Circus Kladionica Otvara Vrata U Srbiji – Circus Aplikacija

Verovatno ste čuli za kladionicu Circus koja pruža sportsko klađenje preko svoje veb stranice, ali sada je dostupna Circus aplikacija koja omogućava klađenje na onlajn mreži. Kao lider u klađenju u Belgiji, Circus kladionica je odlučila da radi u Srbiji, gde je zbog toga omogućila jednostavniji način klađenja i to preko Circus aplikacije. Ako još uvek ne znate koja je kladionica upitanju, sada je pravo vreme da to saznate zbog pogodnosti koje nam ova kladionica donosi.

60 000 RSD
Preuzmi bonus

Odmah ćemo vam otkriti da se radi o registrovanoj i licenciranoj kladionici, koja pripada PlaySafe grupi i nudi kvalitetnu opciju klađenja na mnoge sportove, bilo da koristite sajt za klađenje ili Circus aplikaciju. Obimni sportski događaji, klađenje, bonusi i promocije su neke od mogućnosti u kojima možete uživati svaki dan ili kada poželite, ako koristite Circus aplikaciju ili veb stranicu.

Naravno, kao i kod svake licencirane kladionice, morate biti njihov registrovani korisnik da biste koristili njihove uslove, bilo da koristite Circus aplikaciju ili sajt. Registracija se može izvršiti preko sajta, dok vam Circus aplikacija nudi dalju priliku da uživate u onlajn klađenju ili da pratite svoje omiljene timove i sportske događaje. U nastavku teksta saznajte sve o načinu i uslovima klađenja preko Circus kladionice, pogodnostima, mogućnostima osvajanja mnogih dobitaka, Circus aplikaciji, promocijama i novostima kaldionice.

Circus Kladionica Je Uvek Sa Vama Uz Pomoć Circus Aplikacije

Cicrus je kladionica koja donosi mnoštvo zabave za svakog korisnika bilo da koristite mobilnu aplikaciju ili sajt za klađenje. Naravno, zabava je obezbeđena ako znate kako da je pravilno koristite, a to je odgovorna opklada odnosno odgovorno klađenje. Cirkus klađenje je posvećeno odgovornom klađenju, pa je klađenje na sve sportske događaje dostupno korisnicima koji su registrovani i stariji od 18 godina.

Pored klađenja, klađenje Circus kladionica pruža mogućnost da uvek budete sa vama preko Circus aplikacije jer je pristup korisničkom nalogu sada lak. Circus aplikacija je dostupna za sve mobilne uređaje koje poseduju android, dok za iPhone uređaje Circus aplikacija još uvek nije dostupna. Ipak, svi korisnici mogu upotrebljavati mobilnu verziju sajta jer je dostupna svim iOS uređajima. 

Upute Za Instaliranje Circus Aplikacija – Andorid Uređaji

Upute Za Instaliranje Circus Aplikacija - Andorid Uređaji

Ne morate uvek da sedite ispred računara ili laptopa da biste se kladili jer je Circus aplikacija sada dostupna. . Preko Circus aplikacije možete pratiti svoj nalog u bilo kom trenutku, uživati u sportskom klađenju, kladiti se, pratiti status tiketa, kontaktirati korisničku podršku, osvajati bonuse, učestvovati u promocijama ali i još mnogo toga. Za korisnike koji nisu intalirali Circus aplikaciju sledi nekoliko kratkih uputa kako bi na najlakši način uspeli pravilno koristiti aplikaciju.

 • Uputa 1: Potrebno je skinuti (download) Circus aplikaciju sa deskop verzije sajta Circus kladionice
 • Uputa 2: Circus aplikacija za intaliranje se nalazi na označenom mestu sajta, “MY CIRCUSBET APP”
 • Uputa 3: Pronađite fajl aplikacije u memoriji mobitela, otvori podešavanje telefona i klikni na zaštita
 • Uputa 4: Dovrši proces instaliranja app u sekciji administracija uređaja i dopusti instaliranje Circus aplikacije preko nepoznati izbori
 • Uputa 5: Pritisni OK i prihvati uslove korištenja
 • Uputa 6: Unesite svoje korisničko ime i lozinku i započni sa klađenjem

Spomenuli smo da trebate biti registrovani korisnik Circus kladionice kako biste mogli koristiti Circus aplikaciju. Pogodnosti sa mobilnom aplikacijom odnosno sa njenom upotrebom su višestruke, a najbitnije je što obećava olakšano klađenje. Stara aplikacija je nadograđanja, pa zbog toga je je mnogi nazivaju aplikacijom nove verzije. Stara verzija zamenjena je novom, kako bi klađenje bilo još lakše i preglednije.

