Kako Je Rangirana GreatOdds Aplikacija

Vrlo prepoznatljiv brend posebno kada je reč o mlađim kladionicama u Srbiji, razvio se u prilično jakog konkurenta koji je na tržište doneo novosti jer sada postoji GreatOdds aplikacija za lakše igranje igara na sreću. Kladionica sa validnom licencom koja je upisana u agenciji za privredne registre Srbije što znači da ima nadležnu dozvolu za organizovanje igara na sreću. Pored pomenutog, u ponudi GreatOdds aplikacija donosi mnogo novosti gde ćete otkriti još mnogo sekcija za klađenja poput live klađenja kao i slot igara gde je izbor zaista prilično širok.

Gledajući generalno GreatOdds kladionicu može se istaći niz prednosti zašto registrovati nalog baš kod ovog domaćina. Pre svega pokrivenost sportova je prilično velika, kao i slot igara što je mnogo traženo u poslednje vreme ali se GreatOdds aplikacija pobrinula da se ponuda poboljšanja jasno vidi i ovde. Licencirana i zakonita kladionica, sa prilagođenom stranicom svojim korisnicima pruža prilično dosta toga. GreatOdds aplikacija i stranica funkcionišu besprekorno, gde možete koristiti više raznih polja kako biste bili uključeni u svaki segment klađenja.

Jedan od nedostataka koje GreatOdds aplikacija ima su slabije metode uplate depozita. U nastavku ćemo detaljnije obraditi pojedine segmente, zbog toga u narednom tekstu saznajte novosti koje donosi GreatOdds aplikacija i ponuda klađenja.

Ne Baš Veliko Iznenađenje GreatOdds Aplikacija

Ne Baš Veliko Iznenađenje GreatOdds Aplikacija

Već smo istakli da se radi o relativno mladoj kladionici koja svoje postojanje vezuje za nekoliko godina unazad. S tim u vezi i očekivanja bi trebala da budu u skladu sa pomenutom činjenicom. Dosta segmenata poslovanja i same ponude je potrebno unaprediti a kao jedan od njih izdvajamo i aplikaciju koja nije kako je verovatno većina igrača očekuje. Iako na prvi izgled se može učiniti da se GreatOdds aplikacija preuzima odnosno opcija za preuzimanje iste.

Međutim to i jeste tačno jer se GreatOdds aplikacija preuzima na sajtu same kladionice na vrlo jednostavan način. Nakon preuzimanja GreatOdds aplikacija i ulaska u istu biće vam ponuđena opcija za internet browser u kojem želite da otvorite već sada instaliranu aplikaciju. Dakle da se zaključiti da se ovde ne radi o klasičnoj aplikaciji na kakvu ste navikli kod drugih operatera.

GreatOdds aplikacija ne ostvaruje funkciju koju bi trebala već je koncipirana na način da vas upućuje na mobilnu verziju online sajta za klađenje. Mnogi će istaći zamerku jer svi perspektivniji brendovi kladionica su razvili prilično jake aplikacije koje nude dosta usluga i opcija tako da imate sve na jednom mestu. Ovo zasigurno možemo istaći da je stvar koju treba unaprediti u GreatOdds kladionici jer je svakako potražnja za aplikacijom velika.

Inače sajt za klađenje odnosno mobilna verzija funkcioniše vrlo dobro bez prekida u radu te mnoge opcije su vam na raspolaganju.

Mobilno Android Klađenje – GreatOdds Aplikacija

GreatOdds aplikacija je dostupna za uređaje koji pokreće Android operativni sistem. Dakle za iOS odnosno iPhone uređaje se ne odnosi GreatOdds aplikacija. Za sve korisnike čak i one početnike bit će veoma lagano se snaći u svim opcijama i navigacija je vrlo jednostavna. GreatOdds aplikacija se odlikuje sa dobrim izborom pregleda ponude, do postavljanja opklada i igranja specijalnih igara, jer je sve doslovno na jednom mestu.

Opcije koje očekujete kod desktop verzije biće vam na raspolaganju i u GreatOdds aplikaciji pa je iskustvo identično u oba pogleda. Bez obzira na sve, GreatOdds aplikacija ne mora biti  instalirana na vaši uređaj, već je dovoljno otvoriti istu preko browsera odnosno pretraživača. Sigurni smo da ćete uživati i u aplikaciji, jer se GreatOdds aplikacija zaista odlikuju sa laganom upotrebom.

