Circus bet mišljenje

U ovoj recenziji ćemo se baviti vrlo poznatim domaćinom Cirucs Bet kladionica analizurajući njegove bitne karakteristike, ponudu, omer kvota i ostali sadržaj koji ćete moći pronaći. Kako postati član ove kladionice, ostvariti razne pogodnosti kao bonuse i promo kodove te na taj način napraviti igru još zanimljivijom. Naravno nije svaki segment poslovanja idealan te ćemo se osvrnuti i na eventualne nedostatke koje zapazimo i podeliti ih s vama tako da nakon čitanja ove recenzije budete sigurni da li je ovo ili nije kladionica za vas.

60 000 RSD
Preuzmi bonus

Još 2011.godine registrovana je u Belgiji gde legalno posluje. Ujedno je i deo Playsafe etičke organizacije što dodatno doprinosi pouzdanosti samog brenda i ispunjava uvete za fer i sigurno klađenje. Sa velikim izborom sportskih događaja i različitih vrsta tipovanja sigurno ćete biti zadovoljni. Ako to ipak nije vaše interesovanje svakako su uvrštene i ponude slot igara sa svim igrama koje očekujete.

 1. 🎁 Ponuda Bonusa

 2. 🔥Promo Kod

 3. 👉Ostale Promocije

 4. ⚽Ponuda Fudbala

 5. 🎯Odličan Izbor Kvota

 6. 📱Circus Aplikacija

 7. 🏆 Ponuda Uživo Klađenja

 8. 💰 Uplata

 9. 💲Isplata

 10. 📞Korisnička podrška

 11. 💥Zaključak

 12. ❓FAQ

Velika podrška u svakom pogledu kako u prevodu na jezike tako i u pogledu samih igrača gde na jedan zaista pažljiv način brinu o vama i vašim željama, problemima i sl. Aplikacija i nije pod moranjem za koristiti jer veb izdanje svakako pruža svu udobnost i mogućnost klađenja. Domaćin se baš potrudio i razradio različite segmente igranja kako bi privukao što više igrača u Srbiji a mora se priznati da mu to ide za rukom.

Ponuda Bonusa I Drugih Akcija Koje Možete Pronaći U Circus Kladionici

Circus mišljenjePrilično dobar izbor bonusa kada je u ovaj domaćin u pitanju te ga možemo pohvaliti u tom pogledu. Ponuda bonusa možda i nije najjača zbog ostatka konkurencije ali upravo iz tih razloga svrstavamo ga u gornji deo srednjek proseka. Da ne bi pogrešno shvatili postoji tu dovoljan broj bonusa i promocija međutim visine istih te načini korištenja uslovljavaju celu ponudu. Kada je u pitanju Circus Bet kladionica potrebno je registrovati svoj nalog i od tada zabava počinje.

S obzirom na različitu ponudu a i onu koja se eventualno može menjati predstaviti ćemo vam bonuse kako bi izabrali vaš idealni i time započeli svoje klađenje.

Bonus dobrodošlice

Kao što smo naveli Circus registracija naloga kod je prvi i nužni preduslov kako bi ušli u bazu same kladionice i postali njen igrač. Od tada pravila i uslovi igre se odnose i na vas te ste u pogledu sigurnog klađenja zaštićeni. Posle toga potrebno je položiti simboličan depozit na kojeg vas domaćin dodatno časti kao poklon dobrodošlice. Različiti su nivoi ovog bonusa zavisno od vrste vaše igre odnosno tipa. Tako u sportskim događajima skupljate Freebetove, odnosno poene koji vam se kasnije računaju. Free bet je svakako “novitet” od strane domaćina koji pokušavajući uvesti inovativnost u samu ponudu, stvara ambijent koji ima više ponuda i opcija kako biste se zabavili a takođe ostvarili i bonus. Ovisno od uloženih sredstava dobijate određeni broj bodova a jedan Freebet poen iznosi 500 dinara.

