Mozzart Promocije u Martu 2024

Mozzart kompanija se trudi da svojim igračima obezbedi što bolje uslove za igru, a kao jedan od glavnih načina da nagrađuje svoje igrače jeste kroz razne promocije. Za naredni period Mozzart kompanija je odlučila da pokrene nekoliko promocija, koje ćemo mi da vam predstavimo u ovom članku.

Neverovatne Mozzart Slot Promocije 2024

Borba Slotova

Ovo je specijalna promocija koja će se odvijati u periodu od 1 do 24 Marta 2024 godine I predstavlja takozvanu “Borbu slotova” ,takmičenje između igara različitih slot provajdera. Svaki dnevni turnir će predstavljati borbu između 5 igara različitih provajdera. Ove borbe su raspodeljene u 5 faza koje će se održavati po sledećem rasporedu:

  1. 01 – 6 marta : Fazi Vs Pragmatic
  2. 07 – 12 marta : Amusent Vs Evolution
  3. 13 – 18 marta : Playson Vs Greentube
  4. 19 – 24 marta : Hacksaw Vs Endorphina
  5. 25- 31 marta :  Finalna Faza  u kojem će učestvovati 8 najboljih igara svih provajdera

Ukupan nagradni fond za ovu promociju iznosi 5,8 miliona dinara, 200 hiljada za dnevne turnire I finalni od 1 milion.

Endorphina 50 besplatnih Spinova za Vikend

Ljubitelji Evo Play igara će imati priliku da svakog vikenda osvoje po čak 50 besplatnih spinova na igri Mozzart Greatest Catch. Uslov da bi igrači dobili svojih 50 besplatnih spinova je minimalni depozit od 5000 dinara koji će biti uložen na neku od Evo play igara od subote 00:00 do nedelje I 23:59.

Sportske Promocije na Mozzartu!

Pored lepih promocija za ljubitelje slot igara, Mozzart je odlučio da I brojnim ljubiteljima sportskog klađenja obezebedi takođe lepe promocije.

Džekpot na Klađenju Uživo

Džekpotovi koji se dodeljuju na sportskom klađenju uživo su jedinstvena promocija koja je dostupna samo na Mozzart kladionici. Svi igrači mogu da uživaju u dnevnim, nedeljnim, mesečnim I godišnjim džekpotovima koji iznose do čak 5 miliona evra godišnje.

Klađenje na Evroligu

Mozzartovi igrači mogu da postavljaju opklade na sve mečeve najprestižnijeg Evropskog košarkaškog takmičenja , Evrolige. Pored postavljanja opklade, moći ćete da pratite I uživo prenose na njihovoj platformi.

Mozzart Superliga Srbije

Najveći rang takmičenja u Srpskom fudbalu koji je pod pokroviteljstvom Mozzart kompanije. Na Mozzartu možete naći najbolje kvote za sve mečeve naše Superlige, I pored igranja konačnog ishoda I na golove, možete da čak od sada igrate I na strelce pogodaka u domaćem takmičenju. Pod ovakvim pokroviteljstvom, naša Superliga može samo da napreduje I postane jedno od najjačih fudbalskih takmičenja u ovom delu Evrope.

FAQ

Da li je potrebno da imam verifikovan nalog da bih igrao na Mozzartu?

Nije vam potreban verifikovan nalog, ali da biste izvršili isplatu sa vašeg naloga , moraćete da obavite proces verifikacije.

Leave a Comment