Meridian Aviator

Meridian Aviator je dostupan na sajtu već dugo vremena i kod njih je među prvima stekao popularnost kod ljubitelja virtuelanih igara u Srbiji.

Kako Igrati Aviator na Meridian Kladionici

Meridian se pridržava pravila, što jednostavnije to je i bolje. Igrati Aviator na Meridian sajtu je pravo uživanje, upravo zbog jednostavnosti i brzine koja je za svaku pohvalu. Optimizacija njihovog sajta je za svaku pohvalu i ona dodatno doprinosi brzini odigravanja Aviatora. Vrlo su jednostavne instrukcije za igranje Aviatora a mi ćemo se potruditi da vam rečima objasnimo kako da se igrate Aviatorom.

Kako Postaviti i Isplatiti Opkladu na Aviatoru

  • Prva i osnovna stavka koju trebate da znate jeste način na koji trebate da postavite opkladu na Aviator. Ukucajte iznos opklade koju želite da postavite i kliknite na dugme bet da bi postavili opkladu
  • Dodatna opcija je da možete u još jednom polju da postavite opkladu i da tako imate dve opklade za istu rundu
  • Cilj igre je da u pravom trenutku stisnete dugme isplata, pre nego što avion odleti. Dobitak koji ostvarite je jednak vašem ulogu pomnoženom sa koeficijentom koji je ostvario aviator

Postavljanje Automatskih Opklada

  • Ovaj vid postavljanja opklade je napravljen da bi olakšao i ubrzao vašu igru. Postavljanje automatske opklade je potpuno isto kao postavljanje regularne opklade. Jedina razlika je što osim što ukucavate iznos beta imate i malo klizajuće polje gde piše auto, i kada njega aktivirate vaša opklada će se postavljati iznova dok kod je ne deaktivirate ili dok ne ostanete bez sredstava
  • Automatska je neizostavni par sa automatskom opkladom jer omogućava da se sredstva isplate automatizovano na određeni koeficijent koji odaberete
Kako Igrati Aviator na Meridian Kladionici

Bonus Na Meridian bet Kladionici

Bonusi su jako bitna stavka u online kladionicama, pa je tako i bonus za Aviator jako bitna stavka koju nude kladionice u Srbiji. Na žalost nema dostupnih bonusa za Aviator na Meridianu trentuno. Postoje razni drugi bonusi na njihovom sajtu kao što su bonusi na depozit i bonusi za sportsko klađenje. Za Aviator su dostupni bonusi u vidu kiše freebetova koje su jako popularne kod igrača, i preuzimaju se u samoj igri na chatu.

Demo Igra na Meridian Sajtu

Meridian je uvrstio demo verziju aviatora na svom sajtu da bi upoznao svoje igrače sa ovom igrom. Merdian je među prvima ubacio Aviator u svoju ponudu a tako i Demo verziju. Demo verzija omogućava igračima da se upoznaju sa ovom igrom i da steknu iskustvo pre igranja sa pravim novcem.

Kako Isplatiti Novac Sa Aviatora

Isplata novca sa aviatora se izvršava direktno sa vašeg naloga i lako ju je izvršiti. Sav novac koji dobijete igranjem Aviatora automatski se prebacuje na vaš regularan kladioničarski nalog. Sva sredstva sa njega moguće je isplatiti na vaš tekući račun ili pak na nekom od mnogobrojnih uplatnih mesta Meridian bet kladionice širom Srbije.

Dodatne Pogodnosti na Meridian-u za Aviator

Meridian možda nema konkretne bonuse za Aviator, ali su zato dostupni razni turniri za ovu igru. Igranjem turnira Aviatora, najuspešniji mogu da dobiju razne novčane nagrade kao i fizičke, poput motora, automobila i slično. Jako dobar način za promociju ove već popularne igre.

FAQ

Koliko novca najviše mogu da dobijem na Aviatoru u Meridian kladionici?

Na igrici Aviator u Meridianu je moguće ostvariti dobitak od maksimalno 1,1 milion dinara.

Da li je dostupna demo igra na Sajtu?

Meridian ima na svom sajtu dostupnu i demo verziju ove igre, koju je moguće igrati bez pravog novca.

Da li ima nekih bonusa za Aviator?

Meridian nema nikakve konkretne bonuse za Aviator, ali zato ima razne bonuse na depozit. Postoje freebetovi koje možete da iskoristite na Aviatoru, a dodeljuje ih operator ili drugi igrač na chatu i igri.