Maxbet mišljenje

Odma na početku moramo istaći da se radi o vrlo kvalitetnoj kladionici koju i da ste čuli ili nekim slučajem da niste, kvalitet je zagrantovan. Ne bi bila laž kada bi zaključili, a u nastavku sledi detaljnije o svakom segmentu, da MaxBet kladionica stoji rame uz rame sa nekim konkuretnim evropskim brendovima.

Maxbet trenutno ne nudi promo kod, da biste ostvarili bonus bez koda kliknite na baner ispod.

10 dana besplatnog klađenja
Preuzmi bonus

Sama kladionica na teritoriji Srbije jako dobro posluje sa širokom mrežom poslovnica širom zemlje a svoje postojanje veže još za 1997.godinu. Kompanija se u modernijem dobu počela usavršavati još 2008.godine te je konstantnim unapređenjem segmenata igre dostigla sami vrhunac. Posluje na više teritorija osim Srbije te svojom bogatom ponudom privlači igrače iz čitavog regiona. S pravom možemo istaći da se nalazi na samom vrhu ponude, posebno najpopularnijeg sportskog klađenja ali ne samo to. Uživo igre, odlična aplikacija kao i ostatak celokupne ponude, sve je na jednom mestu i dostupno u par klikova. Velik izbor bonusa i promocija vas čeka odma po registraciji naloga.

 1. 🎁 Ponuda Bonusa

 2. 🔥Promo Kod

 3. 👌 Ostale Promocije

 4. ⚽ Klađenja Na Fudbal

 5. 👌Kvote Kod Maxbet

 6. 📱Maxbet Aplikacija

 7. 🏆Ponuda Uživo Klađenja

 8. 💰Uplata

 9. 💲Isplata

 10. 📞Korisnička podrška

 11. 🌍Lokacija U Srbiji

 12. 🥳Zaključak

 13. ❓FAQ

U nastavku ćemo svakako obrazložiti sve prednosti a i eventualne mane koje možete očekivati kod ovog domaćina te na taj način vam olakšat sam izbor kladionice u koju želite da se registrujete.

Prednosti:

  • Odlična korisnička podrška

  • Odlična ponuda bonusa

  • Dustupan live chat

  • Bonus dobrodošlice pri registaciji

  • Odlične kvote i koeficijenti

Nedostaci:

  • Teletex nije dostupan

 • Ograničena uplata/isplata

Velikodušni Bonusi Koje Nudi MaxBet kladionica

Bonusi predstavljaju jaku ponudu kojom domaćin pokušava da zadrži postojeće igrače ali i da privuče nove. Svakako da su na meti novi igrači koji će registrovati nalog i započeti svoje klađenje kod određenog domaćina. U tom pogledu i Maxbet ne odstupa nimalo čak i nudi određene stvari koje su inovacija odnosno nećete ih primetiti kod ostalih ili kod većine drugih domaćina. Zato je u ponudi više vrsta bonusa kao i što sami igrači imaju različite želje i tendencije ka klađenju pa je bilo potrebno razraditi ponudu koja će uključiti svakog igrača.

Maxbet homepage

Zato odma na prvom segmentu igre, kada je reč o bonusima svakako imamo objasniti par njih a bitno je naglasiti da je ova ponuda podložna promenama pa je bitno i informisati se o akutuelnim dešavanjima kako bi bili u korak sa vremenom. 

Bonus dobrodošlice

Domaćin je uvrstio u ponudu ovu vrstu bonusa koja je uključena kod skoro pa svih kladionica, iako ima nekih koje nemaju ovog bonusa iako je jedan od osnovnih i svakako da ga igrači očekuju. MaxBet vam nudi bonus dobrodošlice na prvi uplaćen depozit u odnosu od 25% od vašeg pologa. Neki će možda reći da to i nije nešto senzacionalno ali se i ne možemo s tim složiti. MaxBet takođe nudi svim novim igračima koji se registruju kod ovog domaćina i odličan bonus dobrodošlice od 25% Freebet bonusa. On može da se penje do neverovatnih 20.000 dinara. Minimalni iznos je 20 a maksimalni 20.000 dinara. 

Da bi ostvarili ovu vrstu bonusa potrebno je i ispuniti određene uslove koje je domaćin propisao a to su sljedeći:

 • Potrebno je uplatiti tikete sa četiri puta većim iznosom od bonusa kojeg ste ostvarili
 • Minimalno četiri događaja moraju biti na tiketu i 
 • Minimalna propisana kvota je 1.25

Uslovi i nisu nešto naročito rigorozni pa smatramo da vjerujemo da će Maxbet registracija biti samo formalnost. Svakako da se možda može pronaći i neki povoljniji uslovi za ovaj bonus i veća ponuda ali svakako da kladionicu ne cenimo samo prema jednom segmentu igre jer je bitna ponuda u kompletu pa to možemo i ovde primeniti.

