Soccer bet kladionica, bonusi, promo kod, promocije, kvote i ponuda

Soccer bet kladionica, bonusi, promo kod, promocije, kvote i ponuda

Soccer bet kladionica prostire se na 250 lokacija širom Srbije gde se smatra jednim od vodećih lidera sportskih igara na sreću. Odlikuje se velikim brojem zaposlenika, gde je zaposleno preko 100 osoba. U vlasništvu je Phunket d.o.o. i uvrštava se u top 5 kladionica. Nudi mogućnost klađenja u poslovnicama ali i online klađenja. Pored mogućnosti uživanja u klađenju i dobroj zabavi, Soccer bet kladionica poseduje kafić koji doprinosi boljoj uživanju u igrama igara na sreću. Na lokacijama gde postoji kafić, Soccer bet kladionica pruža mogućnost osveženja ali i igranja igara na sreću i klađenja.

Od momenta osnovanja, Soccer bet učestvuje u mnogobrojnim akcijama, poput “Moguće je prekinuti” i edukacijama, jer se brine za zdravlje svojih igrača. Specijalna bolnica za bolesti zavisnosti pokrenula je zajedno akciju sa Soccer bet kladionicom, gde učestvuju u prepoznavanju simptoma zavisnosti. 

Zagarantovana dobra zabava i brza isplata je ono što Soccer bet pruža svojim korisnicima, a ujedno se odlikuje odličnim kvotama, ponudom i raznolikom uslugom sportskog klađenja. Nažalost, bonusi i promo kod su slabije zastupljeni ali je domaćin obezbedio odlične promocije za mogućnost osvajanja visokog dobitaka.U oblasti igara na sreću pružaju savremeni način klađenja preko uživo klađenja na više stotina igara, igre brojeva, online gambling a u poslovnica su zastupljeni slot automati ali i elektronski rulet koji zadovoljavaju svaku potrebu igrača. 

Prednosti:

 • Sigurana i jednostavna registracija
 • Odlične promocije
 • Širok izbor igara na sreću
 • Dostupno klađenje uživo i igranje kazina
 • Odlična ponuda sportskog klađenja

Nedostaci: 

 • Korisnička podrška samo putem email
 • Slabi bonusi
 • Aplikacija nike dostupna za korisnike iPhone uređaja

Slabiji Bonusi Soccer Bet Kladionice

Analizirajuči ponudu kojom se odlikuje Soccer bet kladionica, možemo reći da se Soccer bet ne odlikuje velikim brojem bonusa. Iz tog razloga, domaćin se odlučio za bolju ponudu promocija, gde igranjem promocija možete osvojiti odlične nagrade.Za učestovanje u promocija, igrači se moraju registrovati odnosno otvoriti korisnički račun. Registracija naloga je brza i lagana, a traži standardne podatke korisnika. Od bonusa u ponudi domaćin je uvrstio bonus 350% i cash back bonus koji je primamljiv igračima, jer u slučaju gubitka imaju određeni povrat novca.

Bonus 350%

Za ljubitelje tiketa sa standardnom ponudom sportskoh klađenja, uživo klađenja i mix klađenja  ova vrsta bonusa je izvanredna. Bonus 350% se kreče u rasponu, zavisno od broja događaja na tiketu. Minimalni broj događaja treba da iznosi 5, a najmanja kvota mora biti u iznosu od 1.35. Broj događaja na tiketu sa kvotom 1.35 definiše visinu bonus dobitaka. Ukoliko odaberete 5 događaja na tiketu, bonus će biti u visini od 3%, ako odaberete broj događaja 6 – bonus je 5% itd, a najviše što možete dostići je ako odigrate 40 broj događaja – bonus če iznositi 350%.

Cash back

Soccer bet je svojim korisnicima omogućio povrat novca, ukoliko na tiketu imaju promašen jedan par. Uslov da biste mogli ostvariti cash back je da pogođena kvora na tiketu bude iznad 28. Sistemaski tiketi, tiketi sa dvoznacima i troznacima, TIP 12 ne mogu ostvariti cash back. 

