AVIATOR IGRA- Gde Igrati Za Pravi Novac?

Aviator je jedan od trenutno najpopularnijih igara koje su dostupne kod raznih kladionica u Srbiji. Da li ste vi pokušali da uzletite sa Aviatorom?

Suština Igre Aviator

Aviator je online igra koju mozemo da igramo za pravi novac I gde možemo naš ulog da uvećamo I do 10000 puta . Na uloženih 100 dinara možete da dobijete I do 1000000 dinara sto je neverovatna cifra. Generalno ne postoji limit za kvotu koju aviator moze da dostigne,ali postoji za visinu dobitka. Na vama je da okušate srecu.

Aviator vam omogućava da se osećate kao pilot pod rizikom gde vaša zarada zavisi od visine koju će dostići avion. Visina je u ovom slučaju jednaka koeficijentu za koju će biti uvećana vaša dobitna opklada. Glavni cilj ove igre je da se ne pretera I da se zaustavi uzletanje u pravom trenutku. Grubo govoreći bitno je stisnuti dugme za isplatu pre nego što avion odleti jer tada koeficijent prestaje da raste, a vi gubite vaš ulog. Ali u slučaju da pohlepa ne preovlada nad vašim razumom I vi izaberete cashout opciju, onda cete uspeti da višestruko uvećate vaš ulog.

Suština Igre Aviator

Kako Da Igrate Aviator?

Pokušaćemo da vam na najjednostavniji način objasnimo kako da igrate Aviator igre. Ova igra je napravljena tako da bude krajnje jednostavna I brza u istom momentu. Brzina postavljanja opklade I isplate je ključna za Aviator. Aviator letovi su bukvalno na svakih 10 do 15 sekundi , što iziskuje jako brzu reakciju igrača, kako bi uspešno položili ili isplatili opkladu. Sva sreća kreatori ove igre su to imali na umu I jako su dobro odradili svoj posao, pa su nam dostupne I automatske opcije da bi ubrzali samu igru.

Postavljanje Opklade I Cashout

  • Izaberite iznos koji želite da uložite I kliknite na dugme bet
  • Moguće je igrati paralelno još jednu opkladu na isti način
  • Da biste isplatili svoj dobitak potrebno je da stisnete cashout polje pre nego što aviator odleti

Auto Plej I Auto Cashout

  • Auto plej opcija se aktivira u malom prozorčiću na kojem piše auto plej. Klikom na ovu opciju birate visinu beta koja će automatski biti postavljena u svakoj sledećoj rundi, dok ne isključite ovu opciju. Da bi isplatili novac potrebno je da kliknete na cashout dugme u toku igre.
  • Auto Cashout je opcija pomoću koje možete da odaberete na kom koeficijentu će automatski biti isplaćena svaka opklada. Ne morate više da pritiskate cashout, već će automatski biti isplaćen dobitak na granici koju vi postavite.

Aviator Demo

Demo Aviator igre je u bukvalnom smislu besplatna igra svojevrsno igranje bez gubljenja novca. CIlj demo igre Aviatora je da se igrači ,koji nemaju sredstava na računu, upoznaju sa samom igrom I njenim funkcionisanjem. Demo verziju Aviatora možete probati na Max betu, Meridian betu ili Mozzart bet kladionici. Aviator demo će vam dati uvid u to koliko možete novca da osvojite ili pak ako ne budete imali sreće, izgubite.

Nakon odigranih nekoliko demo igara sigurni smo da ćete se upustiti u odigravanje igara za pravi novac.

Sticajem okolnosti  igrači koji su igrali demo igre a pogotovo oni koju su igrali aviator za pravi novac imaju mnogo dobra iskustva I daju jako dobre povratne informacije o samoj igri.

Bonus od 1000 RSD
Preuzmi bonus
1000% bonusa do 100 000 RSD
Preuzmi bonus

3.000 RSD za slot
+ 1.000 RSD za sport
Preuzmi bonus

Gde Možete da Igrate Aviator?

Aviator igru možete igrati na nekim od najvećih I najboljih kladionica u Srbiji, a mi ćemo se potruditi da vam predstavimo 3 najbolje kladionice koje imaju Aviator u svojoj ponudi. Svaka od ovih kladionica ima jako dobru ponudu igara, što sportskog klađenja , što slot igara.