10 dana besplatnog klađenja
Preuzmi bonus

Bonus na naredne uplate

Bonus dobrodošlice nije sve što vas čeka kod ovog domaćina, to smo na početku istakli pa u tom pogledu i nastavljamo. U pogledu depozita čeka vas još jedna promocija koju ne želite propustiti ako se odlučite za ovog domaćina. U pitanju je neverovatnih 50% bonusa i 50 besplatnih spinova na drugu uplatu odnosno depozit. Ali ni to nije sve. U ponudi je čak bonus i na treći depozit koji je istina manji ali iznosi 25% bonusa i 25 besplatnih okretaja.

Reklo bi se da domaćin nije štedio u pogledu ponude na bonuse te na mnogo načina pokazao da želi registrovati nove igrače i ponuditi im ovu široku promociju i popuste koje ne mogu baš u svakom kladioničarskom brendu ostvariti.

Cash back ponuda

U ponudi koja se može naći i kod dosta drugih kladionica predviđena je i ova vrsta bonusa koja vam daje mogućnost povrata vaših uloženih sredstava, čak i ne promašene tikete. U slučaju sastavljanja tiketa sa 4 ili više mečeva a da vam je ukupan zbir kvote preko 25 moći ćete izvršiti povrat vašeg uloga. Ponuda se odnosi na to da imate mogućnost promašiti jedan događaj i idalje imati vaš ulog nazad. Naravno ukoliko tipujete na jače događaje odnose veće kvote vaš povrat će biti veći ali svakako da je ovo odlična opcija. Da se zaključiti da se domaćin potrudio udovoljiti igračima i dati im prostor kako bi osetili širu i bogatiju ponudu a koja sigurno vodi ka većem tipovanju i klađenju uopšte.

Bonus tip 

Karakteristična ponuda koja se kod drugih brendova nalazi pod drugim imenom a u suštini ponuda je ista ili vrlo slična. Naime, radi se o tome da domaćin izdvoji određene mečeve u ovom slučaju 5 mečeva na koji nudi uvećane kvote. Na taj način vam omogućuje da se kladite na uvećane kvote i time steknete veću isplatu.

Pored toga propisan je i uslov a to je da se mečevi sa povećanom kvotom mogu odigrati kao deo tiketa odnosno da se moraju dodati još dve selekecije kako bi bonus bio valjan. U periodima kada je velik izbor ponude to neće umanjiti vrednost ovom bonusu jer ponekad zaista i ne znate šta sve staviti na tiket od tolike ponude liga i mečeva.

Velikodušni Bonusi Koje Nudi MaxBet kladionica

Promo Kod MaxBeta

Što se tiče promo koda, on je zastupljen i u Maxbet kladionici i na vrlo lagan način ga možete ostvariti. Potrebno je registrovati svoj nalog kod ovog domaćina i samim tim ostvarujete pravo na promo kod. Razne su pogodnosti na slot igre gde je zaista kratko vreme da se dotaknemo svih karakteristika i pogodnosti koje idu uz to. Bitno je istaći da samom registracijom stičete to pravo te da se ova ponuda ne odnosi na ostale vrste bonusa koje su takođe ponuđene kod ovog domaćina.

Sve funkcioniše odvojeno a promo kod Maxbet je usmeren na nove igrače koji s razlogom dobijaju određene popuste i akcije a najbolje je da to uradite sami te pristupom na uživo igre moći ćete izabrati najrazličitije igre i time isprobati ovaj vredni promo kod.

Velika je ponuda igara, tipova klađenja, sporotva i specijalnih igara pa bilo koja da je vaša omiljena sigurno ćete je pronaći u Maxbet kladionici.

Druge Vrste Promocija Koje Možete Pronaći U Maxbet Kladionici

Moguće je i na druge vrste igara ostvariti promotivne akcije i uvećati dobitak. Zavisno koje su vaše omiljene igre moguće je uduplati svoj iznos ili sudelovati u raznim džek pot fondovima sa vrlo bogatim nagradama. Bilo koji da je vaš izbor domaćin se potrudio da vas nagradi u više pogleda pa i ne čudi činjenica da se nalazi na samom vrhu pa i u pogledu bonusa i promotivnih akcija.

Nabrojati ćemo samo neke jer veliki je izbor ove ponude a svakako vam ostaje da se informišete na zvaničnoj stranici i potražite vaša najbolja rešenja- jer veruje ima ih i više nego dovoljno.

