Oktagonbet Mišljenje

Oktagonbet je kladionica koja obećava, I koja predstavlja sve većeg konkurenta na kladioničarskom nebu Srbije.

Sama kladionica je osnovana I registrovana 30 aprila 2020 godine u Beogradu. U vlasništvu je firme ALPHAPEX DOO I trenutno ima 58 uplatnih mesta širom Srbije a verovatno će u budućnosti imati I mnogo više. Najzastupljeniji su u Beogradu gde je I sedište firme.

 1. 🎁Ponuda Bonusa

 2. 🔥Promo Kod

 3. 👌Ostale Promocije

 4. 🎯Sportsko I Online Klađenje

 5. ⚽Klađenja Na Fudbal

 6. 😁Odlična Ponuda

 7. 💻Online Igara

 8. 📱 Oktagonbet Aplikacija

 9. 🏆Ponuda Uživo Klađenja

 10. 💰Uplata

 11. 💲Isplata

 12. 📞Korisnička podrška

 13. 🌍Lokacija U Srbiji

 14. 🥳Zaključak

 15. ❓FAQ

Izdvajaju se po širokoj ponudi događaja za sportsko klađenje I po brojnim bonusima I ostalim pogodnostima za igrače.

Po našem mišljenju, ovo su neke od prednosti Oktagonbet kladionice:

 • Bonus od 308% na sportsko klađenje
 • Isplata 365 dana u godini 24/7 h
 • Dobra ponuda Uživo Klađenja
 • Igre na Ruletu Uživo
 • Veliki Broj Slot Igara
 • Jednostavna Registracija I Verifikacija naloga
 • Korisnička podrška 24/7h
 • Aplikacija za Android I IOS korisnike

Mane:

 • Nema prenosa utakmica Uživo
 • Skroman broj načina uplate
 • Nema Slot Igre od Greentube (Lord of the Ocean, Lucky lady charm deluxe)
 • Nema Aplikaciju za IOS

Oktagonbet svakodnevno pokušava da se približi najvećim kladionicama u Srbiji I regionu, to se ogleda u konstantnom proširavanju ponude I velikim ulaganjima koje ova kompanija ulaže u marketing.

Pre svega u TV I internet marketing, čije reklamne spotove svakodnevno možete videti na nekim od naših najpopularnijih sportskih kanala.

Oktagonbet bonusi I promocije

Oktagonbet je još jedna u nizu online kladionica u Srbiji koja ima za cilj da privuče što više novih klijenata, ali što je I jako bitno, da zadrži postojeće. Bonusi I raznorazne promocije su verovatno najmoćnije marketniško oruđe , kako za ostale kladionice, tako I za Oktagonbet.

Nažalost trenutno Oktagonbet ne nudi ni jednu vrstu bonusa dobrodošlice ili bilo kakvog bonusa na depozit prilikom registracije online naloga, iako su u prošlosti imali jako dobre promocije I bonuse. Svakako očekuje se da će prema nekim najavama biti novih bonusa kako za stare tako I za nove korisnike. Ovo im je jedan od osetnih minusa zbog konkurencije koja se utrkuje sa bonusima dobrodošlice kako bi privukla što više klijenata.

Jedini vid trenutne promocije u vidu freebeta se odvija na Instagram stranici kroz razne giveaway-ove.

Takođe na slot igrama ne postoji nikakav uslov za dobijanje freespinova, potrebno je samo da igrate mnogobrojne slot igrice I onda postoji mogućnost da vas Oktagonbet “Sovica” poseti.

Oktagonbet bonusi I promocije

Promo Kod Za Oktagonbet Kladionicu

Promo kod Oktagonbet-a je još jedan od vidova marketinga I promocije ove kladionice. Registracijom na Oktagonbet preko našeg linka ostvarujete pravo na dodatne bonuse koji nisu uslov za ostvarivanje pravo na postojeće bonuse Oktagonbet-a I druge promocije.

Ostale Promocije I Pogodnosti Oktagonbet Kladionice

Bonus 308%

Ovaj Oktagon bet bonus se odnosi na sportsko klađenje I predstavlja bonus na broj odigranih parova. Što više parova znači I veći bonus koji kreće od četvrtog para I kreće se od 1% do čak 308% koliko iznosi bonus na 35 par. Uslov je samo da kvota po paru ne sme da iznosi manje od 1,25. Nije bitno da li je utakmica uživo ili još uvek nije počela, zato što u Oktagonbet kladionici možete kombinovati ove parove. Takođe ukoliko dođe do nekog prekida, kvota se računa 1 I ne ulazi u bonus. I dalje jedan od najboljih bonusa u ponudi.

