Pravo Je Vreme Za Registraciju, Otvaranje Naloga I Prijavu GreatOdds

Saznajte šta sve možete da očekujete za GreatOdds registraciju. Predstavljamo vam najbolje recenzije i visoko rangirane, perspektivne domaćine. Kladionica obiluje sveobuhvatnom ponudom u više segmenata. Kontakt servis je na usluzi 24/7 a bonusi i promocije nude ponudu koja se teško odbija. Kliknite na link ispod za registraciju i ostvarite veliku ponudu ovog domaćina.

Validna licenca pod kojom domaćin posluje neizostavan je faktor za registraciju i igru. Bonuse pri opkladama i uplatama vas može dovesti do velike prednosti u odnosu na druge kladionice. Domaćin prati trendove rasta konkurencije na tržištu. Iz tog razloga je perspektivan domaćin već duži niz godina.

Dobici Pri Registraciji Na GreatOdds Uz Otvaranje Naloga

Ono što smo prvo primetili, prilikom posete na sajt kladionice su dobici koji korisnici mogu ostvariti ukoliko imaju otvoren korisnički nalog u GreatOdds. GreatOdds pripada kategoriji mladih kladionica za online klađenje u Srbiji. Registrovana je kladionica sa licencom za klađenje, pa samim tim kladionica je sigurna za igranje igara na sreću. U vlasništvu je Greatodds d.o.o. Beograd, osnovana dana 25.02.2021. godine. Odlikuje se širokom ponudom bonusa i promocija za svoje registrovane korisnike, a u ponudi ima širok izbor igara na sreću, sportske događaje, klađenje na fudbal, tenis, košarku, hokej, rukomet i ostale sportove. Da biste mogli učestovati u klađenju preko GreatOdds kladionice, potrebno je da imate otvoren online nalog koji se može obaviti jednostavnim procesom registracije na kladionicu. U svoju ponudu klađenja uvrstila je klađenje na zimske sportove, igranje snukera, pikada, virtualne i slot igre. Ukoliko ste registrovani korisnik GreatOdds kladionice, imate mogućnost ostvarivanja mnogo brojnih pogodnosti i dobitaka, poput:

 • bonus dobrodošlice – 200 freebet sa 123% bonusa i 100 spinova,
 • bet builder opcije – više kombinacija sa mogućnosti sastavljanja više oklada na jedan fudbalski meč,
 • cashout opcije – povrat novca dok je meč traje, odnosno dok nije završen,
 • mogućnost korištenja usluge “Go boost” preko koje možete povećati dobitak za 200%, igranje   
 • Pogodi 12 mečeva na jednom tiketu i osvoji 1.000.000 RSD i druge opcije koje kladionica nudi.
Greatodds registracija

GreatOdds poseduje mobilnu aplikaciju, kao i verziju sajta što značajno olakšava online klađenje. Prema tome, bez obzira da li ste ljubitelj klađenja preko sajta ili aplikacije, prijava na korisnički račun je ista. Nažalost, aplikacija je jedino dostupna za android mobilne uređaje. Online klađenje, kao i aplikacija odlično funkcionišu, sve opcije su pregledne i jednostavno raspoređene gde se uz par jednostavnih klikova stiže do svake željene opcije.

Dobijanje Bonusa Pri Registraciji Na GreatOdds

GreatOdds se odlikuje sa visokim bonusom dobrodošlice za sve novo registrovane korisnike. Bonus pri registraciji kladionica je uvela kao standard ponude te vas čeka još mnogo toga kod ovog domaćina. Uslovi koje morate ispunjavati kako bi ostvarili bonus dobrodošlice su: da ste stariji od 18 godina, da imate važeću ličnu kartu i da imate registrovani nalog, tačnije nalog mora biti nov. Da biste mogli ostvariti bonus u visini od 200 freebeta, kvota treba da bude 2.00 ili veća. Bonus možete iskoristiti preko online klađenja na sportske događaje, igranjem slot i live igara. Da bi bonus bio validan, trebate izvršiti prvu uplatu u minimalnom iznosu od 500 RSD. Zatim se dodeljuje bonus 123% + 100 besplatnih spinova. Sigurno je ovo jedan od najboljih bonusa dobrodošlice, što popularne kladionice nude. Stoga GreatOdds kladionicu slobodno možemo svrstati među popularne kladionice iako je još uvek vrlo mlada kladionica u regiji.