Virtuelna košarka

Za ljubitelje košarke domaćin je ostavio mogućnost dodatne igre i zarade. U pitanju je pre svega planetarno popularni sport pa i ne čudi odakle ova ponuda. Ukoliko volite košarku tipujte za virtuelno zakucavanje i ostvarite odlične akcije. Svakog dana je moguće kladiti se na virtuelnu košarku u svakom trenutku i na taj način ostvariti za sebe veće pogodnosti i isplate. Pa ukoliko ste zaljubljenik košarke a uz i imate znanja onda je ovo pravo mesto za vas.

Virtuelni tenis

Takođe jedan od najzastupljenijih sportova kod ovog domaćina a i šire uvršten je u ponudu u pogledu virtuelnog klađenja. Ako imate dovoljno znanja i znate trenutne omere i situacije ovo je vaše mesto za tipovanje. Kladite se i osvojite velike pogodnosti na tipovanje virtuelnog tenisa.

Liw igre

Ukoliko su igre sa brojevima vaše interesovanje onda je ova promocija idealna za vas. Veliki izbor je igara u ponudi te uživo izvlačenja su dostupna 24 sata. Različite voditeljke u čak 4 studija prenose uživo igre te je moguće tipovati na najrazičitije opcije. Tako npr moguće se kladiti na zbir prvih pet ili prvih desert izvučenih kuglica, kao i različite boje istih pa sve to predstavlja jedno odlično iskustvo koje morate probati.

Najpopularniji Sport – Fudbal U Maxbet kladionici

Sam naziv kaže pa u tom pogledu se iskreno i nastavlja a to je da najpopularniji sport svakako jeste fudbal i da mu je domaćin predvidio posebno mesto. Na najrazličitije lige moguće je tipovati a posebno na evropski fudbal. Nije u pitanju samo ponuda utakmica nego i prateće kvote koje odražavaju realno stanje domaćina a to je da je iznadprosečna kladionica u svakom pogledu.

Ponuda pokriva sve lige koje možete zamisliti sa velikim izborom specijalnih igara na iste. Kombinacije kao duple šanse, zbir golova, i mnoge druge opcije samo su deo ponude koje vas čeka. Svemu tome veću čar još daje uživo klađenje koje je u pogledu fudbalske ponude zaista vrhunski odrađeno te svaku pohvalu za to. Pregledan interfejs sa mnogo opcija dostupni su na klik te smatramo da bilo koje generacije da ste vrlo lako ćete se snaći.

Kvote Kod Maxbet Domaćina

I u ovoj sekciji Maxbet kladionica se ocenjuje na vrlo zavidnom nivou sa dobrom ponudom kvota na različite sportove. U suštini kvote su sigurno za nijansu veće i bolje od ostatka konkurencije iako to nije velika razlika ali mora se priznati ta činjenica. S razlogom se ubraja među najbolje kladionice u Srbiji pa samim tim uključujući i ovu sekciju. Kvote se menjaju automatski pa je moguće ih lakše pratiti na samoj aplikaciji na kojoj ćete videti samu promenu kvota.

Sa iznadprosečnim kvotama od ostatka konkurencije, takođe slabo ćete igde naći da je margina otprilike oko 6,5%. To je odlično za naše uslove i tržište te u odnosu na druge nešto povoljnije a to je svakako deo priče koju tražite. Takođe margina klađenja na košarku je takođe mala pa je i to jedan od bitnih elemenata jer se radi o vjerovatno najpopularnijem sportu posle fudbala.

Odlična Aplikacija Maxbeta

I u pogledu klađenja putem aplikacije možemo istaći sve pohvale. Radi se o jednoj vrlo perspektivnoj kladionici koja je usavršila svoju ponudu u pogledu aplikacije i osmislila odličnu aplikaciju sa svim karakteristikama koje treba da ima jedna savremena i perspektivna aplikacija. Moguće je klađenje uživo uz veoma dobro klađenje na live rezultate. 

Podržani su kako Android uređaji tako i IOS pa odatle i najveća pohvala jer se uglavnom kladionice razlikuju po ovom segmentu. Maxbet je ponudio aplikaciju za oba modela a takođe je moguće pretraživati i mobilnim uređajem. Instalacija je vrlo jednostavna kao i interfejs same aplikacije a fluidnost joj je jača strana te sve funkcioniše bez greške.

Maxbet aplikacija

Može se se kazati da je Maxbet aplikacija savrsena aplikacija od svih ostalih brendova jer nije pokazala nikakve znakove manjkavosti te je dostupna u svakom trenutku i prati sve moderne trendove i zahteve igrača koje mogu imati.