Uslov propisan od domaćina za korištenje ovog bonusa jeste taj da morate odigrati svojim novcem single ili kombinovani tiket sa minimalnom kvotom od 1.60. A ukoliko uplatite 4000 dinara dobit ćete nagradu od 3 freebeta što ukupno iznosi 1500 dinara. Dobra ponuda bonusa dobrodošlice i pored uslova koje je domaćin nametnuo. Uvođenjem opcija free bet, operater se stavio na raspolaganje igračima dajući im višestruko koja funkcioniše na osnovu iste koncepcije.

60 000 RSD
Preuzmi bonus

Super Kvota

Ova ponuda se odnosi na novo registrovane igrače koji prvi put uplaćuju svoj depozit kod ovog domaćina. Ponuda se na taj način i aktivira te je moguće samo jednom iskoristiti nakon čega više nemate takvu mogućnost. Odnosi se na jedan događaj koji izaberete a super kvota se može odigrati samo pravim novcem, dakle onim koji ste lično položili. Opcija koja je inače predviđena kod Cirucs kladionice cash out u ovom slučaju nije dostupna verovatno zbog same ponude o kojoj je reč. Tako jednom iskorištena ponuda vam više ne važi i ne može se kombinovati sa silčnim ponudama koje su vezane uz depozit.

I ova vrsta bonusa je vremenski ograničena tj jednom nedeljno. Takođe i nakon otvaranja ove ponude rok trajanja je ograničen te je moguće da neće baš svi biti u mogućnosti iskoristiti ovaj bonus. Domaćin sam bira kada je u slučaju kladionica meč po želji kao i vrstu igre koju će uvrstiti kao super ponudu. 

Betbooster Circus Bet ponuda

Domaćin je izdvojio specijalnu ponudu na koju primenjuje posebnu ponudu u odnosu na onu uobičajnu. Omogućeno vam je da uvećate svoje eventualne dobitke kladeći se na određene događaje, lige, utakmice i sl. Tako npr na ponudu Lige šampiona vaš dobitak je uvećan 20% što nije mala brojka kada uzmemo realne okolnosti. Svakako da su to i vrlo zahtevne utakmice ali za iskusne igrače ovo je ponuda koju ne mogu odbiti.

Postoje i uslovi koje je domaćin nametnuo ali oni nisu rigorozni da bi vas odvratili od ove ponude koja je zaista veoma dobra. Potrebno je odigrati tiket do najviše 10 mečeva sa minimalnom kvotom od 1.30 što je zaista odlično. Minimalna kvota ukupna na tiketu treba da iznosi 2.50 a minimalni ulog je 500 dinara što svakako ide na ruku samih igrača. Ova vrsta bonus vredi i na događaje uživo te tako se mora igrati vlastitim novcem a cash out opcija nije dozvoljena u ovom pogledu.

Zaista se Circus kladionica potrudila osmisliti sjajnu i zanimljivu ponudu koja svakako ide igračima u korist te na taj način mogu osigurati veću zaradu i povećati svoje isplate a to je svakako što je u svakom igraču u planu.

Pozovi prijatelja i zaradi dodatno

U smislu promocije i marketinga Circus kladionica je veoma dobro postavila svoju kampanju koja ujedno rešava dve stvari: prvu da nudi odlične promocije za svoje igrače ali ih istovremeno i privlači novim rešenjima i opcijama te tako stvara čitav jedan lanac kojim uvećava svoju bazu igrača i povećava konkurentnost na tržištu. Postojećim igračima pored bonusa i promocija u sportskoj kladionici ali i izvan nje ostaje takođe mogućnost i da dodatno uvećaju svoju zaradu ili depozit na svom računu.

To se može vrlo lako uraditi pozivom prijatelja odnosno email adrese vaših prijatellja koji ako prihvate vaš poziv i igraju na stranici ovog domaćina vi ćete biti nagrađeni za to sa 500 dinara za svakog člana kojeg dovedete. Svakako primamljive ponude Circus kladionice što je za svaku pohvalu.

