Primobet Promo Kod

Kao I svi drugi provajderi onlajn igara na sreću I Primobet jako puno sredstava ulaže u svoju promociju, samim tim možete pronaći jako puno promo kodova koje možete iskoristiti na njihovom sajtu. Pomoću ovih kodova moći ćete da ostvarite razne bonuse na depozit kao I mnogo besplatnih spinova. Primobet je najnovija onlajn kladionica koja posluje na teritoriji Republike Srbije I kao takvoj, njena je obaveza da se u što boljem svetlu predstavi potencijalnim korisnicima. Bonusi dobrodošlice su jedan od glavnih alata koje onlajn operateri koriste da bi privukli igrače, pa tako I Primobet nudi lepe bonuse za registraciju na njihovoj platformi.

Tip Bonusa
Vrednost Bonusa
Paket bonusa dobrodošlice
50000 dinara I 200
besplatnih spinova
Preuzmi bonus
Reload Bonus Ponedeljkom
12000 dinara I 30
besplatnih spinova
Preuzmi bonus
Reload Bonus Petkom
15000 dinara I 75
besplatnih spinova
Preuzmi bonus
Aviator Bonus
50 Besplatnih Letova
Preuzmi bonus
Lucky Box I Lucky Spin
Do 500000 dinara
Preuzmi bonus

Dodatni bonusi:

Vrsta Bonusa
VREDNOST BONUSA
Bonus dobrodošlice
50% DO
35000 RSD
Preuzmi bonus
Dobrodošlo pojačanje
DO 400%
Preuzmi bonus
Vaša mjesečna nadogradnja
DO 18000 RSD
Preuzmi bonus
Tjedni povrat novca
15% DO
3000 RSD
Preuzmi bonus

Šta je Promo Kod Primobet Onlajn Kladionice?

Primobet promo kod je vrsta benefita za igrače pomoću kojih možete da ostvarite razne bonuse na depozit I mnogo besplatnih spinova. Pomoću ovakvih akcija, ne samo da dobijate dodatnu priliku da ostvarite novčanu dobit, već I priliku da se igrate na Primobetu I da isprobate sve njegove opcije. Primobet se svojim poslovanjem fokusirao na korišćenje promo kodova kao glavnog vida promocije, za razliku od raznih drugih onlajn operatera koje uglavnom nemaju aktuelnu marketinšku akciju vezanu za promo kodove.

Primobet Promo Kod

Kao što smo I već naglasili u prethodnom delu teksta, Primobet uglavnom za sve svoje bonus akcije koristi promo kodove. Ovaj operater ima jako puno promo kodova koji vam doneti puno raznih benefita, od bonusa na depozit do besplatnih spinova I čak novčanih nagrada. Mi ćemo se potruditi da vam u tabeli navedemo sve promo kodove koji su trenutno dostupni za korišćenje na Primobetu.

Vrsta Bonusa
Primobet Promo Kod
Paket Bonusa Dobrodošlice
200 Spinova I
do 50000 dinara
kroz bonuse na depozit
Preuzmi bonus
Reload Bonus Ponedeljkom
40% na depozit I 30
besplatnih spinova
Preuzmi bonus
Reload Bonus Petak
50% na depozit I 75
besplatnih spinova
Preuzmi bonus
Nebo Bez Granica
50 besplatnih letova
na Aviatoru
Preuzmi bonus
Lucky Box
Do 500000
dinara
Preuzmi bonus
Lucky Spin
Do 100000
dinara
Preuzmi bonus

Kako Aktivirati Primobet Promo Kod?

Da biste uspešno aktivirali neki od aktuelnih Primobet promo kodova, potrebno je pre svega da se registrujete na njihovoj platformi. Da biste iskoristili pravo na bonuse takođe je bitno da verifikujete vaš nalog , a potom da aktivirate vaše promo kodove. Primobet promo kod je potrebno ukucati tek nakon prijave na vaš nalog, a potrebno je da uradite sledeće. Prijavite se na vaš nalog I kliknite na polje moj nalog, otvoriće vam se padajući meni I u njemu ćete videti polje moji bonusi. Kada uđete u polje moji bonusi videćete mali pravougaonik na kojem piše “Promo, Imate promotivni kod?”, u samom polju imate naznačeno da unesete promo kod. Nakon unosa Primobet promo koda kliknite na plavu strelicu I time aktivirate vaš promo kod. Ukoliko se bonus ne aktivira ili bude nekog problema, obavezno kontaktirajte korisničku podršku.

Koji je Promo Kod Primobet Kladionice?

Primobet ima jako puno promo kodova koji su dostupni za korišćenje I konkretno na njihovoj platformi to je smišljena reč koja je usko povezana sa samim nazivom bonusa. Kod njih promo kodovi na primer iz bonusa paketa dobrodošlice glase prvi, drugi, treci I cetvrti. A nazive nose po rednom broju bonusa koji donose. Takođe imamo promo kodove koji su vezani za dane bonusa kojima se dodeljuju , za reload bonus ponedeljkom, sam promo kod je ponedeljak  dok je za reload bonus petkom taj kod petak. Kod raznih drugih kladionica promo kod je uglavnom kombinacija slova I brojeva koja mogu da deluju I besmisleno.

