GreatOdds Kladionica, Ponusa Bonusa, Promo Koda I Drugih Aktuelnih Akcija

Nakon što je Greatodds uspešno prošao mesto nove kladionice u Srbiji, sada sigurno možemo reči da pripada kladionicama koje su dobile veliku popularnost među korisnicima online klađenja i igara na sreću. Greatodds se pokazala kao odlična kladionica jer se odlikuje sa bogatom ponudom za registrovane korisnike, bilo da se fokusirate na sportsko klađenje ili slot igre.

Prvobitno, svojim korisnicima pruža uslugu kvota u realnom vremenu za čak preko 8000 različitih tipova klađenja. To nam ukazuje da svaki korisnik može pronaći za sebe odgovarajuću ponudu, jer Greatodds misli na svakog korisnika. Treba napomenuti da Greatodds kladionica više ne posluje na teritoriji Srbije, I sve njene promotivne akcije kao I sam sajt nisu u funkcij I nisu validni! Njihovo poslovanje su ograničili na Afriku trenutno.

 1. 🎯Sportsko I Online Klađenje

 2. ⚽Klađenja Na Fudbal

 3. 🎁 Ponuda Bonusa

 4. 🚨Kvote GreatOdds

 5. 🔥Promo Kod

 6. 💻 Online Igara

 7. 🏆 Ponuda Uživo Klađenja

 8. 👌Ostale Promocije

 9. 📞Korisnička podrška

 10. 🌍Lokacija U Srbiji

 11. 📱Aplikacija

 12. 💲 Isplata I Uplata

 13. 🥳Zaključak

 14. ❓FAQ

Centralno mesto klađenja u Greatodds kladionici zauzima GO Boost sa Bet Builder opcijom koja se odnosi na sve Evropske fudbalske lige a ujedno je značajan plus kladionice. Uz ovu opciju, na sve sportske opklade sa 5+ liga možete zatražiti do 150% dodatnih dobitaka. Kao važan segnet klađenja, Greatodds nudi klađenje uživo za sportsko klađenje, a funkcija kvota uživo se može se naći na gornjoj navigacijskoj traci za brzi pristup svakoj ponudi.

Pored što nudi sportsko klađenje, Greatodds ima namensku stranicu slot igara sa preglednim i razumnim izborom video slotova, drop & win Jackpota, ruleta i Blackjacka kako bi korisnici mogli uživati i u igranju slot igara te zabavljali se dugo nakon završetka sporta.

Greatodds vodi veoma poverljiv osećaj, što rezultira sa bazom korisnika. Sajtove za računare i mobilne uređaje je lako istražiti, jer postoje linkovi koji vas vode na različite delove sajta.

PREDNOSTI GREATODDS KLADIONICE:

 • Odličan bonus dobrodošlice
 • Zagarantovani free spin bonusi
 • Virtuelne igre u ponudi
 • Veliki izbor slot igara
 • veliki izbor sportskih događaja
 • široka pokrivenost evropskog fudbala
 • konkurentne kvote u odnosu na ostatak konkurencije
 • velika ponuda sportskog klađenja i slot igre
 • uvećane kvote uz klađenje na više sportova

NEDOSTACI

 • Dizajn veb stranice bi mogao biti uređeniji
 • Relativno mlada kladionica

Sporsko Klađenje I Online Klađenje Great Odds Broj 1 U Srbiji

Great Odds svojim korisnicima nudi širok izbor klađenja sa raznovrsnom širokom ponudu svih sportova. Od spotrova zastupljen je fudbal koji je u prvom planu, košarka, tenis, hokej, odbojka, rukomed, bejzbol, igre na sreću, pikado, motosport, boks, zimski sportovi i mnogi drugi. Klađenje u Great Odds sportskoj kladionici je uvek interesantno jer nudi listu za danas, trenutne rezultate, proveru statusa tiketa, teletext, popularni E-sportovi, klađenje na politiku i drugo.