GreatOdds Aplikacija Za Klađenje – Uživo Klađenje

Za razliku od aplikacije sekcija klađenja uživo je bogatija i mnogo više zastupljenija. Radi se o odličnoj ponudi mečeva u realnom vremenu a pored toga postoje i specijalne igre koje dodatno začinjavaju ponudu u pozitivnom smislu. Kada je reč o sportovima na koje možete tipovati u okviru ove sekcije, ponuda se preterano ne razlikuje od ostatka konkurencije. Preko 70 opcija za različito postavljanje opklada dokazuje da se domaćin u ovoj sekciji potrudio barem da nadomesti neke druge zaostatke.

Nažalost live straming opcije još uvek nema ali se nadamo da će eventualno biti uvedena jer je to velika karta na koju kladionice igraju a igrači cene i traže kladionice sa takvim vrstama ponude odnosno usluge.

Platforma uživo klađenja možemo reći da je odrađena na iznad prosečnom nivou. Kvote se redovno ažuriraju i kraću se i realnom vremenu bez nekih velikih čekanja kao i na pottvrdu tiketa koji odigrate nećete mnogo čekati dok ga kladionica potvrdi.

Metode Plaćanja

Solidne su uplatno / isplatne metode rekli bi kao i kod konkurencije. Načini na koje možete vršiti uplate na svoj račun su:

  • Platne kartice
  • Paysafe card
  • iPay
  • takući račun

Načini plaćanja putem tekućeg se ne preporučuju zbog vremena obrade koji traje od 3 do 5 dana. U pogledu isplatnih metoda opcije su još skromnije a moguće je birati između:

  • tekućeg računa ili
  • kreditne kartice
  • eNovčanik

Zaključak

Kladionica koja je skoro izašla na tržište u Srbiji još uvek se mora prilagođavati tržišnim trendovima i predstoji mnogo truda i rada za probijanje na perspektivne brendove u Srbiji. Ipak kladionica ima mnogo prednosti i jakih strana kao što su veb stranica, ponuda sportova i prilično dobre kvote. Online klađenje je moguće preko veb sajta kladionice, kao i preko GreatOdds aplikacije. GreatOdds aplikacija je pristuna za korisnike sa androidom, ali nažalost još uvek nije razvijena za korisnike sa iPhone uređajem. Takođe i bonusi i promocije su jača strana ove kladionice iako to nije na nivou ostatka konkurencije.

GreatOdds alikacija je svakako deo koji je potrebno dodatno doraditi u osmisliti novu platformu jer trenutna opcija putem mobilne verzije sajta nije dugoročno prihvatljiva. Za sada možemo kazati da trebate sigurno pogledati GreatOdds aplikaciju pa tek onda doneti komentar vezan za nju. Nadamo se da će GreatOdds aplikacija biti bolja, te da će u skorijem periodu biti dostupna za sve uređaje. Iako trenutna GreatOdds aplikacija funkcioniše dobro, smatramo da se treba još malo urediti i biti dostupna svim korisnicima.

FAQ

Postoje li načini uplate depozita elektronskim putem?

Za sada to nije uvedeno u ponudu a kad će ne zna se. Sve što možemo reći sa trenutnog aspekta da su vam na raspolaganju depozite metode kao bankovi račun, platne kartice (više vrsta) i na kraju PaysafeCard i iPay vaučeri. Kladionica je relativno mlada pa se očekuje mnogo izmena u nekim narednim periodima, naravno ukoliko želi da održi trend rasta kao do sada.

Koji je nivo usluge korisničkog servisa?

Kod svake kladionice kontakt servis je nezaobilizan deo ponude pa je tako uvrštena kod svih domaćina barem na teritoriji Srbije. Ona se razlikuje u izboru opcija pri kontaktu korisničkog servisa te se razlikuju domaćini sa više ili čak manje opcija kontakta. GreatOdds kladionicu bi svrstali u srednji nivo kladionica u kontekstu ovog pitanja. Na raspolaganju su igračima više opcija a to su najpre email adresa i live chat što je odlična opcija jer ne čekate mnogo na odgovor.

Koja ja ponuda opcija bonusa i promocija i da li one vrede?

Analizirajući svu domaću ponudu bonusi i promocije nisu zanemarivi odnosno kladionica je ponudila sasvim pristojnu ponudu gde svako za sebe može nešto odabrati. Ipak nije to očaravajuća ponuda koja bi potakla veći broj igrača da kreira nalog kod GreatOdds kladionice. Ali u svakom slučaju očekujemo promene i u ovom segmentu igre jer pomenuta kladionica važi za nekog ko je pokazao da se zna i može prilagoditi tržištu.