Oktagonbet Džekpotovi

Oktagonbet je za svoje igrače slot igara uvela tri džekpota uz određene uloge.

 • MINI džekpot čija vrednost Ide do 10,000 dinara a minimalni bet je samo 4 rsd
 • MAXI džekpot čija vrednost ide do 100,000 rsd a minimalni bet je 20 rsd
 • MEGA džekpot čija vrednost ide do čak 1,200,000 rsd a minimalni bet je 100 rsd

Cashout opcija

Vrlo popularna opcija u kladionicama u Srbiji dostupna je I u Oktagonbet-u. Kao što vam je verovatno već I poznato to je opcija naplaćivanja tiketa pre nego što se utakmica završi. Oktagonbet vam daje ponudu za tiket a na vama je da li ćete prihvatiti tu ponudu. Novac automatski leže na vaš nalog nakon prodaje tiketa, takozvanog cashout-a (kešauta)

Drop And Win Nagrade

Oktagonbet u saradnji sa pragmatic play provajderom učestvuje u globalnom turniru na njihovim igrama u kojima će biti dodeljeno čak 30 miliona eura. U ovoj promociji se dodelju novčane nagrade shodno odigranim spinovima na ovim slot igrama.

Širok Spektar Igara Oktagonbet-a u Sportskom Klađenju

Širok Spektar Igara Oktagonbet-a u Sportskom Klađenju

Ponuda sportskog klađenja je nešto čime Oktagonbet itekako može da se pohvali. Veliki broj igara na različite sportove stavlja ih I ispred nekih konkurentnih kladionica u Srbiji.

Osim fudbala, možete se kladiti I na moto sportove, snuker, pikado, e sportove. Oktagonbet zaista ima zavidan nivo sportova u svojoj ponudi.

Zbog dobre optimizacije njihovog sajta, moguće je odigrati tikete vrlo brzo uz dosta korisnih statističkih podataka koje će vam pomoći u odabiru igara. Sem brze usluge na uplatnim mestima širom Srbije, Oktagonbet stavlja karte na online klađenje kao jedno od primarnih opcija u njihovoj ponudi.

Takođe vrlo interesantna je ponuda online klađenja na poene igrača , gde imate proširenu ponudu I u vidu asistencija, skokova sa promenljivim granicama za iste.

Odlična Ponuda Klađenja na Fudbal

Preko 500 različitih tipova na fudbalske mečeve dovoljno govori o tome koliko Oktagonbet usmerave pažnje na ovu oblast sportskog klađenja. Od raznih igara na golove do sjajnih kombinacija konačnog ishoda I golova, u Oktagonbet-u možete da nađete sve moguće ige.
Svoju široku ponudu utakmica iz najjačih liga sveta možete pronaći online na njihovom sajtu a Isto tako možete pogledati na listama koje se svakodnevno štampaju na uplatnim mestima. Svakodnevno se I dopunjuje ponuda sa novim mečevima koje takođe možete naći na oba mesta.

Klađenje na fudbal u Oktagonbet-u predstavlja pravo zadovoljstvo na prvom mestu zbog ponude mečeva a onda I zbog kvota koje su više nego zadovoljavajuće.

Da li igrate online ili na nekom od uplatnih mesta širom Srbije, sigurno ćete naći neku igru koja će vam postati omiljena. Poznato je da je I atmosfera na uplatnim mestima tokom mečeva Lige Šampiona I svakog vikenda vatrena. Svakako uzbuđenje je povećano I zbog igara koje možete odigrati uživo.

Visoke Kvote u Oktagonbet-u

Ovo je jedan od boljih segmenata u Oktagonbet kladionici, zato što visinom kvota u svakodnevnoj ponudi veoma dobro pariraju nekim od vodećih operatera u Srbiji. Iako su im kvote na konačan ishod mečeva za nijansu niže nego u nekim kladionicama, kvote na golove su u Oktagonbet-u su više nego kod konkurencije. Razlika nije prevelika ali je svakako nešto što, pogotovo igrači koji igraju na golove, trebaju uzeti u razmatranje.

