Najbolje Kladionice u Nemačkoj 2024

S obzirom na temu koju obrađujemo moramo istaći da je obimna i teško je u kraćim recenzijama objasniti sve što bi se moglo reći. Nemačko tržište je jedan veliki prostor za sve robe i usluge koje se nude samim tim i sportske kladinice kao i online klađenje. Da ne isključujemo i činjenicu koju svetsku popularnost određeni brendovi imaju kao i sadržaj istih u nastavku vam donosimo listu najpopularnijih ( pa i ako hoćete najboljih) kladionica u Nemačkoj.

S razlogom smo istakli određene brendove koji s obzirom na osvojeno tržište i bogatu ponudu se ističu u odnosu na konkurenciju te samim tim dobijaju više poverenja u igrače širom regiona. Za više detalja i informacija koje mogu biti i odlučujuće pri odabiru željenog brenda donosimo vam u nastavku sve značajne faktore na koje biste trebali obratiti pažnju.

Sportske Kladionice u Nemačkoj

Najbolje Kladionice u Nemačkoj 2021

Uključujući veliku ponudu koja se nudi na nemačkom tržištu zaista možete birati između većeg broja vrhunskih brendova. U pitanju su firme koje već jako dugo posluju te zbog svog imena ako ne i poslovnog znaka manje više većina ljudi zna. Zbog stroge zakonske regulative, Nemačka je jako rigorozna što se tiče ikakvih „zaobilaženja zakona“. 

Naime potrebno je da određena kladionica ima validnu licencu pod kojom posluje i kojoj se odabrava rad za takvo nešto. Najveći dio prihoda i igrača žele da zadrže u svojoj zemlji a što ima direktnu posledicu na uplatu poreza na dobitke od igara na sreću. To može ponekad biti i kontradiktorno jer svako „za sebe“ želi zadržati najveći dio kolača.

Ukoliko se želite kladiti u Nemačkoj pravila zahtevaju ponekad različitu životnu dob od 18 do 21. Nadalje zakoni Nemačke zabranju online klađenja tj zabranjen je hosting web stranica za takvu vrstu klađenja. Igračima Nemačke zasigurno nije zabranjena ove vrsta klađenja za sportske kladionice koje imaju validne licence za takvo postupanje. Ponekad igrači znaju da riskiraju pa pokušavaju igrati preko VPN mreže ( virtualna privatna mreža) što ne preporučujemo s obzirom na kazne koje Nemačko zakonodastvo pretpostavlja.

Za razliku od naših „domaćih“ ponuda svetski brendovi zaista imaju mnogo bolje kvote i ponude za kojim će svaki igrač požuriti za registraciju. Tu su takođe i aplikacije prilagođene velikom broju korisnika sa mnogim opcijama, dodacima i načinima klađenja. Veće i jače tržište neminovno diktira jaču i bogatiju ponudu. Kao prednost mogla bi se istaći i činjenica da su i kod nas prisutni brendovi iz Nemačke međutim onda se da zaključiti da je to mana domaćih brendova.

Različiti Bonusi i Tipovi Koje Nude Kladionice U Nemačkoj

Budući da je ponuda zaista ogromna teško je izdvojiti određen broj kladionica jer bi ih opet na neki način izdvojili od ostalih koje nisu nimalo manje vredne. Tako npr ponuda kladionice Bet365 uključuje ponudu raznovrsnih sportova pored uobičajnih i badminton, odbojka na pesku, kriket, e-sportove, trke konja i trke pasa, snuker i mnoge druge. Kao jedan od specijalnih bonusa nudi se takođe i uplata pobednika pre meča u bilo kojoj ragbi ligi. Ukoliko ne pogodite vaš tip u regularnom vremenu, tiket vam je važeći sve do kraja produžetaka dok se ne sazna dobitnik meča.

Tu su takođe i bonusi dobrodošlice odnosno registracijski bonusi do 25 EUR kao i ponuda u slučaju da tim na koji se kladite vodi sa 2 ili više golova u utakmici – isplata je vaša. Recimo u tenis mečevima nudi se takođe mogućnost da ukoliko protivnički igrač prekine meč povredom vi prolazite taj tip kao dobitni na tiketu.

Za razliku od Bet365 , Unibet nudi veći bonus dobrodošlice i to do 50EUR odnosno 100% od vašeg uplaćenog depozita. Naravno svaka kladionica propisuje svoje uslove za podizanje bonusa te je bitno pročitati detaljno o kojim tačno uslovima se radi i na koji način. Besplatne spinove ćete dobiti pri samoj registraciji vašeg računa. Mogući su takođe prenosi uživo utakmica što čini ovu kladionicu ispred nekih koje to ne nude. Veliki broj sportova je zastupljen preko 40 kao i preko 100 tipova specijalnih igara po jednoj utakmici. Mobilna aplikacija je zaista prilagođena svakom uzrastu te recenzije i pozitivne ocene idu u prilog ovoj tvrdnji. 

Rabona kladionica ide korak dalje pa daje 100% bonus na uplaćeni depozit ali do visine od 100 EUR a posebna ponuda uključuje bonuse od 20% na klađenja uživo. Predviđeni su i VIP bonusi koji su podeljeni u više nivoa, koji uključuju velike cashback bonuse, odlične minimalne isplate kao i prevremene isplate. 