Greatodds homepage

Kladionica pruža i online klađenje sa širokim izborom klađenja. Tako naprimjer možete se kladiti na englesku Premier ligu, glavne turnire, Olimpjske igre, vodeće svetske lige i drugo. Opklade možete postavljati kako god poželite, na pobedu domaćeg ili gostijućeg tima, nerešen rezultat, koji tim će prvi povesti i drugo. Zasigurno možemo istaknuti da Great Odds kladionica zaista ima sve što poželite, a svojim igračima pruža dobru zabavu i užitak pri klađenju. 

Izaberi Fudbal Great Odds 

Posebana ponuda klađenja u Great Odds kladionici se odnosi na fudbal. Širokim izborom klađenja na fudbal, korisnicima omogućuje pristup klađenju na sve popularne lige u fudbalu. Bogata ponuda klađenja na fudbal donosi svakako različite kvote koje dostižu do 64,oo ukoliko se kladite na popularne lige. Nešto niže kvote su kod klađenja na sporedne lige. Great Odds pruža i klađenje na specijalne igre, a zastupljen je i Azijski hendikep koji je vrlo popularan među igračima. Klađenje je jednostavno i olakšano za korisnike jer Great Odds pruža liste za danas koji su od velikog značaja za igrače. 

Ponuda I Izbor Bonusa Na Great Odds

Kao i u svakoj kladionici posebnoj onoj u razvoju ovaj segment igre, igra veliku ulogu. Kladionice pokušavaju pogoditi najprimamljiviju kategoriju igrača a to su novi igrači. Sa već jasno definisanim tržištem teško je izdvojiti neku revolucionarnu ponudu gde bi prikupili veliki broj igrača. Kako god, bonusi i promocije su glavno oružje kladionica ka kontinuiranom rastu i osvajanju tržišta. U tom pogledu i ponudu Great Odds kladionice smo analizirali i ističemo da je ona i više nego solidna s obzirom na tržišnu utakmicu s drugim kladionicama. 

Kod ove kladionice ćete imati šta izabrati i to između više opcija pa smatramo da vam neće manjkati ponuda. Bonus dobrodošlice vas svakako očekuje kod Great Odds kladionice sa vrlo korisnim dodatkom uz određene uslove što su rekli bi standard za većinu online kladionica. Iskoristite neverovatni Greatodds bonus i pokupite vredne nagrade i promocije. Jednaku šansu domaćin je omogućio i novim i starim igračima. Sve što je potrebno jeste registrovati nalog. Tu su svakako i druge promocije o kojima će biti reči nešto kasnije. Izbor je širi od samog bonusa dobrodošlice pa pogledajte u nastavku šta vas to očekuje kod ove online kladionice.

Bonus dobrodošlice

U pitanju je vrlo koristan dodatak koji je već svima uveliko poznat. Za simbolični depozit i registraciju računa kod kladionice stičete pravo na ostvarenje ovog bonusa. Great Odds bonus dobrodošlice vas nagrađuje sa neverovatnih 125% bonusa do maksimalnih 100$ za sportsko klađenje. Dakle kao što se da zaključiti radi se o sportskom tipovanju dok za druge vrste igara su određeni drugi bonusi. Svi funkcionišu neovisno jedan o drugome pa bilo koja da vam je omiljena igra, sigurno ćete biti u mogućnosti iskoristiti bonus na pravi način. 

Odlična stvar kako za nove tako i za stare igrače a ovde se sigurno radi o novim igračima s obzirom da kladionica tek ulazi na tržište. Kladite se sigurno i provereno uz odlične bonuse kod Great Odds kladionice i ostvarite neverovatne akcije i popuste. 

Go Boost bonus

Posebna vrsta bonusa koju je domaćin uredio slično i drugim ponudama kladionica ali opet jedinstveno na svoj način, da bi kao takav bio i prepoznatljiv. Radi se o jednostavnom bonusu koji zahteva par uslova što smatramo da nije veliko ograničenje. Bonus se ostvaruje na broj odigranih parova sa maksimalnim bonusom od 150% dodatnog novca na vešem računu. Potrebno je odigrati najmanje pet događaja na tiketu a kada postavite navedeni bonus na opklade sa ispunjenim zahtevom ostvarujete dobitak automatizmom.

