Greatodds Promo kod 2022

Greatodds online sajt za klađenje, trenutno u svojoj ponudi nije uvrstio Greatodds promo kod za nove korisnike. Međutim, odlikuje se sa velikim broj različitih mogućnosti za osvajanje dobitaka sa odličnom ponudom bonusa, koja su vredna vašeg izdvojenog vremena i pažnje. Ponuda promocija i bonusa se iz meseca u mesec menja, tako da momentalno Greatodds promo kod nije zastupljen. Iako, Greatodds promo kod trenutno nije zastupljen, bogata ponuda sportskog klađenja, bonusa, pokrivenost sportskih događaja, odlične kvote zaista pružaju vrhunsko iskustvo u sportskom klađenju. Donosimo vam listu aktivnih bonusa i promocija koje možete ostvariti ukoliko ste registrovani korisnik Greatodds sajta:

Šta Je Promo Kod Greatodds

Među igračima postoji velika potražnja za promo kodom, jer predstavlja fanstastičan način za dobijanje ekskluzivnih bonusa. Kao i svaka bolja kladionica, Greatodds pruža svojim korisnicima da ostvare mnogobrojne dobitke kroz jednostavni proces registracije. Ako se registrujete i otvorite korisnički račun u Greatodds, ostvarujete pravo na korištenje promo koda, kada bude aktivan. Promo kod se uglavnom dobija uz bonus dobrodošlice.

Sa uspešno obavljenom registracijom, domaćin vas nagrađuje dodatnim bonusima, poput bonusa dobrodošlice, koji svakako donosi veću šansu za dobitkom. Registracijom ostvarujete dodatne pogodnosti, gde pored uživanja u sportskom klađenju imate mogućnost ili drugih online igara.

Koji Je Promo Kod Greatodds

Koji Je Promo Kod Greatodds

Ovaj domaćin vas nagrađuje bonusom dobrodošlice, koji funkcioniše poput promo koda. Bonus dobrodošlice dobijaju svi registrovani korisnici kada izvrše prvu uplatu depozita. Nakon obavljene registracije i izvršene uplate, na vaš korisnički račun dodeliti će se 100% bonusa u visini od 10.000 RSD. Takođe, u sklopu ovog bonusa možete osvojiti 200 freebeta ili 50 besplatnih spinova.

Da li će Promo Kod Greatodds Biti Ponuđen U Budućnosti?

Greatodds svoju ponudu promocija vrlo često nadograđuje i menja. Uglavnom su ograničenog trajanja, stoga svakako možemo očekivati nove promene i pogodnosti za korisnike u narednim mesecima. Ono što svakako možemo očekivati jeste uvođenje opcije promo kod, kako bi Greatodds ponuda bila na zavidnom nivou. Kada bude dostupan promo kod biti ćete na vreme obavešteni putem ovog sajta.

Kako Se Registrovati?

Ako želite da se kvalitetno počnete kladiti, sigurno je da to možete obavljati na sajtu Greatodds kladionice. Da biste se mogli ugodno kladiti na sportske događaje ili slots igrati potrebno je izvršiti registraciju. Registracijom na Greatodds otvarate nove mogućnosti za  klađenje, gde ostvarujete besplatne bonus na opklade ili bonus dobrodošlice. Bonus dobrodošlice se može koristiti za klađenje na bilo koji sport ili za klađenje uživo.

Za obavljanje registracije potrebno do 5 minuta, jer ne oduzima previše vremena. Registracija zahteva da popunite formular na stranici gde trebate uneti vaše osnovne podatke, koji moraju biti tačni. Ponekad je potrebno izvršiti verifikaciju korisničkog računa, kako bi mogli pristupiti odličnim ponudama Greatodds kladionice. Kada se uspešno registrujete, napravite svoj prvi depozit, momentalno ćete dobiti bonus dobrodošlice koji možete koristiti u skladu sa pravilima kladionice.

Da Li Postoji Mogućnost Aktiviranja Bonusa Dobrodošlice Bez Promo Koda?