Za Korisnike iPhone Uređaja – Dostupna Mobilna Verzija – Poput Circus Aplikacije

Nažalost, Circus aplikacija nije razvijena za korisnike sa iPhone uređajem. Zbog toga postoji mobilna vezrija sajta koja sadrži sve opcije kao i deskop verzija. Za mobilnu verziju je potrebno koristiti pretraživač, pa je na taj način dostupna svim registrovanim korisnicima. Odlikuje se sa visokim izborom igara na sreću i mogućnosti klađenja, promocijama i bonusama, korisničkoj podršci i slično, a sve pogodnosti koje možete pronaći na veb sajtu su potpuno identične kao i u mobilnoj aplikaciji i verziji sajta ali i u Circus aplikaciji za android uređaje. Bez obzira koji pretraživač koristite, mobilna verzija je ista. Brzina učitavanja je vrlo dobra, chat opcija je dostupna u desnom uglu, dok opcija klađenja uživo, izbor sportova, uplata i stanje tiketa se nalazi u desnom delu.

60 000 RSD
Preuzmi bonus

Uplata/Isplata Preko Circus Aplikacije Ili Sajta Kladionice

Moramo naglasiti da Circus aplikacija nudi mogućnost klađenja na sve sportove, gde pored standardne ponude fudbala, košarke, tenisa, odbojke i rukometa u ponudi je uvršeno klađenje na boks, snuker, američki fudbal kao i određeni e-sportovi. Međutim, ono što najviše igrače zanima jesu mogućnosti uplate i isplate preko mobilne verzije ili Circus aplikacije. Moramo istaknuti da se Circus kladionica ne može pohvaliti širokim izborom opcija za uplatu i isplatu jer se radi o isključivo nekoliko opcija. Bilo da koristite Circus aplikaciju ili sajt za uplatu i isplatu, opcije su iste.

Već dobro poznato, uplata se može obavljati preko platnih kartica i preko bankovnog računa dok se isplata može obaviti isključivo na bankovni račun. 

Zaključak

Ukratko rečeno, Circus kladionica je još uvek relativno mlada na srpskom tržištu. Kladionicu odlikuju brojne pogodnosti, pri čemu se najviše ističu jednostavan proces registracije, bonusi i promocije, mobilna verzija kao i Circus aplikacija za korisnike sa androidom. Nažalost, napominjemo da Circus aplikacija nije dostupna korisnicima sa iPhone-om, pa je za takve korisnike razvijena verzija za mobilno klađenje. Circus aplikacija, mobilna verzija kao i sajt funkcionišu relativno brzo, uplata i isplata je moguća a vaši podaci su svakako sigurni i bezbedni. Smatramo da će u skorije vreme Circus aplikacija još više biti nadograđena, te da će se korisnicima obezbediti još više opcija za uplatu i isplatu depozita. Circus aplikacija funkcioniše kao sajt kladionice pa su svi uveti za poslovanje i klašenje isti, kao i same pogodnosti koje možete ostvariti preko upotrebe Circus kladionice za igranje igara na sreću.

Prednosti:

 • Circus aplikacija dostupna za android uređaje
 • Bonusi i promocije su isti bilo da koristite sajt ili aplikaciju za klađenje
 • Izgled sajta i Circus aplikacije su lepo uređeni i pregledni
 • Uređen odeljak za klađenje uživo
 • Isti pristup svim opcijama klađenja preko aplikacije ili mobilne verzije

Nedostaci:

 • Circus aplikacija nije dostupna za korisnike sa iPhone uređajem

FAQ:

Da li morate imati ptvoren korisnički račun kako biste mogli koristiti Circus aplikaciju?

Naravno. Da biste mogli koristiti aplikaciju trebate biti registrovani korisnik i imati otvoren korisnički račun. Sa registracijom na Circus kladionicu, automacki dobijate korisnički račun sa lozinkom koju vi postavite. Podaci su bezbedni, jer je kladionica licencirana.

Koje mogućnosti dobijate sa upotrebom Circus aplikacije?

Kada se kladite preko sajta Circus kladionice, imate mogućnost učestovanja u bonusima i promocijama. Isto se odnosi i na klađenje preko Circus aplikacije, s tim da izgled rasporeda ovisi o veličini vašeg telefona. Bonusi, promocije i ponude su iste kao i na sajtu kladionice, a ukoliko imate Circus aplikaciju onda ćete uvek biti na vreme obavešteni o novim pogodnostima.

Koje opcije možete koristiti sa Circus aplikacijom?

Mogućnosti koje vam donosi Circus aplikacija su zaista raznolike. Ono što sigurno možete koristiti jeste pračenje stanje tiketa, live stream, pristup korisničkoj podršci, koristiti opciju klađenja uživo, igrati na slots, pratiti promocije i bonuse, odabrati dostupne načine uplate i slično.

Kako da pristupim Circus aplikaciji za online klađenje?

Vrlo je jednostavno. Na veb sajtu kladionice kliknite na polje “MY CIRCUSBET APP”, pratite korake za jednostavnu instalaciju, unesite korisničko ime i lozinku te započnite sa klađenjem.