Mozzart Bet Aviator

Mozzart aviator je nova igra koja preti da prestigne slavu svih prethodnih virtuelnih igara koje su igrane na mozzart bet sajtu.

Kako igrati Aviator na Mozzart Bet sajtu

Mozzart se potrudio da igranje ove igre bude savrseno jednostavno i zabavno. Lakoća postavljanja opklada na ovoj igri je ono što jako privlači igrače, pa ćemo samim tim da se potrudimo da vam predstavimo na najjednostavniji način, kako se igra Aviator na Mozzartu.

Detaljno Uputstvo za Igranje Aviatora na Mozzart bet sajtu

  • Kada vam se učita igra na vama je da odaberete visinu opklade koju želite da postavite. To ćete izabrati pored zelenog polja bet, gde imate već spremljene iznose za uplatu, ili mozete da rucno ukucate vaš ulog
  • Imate opciju da ukoliko to želite , da odigrate duplu opkladu, to jest da postavite dve opklade za istu rundu. Iznosi mogu biti različiti, i vi birate kada ćete isplatiti novac
  • Završavaje opklade se dešava na dva načina. Prvi je da vi kliknete na dugme cashout ili isplatiti pre nego što avion odleti i na taj način ostvarite dobitak u iznosu ostvarenog koeficijenta pomnoženog sa vašim ulogom. Drugi način je da avion uzleti pre nego što vi kliknete da dugme za isplatu i izgubite novac.

Automatizovane Opklade i Isplate

  • Pored običnog postavljanja opklade, moguće je postaviti i automatsku opkladu koja dodatno olakšava igru. Potrebno je da obeležite dugme auto i da odaberete iznos opklade koja će automatski da se postavlja u svakoj rundi.
  • Automatska isplata je još bitnija stavka jer omogućuje da izaberete koeficijent na kojem će vaša opklada automatski biti isplaćena
Kako igrati Aviator na Mozzart Bet sajtu

Mozzart Bonusi za Aviator

Mozzart trenutno ne nudi nikakve posebne bonuse za Aviator iako je po nekim naznakama vrlo moguće da će biti u ponudi u skorije vreme.

Iako nema bonusa za Aviator, dostupni su freebetovi kojima igrači mogu sa besplatnim sredstvima da učestvuju u Aviatoru. Igrači mogu da dobiju freebet od botova koji puštaju kišu freebetova, ali takođe mogu i drugi igrači da puštaju kišu freebetova koje drugi igrači mogu da preuzmu u četu.

Demo na Mozzart bet Sajtu

Mozzart ima u ponudi i demo verziju Aviatora koja je od velike pomoći za nove igrače. Demo verzije imaju uglavnom sve onlajn kladionice u Srbiji koje imaju Aviator u ponudi među svojim igrama. Pomoću ove demo verzije igre, igrači mogu da se upoznaju sa igrom Aviator, i da samim tim steknu prethodno znanje o funkcionisanju igre pre nego što se upuste u klađenje sa svojim novcem.

Kako Se Isplaćuje Novac Sa Aviatora

Podizanje i isplata novca sa Mozzart bet naloga od igre Aviator, ista je kao i za druge igre koje su dostupne na mozzart bet sajtu. Moguće je isplatiti dobitke koje ostvarimo na igri Aviator, isplatimo na naš tekući račun ili pak je moguće preuzeti novac na nekom od mnogobrojnih mesta Mozzart kladionice. Na Mozzartu je moguće da ostvarite dobitak na Aviatoru do čak 1 milion dinara. Minimalni bet koji možete da postavite na ovoj igri je 10 dinara a maksimalni je čak 100 hiljada dinara.

FAQ

Koliki je prosečan povrat novca za igrače?

Teoretski je povrat novca u iznosu od 97 % u korist igrača. U prevodu to znači da na svakih 100 rundi koje su odigrane , 3 puta će avion uzleteti na samom početku.

Šta je kiša freebetova?

To je niz besplatnih freebetova koji se dodeljuju na chat-u i koje je moguće preuzeti klikom na dugme preuzmi. Kišu freebetova može da pusti operator ili neki drugi igrač.

Kako uplatiti novac na Aviator?

Ne postoji poseban način na uplatu novca na Aviator direktno. Uplata se izvršava na vaš nalog pomoću bankovnih kartica ili na uplatnim mestima Mozzart beta.