Ako se pitate da li je aktiviranje bonusa dobrodošlice moguće bez promo kod, otkriti ćemo vam da jeste. Promo kod vas ne ograničava da aktivirate bonus dobrodošlice, a mnoge kladionice smatraju da je promo kod zapravo bonus dobrodošlice, koji dobijate prilikom prve registracije. Iskorištavanje bonusa dobrodošlice može vam pomoći da brzo počnete sa klađenjem, jer vam pogodnost registracije pruža dodatnu mogućnost da ostvarite više bonusa i promocija.

Ostale Greatodds Promocije

Već smo spomenuli da Greatodds kladionica, svojim korisnicima nudi široku lepezu promotivnih aktivnosti, koje pružaju mogućnost za dodatnom zaradom. Ponuda promocija na Greatodds je izuzetno dobra, bilo da tražite promociju na virtualno ili sportsko klađenje. Pre nego se odlučite u kojoj promociji želite učestovati, savetujemo vam da za sebe tražite samo one ponude za koje smatrate da će vam koristiti. Kako biste pronašli savršeni bonus ili promociju, savetujemo da upoznate sve uslove koje svaka promocija ima. Trenutno je aktivno više promocija, zato u nastavku teksta saznajte o kojima se radi.

Promocija Za Virtualno Klađenje

Aktivno je nekoliko promocija, ukoliko ste ljubitelj igranja virtualni igri. Ponuda virtualne kladionice odnosi se na slot i virtuelne igre, igranje igri za stolom, karte, poker, rulet, blackjack i druge. Trenutno su aktivne sledeće promocije:

  • Gonedeljak te vraća u igru – kladi se ponedeljkom, jer dobijaš besplatni freebet ili spinove, ukoliko ste prehodne nedelje imali gubitak od minimalno 5.000 RSD
  • Ne prekidaj zabavu – promocija VIP cashback – ako ste uložili 70.000 RSD na slot igrama dobiti ćete cashback bonus od 10%, dok ulogom od 70.000 RSD na Ruletu, Blackjacku i ostalim igrama za stolom dobijate cashback bonus od 5%
  • Drops&Wins promocija – promocija obuhvata 52 nedeljna turnira sa 364 dnevne prize drop promocije i prava je prilika da osvojite neverovatnih 6.500.000 evra

Sportsko klađenje

Promotivne ponude za sportsko klađenje od izuzetnog su značaja za korisnika, pa prema tome možemo istaknuti da se Greatodds odlikuje sa izuzetno dobrim promotivnim aktivnostima na sport. Zastupljeno je sportsko klađenje sa preko 8.000 opcija, gde je omogućeno klađenje na sve sportske događaje, klađenje na sve sportove, a posebna ponuda se odnosi na fudbalske ponude klađenja.

  • Bonus dobrodošlice u vidu 100% bonusa na prvi depozit
  • Pogodi 8 do 12 mečeva i osvoji nagrade sa vrednim dobitkom do 1.000.000 dinara
  • Sastavi više opklada za jedan fudbalski meč preko Bet Buildera

Pored navedenih promocija na sportsko klađenje prisutne su i go boost bonus na broj parova po tiketu, cashout opcija preko koje možete naplatiti tiket pre završetka mečeva, odlična promocija u kojoj možete da osvojite 1 miliona dinara i mnoge druge. Ako želite da imate pristup Greatodds promocijama, trebate izvršiti registraciju na sajt i propratiti sve korake kako biste mogli da se kladite.

Pogodnosti I Opcije Plaćanja

Nekoliko načina plaćanja je zastupljeno kod klađenja preko Greatodds sajta. Prema tome, od plaćanja putem debitnih kartica, kreditnih kartica do elektronskog novčanika, svaka uplata je vrlo brza i jednostavna. Greatodds omogućila je nekoliko opcija plaćanja, i to preko:

  • Platne kartice (Visa, Mastercard, Maestro, DinaCard)
  • Bankarski transfer preko tekućeg računa
  • PaySafeCard
  • iPay vaučer

Mobilna Aplikacija

Mobilna Aplikacija

Igrači često nisu u prilici da se uvek klade preko web sajta ili u kladionici, stoga ćete se sigurno obradovati kada saznate da Greatodds ima dostupnu aplikaciju za klađenje. Za upotrebu aplikacije potrebno je da imate pristup mobilnom telefonu i internet konekciju. Svi korisnici koji poseduju mobilni uređaj ili tablet sa operativnim sistem androidom, mogu besplatno da skinu aplikaciju za klađenje, koja je dostupna preko Google Play-a.