Opcija Uživo Klađenja

Opcija klađenja uživo je podržana od same aplikacije i pruža svu ugdonost tipovanja aktuelnih mečeva. Gotovo sve mečeve u zvaničnoj ponudi kladionice možete tipovati uživo. Preko 300 događaja na dnevnom nivou je moguće igrati tako da vam ponude sigurno neće nedostajati. Tu je takođe i opcija live-streaminga pa je moguće i gledati određeni meč preko interneta uživo. Jedini uslov jeste da imate 20 dinara na svom računu što i nije neki uslov koji ne možete ispuniti.

Mogućnosti Uplate

U pogledu uplatno isplatnih metoda ponuda je malo slabija ali opet ne toliko slaba da bi bio nedostatak. Ipak domaćin je ostavio određene mogućnosti kako bi mogli položiti vaš depozit i započeli igru. S tim u vezi možete izabrati jednu od sljedećih metoda:

 • Uplata u poslovnici
 • Visa , MasterCard i Maestro
 • Uplata sa tekućeg računa
 • iPay

Isplata

Kao što smo već naveli ponude isplate su takođe slabije u odnosu i na uplatne metode ali to nije nešto što već nismo navikli i od ostalih brendova. Tako da u pogledu isplate u izboru su vam dve mogućnosti i to:

 • Direktno u poslovnici MaxBeta ili
 • Putem transakcijskog računa

Korisnički Servis I Kontakt Maxbet Kladionice

Maxbet kladionica svojim igračima pruža više nego dobru korisničku podršku. Staviše, Maxbet kladionica vodi brigu za svoje korisnike i teži ka rešavanju problema sa kojim se igrači susreču. Maxbet kladionica odlikuje se širokom ponudom korisničkog servisa, gde pruža live chat, koji ima radno vreme 24h. Kladionica poseduje kontakt telefon koji se direktno spaja sa linijom kontakta. Ukoliko želite da stupite u kontakt sa korisničkim servisom Maxbet kladionice, na  raspolaganju imate sledeće mogućnosti:

 • Email   [email protected]
 • Call Centar   (021) 443-995
 • WhatsApp (021) 4424-942
 • Telegram  (021) 443-995
 • LINE         (011) 4422-444
 • Signal
 • Live chat
 • Facebook
 • Instagram
 • Twitter
 • Youtube 

Lokacije Maxbet

Maxbet kladionica široko je rasprostranjena u Srbiji. Posluje na više lokacija, tako da ako se nalazite u Novom Sadu ili Novom Beogradu sigurno je da možete naći poslovnicu u okolini.

Zaključak

Kada uzmemo u obzir sve prednosti i nedostatke koje nudi Maxbet kladionica, zasigurno možemo kazati da dobro prolazi na tržištu konkurencije. Maxbet svojim korisnicima pruža akcent na sportsko klađenje, posebno na fudbal obuhvatajući specijalne igre. Kvote su velike i nude dobru ponudu i zabavu. Kladionica nudi dobru korisničku podršku, veliki izbor igara, bonus i promocija ali i igara na sreću. Aplikacija odlično funkcioniše i jednako dobro radi i za korisnike sa Android operativnim sistemom ali i za korisnike sa iPhone. 

10 dana besplatnog klađenja
Preuzmi bonus

FAQ

Da li aplikacija podržava Android i iPhone uređaje?

Aplikacija se može instalirali na uređaje sa Android operativnim sistemom ali i za iPhone uređaje. Naravno, kladiti se u Maxbet možete i preko stranice veb sajta, tako što uđete na naslovnu stranu i pratite korake na stranici.

Kakav je korisnički servis Maxbet kladionice?

Korisnički servis je odlično razvijen i nudi široku podršku svojim korisnicima ćije radno vreme nike ograničenog karaktera. Maxbet – korisnička podrška se može naći preko Facebook, Twitter, Instagram, Youtube ali ukoliko želite da stupite direktno u kontakt onda to možete obaviti preko livechat, email ili putem telefonske linije.

Da li je moguće igrati Lucky 6 u Maxbet kladionici?

Naravno da jeste, Maxbet nudi uslugu igrama velikog broja igara na sreću, a neke od njih su: Lucky 6, Pocker, Blekdžek, slot igre i dr.

Kakav je izbor sportova Maxbet?

Maxbet kladionica odlikuje se velikom ponudom sportova, a iskustva korisnika pokazuju da je ponuda posebno bogata  ukoliko volite da se kladite na fudbal. 

Da li je moguć povrat novca?

U pojedinim bonusima i promocijama, Maxbet nudi uslugu vraćanja uloga, gde na taj naćin možete zapoćeti novi krug klađenja.

4.5/5 – (4 votes)

Leave a Comment