Oktagonbet Nudi Veliki Broj Slot Igara,Igara sa Brojevima I Ruleta

Ovaj segment poslovanja Oktagonbet kladionice predstavlja jedan veliki plus. Iako su u većoj meri opredeljeni na sportsko klađenje, slot igre I igre sa brojevima predstavljaju pozamašan deo njihove ponude. U ponudi imaju preko 1400 igara trenutno I taj broj se neprestano uvećava. Dostupni su I određeni džekpotovi koje je moguće dobiti kako igrajući online, tako I na uplatnom mestu.

Svako će naći ponešto od slot igara na njihovom sajtu gde možete naći igre sa minimalnim betom od samo 2 dinara pa I do nekoliko hiljade dinara po spinu.

Pored slot igara Oktagonbet ima dosta virtuelnih igara koje su vrlo interesantne za igru.

Neke od napopularnijih virtuelnih igara na sajtu su Rocket man, Aviator kao I trke virtuelnih konja, pasa pa čak I motora. Mnogo raznih igara je dostupno u ovoj sekciji sajta.

Još jedna bitna stavka su igre sa brojevima a tu pre svega mislimo na grcki kino I lucky 6 , koje je moguće igrati kako na sajtu Oktagonbet.rs tako I na njihovim uplatnim mestima. Poznato je koliko su ove dve igre popularne u kladionicama pre svega zbog brzine odigravanja. Dok se čekaju utakmice igra se lucky 6.

Velika ponuda I uživo igara na ruletu( Pokera, Ajnca, Bakarta, I sl.) sa uživo prenosima gde postavljate opklade u realnom vremenu. To je svakako neka vrsta prednosti koja ih ubraja u kvalitetnije kladionice u Srbiji po tom pitanju.

Aplikacija za Mobilne Uređaje

Trenutno jedna pogodnost bez koje malo koji igrač u Srbiji može. Aplikacija koja omogućava odigravanje tiketa I igranje slot igara I ruleta bilo gde da ste.

Download Oktagonbet apk (aplikacije) dostupan je ukoliko pristupite njihovoj mobilnoj verziji sajta. Prilikom ulaska na mobilnu verziju sajta biće vam ponuđeno da instalirate njihovu aplikaciju, što je vrlo jednostavno. Aplikacija je solidno optimizovana, ali svakako ima I te kako prostora za unapređenje I poboljšanja iskustva samog korisnika.

Oktagon ima svoju aplikaciju I za IOS uređaje, koja je odlično optimizovana I omogućava igračima da prosto uživaju u klađenju na daljinu. Programeri koji su bili zaduženi za izradu aplikacije su odradili neverovatan posao.

Uživo Klađenje za Strastvene Igrače

Jako popularan vid klađenja, kako u celom svetu, tako I u Srbiji. Zahvaljujući ovolikoj ekspanziji I potražnji za ovom vrstom online klađenja, Oktagonbet je pripremio vrlo šarenoliku ponudu kako  sportskih događaja tako I raznih virtuala I igara na stolu.

Za razliku od nekih drugih operatora u Oktagonbet-u je moguće povezivati parove uživo sa utakmicama koje još uvek nisu počele.

Odlično je odrađena cela sekcija uživo klađenja I na sajtu I na aplikaciji. Jedina mana ovog segmenta je nedostatak prenosa uživo na samom sajtu Oktagonbet-a. Iako nema uživo prenosa, dostuna je napredna statistika za svaki meč koji pratite I koja bi trebalo da vam pomogne u odabiru tipova za taj događaj.

Svakako na uplatnim mestima je dostupan veliki broj utakmica uživo za praćenje.

Metode za Uplate Novca na Oktagonbet

Vrlo bitna stavka je kako izvršiti uplatu na vaš nalog Oktagonbet-a, a oni su dali nekoliko opcija preko kojih je to moguće učiniti.

Ovo su opcije za uplatu novca na Oktagonbet nalog :

 1. Putem platnih kartica (Visa, Master, Maestro,Dina) o minimalni iznos uplate je 500 dinara a maksimalni 100,000 dinara
 2. Uplata putem tekućeg računa gde isplatu možete izvršiti u bilo kojoj banci Ili pošti
 3. Uplata direktno na uplatnim mestima kladionice
 4. Uplata u menjačnicama Alta pay
 5. Uplata preko Vaučera

Oktagonbet se potrudio da ponudi solidan broj načina za uplatu.

Metode za Uplate Novca na Oktagonbet

Isplata Novca Sa Naloga

Podjednako bitna stavka kao I uplata je islata novca od dobitaka. Širenje I načina sistema za isplatu sredstava sa naloga takođe predstavlja iskorak u odnosu na konkurenciju .