Uplate i Načini Isplate 

  • PayPal – spada u elektronske novčanike koje u zadnje vreme sve više dobija na popularnosti. Kao najveća prednost jeste anonimnost samog igrača jer se upisuje email adresa i password te vas ne povezuje sa ličnim podacima. Prenos novca se vrši momentalno traje nekoliko sekundi, pri uplati novca ne naplaćuju se nikakve naknade. 
  • Skrill – kao najbitnija karakteristika može se istaći sigurnost prilikom uplate/isplate. Obzirom da je sjedište u Velikoj Britaniji sigurnost je na prvom mestu. Depoziti koji se uplaćuju su vidljivi odma na računima tako da je brzina transakcije druga bitna karakteristika. Uplate su takođe besplatne s tim da se isplate naplaćuju po određenoj naknadi. Na određene iznose do 300 do 200 EUR potrebna je dodatna potvrda nakon koje limiti se povećavaju na 5000 EUR dnevno ili 25000 EUR mesečno. 
  • Giropay – popularna metoda plaćanja koja se koristi u raznim online shopovima kao i kladionicama. Do sada se pokazala kao sigurna i pouzdana opcija. Za korištenje ovog načina plaćanja nisu potrebni dodatni podaci ili prijave, bitno je da banka koju koristite podržava ovaj način plaćanja. Problem može nastati pri isplati jer ova metoda to ne podrazumeva, te ćete morati naći neki drugi način. Međutim s obzirom na mnogo ponude i u tom pogledu nije toliko teško pronaći izlaz iz situacije, najčešće se to radi putem bankovnog transfera.
  • Bankovni transfer – jedna od najrasprostranjenijih metoda plaćanja i podizanja novca. Podrazumeva i online i offline način a jedino što trebate paziti jesu podaci koje unosite pri samom plaćanju. Sigurnost je na nivou možda i najvećem jer banke provode naloge koji teško mogu biti predmet prevere ili zloupotrebe. Ili lično ili putem mobilnog bankarstva – ova usluga pruža prednosti zbog potrebe da se ne ostavljaju lični podaci. 

Nemačkie Kladionice Online

Online klađenje sve više dobija na popularnosti te s obzirom na tržište koje je zaista veliko i ponuda se prema tome stvorila. U zaista velikoj ponudi teško je izdvojiti neke i dati im prednost jer se radi o svetskim brendovima. Kao najpopularnije među igračima mogli bi istaći neke ali bitno je naglasiti da ni ostale ne zaostaju i jednako su konkurentne na tržištu. To su pre svega Bet365, Bet-at-home, Bwin, b-Bets itd. Neke su vam sigurno poznate jer se radi o svetskim brendovima. Sa preciznim i strogim zakonskim regulativama sistem klađenja u Nemačkoj je zaista na zavidom nivou.

 Pre svega zbog zaštite vas kao igrača a i zbog „nelegalne“ konkurencije koje je danas sve više u svetu. Bogata ponuda, specijalne igre kao i najveće kvote zasigurno su odlučujući faktori pri izboru kladionice. Mobilne aplikacije koje su prevedene na više jezika su još jedan u nizu od faktora koji utiču na izbor online klađenja. Prilagodljive i jednostavne sa velikim izborom ponude zasigurno će privući više igrača. Uplate i isplate su jednostavan sistem koji nudi preko 20 načina transfera novca što je takođe jedan od odlučujućih faktora pri izboru online kladionice. 

FAQ

Koji sportovi su najbolji za klađenje odnosno gde se nude najveće kvote?

Na postavljeno pitanje ne može se odgovoriti sa da ili ne, jer odgovor se krije malo dublje. Po pitanju sportova u ponudama kladionica sada se zaista nudi veliki izbor od najpopularniji do manje popularnih. Zato vam savetujemo da ne birate sportove prema kvotama i ponudi nego prema onom koji najbolje poznajete ili pratite. Na taj način ćete naći sebi najbolje kvote a ujedno će to biti i sport koji vas zanima i na koji imate veće šanse za dobitak. Kvote znaju varirati od kladionice do kladionice ali u suštini znanje sporta o kojem se radi je prvi uslov a posle gledajte na visine kvota i krajnju isplatu.

Kakvo je to online klađenje te da li je legalno se kladiti na taj način?

Online klađenje je sve popularnije u svetu i dobija na značaju. To je jednostavan i siguran koncept klađenja gde sve možete raditi iz udobnosti vašeg kreveta. Novac vam je zaštićen, u svakom momentu možete proveriti stanje ili izvršiti dodatnu uplatu u vrlo jednostavnim koracima. Što se tiče zakonskog dela priče zbog svih savremenih trendova ova vrsta klađenja možemo reći je legalna. Zakoni nisu u svim zemljama isti te isti se odnose na pravno lice koje odgovara za svakog igrača i svaku situaciju. To ih tera da ste vi kao igrač zaštićeni i da ne budete prevareni ili zloupotrebljeni.

Koja vrsta isplate je najpogodnija i zašto?

Ne možemo odgovoriti jednostavno na ovo pitanje jer se to pre svega tiče vas kao igrača, vaše zemlje, kao i kladionice u kojoj se kladite. Mnogi su načini i uplate i isplate koji su brzi, bezbedni i novac na kratko vreme možete imati u svojim rukama. Stvar je vas kao igrača gde npr imate već otvoren račun ( u kojoj banci ), ili recimo imate PayPal račun od ranije otvoren te vam pogoduje određena kladionica vršiti uplate/isplate na taj način. Stoga trebate prvo proveriti kladionicu koje opcije nudi a onda vi kao igrač ( svako spram sebe) odabrati najpovoljniju metodu sa što manje provizije, podrazumeva se. 

Nedavni postovi