Mobilna aplikacija Greatodds pruža korisnicima jednostavan način da prate opklade, čuvate izvršene opklade, izračunavate kvote te vodite evidenciju o svim vašim izvršenim opkladama. Trenutno, Greatodds nema dostupnu aplikaciju za korisnike sa iPhone uređajom, ali smatramo da će u skorijem periodu aplikacija biti i za vas razvijena.  

Korisnička Podrška – Lagano Reši Problem Sa Promo Kodom

U slučaju da se nađete u problemu sa korisničkim računom, poteškoćama sa promo kodom, bonusima ili promocijama, svakako je da se uvek možete obratiti korisničkoj podršci Greatodds. Korisnička podrška je na solidnom nivou, jer svojim korisnicima pruža dostupnost na dva načina. Jedan od načina je preko web sajta, gde klikom na kontakt otvarate novi prozor sa izborom za pristupanje korisničkom servisu. Korisnička služba dostupna je preko e-mail adrese i preko live chata (koji u momentu pisanja nije bio u funkciji).

Ukoliko na stranici Greatodds kliknete na pomoć, otvoriti će vam se sled pitanja i odgovora, pa smo sasvim sigurni da ćete na taj način moći ukloniti probleme. Zaista se nalazi veliki broj pitanja i odgovora koji pružaju dosta informacija, zato vam savetujemo da bez obzira imate li ili nemate problema sa korisničkim računog, pročitajte ih i dodatno se informišite. U skorijem vremenu, Greatodds je uveo dobra opciju za korisnike jer im je omogućio kontakt preko vibera.

FAQ

Šta je promo kod Greatodds?

U momentu pisanja, promo kod Greatodds nije dostupan korisnicima. U zamjenu za nedostatkom promo koda, Greatodds je svojim korisnicima omogućila bonus dobrodošlice i mnogobrojne dodatne bonuse i promocije u kojima svakodnevno možete uživati i okupati sreću. Zaista se odlikuje sa širokom ponudom bonusa, a da biste mogli u njima učestovati, napominjemo da morate biti registrovani korisnik Greatodds.

Da li Greatodds ima licencirani sajt za klađenje?

Greatodds poseduje licencu za klađenje, izdatu od strane Ministarstva finansija Republike Srbije, Uprava za igre na sreću. Sigurna je i bezbedna za klađenje, a omogućuje igranje igara i online klađenje preko sredstva elektronske komunikacije.

Kako i na koji način da najbrže stupim u kontakt sa korisničkom podrškom Greatodds?

Preko Greatodds stranice, korisničkoj podršci možete pristupiti na više načina, i to: preko viber broja, slanjem e-maila ili preko live chata. U momentu pisanja, live chat nije u funkciji ali se nadamo da će Greatodds ubrzo omogućiti i ovu uslugu, ali i da će uvesti dodatne opcije za brže pristupanje korisničkoj podršci.

Da li se mogu kladiti preko stranice i preko aplikacije, ukoliko imam jedan korisnički nalog?

Svaki korisnik Greatodds usluge, može imati otvoren i aktivan samo jedan korisnički račun. Naravno, da biste imali korisnički račun, trebate biti registrovani korisnik. Ako ispunjavate uslove Greatodds, preko istog korisničkog računa možete se online kladiti i sa stranice i sa aplikacije. Napominjemo, korisnici androida mogu koristiti aplikaciju, dok za korisnike sa iPhone uređajem aplikacija nije dostupna.

Da li mogu da vršim uplatu preko Visa kartice?

Naravno, jer je Greatodds svojim korisnicima omogućila više načina uplate. Prema tome, uplata se može obavljati preko platne kartice, preko bankarskog transfera ili preko vaučera koji su dostupni. Greatodds podržava uplatne sisteme: platne kartice – Visa, MasterCars, Maestro,  DinaCard, PaySafeCard iPay vaučer.