Široka Ponuda Uključujući Promo Kod Circus Bet Kladionice

Široka Ponuda Uključujući Promo Kod Circus Bet Kladionice

Sa širokom ponudom promotivnog materijala domaćin je ponudio i Circus promo kod što je svakako za pohvalu za nove igrače koji pristupaju igrama i otkrivaju čitav jedan svet. Možemo slobodno istaći da se promotivni kod ne susreće kod svakog operatera te je ovo svakako jedna od prednosti ovog domaćina. U desnom donjem delu bannera za registraciju nalaze se dva polja u vezi sa promocijama te jedan od njih je Cricus promotivni kod. Moramo napomenuti da nije potrebno iskoristiti promotivni kod kako bi ostvarili ostale bonuse koje nudi domaćin te slobodno iskoristite sve što je u okviru vaših želja i mogućnosti.

 Dakle i bez ovih kodova moći ćete registrovati svoj račun u Circus kladionici jedno drugim nije uslovljeno. U tom smislu vam savetujemo da iskoristite šifru “Promotivni Kod” koja je na gornjem delu stranice ovog članka i preslikate je u polje ovog koda. Na taj način ste ga ostvarili te stekli mogućnost dodatnih promocija i bonusa.

Veoma Povoljne Promocije Koje Možete Ostvariti U Cirucs Kladionici

Pored bonusa koji su jako atraktivni domaćin je spremio i dodatne akcije i promocije koje biste svakako trebali isprobati. Ponuda je zaista raznovrsna pa zavisno od vaše igre moguće je ostvariti razne pogodnosti koje će vas odvesti do sigurnijeg dobitka. Od sportskog klađenja do specijalnih igara ponuda je veoma široka. Bilo koja da vam je omiljena igra sigurni smo da ćete je pronaći i iskoristiti svoju šansu na najbolji način. Zato vam u nastavku donosimo još promocija koje vam mogu dobro doći. 

60 000 RSD
Preuzmi bonus

Takođe je bitno da se informišete o svakom te pratite svakako na zvaničnoj stranici aktuelne bonuse i promocije. Navedena ponuda i segmenti igre su podložni promenama te moguće su izmene ponude i promocija kako sama kladionica prati trendove i uslove tržišta.

Circus mišljenje kladionice je usluga koja kladionicama omogućuje da predviđaju rezultate sportskih događaja, kako bi ponudili svojim kupcima bolje ponude i više mogućnosti za igranje. Kladionice koriste Circus mišljenje da bi pronašle uzbuđenje u sportskim događajima i izvukle najbolje šanse za svoje kupce. U tu svrhu, kladionice koriste posebne algoritme koji su dizajnirani da istraže i analiziraju sve podatke i informacije vezane uz događaj. Na taj način, kladionice mogu predvidjeti pouzdane rezultate u sportskim događajima i ponuditi svojim kupcima najbolje

Circus Bet Club

Domaćin je uvrstio ovu specifičnu ponudu gde skupljate određene poene koji vam kasnije ustvari donose bonuse. U pogledu igranja Circus Bet ostvarujete 1 bonus poen za svaki depozit od 1000 dinara koji uložite. Na taj način eventualno pri većem broju skupljenih poena možete iste zameniti za bonus i iskoristiti igrajući svoje omiljene igre.

Poeni su previđeni u dve vrste i to za klađenje i virtualni poeni. U pogledu poena u vezi sa klađenjem pravila su prilično jasna a odnose se na kvote koje igrate. Što su veće kvote to je i više poena zagarantovano. U tom pogledu različiti su omeri kvota i dobitaka te se svakako detaljnije informišite na stranici domaćina.

Ponuda je malo drugačija u pogledu poena na igre za stolom ili slot igre, te se oni sabiru na nivou postojećeg meseca. Dakle što više igrate više ćete ih i skupiti. I ovdje je predviđeno da svaki poen vredi 1000 uloženih dinara. Na taj način skupljajte vaše bonuse i iskoristite ih na pametan način.

Besplatni slot turniri

Ovu vrstu promocije možete ostvariti besplatno te sigurno će biti interesovanje za igrače koje vole da se takmiče. Ponuda važi čitavu sedmicu dakle od ponedjeljka do nedelje. Domaćin je predvidio razne nagrade koje vas bogato nagrađuju. Turniri se odvijaju čitavu sedmicu  te možete ostvariti nagradni fond od 3000 dinara a vikendima čak i do neverovatnih 10500 dinara. 