Da li će Primobet Promo Kod biti Dostupan I u Budućnosti?

Uzimajući u obzir u kom smeru se kreće celokupna bonus kampanja Primobeta, svi su izgledi da će promo kodovi biti uvek dostupni na njihovoj platformi, jer su se opredeleli da oni budu glavni promotivni alat za privlačenje novih igrača. Trenutno ima jako puno promo kodova ali se očekuje I proširenje već bogate ponude , jer će njihove marketinške kampanje biti sve jače I jače.

Kako Obaviti Proces Registracije na Primobet Kladionici?

Sam postupak registracije na Primobet onlajn kladionicu je poprilično jednostavan, I možete ga obaviti za svega nekoliko minuta. Da biste se registrovali, potrebno je da posetite njihov sajt i da kliknete na polje registruj se I da u nastavku ispunite sva zahtevana polja. U prvom delu je potrebno da ukucate vašu email adresu I lozinku, I da obeležite polje da imate više od 18 godina. U nastavku unesite vaše lične podatke kao I JMBG I adresu. Nakon toga preostaje vam samo da potvrdite vašu email adresu I vaš nalog će postati aktivan. Kao što I vidite proces registracije je vrlo jednostavan I moguće je obaviti ga vrlo brzo.

Da li Je Moguće Aktivirati Bonus Dobrodošlice bez Promo Koda

Za razliku od ostalih onlajn kladionica, na Primobetu je obavezno da posedujete Promo kod da biste aktivirali bonuse dobrodošlice. Sama koncepcija svih bonusa je na Primobetu vezana za posedovanje Promo kodova. Svi bonus kodovi koji su aktuelni su dostupni direktno na Primobet sajtu I svaki novoregistrovani igrač može da ih iskoristi ukucavanjem u za to predviđeno polje.

Koje su Druge Promocije Dostupne na Primobetu

Primobet pored raznih bonusa dobrodošlice nudi još mnoštvo jedinstvenih bonusa koje je moguće iskoristiti na njihovom sajtu. Pre svega su interesantne Lucky Box I Lucky Spin promocije u kojima možete osvojiti do 500000 dinara , što je prosto neverovatno. Ljubitelji igre Aviator mogu svaki dan da dobiju po 50 besplatnih letova ukoliko upotrebe promo kod koji je za to predviđen.

Metode za Uplatu I Isplatu Novca

U ovom segmentu je Primobet jako ograničen jer je uplatu moguće izvršiti samo pomoću platnih kartica banke a isplatu je moguće obaviti samo na tekući račun banke. Prednost je što podržavaju čak I American Ekspres kartice koje nisu svuda podržane.

Mobilna Aplikacija Primobeta

Primobet aplikacija ne postoji, ali je moguće igrati direktno sa mobilnog uređaja zahvaljujući sjajnoj optimizaciji sajta. Možete koristiti bilo koji od popularnih internet pretraživača.

Korisnički Servis : Rešavanje Problema sa Promo Kodom

Rešavanje svih problema koje imate je dostupno pomoću korisničke podrške koja radi 24/7h. Sva pitanja koja imate u vezi sa promo kodovima I bilo čime drugim vezanim za vaš Primobet nalog, možete postaviti preko live chata na sajtu ili preko emaila korisničke podrške.

Email : support@primobet.com

Samo osoblje je vrlo ljubazno I stručno, I možete očekivati brz odgovor.

FAQ

Kako da aktivirate promo kod na Primobet kladionici?

Aktivacija samog promo koda moguća je nakon uspešne registracije na njihovo sajtu. U polju moj nalog imate sekciju moji bonusi I u njemu polje za unošenje promo bonus koda. Nakon unosa koda kliknite na plavu strelicu I dobićete informaciju da je sami bonus aktivan.

Da li mogu da uplatim novac na svoj Primobet nalog opštom uplatnicom?

Uplata novca na vaš Primobet nalog je trenutno dostupna jedino pomoću platnih kartica banke ali se očekuje proširenje ponude uplatno isplatnih metoda.

Da li moram da ukucam promo kod da bih dobio bonus dobrodošlice?

Nije moguće da dobijete bonus dobrodošlice ukoliko ne unesete promo kod na za to predviđeno mesto. Promo kod je obavezan za dobijanje bonusa dobrodošlice.

Kako mogu da kontaktiram korisničku podršku?

Korisničku podršku je moguće da kontaktirate pomoću live chata na njihovom sajtu ili preko email adrese. Radno vreme same korisničke podrške je non-stop. 24/7.

Da li postoji aplikacija za IOS uređaje?

Konkretno aplikacija ne postoji ni za IOS ni za Android uređaje ,ali je sam sajt toliko dobro optimizovan da je savršen za korišćenje na kako na IOS uređajeima tako I na androidu. Očekuje se da će Primobet razviti aplikaciju u skorijoj budućnosti kako budu proširili svoju bazu igrača.

Leave a Comment