre mogu se iskoristiti samo za slot igre I ne mogu se povući sa naloga. Ovaj bonus nije trenutno aktuelna promocija.

Superbet Bonusi za Sportsko Klađenje I Online Slot Igre

Promo Kod Superbet Srbija

Izuzimajući mnoštvo pogodnosti koje nudi kladionica Superbet, ona je pokazatelj da uvek može još nešto više da se ponudi igračima . Kao jedan vid dodatnog bonusa Superbet Srbija je pripremio promo kod koji ne isključuje već ostale bonuse koje dodeljuje ova kladionica. Svakako ovaj promo kod možete preuzeti preko linka na našem sajtu.

Neke Od Dodatnih Promocija Superbet Kladionice

Dnevni Hot Bonus Za Slot Igre

Ovaj takozvani Super Hot Dnevni Superbet bonus predstavlja bonus za slot igre od 50 besplatnih spinova na igrici 40 Super Hot od Amusent-a . Uslov za dobijanje ovog bonusa je:

 1. Odigravanje slot igara u najmanjem iznosu od 1000 dinara u toku jednog dana.

To je jedini uslov, a bonus free spinovi se dodeljuju automatski nakon odigranih 1000 dinara. Pojavi će se pop up prozorčić koji ćete obavestiti da si osvojio bonus, a tvoje je samo da ga prihvatiš I uzivaš u svojoj bonus igri.

Važenje free spinova je 24h od trenutka dobijanja istih.

Šampionski Freebet Bonus

Ovaj bonus se odnosi na sportsko klađenje I dobija se u vidu free beta u iznosu od 1200 dinara, a ostvaruje se pravo na ovaj free bet bonus tako što:

 1. Odigraš bar jednu utakmicu Lige Šampiona .
 2. Odigraš tikete sa realnim novcem u toku dana od najmanje 1000 dinara.
 3. Minimalna kvota po meču mora biti 1,6 bez obzira da li igrate singl.

Odmah nakon završenog poslednjeg meča sa tiketa na vaš nalog biva uplaćeno 1200 dinara Šampionskog free beta Superbet kladionice.

Ovaj bonus se dobija ako su sve utakmice odigrane u period od utorka 09:00 do srede 08:59. Takođe tiketi na kojima je iskorišćena opcija Cashout (kešaut) neće biti računati.

Imate samo 24 sata od momenta njegovog dodeljivanja da odigrate ovaj šampionski free bet, u suprotnom sredstva će biti uklonjena sa naloga, I imate pravo samo jednom u toku dana na ovaj bonus.

10.000 RSD za sport ili 40.000 RSD za slot
Preuzmi bonus

Cashout Za Sportsko Klađenje

Superbet nudi jako popularnu opciju za ljubitelje sportskog klađenja, a to je cashout. Ova opcija omogućava igračima da unovče svoj tiket pre nego što se utakmice završe. Superbet daje ponudu za tiket a ako prihvatite ponudu, taj iznos će automatski biti uplaćen na vaš nalog.

Superprednost Superbeta

Ova opcija je aktuelna u sportskom klađenju I jedinstvena je u sportskom klađenju na teritoriji Srbije.

 Ukoliko tvoj tim povede određenom razlikom, zavisno od sporta par će biti označen kao dobitan, nevezano za krajnji rezultat.

Ukoliko tvoj tim povede na fudbalskoj utakmici  2:0 a u košarci sa 18 razlike, par će automatski postati dobitan , bez obzira kako se utakmica završi.

Zahvaljući raznim promocijama koje Superbet nudi , svakako bi trebalo da okušate sreću sa ovim operaterom. Verujemo da će se u budućnosti pozicionirati kao jedan od lidera u oblasti online klađenja.

Zaigraj na Appu

Zahvaljući raznim promocijama koje Superbet nudi , svakako bi trebalo da okušate sreću sa ovim operaterom. Verujemo da će se u budućnosti pozicionirati kao jedan od lidera u oblasti online klađenja.

Velika Ponuda Sportskog Klađenja u Superbet Kladionici

Velika Ponuda Sportskog Klađenja u Superbet Kladionici

Superbet kladionica ima jako široku ponudu sportskog klađenja online, budući da je to jedna od glavnih I najbitnijih stavki u svetu igara na sreću. Zastupljene su razni sportovi na sajtu Superbet od najpopularnijih fudbala, košarke, tenisa do sve zastupljenijeg klađenja na esport.