Go boost bonus Greatodds

Naravno da se zaključiti što je veći broj parova na tiketu veći bonus ostvarujete odnosno podsticaj od kladionice. Odličan način za igrače koji vole tipovati na više parova u okviru jednog tiketa za šta kladionica ove vrste zna ceniti i nagraditi vas za takvu vrstu igre.

Bonus Acca Insurance

U pitanju je opcija vraćanja izgubljenih sredstava a što je redovna praksa kod svih igrača bez izuzetaka. Ne može se nijedan igrač pohvaliti da nije imao gubitnih tiketa. Povrat novca se ostvaruje na način da u okviru jednog dana kada se napravi višestruka sportska opklada od najmanje 1$ i kvote od 1,30 imate pravo na povrat sredstava do 50$. Svakako da na tiketu morate imati 4 ili više događaja što i nije neki problem to su reklo bi se i ispod prosečne brojke za standardne tikete koje igrači tipuju. Ukoliko je jedan od sveukupnih parova gobitni ostvarujete ovaj bonus.

Odlična ponuda za pokrivanje gubitaka eventualnih i iznenađenja koji se česti a relativno nova kladionica vas pokriva u mnogim segmentima pa je sve ovo lijepo zaokruženo kako biste imali celokupnu ponudu na jednom mestu.

Kvote Great Odds

Ono što najviše zanima korisnike pri klađenju je status kvota koje su u ponudi. Great Odds spada u kladionicu koja nudi standardnu ponudu kvota koje se kreću u rasponu od 0.05 do .20 . Najbolja ponuda kvota se odnosi na fudbal klađenje.

Ostvarivanje Promo Koda Kod Great Odds Kladionice Srbije

Promo kod kao jedna od takođe bitnih karakteristika ponude svake kladionice igraju veliku ulogu posebno kada se u obzir uzmu novi igrači. Ukoliko želite da ostvarite ili zatražite promo kod Great Odds kladionice svakako da ćete biti u mogućnosti ga iskoristiti. Za korištenje ovog bonusa bitna vam je registracija naloga odnosno prvi pristup kladionici. Ne morate koristiti promo kod kako bi ostvarili pravo na druge vrste bonusa.

Domaćin je uvrstio raznovrsnu ponudu koja odlično funkcioniše pa za različite igre uvrštena je i različita ponuda bonusa i pogodnosti. Iskoristiti ga možete vrlo lako logovanjem preko linka koji se nalazi na veb stranici domaćina. Iskoristite akciju i ostvarite još veće popuste i time zagrantujte sebi bolje i veće dobitke.

Bogata Ponuda Slot Online Igri Na Great Odds

Great Odds kladionica odlikuje se velikim izborom slot igara na sreću, igrama za stolom, live igri za stolom, slot igrama, ruletom, igrom binga, virtuelnim igrama i drugo. Igre za stolom nude preko 150 igara gde je najpopularniji blekdžek, Američki rulet, Evropski rulet. Od slot igara najviše su zastupljene igre Peaky Blinders, Mustang Gold, Safari King, Pirate Gold. Od slot igara najviše se istiću Monoply Live, Cash od Cash Live i druge. Da biste mogli da učestvujete u klađenju Great Odds slot igre, savetujemo vam da otvorite nalog i uložite između 1 do 10.000 eura, da biste mogli osvojiti više novca.

Mogućnost Uživo Klađenja

Najvažniji segment za klađenje predstavlja mogućnost uživo klađenja. Deo stranice za uživo klađenje deluje prilično pregledan,s tim da bi pozadina mogla biti tamnija dok je ponuda vrlo dobra. Kvote su promenjive, stoga trebate biti brzi pri klađenju da biste se mogli opkladiti na najbolju kvotu. Mečevi su lepo razvrstani po sportovima što znatno olakšava izbor pri klađenju. Live stream izostaje, tako da to predstavlja nedostatak Great Odds kladionice. 

