Pravo Je Vreme Za Registraciju, Otvaranje Naloga I Prijavu GreatOdds

Da je pravo vreme za registraciju, GreatOdds kladionica se odlikuje ponudom koja se ne treba propustiti. Razlozi za registraciju na kladionicu su zaista brojni. Tako pre svega kao razlog broj 1 navodimo bonus dobrodošlice, razlog broj 2 – ostali bonusi i promocije, razlog broj 3 – pogodnosti koje dobijate posle uspešnog prijavljivanja. Ukoliko ste zainteresovani da otvorite nalog i prijavite ali ujedno i obavite GreatOdds registraciju, tekst ispod će vam savršeno doći kako bi registraciju i otvaranje naloga lakše obavili. Upoznajte se sa pogodnostima koje kladionica pruža, dobicima i bonusima.

10 000 RSD
+ 200 RSD Freebet
Traži svoj  bonus

Dobici Pri Registraciji Na GreatOdds Uz Otvaranje Naloga

Dobici Pri Registraciji Na GreatOdds Uz Otvaranje Naloga

Ono što smo prvo primetili, prilikom posete na sajt kladionice su dobici koji korisnici mogu ostvariti ukoliko imaju otvoren korisnički nalog u GreatOdds. GreatOdds pripada kategoriji mladih kladionica za online klađenje u Srbiji. Registrovana je kladionica sa licencom za klađenje, pa samim tim kladionica je sigurna za igranje igara na sreću. U vlasništvu je Greatodds d.o.o. Beograd, osnovana dana 25.02.2021. godine. Odlikuje se širokom ponudom bonusa i promocija za svoje registrovane korisnike, a u ponudi ima širok izbor igara na sreću, sportske događaje, klađenje na fudbal, tenis, košarku, hokej, rukomet i ostale sportove. U svoju ponudu klađenja uvrstila je klađenje na zimske sportove, igranje snukera, pikada, virtualne i slot igre. Ukoliko ste registrovani korisnik GreatOdds kladionice, imate mogućnost ostvarivanja mnogo brojnih pogodnosti i dobitaka, poput:

 • bonus dobrodošlice – 200 freebet sa 123% bonusa i 100 spinova,
 • bet builder opcije – više kombinacija sa mogućnosti sastavljanja više oklada na jedan fudbalski meč,
 • cashout opcije – povrat novca dok je meč traje, odnosno dok nije završen,
 • mogućnost korištenja usluge “Go boost” preko koje možete povećati dobitak za 200%, igranje   
 • Pogodi 12 mečeva na jednom tiketu i osvoji 1.000.000 RSD i druge opcije koje kladionica nudi.

GreatOdds poseduje mobilnu aplikaciju, kao i verziju sajta što značajno olakšava online klađenje. Nažalost, aplikacija je jedino dostupna za android mobilne uređaje. Online klađenje, kao i aplikacija odlično funkcionišu, sve opcije su pregledne i jednostavno raspoređene gde se uz par jednostavnih klikova stiže do svake željene opcije.

Dobijanje Bonusa Pri Registraciji Na GreatOdds

GreatOdds se odlikuje sa visokim bonusom dobrodošlice za sve novo registrovane korisnike. Uslovi koje morate ispunjavati kako bi ostvarili bonus dobrodošlice su: da ste stariji od 18 godina, da imate važeću ličnu kartu i da imate registrovani nalog, tačnije nalog mora biti nov. Da biste mogli ostvariti bonus u visini od 200 freebeta, kvota treba da bude 2.00 ili veća. Bonus možete iskoristiti preko online klađenja na sportske događaje, igranjem slot i live igara. Da bi bonus bio validan, trebate izvršiti prvu uplatu u minimalnom iznosu od 500 RSD. Zatim se dodeljuje bonus 123% + 100 besplatnih spinova. Sigurno je ovo jedan od najboljih bonusa dobrodošlice, što popularne kladionice nude. Stoga GreatOdds kladionicu slobodno možemo svrstati među popularne kladionice iako je još uvek vrlo mlada kladionica u regiji.

10 000 RSD
+ 200 RSD Freebet
Traži svoj  bonus

Upute Za Uspešnu Registraciju Na GreatOdds

Kladionica za svoje korisnike nudi jednostavne i sigurne upute kako bi se uspešno, bez muke registrovali na GreatOdds.  Registracija se obavlja na sajtu, a podaci koje trebate uneti su zaštićeni. Kladionica poseduje licencu za klađenje, izdratu od ministarstva finansija Srbije. Sledite jednostavne upute, kako biste mogli uspešno izvršiti registraciju na GreatOdds:

 • Uputa 1 – Kada otvorite stranicu kladionice u desnom uglu kliknite na REGISTRACIJA (ikonica narandžaste boje) 
 • Uputa 2 – Unesite vaše lične podatke (Spol, ime, prezime, zemlja, jedinstveni matični broj, adresu, grad, poštanski broj, datum rođenja, e-mail i mobilni telefon)
 • Uputa 3 – Popunite sigurnosne podatke (korisničko ime, lozinka, potvrdite lozinku, izaberite sigurnosno pitanje i sigurnosni odgovor)
 • Uputa 4 – Izaberite valutu računa i prihvatite da li želite da vas GreatOdds obaveštava o novostima bonusa i promocija
 • Uputa 5 – Prihvatite uslove korištenja i otvorite nalog

Napomena pri otvaranju naloga – prve registracije: polja sa ? su obavezna za popuniti i dati ispravne podatke.  Ukoliko budete imali problema pri registraciji, možete kontaktirati korisničku podršku. Kada završite proces registracije na stranici dobićete email sa potvrdom da je korisnički nalog uspešno kreiran i otvoren. Sada se možete prijaviti i uživati u klađenju i igranju igara.

