Maxbet Aviator

Maxbet Aviator je igra u kojoj je moguce ostvariti neverovatne dobitke, I igra u kojoj ce vase uzbudjenje dostici maksimum. Trenutno jedna od najpopularnijih igara na kladionicama sirom sveta I to sa razlogom.

Kako Igrati Aviator na Maxbet-u?

Igranje aviator je veoma jednostavno, a MaxBet se potrudio da igranje ove igre I pristupanje istoj bude sto pristupacnije I lakse.

Ova igra je napravljena tako da bude krajnje jednostavna I brza u istom momentu. Brzina postavljanja opklade I isplate je ključna za Aviator. Aviator letovi su jako ucestalii desavaju se na 15 –ak sekundi , što trazi od igraca da budu koncentrisani, kako bi uspešno položili ili isplatili opkladu. Brzina ove igre je bila glavna smernica za njene developere , koji su jako uspešno odradili svoj posao.

Kako Napraviti I Isplatiti Opkladu na Aviatoru

  • Obeležite u polje iznos kojim želite da se opkladite I zatim kliknite na dugme bet da bi postavili ookladu
  • Moguće je postaviti dve opklade za jednu rundi
  • Klikom na dugme cashout Ili isplatiti Dobijate na vaš nalog dobitak koji ste ostvarili

Automatska Igra I Automatska Isplata

  • Na aviatoru je moguće postaviti automatsku opkladu koja će se automatski obnavljati , sto znaci da ne morate nakon nakon svake runde da kliknete na bet dugme I ne morate da zurite sa postavljanjem opklade. Sve dok ne odčekirate ovu opciju vaša opklada će biti postavljana ili dok ne ostanete bez sredstava na računu.
  • Automatska isplata predstavlja neizostavni par ovog automatizovanog tipa postavljanja opklada koja u velikoj meri olakšava isplatu dobitaka. Nije potrebno da budete previše brzi da bi uspeli da  uzmete cashout pre nego što avion odleti.
Kako Igrati Aviator na Maxbet-u?

Aviator Bonusi na Maxbet –u

Iako nisu dostupni bonusi za Aviator na Maxbet kladionici trenutno, postoje naznaka da će ih biti u skorijoj budućnosti , zato što je igra postala ekstremno popularna kod igrača . Na Maxbet kladionici ima jako često vikend turnira za Aviator koji imaju jako velike nagradne fondove I do preko 500 000 dinara. Iako nema bonusa za Aviator,na Maxbet kladionici uvek postoji jako dobra ponuda bonusa za sportsko klađenje I slot igre.

Aviator Demo na Max Bet Kladionici

Kao I kod većine onlajn kladionica u Srbiji gde je dostupna igra Aviator, I na Maxbetu je moguće odigrati demo verziju ove igre. Demo verzija služi da bi se igrači upoznali sa igrom koristeći virtuelni novac. Bitno je napomenuti da demo igrom ne trošite pravi novac, već bukvalno igrate igricu I upoznajete se sa njenim funkcijama. Jako je bitno da ukoliko niste do sada igrali Aviator, da probate par rundi u ovoj demo verziji, I da se upoznate sa njom, pre nego što se upustite u igranje sa vašim novcem.

Isplata Novca sa Aviatora

Isplata novca sa Aviatora je jako jednostavna. Kada ste položili opkladu I kada ste uspešno izabrali opciju cashout pre nego što je avion odleteo, dobili ste ulog pomnožen sa kvotom na kojoj ste izabrali cashout. Dobitak može da bude I do čak 1,1 milion dinara. Minimalni bet koji možete da položite je 10 rsd , dok je maksimalno 11000 dinara. Novac koji dobijete na igri vrlo lako možete isplatiti na vaš tekući račun ili u nekom od uplatnih mesta Maxbet-a.

FAQ

Da li je dostupna demo verzija na Maxbet-u?

Demo verzija je dostupna na sajtu I možete pomoću nje upoznati sve čari ove igre ali bez rizikovanja sopstvenog novca.

Da li postoji neki bonus na prvi depozit na Aviator-u?

Nisu dostupni trenutno nikakvi bonusi na prvi depozit za Aviator, ali jesu za igre sportskog klađenja I slot igre.

Koliko traje jedna igra u Aviatoru?

Igra u Aviatoru je jako brza I može da traje od par sekundi pa I do celog minuta.

Koliki je minimalni bet na Aviatoru?

Minimalni ulog na ovoj igri je samo 10 dinara.