Ostala Vrsta Promocija Great Odds

Ova kladionica s obzirom na njen početak može se pohvaliti odličnom ponudom u raznim segmentima igre. I kada su u pogledu bonusi ali i promocije koje vas dodatno nagrađuju i uz njih ostvarujete veće nagrade i dobitke. Ukoliko neki od bonusa napred navedenih ne ispunjava vaše zahteve i uslove svakako da je tu još ponude u igri kako biste upotpunili svoju zabavu. Zavisno od stila i vrste igara svakako da možete odabrati različite promocije i osigurati za sebe odlične popuste i akcije. 

Tako npr u ponudi je predviđenja meča kao vrsta promocije gde pogađate različite mečeve u pound od 8 do 12 njih i osvajate vredne nagrade. Sve se odvija u rundama a moguće su i dnevne opklade. Radi se o turniru čiji je ukupan fond 60 miliona dinara. Promocija je još uvek aktivna s obzirom na vreme pisanje recenzije te vas domaćin ni u kom pogledu ne ograničava na bilo kakve uslove.

A ukoliko se još niste snašli u pogledu vrednih i atraktivnih promocija imate u ponudi i promociju u pogledu uvećavanja dobitka. Radi se o tome da sastavite tiket sa što više događaja a najmanje 5. Na taj način možete ostvariti uvećanje do 200% naravno sa što više odigranih parova na tiketu. Koeficient ne sme biti manji od 1,05 što je odličan uslov za igrače.

Mogućnost Kontakta I Korisničkog Servisa

Bitan segment poslovanja i ponude ali rekli bi i ne toliko presudan jeste kontakt odnosno korisnički servis. Ne možemo preterano ovu kladionicu pohvaliti u ovom pogledu jer je ponuda reklo bi se i ispod prosečna. Sam odnos kladionice prema igračima oslikava pravu sliku kakvu kladionica pruža svojim igračima i korisnicima pa se valja prema tome i ceniti.

Great Odds kladionica je stavila u ponudu tek nekoliko opcija u vezi sa kontaktom za nedoumice ili određene probleme. Kontakt možete ostvariti na sledeći način:

 • Email: [email protected]
 • Live chat – koji je dostupan radnim danima u periodu od 9:00-19:00
 • Viber
 • WhatsApp

Nalaze se takođe i najčešće postavljena pitanja u kojima unapred neke odgovore možete pronaći pa i ne morate uvek kontaktirati osoblje kladionice.

Mogućnost Kontakta I Korisničkog Servisa

Da li je ograničeno radno vreme Great Odds?

Radno vreme Great Odds kladionice nije navedeno, a njihova korisnička podrška je dostupna svakim radnim danom u periodu od periodu od 9:00h do 19:00h.

Mreža I Lokacije Kladionice

Ova tek osnovana kladionica u Srbiji svakako da još uvek čeka ono najbolje vreme ispred sebe. Za sada su smešteni na par poslovnica pa i ne možemo reći da su se toliko raširili. Međutim to se i ne može zameriti jer najbolje vreme tek predstoji. Samo popularne lokacije kao Novi Sad ili Novi Beograd za sada su u igri ali opet navodimo da ih uskoro očekujemo na još više lokaliteta.

Razvoj Aplikacije Great Odds Kladionice

Igrači koji poseduju operativni sistem Andoid moći će uživati u klađenju preko aplikacije Great Odds. Aplikacija se može preuzeti sa Google play trgovine. Korisnici čiji mobilni uređaj poseduje iPhone ili windows operativni sistem nažalost, još uvek ne mogu koristiti novu aplikaciju jer ih njihov mobitel ne podržava. Trenutno, za korisnike koji ne poseduju Andorid operativni sistem, domaćin je obezbedio jednostavno klađenje preko pretraživača tako što ukucaju stranicu Great Odds i uživaju u klađenju. Platforma je zamena za aplikaciju a prednosti platforme su brzina pri klađenju, urednost i uređen interfejs.