Ponuda Fudbala Cirucs Bet Kladionice

Među najpopularnijim i najzastupljenijim sportovima je svakako fudbal pored košarke i tenisa. Fudbal je zastupljen u velikoj meri te za one strastvene igrače sportske kladionice koji uživaju u tipovanju fudbalskih utakmica sigurno će biti oduševljeni. Domaćin se potrudio i u ovom segmentu te moramo svakako pohvaliti ovu ponudu u svakom slučaju. Moguće je odigrati preko 170 vrsta igara na fudbalske mečeve što je sigurno i više nego dovoljno za ljubitelje fudbala. Moguće je tipovati u Circus kladionici na sve evropske lige kao i na svetske. Neki će reći da li su zastupljene i niže lige iz drugih zemalja. Naravno sve je domaćin uvrstio u ponudu te najrazličitije lige, utakmice i druge vrste takmičenja ćete moći tipovati u ovoj kladionici te sve imati na jednom mestu. 

Ponuda Fudbala Cirucs Bet Kladionice je veliki izbor fudbalskih mečeva iz celog sveta. Pored fudbalskih mečeva, tu je i veliki izbor mečeva iz drugih sportova, kao što su košarka, tenis, hokej, rukomet, odbojka i još mnogo toga. Takođe postoje specialni bonusi i ponude koje vam omogućavaju da zaradite dodatne novčane nagrade. Na ovom mestu možete igrati preko interneta i pratiti mečeve uživo.

Odličan Izbor Kvota Na Razne Događaje

U pogledu kvota u mnogim rezencijama smo uspeli pročitati da nisu naročito velike te da ponuda u ovom pogledu je solidna. Ne bi se mogli složiti sa tim jer Cricus kladionica nudi prilično dobru ponudu kvota koja jeste na nivou konkurencije ali sa svojim karekteristikama  rekli bi da se na neki način izdvajaju od ostatka konkurencije. Možemo istaći da kvote jesu na nivou konkurencije u Srbiji ali nikako da su kvote slabe i nepovoljne. 

Recimo jedna činjenica menja dosta stvari a to je da se kvote ne ruše odnosno da su koeficienti stabilni i nema menjanja kvota iz minute u minutu kao kod neki drugih brendova. Ovaj domaćin je pouzdan i sisguran te stabilan za klađenje. Još jedna stvar koju bi izdvojili kod Circus kladionice jeste da ukoliko tipujete na neki meč nekoliko dana pre, kvote će sigurno biti uvećane u odnosu na uobičajne. Možemo reći da su to standardi i kod drugih kladioničarskih brendova ali pohvala za domaćina i u tom pogledu.

Ponuđena je i opcija podešavanja u pogledu automackog nameštanja kvota u pogledu smanjenih kvota koje ste tipovali na svom tiketu tako da imate jednostavan pregled kvota te odabir da li želite izabrati postojeći tiket ili ipak uvrstiti drugu ponudu na vaš tiket.

Odlična Aplikacija Circus Kladionice

Odlična Circus aplikacija podržana kako na Android i iPhone uređajima te odma moramo istaći da je vrlo popularna među igračima. Moguće je skinuti kako sa veb stranice domaćina tako i na google App Storu. Po rejtingu ova aplikacija je dobila visoke ocene što sigurno nije slučajnost. U samu aplikaciju Circus kladionice uvrštena je ponuda koju identično možete igrati na veb stranici. 

Aplikacija odlično funkcioniše bez ikakvih zamerki jer smo tražili recenzije koje bi eventualno pokazale slabosti same aplikacije. To nismo uspeli naći. Za svaku pohvalu je aplikacija ovog domaćina te vam savetujemo da što pre se registrujete i isprobate vaše kombinacije i opcije koje možete slobodno tipovati na aplikaciji Cirucs kladionice.

S obzirom na današnje korištenje mobilnih uređaja domaćin se potrudio da omogući svim korisnicima moredni način klađenja i pristup svim mobilnim aparatima. Sve pogodnosti i dobra ponuda vam se nudi samo registracijom naloga u kladionici te laganim pristupom aplikaciji.  