Na online kladionici Superbet možete pronaći veliki broj utakmica, od onih iz najprestižnijih evropskih I svetskih takmičenja do onih takozvanih manjih koje nećete moći naći u svim kladionicama. Na sajtu ovog operatera možete takođe pratiti rezultate I uživati u mnoštvu prenosa uživo, I naravno uživo klađenja. Jako je praktično što na svom nalogu možete da pratite status tiketa,  koji prikazuje vaš tiket I trenutne rezultate na utakmicama.

Široka Ponuda Klađenja na Fudbal U Superbetu

Najbitnija sporedna stvar na svetu predstavlja I najbitniju stavku u ponudi sportskog klađenja u Superbet –u . Hiljade I hiljade utakmica na nedeljnom nivou I veliki izbor igara moraju izgurati Superbet u sam vrh kladioničarskih operatera na teritoriji Srbije. Iako ima jako veliku ponudu fudbalskih mečeva , manjkavost je malo u broju različitih igara koje su dostupne u konkurentskim kladionicama u Srbiji.

Veliki plus što je imaju u ponudi neke od igara kao ukupno golova do određenog minutu na meču, I tu igru bi mogli da iskoriste u svojoj promociji ispred drugih kladionica. Online klađenje na fudbal je svakako u velikoj ekspanziji u Srbiji zbog brzine odigravanja.

Umeren broj igara u odnosu na konkurenciju Superbet pokušava da nadomesti vrlo konkurentnim kvotama u odnosu na  neke od lidera u sportskom klađenju u Srbiji.

Kvote u Superbetu

Kao što smo I naglasili, kvote su jedan od marketinških oruđa u borbi za jakom konkurencijom koja se već dugi niz pozicionirana u svetu klađenja u Srbiji. Superbet u Srbiji pokušava da bude malo iznad konkurencije po pitanju visine kvota u različitim sportovima a pogotovo u fudbalu. Razlike nisu prevelike ali su dovoljne da bi privukle strastvene ljubitelje sportskog klađenja.

Dodatni benefiti kao što su bonus kvote , koje su dodatno uvećane na neke parove, I superprednost pogotovo , delovaće primamljivo za svakog igrača. Pravi ljubitelji igara na golove a pogotovo na konačan ishod, pronaći će da je Superbet dao jako zanimljivu ponudu igara I kvota u tom segmentu. Možda će Superbet uspeti da izbije u sam vrh online klađenja sa ovakvom ponudom.

Superbet Ponuda Slot Igara i Ruleta 

Iako je Superbet trenutno pretežno pozicioniran samo kao online kladionica, deluje da imaju nedostatke u svojoj ponudi slot igara. Plus za njih je što imaju neke od najpopularnijih slot igara, a takođe I veliki izbor takozvanih kupi bonus igara I drop and win.

Manjkavost njihove online ponude se ogleda u nedostatku bingo igara kao I samo jednoj rulet igri. U ostalim kladionicama koje posluju u Srbiji zastupljene su I igre na ruletu uživo, što se pokazalo kao jako popularno kod ovdašnjih korisnika.

10.000 RSD za sport ili 40.000 RSD za slot
Preuzmi bonus

Ima I preednosti koje se ogledaju u džekpotovima koje možete osvojiti na igrama provajdera Amusent I Pragmatic plej.

 Pošto je Superbet relativno nova online kladionica u Srbiji, a I imajući u vidu njihovu ponudu u zemljama gde posluju mnogo duže, očekujemo njihovo drastično unapređenje ponude slot igara, ruleta I ostalih pratećih igrica kao što je bingo na primer.

Aplikacija Superbet

Ovo je možda trenutno I najbitnija stavka u oblasti online klađenja, imajući u vidu rasprostranjenost smartfon I tablet uređaja. Verovatno I najveći minus za Superbet je što aplikacija za naše tržište I dalje nije dostupna, iako je imaju u zemljama u okruženju. Svakako očekujemo da će se iz Superbet–a ozbiljnije pozabaviti ovim segmentom I da će nam aplikacija biti dostupna u što skorijem roku kako za Android tako Iphone uređaje.