Uplata I Isplata Depozita U Great Odds

Uplata i isplata depozita u Great Odds kladionici je standardna kao i kod velikog broja kladionica. Novac se može polagati i podizati na klasičan način što podrazumjeva da uplatu ili isplatu sredstava možete obaviti na dva načina preko :

 • platnih kartica Visa ili MasterCard
 • preko tekućeg računa

Vreme realizacije za uplatu ili isplatu na tekući račun predviđeno je od 3 do 5 radnih dana od momenta realizacije na online nalog za klađenje, dok uplata preko Visa ili MasterCard je moguće izvršiti odmah ali isplata traje od momenta obrade do 5 radnih dana. Uplate depozita preko elektronskog računa za sada Great Odds nije omogućila, tako da za sada nije moguće izvršitu uplatu preko Skrill, Netrller, Webmoney i Ecopayz.

Zadnje Mišljenje Za Great Odds

Objektivno gledajući ne možemo dati lošu ocenu ovoj kladionici s obzirom na sve činjenice koje se imaju uzeti u obzir kao i ponudu koja je uvrštena. Great Odds za sada važi za prosečnu kladionicu s pretpostavkom rasta jer se radi o zaista mladoj kladionici. Očekuje se da će to rasti a do koje mere videt će se. Ponuda je i više nego solidna posebno na sportskom klađenju, uživo klađenju i ponudi igara i slično. Na nivou su i u pogledu kvota sa konkurencijom naravno iz njihove lige pa i neki već dobro rašireni brendovi ne prednjače u ovim segmentima igre u odnosu na Great Odds.

Prostora za napredak svakako ima pa bi se dalo poboljšati neke segmente igre. Domaćin bi svakako trebalo da ozbiljno razmisli o tome ukoliko želi ostvariti rast na tržištu a to znači samo jedno- više registrovanih igrača i veći obrti novca na dnevnoj osnovi.

Sve u svemu ukoliko nemate omiljeni brend ili tek razmišljate registrovati se na nekoj online kladionici smatramo da neće biti greška GreatOdds registracija. Kladionica GreatOdds je prekinula svoje poslovanje na teritoriji republike Srbije. Njihov sajt nastavlja da posluje na teritoriji Afrike.

FAQ

Kakav je dizajn naslovne strane Great Odds kladionice?

Great Odds kladionica odlikuje se standardnim dizajnom i smatramo da bi mogla biti lepše uređena. Pozadina stranice odlikuje se svetlom podlogom, što sigurno može zasmetati korisnicima koji uživaju u klađenju. Boju pozadine ne možete promeniti kao na pojedinim sajtovima. Odličan raspored igara i ponude kladionice su svetla tačka naslovne strane.

Da li je ograničeno radno vreme Great Odds?

 Radno vreme Graet Odds kladionice nije navedeno, zato smatramo da ukoliko postavite upit ili pozovete korisnički servis da nećete dugo čekati na odgovoru.

Kakva je ponuda igara na sreću?

Great Odds se odlikuje sa širokom ponudom igara na sreću. Prema tome, nudi veliki izbor slot igara, gde su izmeđuostalog zastupljene virtualne igre, bingo lucky 6 i dr.

Kakva je upotreba aplikacije Great Odds kladionice?

 Nažalost aplikacija za iPhone korisnike nije dostupna, pa smo mišljenje od korisnika sa andoid operativnom sistemom prihvatili. Iskustva korisnika sa android operativnim sistemom  koji su koristili aplikaciju istakli su da odlično funkcioniše. Odličnog je kvaliteta a prednost je njena brzina i preglednost prilikom klađenja.

Da li je moguće izvršiti povrat novca?

 Još jedna prednost kladionice Great Odds je mogućnost povrata novca ukoliko se za to ispune svi uslovi. Savetujemo da uslove detaljno pogledate na sajtu, kako biste bili sigurni za sve uslove koje trebate ispuniti pre nego se odlučite za povrat novca.

4.6/5 – (9 votes)

Leave a Comment