Aplikaciju možete koristiti i preko desktop varijatne jer sva ponuda koja je dostupna kako na aplikaciji tako i na desktop verziji. Aplikacija je pregledna te smatramo da nećete imati nikakvih problema koristeći je a tu je takođe i kontakt centar odnosno ljubazno osoblje koje će vas uputiti za sve probleme ili eventualna pitanja koja budete imali. 

Popularno Uživo Klađenje Na Cricus Kladionici

I u ovoj sekciji moći ćete pronaći veliku ponudu u okrivu svih događaja koje nudi Cricus kladionica. Sekcija uživo klađenja je odlično urađena te je moguće tipovati na sve popularne igre, lige ili druga dešavanja. Odabirom samog meča na koji želite da se kladite otvara vam se prozor sa vašim tiketom na desnoj strani vrlo pregledno. Moguće je igrati single kao i kombinovane tikete a moguće ga je jednostavno i ukloniti ako želite recimo otvoriti novi.

Domaćin je otišao korak dalje od konkurencije te uvrsio u Circus Bet integrisani Sport radar sistem. To je ustvari grafikon koji vam pri vašem klađenju daje određene statističke podatke i vezi sa tipovanjem na razne mečeve.

Moderni način klađenja zahteva stalno prilagođavanje uslovima tržišta i drugim konkurentnim brendovima. Možemo istaći da se kladionica Circus trudi u tom pogledu i usavršavaju svoju ponudu i poslovanje što ih svakako čini primamljivim za igrače.

Načini Uplate

U pogledu pologa depozita kod ovog domaćina nude se manje više standardne opcije uz možda i neku koja nije uobičajna za ostatak konkurencije. Bilo koja da je vaša opcija smatramo da od ponuđenih metoda sigurno možete odabrati što vam odgovara.

Tako da u ponudi su sljedeće opcije:

 • Uplata u lokalnom Cricus Bet 
 • Mastercard
 • Visa
 • Maestro
 • Bankovni transfer
Načini uplate Cirucs Bet Kladionice uključuju bankovne transakcije, enovčanike, debitne i kreditne kartice te opcije mobilnog plaćanja. Svi ti načini uplate omogućuju kladiteljima da brzo i jednostavno uplaćuju svoje uplate u kladionicu.

Isplata Cricus Bet Kladionice

Uvek slabija ponuda isplatnih metoda je sigurno nešto na što se većina igrača već navikla. Za razliku od evropskih brendova sa mnogo jačim metodama, iskreno se igrači moraju prilagoditi te zavisno od domaćina nekada manje nekada više.

Isplatu možete vršiti na sljedeći način:

 • Lokalni slot klub u trajanju od 1 do 3 dana
 • Bankovni transfer takođe od 1 do 3 dana
Isplata Cricus Bet Kladionice je usluga koja omogućuje korisnicima da dobiju svoje uplate u novcu iz kladionice. U kladionici se mogu uplatiti sredstva koristeći nekoliko različitih načina, uključujući bankovni transfer, enovčanik, kreditne kartice i druge metode. Kada se uplata izvrši, sredstva se šalju korisniku putem isplate Cricus Bet kladionice. Uplate su obično dostupne u roku od nekoliko sati.

Velika I Bogata Ponuda Korisničkog Servisa

Odlična podrška za igrače još jednom pokazuje da se domaćin potrudio u svim segmentima igre odnosno da ništa nije prepustio slučaju. Mnogo načina i metoda za korisnički servis pomažu svim igračima da bez problema se klade na Circus kladionici i uživaju u svim predviđenim mogućnostima. 

Domaćin je uradio neku vrstu automatizma gde određena pitanja možete sami rešiti odnosno pronaći prema već formiranim odogovorima. Ako vam ni to nije od pomoći svakako možete ispuniti zahtev koje će biti prosleđeno kontakt osoblju i oni će rešiti vaš problem.

Ali ni to nije sve, naime postoji i opcija često postavljenih pitanja od drugih igrača pa i to često može biti od velike pomoći. Domaćin je uveo i live chat koji odlično funkcioniše te u ovoliko velikom izboru kontakta sigurni smo da ćete biti zadovoljni.