Upute Za Uspešnu Registraciju Na GreatOdds

Dobici Pri Registraciji Na GreatOdds Uz Otvaranje Naloga

Kladionica za svoje korisnike nudi jednostavne i sigurne upute kako bi se uspešno, bez muke registrovali na GreatOdds. Ako budete pratili ispod navedene upute, sigurni smo da ćete brzo i jednostavno moći napraviti korisnički račun koji vam neće oduzeti mnogo vremena. Registracija se obavlja na sajtu, a podaci koje trebate uneti su zaštićeni. Kladionica poseduje licencu za klađenje, izdratu od ministarstva finansija Srbije. Sledite jednostavne upute, kako biste mogli uspešno izvršiti registraciju na GreatOdds:

 • Uputa 1 – Kada otvorite stranicu kladionice u desnom uglu kliknite na REGISTRACIJA (ikonica narandžaste boje) 
 • Uputa 2 – Unesite vaše lične podatke (Spol, ime, prezime, zemlja, jedinstveni matični broj, adresu, grad, poštanski broj, datum rođenja, e-mail i mobilni telefon)
 • Uputa 3 – Popunite sigurnosne podatke (korisničko ime, lozinka, potvrdite lozinku, izaberite sigurnosno pitanje i sigurnosni odgovor)
 • Uputa 4 – Izaberite valutu računa i prihvatite da li želite da vas GreatOdds obaveštava o novostima bonusa i promocija
 • Uputa 5 – Prihvatite uslove korištenja i otvorite nalog

Napomena pri otvaranju naloga – prve registracije: polja sa ? su obavezna za popuniti i dati ispravne podatke.  Ukoliko budete imali problema pri registraciji, možete kontaktirati korisničku podršku. Kada završite proces registracije na stranici dobićete email sa potvrdom da je korisnički nalog uspešno kreiran i otvoren. Sada se možete prijaviti i uživati u klađenju i igranju igara.

Mobilnom Aplikacijom Do Registracije?

Aplikacija greatodds kladionice može neke razočarati međutim smatramo da ima dosta prednosti. Pri preuzimanju aplikacije, automatizam vam vraća na online stranicu odnosno verziju. Tu je moguće izvršiti registraciju i prijaviti se. Izbor možda nije odličan ali je suština i stvarna ponuda bitna i igrači je cene.

Klikom Do Prijave Na GreatOdds

Ono što je zaista jednostavno u GreatOddg kladionici je prijava na sajt ili preko aplikacije. Aplikacija je dostupna samo za android mobilne uređaje. Za korisnike koji su se tek registrovali, spremili smo korake kako bi lake ispratili proces prijavljivanja na GreatOdds.

 • Korak 1 – Klikom na sajt ili ulaskom preko aplikacije u desnom uglu kliknite na polje – “PRIJAVA” (ikonica crne boje sa belim slovima)
 • Korak 2 – Unesite vaše korisničko ime i lozinku
 • Korak 3 – Kliknite na prijava i ugodno se kladite

Napomena: Ukoliko ste nekim slučajem zaboravili lozinku, kliknite na “zaboravili ste lozinku”. Otvoriti će vam se prozor u kojem trebate ukucati korisničko ime i datum rođenja. Zatim će nova lozinka biti poslana na e-mail koji ste naveli pri registraciji. U slučaju da se ne uspete prijaviti,  korisnici se trebaju obratiti korisničkoj službi.

5 Bitnih Odlika GreatOdds Pri Registraciji

 • Svaki korisnik ima samo pravo na otvaranje jednog korisničkog računa.
 • Unešeni podaci moraju biti tačni, jer na taj način GreatOdds može da proveri da li ste punoletni.
 • Mlađima od 18 godina, nije dozvoljeno klađenje i otvaranje korisničkog računa u GreatOdds.
 • Svi korisnici pri prvoj registraciji dobijaju bonus dobrodošlice – 200 freebet + 123% bonus pri prvoj uplati depozita + 100 spinova.
 • Za sve probleme prilikom registracije i posle, obratite se korisničkoj podršci.