Klikom Do Prijave Na GreatOdds

Ono što je zaista jednostavno u GreatOddg kladionici je prijava na sajt ili preko aplikacije. Aplikacija je dostupna samo za android mobilne uređaje. Za korisnike koji su se tek registrovali, spremili smo korake kako bi lake ispratili proces prijavljivanja na GreatOdds.

 • Korak 1 – Klikom na sajt ili ulaskom preko aplikacije u desnom uglu kliknite na polje – “PRIJAVA” (ikonica crne boje sa belim slovima)
 • Korak 2 – Unesite vaše korisničko ime i lozinku
 • Korak 3 – Kliknite na prijava i ugodno se kladite

10 000 RSD
+ 200 RSD Freebet
Traži svoj  bonus

Napomena: Ukoliko ste nekim slučajem zaboravili lozinku, kliknite na “zaboravili ste lozinku”. Otvoriti će vam se prozor u kojem trebate ukucati korisničko ime i datum rođenja. Zatim će nova lozinka biti poslana na e-mail koji ste naveli pri registraciji. U slučaju da se ne uspete prijaviti,  korisnici se trebaju obratiti korisničkoj službi.

5 Bitnih Odlika GreatOdds Pri Registraciji

 • Svaki korisnik ima samo pravo na otvaranje jednog korisničkog računa.
 • Unešeni podaci moraju biti tačni, jer na taj način GreatOdds može da proveri da li ste punoletni.
 • Mlađima od 18 godina, nije dozvoljeno klađenje i otvaranje korisničkog računa u GreatOdds.
 • Svi korisnici pri prvoj registraciji dobijaju bonus dobrodošlice – 200 freebet + 123% bonus pri prvoj uplati depozita + 100 spinova.
 • Za sve probleme prilikom registracije i posle, obratite se korisničkoj podršci.

Rešenje Za Probleme Sa Klađenjem I Procesom Registracije – GreatOdds

Ukoliko biste naišli na bilo kakve probleme prilikom registracije ili prijave ili pak prilikom klađenja na GreatOdds, za sve probleme dostupna je korisnička podrška. GreatOdds, svojim korisnicima nudi poseban odeljak za rešavanje problema, a radi se o sklopu najčešćih postavljenih pitanja i odgovora, kako biste brže rešili probleme. Ukoliko niste rešili problem, onda se obratite korisničkoj podršci preko  Live Chat-a, Viber-a, Whatsapp-a, email-a ili opcije Call Back. U levom uglu stranice, nalazi se kontakt i pomoć. Izaberite opciju koju želite i sledite upute za rešavanje problema.

Ukratko:

GreatOdds registracija i proces prijave je jednostavan, a stranica i aplikacija su napravljene na način da ukoliko pratite korake, ceo postupak registracije, otvaranje naloga i prijave je vrlo jasno definisan. Prilikom registracije, svi korisnici dobivaju bonus dobrodošlice, dok ostali bonusi i promocije slede nakon uspešno obavljene registracije. GreatOdds za svoje korisnike nudi zaista širok izbor klađenja i igranja igara na sreću.Iako je kladionica mlada, zasigurno je da pruža dobre bonus i promocije za svoje registrovane korisnike. Posetite online sajt ili aplikaciju GreatOdds kladionice i uživajte u klađenju.

FAQ:

Da li imam pravo na bonus dobrodošlice pri prvoj registraciji?

Svaki korisnik koji uspešno završi proces registracije ima pravo na ostvarivanje bonusa dobrodošlice. Naravno, pošto se radi o velikom bonusu dobrodošlice, GreatOdds je postavio pojedine uvete i pravila za ostvarivanje bonusa. Posetite veb sajt i informišite se za pravila. Svako lice ima pravo na jedan korisnički račun.

Da li mogu menjati korisničke podatke, koje sam uneo prilikom registracije?

Prilikom prijave na korisnički nalog, kliknite na opciju “Moj nalog”- Zatim će vam se otvoriti opcija “Detalji i postavke” i na tom mestu možete da ažurirate vaše unešene podatke. Ukoliko budete imali problema prilikom menjanja podataka, uvek se možete obratiti korisničkoj podršci ili posetiti odeljak “Pomoć” na stranici kladionice i informisati se.

Da li postoji mogućnost deaktiviranja korisničkog naloga?

Naravno, ukoliko želite da deaktivirate korisnički nalog, pošaljite zahtev na email: support@greatodds.com

Na koji način ili kako zatvoriti korisnički nalog?

Nakon što ste se prijavili na nalog, potrebno je da kliknete na opciju “Moj nalog”. Zatim otvorite selekciju “Odgovorno klađenje” i tu ćete naći sve opcije za zatvaranje naloga.

Da li mogu uplatiti prvi depozit, odmah po završetku procesa registracije?

Naravno. Svakako da biste ostvarili neverovatni bonus dobrodošlice u iznosu od 200 feedbeta sa 123% bonusa + 100 spinova, potrebno je da izvršite prvu uplatu. Uplate možete vršiti preko transakcijskog računa, platnim karticama VISA i MasterCard.