Zaključak

Smatramo da smo vas kroz ovu recenziju odlično proveli te naveli najbitnije segmente igre i karakteristike ovog domaćina kako bi znali o čemu se radi i da li je ovo pravi brend za vas. Circus kladionica je odličan brend za naše prostore mislimo i regionalno zbog svega što nudi. Velika ponuda sportova sa posebnim naglaskom na fudbal i specijalne igre, kvote na nivou konkurencije sa opet određenom inovacijom kao jedinstvenim znakom samo ove kladionice.

Različite igre gde možete uživati u svom luksuzu i osećaju ruleta, kartaških igara i drugih. Korisniška podrška odrađena na vrhunskom nivou pa nemate potrebe razmišljati ni o čemu jer je tu specijalni tim sa automatizmom u pogledu najčešće postavljenih pitanja. Bonusi i promocije su svakako specijalni deo ponude domaćina te zaista možete odlično biti nagrađeni i iskoristiti pogodnosti koje se nude.

Sve u svemu dajemo visoku ocenu Circus kladionici zbog svega što je uvrstila u ponudu kao i prilagođavanju novim uslovima poslovanja i tržišta što ujedno i predstavlja pravo lice samog domaćina. Ukoliko niste sigurni gde se registrovati i započeti svoju igru, smatramo da se nećete nimalo pokajati ako se odlučite za ovog domaćina jer je sve na iznad prosečnom nivou a u nekim segmentima na jako zavidnom nivou. Zato nemojte čekati, nego posetite stranicu otvorite svoj nalog i uverite se u svu ponudu koju smo vam ovdje predstavili.

60 000 RSD
Preuzmi bonus

FAQ

Gde se sve može preuzeti sama aplikacija Cricus kladionice?

Aplikaciju možete preuzeti na dva načina zavisno od toga koji uređaj koristite. Za korisnike Android platforme link je dostupan na zvaničnoj stranici domaćina gde jednostavnim klikom na link preuzimate aplikaciju i vrlo jednostavno uz par koraka je instalirate na vaš uređaj. Ukoliko ste korisnik iPhone platforme, vaš link odnosno mesto gde ćete preuzeti jeste Google Play Store gde identično uz vrlo jednostavne korake preuzimte i postavite aplikaciju prema vašim željama.

Da li su najbolje kvote u Cirucs kladionici?

To svakako teško da možemo reći i za jednu kladionicu i u svetu ( evropi) a posebno kod nas misleći regionalno. Svaka je priča za sebe i nudi određenu ponudu koja može vama više odgovarati i biti primamljivija u odnosu na nekog drugog igrača. Kladionice nude različite ponude te ovisno o vašim željama i zahtevima, prema tome ćete naći svoju “idealnu”.

Ponuda kvota je dobra a najbolja ukoliko se kladite par dana unapred, tada možete očekivati veće kvote nego uobičajne.

Koji su načini uplate i da li podržava PayPal kao metodu?

Uplatnih metoda je svakako više nego isplatih a domaćin ih je predvidio nekoliko kako bi vam ostavio izbora i mogućnost da to s lakoćom uradite. Tu su svakako platne kartice kao Visa, Master i Maestro kao i bankovni transfer. PayPal nije uvršten u ponudu ali ako uzmete u obzir da je moguće putem banke vršiti uplatu smatramo da vam to neće predstavljati veći problem. Očekujte polog novca od 1 do 3 dana.

Ima li uživo prenos kod ovog domaćina?

Nažalost još uvek nije uvršten u ponudu što ne znači da neće biti s obzirom na ozbiljnost samog domaćina. Uživo ponuda je odlična pa smatramo da je itekako možete iskroristiti sa velikom ponudom mečeva i specijalnih igara na iste.

Da li je moguće tipovati preko mobilnog uređaja?

Naravno to je minimum ponude koju je domaćin uvrstio, pored aplikacije moguća je i desktop odnosno mobilna verzija gde se ulogujete i birate vašu opkladu.

4.6/5 – (5 votes)

Leave a Comment