Opcije za Uplatu Depozita Na Nalog

Sve online kladionice se utrkuju u ovom segment, što više načina za uplatu to je bolje. Imajući u vidu da Superbet Srbija trenutno posluje samo online, za očekivati je da postoji mnogo više načina za uplatu online depozita.

Načini dostupni za uplatu na Superbet-u su:

 • Uplata karticama (Visa,Mastercard,Maestro I Dina)
 • Uplata preko Bankovnog Računa (Online ili preko uplatnice u Banci ili pošti)

Isplata Sredstava

Pošto su načini za uplatu sredstava za Superbet ograničeni, za očekivati je da će načina za isplatu još manje . Trenutno je moguće izvršiti isplatu samo na

 • Tekući račun banke.

Korisnički Servis I Kontakt Superbet Kladionice

Korisnički servis I sama podrška su jako bitna za igrače koji igraju online. Superbet je obezbedio 24h/7 korisničku podršku za svoje igrače.  Cilj njihovog korisničkog servisa je brzo I efikasno rešavanja bilo kakvih problema I nedoumica koje jedan igrač može da ima.

Trenutno postoji tri načina za kontakt sa Korisničkim Servisom Superbet-a :

 1. E-mail [email protected]
 2. Viber Poruke na +381 69 777 115
 3. Live chat dostupan na sajtu

Lokacije

Na veliku žalost Superbet trenutno nema fizičkih uplatnih mesta na teritoriji Srbije. Celokupno poslovanje je usmereno na online klađenje. Očekuje se u skorijoj budućnosti I proširenje poslovanja sa online I na fizičko ,otvaranjem uplatnih mesta u većim gradovima u Srbiji .

Zaključak

Nakon podrobnog istraživanja Superbet online kladionice, red je da damo neko svoje mišljenje o njoj samoj.

Superbet je trenutno online kladionica u eskpanziji u Srbiji,  moraće da proradi na svom marketingu, I da pre svega proširi ponudu slot igara I ostalih online igara na sreću. Imaju sjajan preduslov sa solidnom ponudom sportskog klađenja, pogotovo u uživo klađenju. Promocije su trenutno solidne, generalno možda malo zaostaju za konkurencijom, ali svakako imaju šta da ponude svojim igračima. Već navedene zamerke u ovom mišljenju (recenziji) trebalo bi da se potrude I isprave.

Treba proširiti načine za polaganje depozita I generalno proširiti ponudu na bingo igre, lucky six I igre na stolu (rulet,ajnc). Superbet generalno ima veliki potencijal, a na njima je apsolutno da li će ga u potpunosti iskoristiti ovde u Srbiji. Svakako ih treba uzeti kao opciju za online klađenje.

FAQ

Kako ostvariti pravo na bonus dobrodošlice?

Vrlo je jednostavno ostvariti bonus dobrodošlice. Potrebno je da samo uplatite depozit od minimum 500 dinara I potom položite opklade u visini od 10 puta od depozita I onda otlključate bonus. Za slot igre dobijate bonus od 777 dinara odmah nakon polaganja depozita I njega odmah možete da iskoristite.

Kako možete da podignete novac sa svog računa?

Potrebno je da verifikujete vaš nalog slanjem slika nekog ličnog dokumenta I nakon uspešne verifikacije potrebno je samo da unesete broj vašeg bankovnog računa I iznos?

Da li Superbet ima svoja uplatna mesta, I gde se ona nalaze?

Superbet trenutno nema svoja uplatna mesta I pozicioniran je samo kao online kladionica u Srbiji. Možete uplaćivati tikete I igrati slot igre samo online.

Kakvo je radno vreme korisničkog servisa I kako ih kontaktirati?

Radno vreme je 24/7h a moguće je kontaktirati ih putem e mail –a preko live chat-a ili preko viber chat-a. Ljubazno osoblje iz korisničke podrške će učiniti sve što je u njihovoj moći da vam odgovori na sva pitanja I pokuša da reši vaš problem.

Kakva je ponuda uživo klađenja?

Ponuda klađenja uživo je veoma dobra, a kao veliki plus dolazi mnogo live prenosa utakmica za dodatno uzbuđenje.