Oktagonbet ima 2 standardna načina za isplatu, a to su :

 1. Isplata na vaš tekući račun
 2. Isplata na uplatnim mestima

Kontakt sa Korisničkim Servisom

Oktagonbet kao I većina drugih kladionica mnogo toga polaže na kontakt sa svojim igračima, I zbog toga je moguće da 365 dana u godini stupite u kontakt sa korisničkom podrškom I dobijete odgovor na svoje pitanje.

Ovo su načini na koje možete kontaktirati podršku Oktagonbet-a:

 • Putem E-maila [email protected]
 • Viber Chat na broj : 069/8052741
 • Live Chat na samom sajtu
 • Preko društvenih mreža (Facebook, Twitera , Instagrama )

Dostupne Lokacije Oktagonbet Kladionice

Oktagonbet konstantno proširuje svoju mrežu uplatnih mesta I zbog toga spada u red jedne od zastupljenih kladionica u Srbiji. Iako su dosta uložili u online klađenje I njihov sajt oni žele da otvaraju uplatna mesta I tako dobijaju povratne informacije o njihovom zadovoljstvu uživo. Kao što smo I naveli Oktagonbet trenutno ima uplatnih mesta na 58 lokacija. Najviše uplatnih mesta imaju u Beogradu čak 14 što predstavlja jednu petinu od svih njihovih uplatnih mesta u Srbiji. Imaju kladionice I u Novom Sadu, Novom Pazaru , Šapcu…

Igrači koji su često na uplatnim mestima Oktagonbet-a naglašavaju lepu atmosferu, ljubazne radnike I brzu uslugu.                 

Zaključak O Oktagonbet Kladionici

Potrudili smo se da vam iznesemo sve informacije koje posedujemo o Oktagonbet-u I tako vama olakšamo da date sud o ovoj kladionici.

Oktagonbet jeste kladionica koju biste trebali da posetite. Ona nudi mnoštvo slot igara I široku ponudu igara za sportsko klađenje . Za razliku od nekih kladionica ona posluje I kao online kladionica I kao fizički prisutna u Srbiji.

Velika pohvala za njih jeste dostupnost uživo igara za stolom kao što su rulet, ajnc , poker i svakojake bingo igre. Ovakav vid klađenja ne možete pronaći u svakoj kladionici.

Pohvalno je I što imaju svoju aplikaciju za android ali bi svakako trebalo I da se angažuju I naprave aplikaciju za IOS.

Zadovoljni smo metodama uplate novca na nalog, ali nije na odmet da se I ta ponuda proširi u skorije vreme.

Korisnički servis je takođe zadovoljavajućeg nivoa I opcije za kontakt isto.

 Naše mišljenje je da trebate dati šansu ovoj kladionici I okušate sreću kako u sportskom klađenju, tako I na slot igrama I na ruletu. Treba iskoristii ponudu visokih kvota na igre sa golovima.            

FAQ

Da li Oktagonbet nudi nekakav bonus dobrodošlice ili bonus na depozit?

Ne nažalost nije dostupan nikakav bonus dobrodošlice za nove klijente.

Kakvo je radno vreme Oktagonbet uplatnih mesta?

Radna vremena uplatnih mesta se razlikuju od lokacija na kojima se nalaze, ali najviše uplatnih mesta radi od 09-23h dok neka rade I do 03h iza ponoći. Na sajtu možete igrati 24h.

Gde je moguće skinuti aplikaciju za telefon?

Aplikaciju je moguće skinuti samim pristupom Oktagonbet sajtu ,ali mobilnoj verziji. Prilikom pristupa automatski će vam izaći prozorčić na kojem piše da li želite da skinete aplikaciju koja je dostupna za vaš uređaj. Instalacija posle ide u par klika.

Da Li Ima Lucky 6 I Aviatora na Oktagonbet-u

Ne samo da imate dostupan lucky six već I mnoštvo igara sličnog tipa, kao što su grčki kino I ostale igre brojevima,

Na sajtu I aplikaciji vam je dostupan I Aviator, jedna od trenutno najtraženijih igara u online klađenju.

Koliko Vremena treba Korisničkom Servisu da Odgovori

U zavisnosti od vremena u kom pišete I načina na koji komunicirate sa podrškom vreme može da varira od desetak sekundi pa do desetinu minuta. Sve u svemu korisnički servis je vrlo ažuran I nećete čekati previse na njihov odgovor.