Pogođena kvotaCash back novčani povrat
28+1 x vrednost uplate
48+2 x veća vrednost uplate
68+3 x veća vrednost uplate
98+5 x veća vrednost uplate
488+10 x veća vrednost uplate
788+50 x veća vrednost uplate
988+100 x veća vrednost uplate

Nažalost, Soccer bet kladionica svojim korisnicima pri registraciji naloga ne pruža bonus dobrodošlice što je veliko razočarenje za korisnike.

Promo Kod Kladionice Soccer Bet

Promo Kod Kladionice Soccer Bet

Jedna od nedostataka Soccer bet kladionice je ne postojanje promo koda. Za mnoge igrače, ova vest  je razočaravajuća. Ipak, domaćin se odlučio za više promocija u svojoj ponudi preko kojih svojim korisnicima pruža odlične bonuse i nagrade. 

Soccer Bet Interesantna Promocija

Ako tražimo savršenu kladionicu koja pruža veliki broj promocija, zasigurno je da tada trebate posetiti Soccer bet kladionicu. Soccer bet kladionica odlikuje se mnogobrojnom ponudom promocija koje su usmerene na postojuće igrače jer su oni već iskoristili početnićki bonus dobrodošlice. 

Jesenji grand prix promocija

Za korisnike koji preferiraju online gamling, Soccer bet je omogućio odličnu promociju za igru i dobru zabavu. Fonf za jesenji grand prix festival iznosi 5.000.000 dinara. Da biste osvojili navedeni dobitak, trebate biti najbolje plasirani iz svih 6 promocija u okviru festivala. Igrači koji su registrovani jedino mogu učestovati u navedenoj promociji. Promocija se odnosi na:

 • grand prix pragmatic (mogući dobitak 700.000 dinara) 
 • grand prix quickspin i game art (mogući dobitak 700.000 dinara)
 • grand prix egt (mogući dobitak 1.200.000 dinara)
 • .grand prix greentube (mogući dobitak 800.000 dinara)
 • grand prix fazi (mogući dobitak 1.000.000 dinara)
 • grand prix dani (mogući dobitak 600.000 dinara)

Bonusi se održavaju svakog ponedeljka u okviru trajanja promocije. U navedenim promocijama mogu učestovati desktop i mobilne verzije igara Sweet Bonanza, Starlight Princess, Big Bass Bonanza, Gates of Olympus i „Book of Vikings . Dobitak ćeosvojiti svi igrači koji pripadaju u 100% najboljih plasmana. Princip promocije zasniva se na skupljanju bodova koji će se sabirati dok traje promocija, kako bi se formirala konačna lista dobitnika. Redosled dobitaka po završetku promocije definisan je u ispod:

 • 1.mesto : 170.000 RSD
 • 2.mesto : 100.000 RSD
 • 3.mesto : 40.000 RSD
 • 4-10.mesto : 10.000 RSD
 • 11-20.mesto : 7.000 RSD
 • 21-50.mesto : 4.000 RSD
 • 51-80.mesto : 3.000 RSD
 • 81-100.mesto : 2.000 RSD

1.1 Grand prix pragmatic

Poeni se dobijaju za svaku dobitnu rundu, a iznos poena je jednak dobitku koji se deli sa ulogom. 10 RSD je minimalni ulog po odigranoj rundi, a za svakih 120 RSD dobitka osvaja se po jedan poen.

1.2 Grand prix quickspin i game art

Poeni se na isti način osvajaju kao kod grand prix pragmatic promocije, a pravila igranja i iznos minimalnog uloga je identičan.

1.3 Grand prix egt

Za svaku odigranu rundu spin, korisnik dobija jedan poen, a za svakih 60 RSD dobitaka korisnik također osvaja jedan poen. Minimalni ulog iznosi 10 RSD.

1.4.Grand prix greentube 

Princip osvajanja poena je isti, samo je razlika minimalnog uloga za učešće koje iznosi 10 RSD po odigranoj rundi.Za svakih dobitaka 100 RSD osvaja se po jedan poen.

1.5 Grand prix fazi 

Igrači koji učestvuju u igranju, za svaku odigranu rundu dobijaju po jedan poen. Također, za svakih 80 RSD dobitka korisnik osvaja se jedan poen.  Minimalni ulog iznosi 10 RSD za učešće u promociji.