Max Bet Aviator

Definitivno jedna od najvećih I najboljih kladionica koje posluju na teritoriji Srbije. Pored raznovrsne ponude sportskog klađenja I slot igara, sada imamo u ponudi I Maxbet aviator kao tip brze I moderne igre. Vrlo je interesantno što Max bet kladionica ima aktuelne promocije za aviator.

U pitanju je Aviator turnir koji je podeljen u tri faze, a glavna nagrada je da pobednik svake faze dobija avionsku kartu u vrednosti do 500000 dinara, ukoliko to želi dobitnik može da uzme dve karte do te vrednosti. Drugoplasirani dobija let helihopterom iznad Beograda. Minimalna uplata je 300 dinara a pobednik je onaj koji ostvari najveću kvotu (let).

Mozzart Aviator

Još jedan lider klađenja na našim prostorima je uključio ovu popularnu igru na svoju platformu. Zahvaljujući popularnosti ove igre dostupan vam je Mozzart Aviator na njihovom sajtu. Kao što smo I naglasili ova jako popularna igra je dostupna I na Mozzart bet sajtu uz još mnoštvo različitih igara koje možete igrati na njihovom sajtu. Minimalni bet na Mozzart Aviator igri je 10 dinara dok je maksimalni ulog 100000 dinara. Maksimalni iznos koji možete da dobijete na ovoj platformi je 1000000 dinara. Na vama je da okušate sreću I probate da odvezete avion do najveće kvote.

Meridianbet Aviator

Kladionica koja ima jednu od najraznovrsnijih ponuda za sportsko klađenje I slot igre je naravno obezbedila svojim igračima I ovaj tip igre. Od sada možete da igrate Meridianbet aviator na njihovom sajtu koji je besprekorno optimizovan za što bolje iskustvo kod igrača. Ova igra nudi sve opcije koje možete da pronađete I kod drugih gore navedenih kladionica. Jedina razlika koja postoji kod ovih operatera jeste u visini beta koji je moguće postaviti na Aviatoru. Minimalni bet koji možete postaviti jeste isto 10 dinara dok je maksimalni 5000 dinara a maksimalni dobitak je 1,1 miliona dinara. Meridian ima promociju za Aviator u vidu kiše free betova. Svake subote ima dnevno po 25 free betova, a najbržih dvadeset će uspeti I da pokupe svoj bonus.

Gde Možete da Igrate Aviator?

Aviator Free Bet

Ovo je jedna od najpopularnijih stavki kod ove igre. Ne samo da je moguće dobiti free bet prilikom polaganja nekog depozita, već je moguće dobijati free betove u toku same igre. Naime u samoj igri bot može nasumično da pušta ,takozvane, kiše free betova koje ce samo najbrži uspeti da pokupe. Drugi način za free bet je da neki od igrača pusti kišu free betova za svoje drugare na četu. Da biste preuzeli ove free betove, potrebno je samo da kliknete na preuzmi dugme pored iznosa u samom četu.

FAQ

Na koji način je moguće uplatiti novac na nalog za Aviator?

Uplata za vaš Aviator nalog konkretno ne postoji, već uplaćujete novac normalno na nalog vase kladionice putem bankovnih kartica ili uživo na uplatnom mestu. Sav novac sa vašeg kladioničarskog računa je dostupan I za klađenje na Aviator.

Koliki je minimalni bet koji mogu da postavim za jedan let Aviatora?

Minimalni bet kod svih kladioničarskih operatera koje smo naveli jeste 10 dinara.

Koliko dugo traje jedna Aviator runda?

U zavisnosti visine kvote koju uspe da dostigne avion, let traje negde od 1 sekunde pa do čak 30.

Kolika je najniža kvota koju može da dostigne Aviator.

Najniža kvota koju možemo da dobijemo na Aviatoru je 1. Avion ne odleće na ovu kvotu tako često, već otprilike jednom na svakih 50 rundi. Kvote od 1,20 I niže padaju češće ali se vode kao neprofitabilne kvote. A učestalost ovih kvota je otprilike 10% ( deset rundi od 100).

Da li postoji neki bonus za Aviator Igru?

Kao I u svakoj kladioničarskoj igri, I u Aviatoru su dostupni bonusi koji su predstavljeni u vidu kiše free betova. Ove free betove je moguće preuzeti na četu koji se nalazi u samoj igri.

Leave a Comment

Nedavni postovi