Rešenje Za Probleme Sa Klađenjem I Procesom Registracije – GreatOdds

Ukoliko biste naišli na bilo kakve probleme prilikom registracije ili prijave ili pak prilikom klađenja na GreatOdds, za sve probleme dostupna je korisnička podrška. GreatOdds, svojim korisnicima nudi poseban odeljak za rešavanje problema, a radi se o sklopu najčešćih postavljenih pitanja i odgovora, kako biste brže rešili probleme. Ukoliko niste rešili problem, onda se obratite korisničkoj podršci preko  Live Chat-a, Viber-a, Whatsapp-a, email-a ili opcije Call Back. U levom uglu stranice, nalazi se kontakt i pomoć. Izaberite opciju koju želite i sledite upute za rešavanje problema. Bez obzira da li naišli na probleme prilikom registracije ili je prijavljivanje otežano, uvek vam na raspolaganju stoji korisnička podrška kladionice koja se odlikuje sa visokom brigom za svoje korisnike.

Ukratko:

GreatOdds registracija i proces prijave je jednostavan, a stranica i aplikacija su napravljene na način da ukoliko pratite korake, ceo postupak registracije, otvaranje naloga i prijave je vrlo jasno definisan. Prilikom registracije, svi korisnici dobivaju bonus dobrodošlice, dok ostali bonusi i promocije slede nakon uspešno obavljene registracije. GreatOdds za svoje korisnike nudi zaista širok izbor klađenja i igranja igara na sreću.Iako je kladionica mlada, zasigurno je da pruža dobre bonus i promocije za svoje registrovane korisnike. Posetite online sajt ili aplikaciju GreatOdds kladionice i uživajte u klađenju.

FAQ:

Da li imam pravo na bonus dobrodošlice pri prvoj registraciji?

Svaki korisnik koji uspešno završi proces registracije ima pravo na ostvarivanje bonusa dobrodošlice. Naravno, pošto se radi o velikom bonusu dobrodošlice, GreatOdds je postavio pojedine uvete i pravila za ostvarivanje bonusa. Posetite veb sajt i informišite se za pravila. Svako lice ima pravo na jedan korisnički račun.

Da li mogu menjati korisničke podatke, koje sam uneo prilikom registracije?

Prilikom prijave na korisnički nalog, kliknite na opciju “Moj nalog”- Zatim će vam se otvoriti opcija “Detalji i postavke” i na tom mestu možete da ažurirate vaše unešene podatke. Ukoliko budete imali problema prilikom menjanja podataka, uvek se možete obratiti korisničkoj podršci ili posetiti odeljak “Pomoć” na stranici kladionice i informisati se.

Da li postoji mogućnost deaktiviranja korisničkog naloga?

Naravno, ukoliko želite da deaktivirate korisnički nalog, pošaljite zahtev na email: [email protected]

Na koji način ili kako zatvoriti korisnički nalog?

Nakon što ste se prijavili na nalog, potrebno je da kliknete na opciju “Moj nalog”. Zatim otvorite selekciju “Odgovorno klađenje” i tu ćete naći sve opcije za zatvaranje naloga.

Da li mogu uplatiti prvi depozit, odmah po završetku procesa registracije?

Naravno. Svakako da biste ostvarili neverovatni bonus dobrodošlice u iznosu od 200 feedbeta sa 123% bonusa + 100 spinova, potrebno je da izvršite prvu uplatu. Uplate možete vršiti preko transakcijskog računa, platnim karticama VISA i MasterCard.

Kako obrisati/ugasiti greatodds nalog?

Postupak je vrlo jednostavan. Kada se odlučite za taj korak korisničko osoblje će vaš zahtev procesuirati i ugasiti nalog. Imajte na umu da nećete moći ponovo se registrovati pod istim matičnim brojem ukoliko se ponovo odlučite za prijavljivanje odnosno online nalog.

Šta mi sve treba za napraviti nalog?

Proći ćete kroz jednostavnu formu gde će vam biti traženo da unesete vaše ime, prezime, zemlju u kojoj živite, vaš grad i adresu, matični broj i datum rođenja kao i e-mail adresa, broj mobilnog telefona, korisnično ime i lozinku.