Veliki Izbor Sportskog Klađenja Soccer Bet I Online

Bogata ponuda Soccer bet kladionice ispunjava svaki zahtev igrača koji uživa u sportskom klađenju. Domaćin se pobrinuo da obuhvati sve sportove kako bi njegovi korisnici zaista mogli uživati u klađenju. Ponuda se zasniva na klađenju na sve sportske događaje, obuhvatajuči veliki broj sportova. Akcenat se daje na fudbal, košarku, tenis a Soccer bet omogućava i klađenje na hokej, fudbal, američki fudbal, futsal, bejzbo, tenis, snooker, boks, odbojku, sedeču odbojku i mnogobrojne druge sportove. Također, Soccer bet svojim korisnicima nudi mogućnost klađenja nacionalnog šampionata, evropske lige, ligu šampiona kao i na druge mečeve u zemljama širom Evrope. 

Soccer bet kladionica u svoju ponudu sportskog klađenja uvrstila je i klađenje na e-sportove. Tu se može naći popularna FIFA, LOL, NBA2K. Zastupljeno je i internet klađenje, koje obuhvata uživo klađenje kao i online gambling sa popularnim provajderima. Ukoliko želite da proverite status vašeg tiketa ili rezultate timova,  visinu kvota, ponudu u sportkom klađenju ili da proverite listu za danas uvek to možete učiniti u bilo koji trenutak. Aktuelne informacije su dostupne putem teletekst-a na TV kanalima Prva i Sport Klub, ali i u poslovnicama širom Srbije kao i preko njihove stranice. Omogućeno je sastavljanje standardnih tiketa ali i sistemskog klađenja koje je vrlo interesantno zaljubljenicima sportskog klađenja.

Soccer bet u svoju ponudu uvrstio je klađenje na slot igre i virtualne igre, ali i na virtualne događaje poput klađenje na sportove, trke pasa i konja, klađenje na brojeve i druge.

Neizostavna Ponuda Fudbala Soccer Bet Kladionice

Ponuda fudbala Soccer bet kladione je raznovrsna. Ponuda fudbala odlikuje se širokim izborom klađenja gde se možete kladiti na razne mečeve i lige. Od liga su zastupljene višerazredne i nižerazredne lige pa se možete kladiti na premier ligu, evropsku ligu ali i internacionalnu. Soccer bet kladionica nije uvela mogućnost klašenja na Azijski hendikep, što smatramo da je svakako nedostatak ove kladionice.

Prilikom klađenja na fudbal, tiket možete sastaviti po vašoj slobodnoj volji. Tako naprimjer možete igrati na rezultat ili konačni ishod, duplu šansu, prvo poluvreme, drugo poluvreme, kraj utakmice, dupla pobeda, hendikep pobeda, prvi daje gol, super pobeda, ukupan broj golova na utakmici i mnoge druge opcije klađenja i sastavljanja tiketa. Tiket možete upotpuniti sa praćenjem liste za danas i kvotama. Kvote su različite, zavisno od lige koju odaberete za klađenje.

Kvote Soccer Bet Kladionice

Soccer bet kladionica se izdvaja od ostalih kladionica kada su upitanju nepromjenjivot kvote ili koeficijenta. U poređenju sa ostalim kladionicama, Soccer bet kladionica ima visinu kvota koje su približno iste kao i kod ostalih. Ponuda kvota je solidna ali se kladionica ističe jer nema čestog obaranja koeficijenata. Svojim igračima, Soccer bet omogućava uplatu tiketa po istim kvotama koje su bile kada su sastavljali  teket. 

Kazino Soccer Bet

U svoju ponudu klađenja, Soccer bet kladionica uvrstila je mogućnost igranja kazina sa velikim i raznolikim izborom igara na sreću. Mogućnost igranja online igara u Soccer betu pružila je sigurnost i poseban užitak zadovoljstva. Igre u Soccer bet kladionici podelene su u nekoliko grupa, gde su najzastupljenije igre poput ruleta, pokera, igranje blekdžek, krupijeva igra i druge. Soccer bet za ljubitelje slot igara  omogućio je virtualne igre koje se priređuju pomoću generator slučajnosti. Izdvajamo vam ponudu kazino igara koje su najviše igrane u Soccer bet kladionici:

 1. Američki rulet – za razliku od običnog ruleta ima jednu običnu nulu i duplu nulu
 2. Evropski rulet – igra omogućava da nema iznenađenja 
 3. Rozal rulet – omogućava mogućnost osvajanja odličnog džek pota
 4. Francuski rulet – prilikom igranja ovog tipa ruleta, igrač se kladi i ulaže na broj na kojim će se kuglica zaustaviti.Za postavljanje uloga, francuski rulet obezbedio je više načina.
 5. Ulozi mogu biti klasični na jedan ili 18 brojeva, ulog plein, ulog cheval, ransfersale Pleine, carre,   Transfersale de Quatre, Transfersale Simple i drugi.
 6. Blekđek igra – radi se o kartaškoj igri u kojem svaki igrač pre početka deljenja treba položiti određenu količinu novca, da bi dobio čipove.
 7. Krupijeva igra – interesantna i zanimljiva igra mnogim igračima. Igra se zasniva da krupije izvlači karte po principu na svaki zbir do 16 karata.
 8. Texas holdem poker – virtualna igra koja se priređuje pomoću generatora slučajnosti.

Domaćin se potrudio da su ponudu Soccer bet kladionice zaista uvrsti različite igre gde svaki igrač može sigurno pronaći nešto za sebe.

Aplikacija Soccer Bet – Upustvo 

Ono što dodatno privlaći igrače, pored ponude i kvota kladionice je i sama dostupnost aplikacije. Soccer bet za svoje korisnike obezbedila je aplikaciju. Aplikacija omogućuje klađenje uživo, pračenje rezultata, ponude, bonusa i sav ostali sadržaj koji je interesantan za igrače. Putem svog mobilnog telefena ili laptopa možete uvek pristupiti klađenju, bez potrebe za skidanjem dodatnog softvera. 

Prilikom pravljenja aplikacije, Soccer bet je naišla na poteškoće, gde za korisnike iPhone uređaja, aplikacija nije još uvek dostupna. Međutim, aplikacija odlično funkcioniše na mobilnim uređajima koji imaju android operativni sistem.  Soccer bet kladionica prati moderne trendove, stoga se nadamo da će u narednom periodu biti dostupna nova aplikacija za sve korisnike, bilo kojeg uređaja. 

Nažalost, aplikacija se ne može skinuti sa Google play store. Aplikacija je jedino dostupna na veb stranici gde je instalacija aplikacije vrlo jednostavna, a uz par klikova pruža sve opcije. Ako ne želite da koristite aplikaciju, kladiti se možete preko bilo kojeg pretraživač sa vašeg mobitlnog telefona, jer je veb stranica odlično urađena.   

Mogućnost Uživo Klađenja

Bitan segment, koji odlikuje dobru kladionicu je opcija uživo klađenja. Uživo klađenje mnogim korisnicima pruža odlično iskustvo i zadovoljstvo, a veliki broj igrača se odlučuje za baš takav tip klađenja. Prateći tržište konkurencije, Soccer bet kladionica u svoju ponudu uvrstila i obezbedila je opciju uživo klađenja sa dinamičnim kvotama. 

Uživo klađenje se ni po čemu ne razlikuje od sportskog klađenja. Uživo klađenje omogućuje klađenje preko sve opcije i to play i teren. Ukoliko odaberete play opciju, u desnom uglu ekrana otvoriti će se live sekcija meča koji želite da tipujete, dok ako izaberete teren opciju, prikazati će se grafički prikaz meča i svih igrača na terenu. 

Ukoliko želite da se uživo kladite, tiket možete sastaviti poput standardnog tiketa. Uživo klađenje na fudbal ili košarku obuhvatio je klađenje na konačni rezultat – ishod, rezultat na prvom ili drugom poluvremenu, igranje na ostatak meča, ukupan broj golova, pobeda tima, broj poena po četvrtini, hendikep,  drugo.

Uplata I Isplata Soccer Bet Kladionice

Kada se radi o uplati i isplati depozita, možemo reči da se Soccer bet kladionica ne razlikuje mnogo od drugih kladionica u regioni. Uplata i isplata se može obaviti preko platnih kartica, upotrebom VISA, Master i Maestro ili preko transakcijskog računa. Isplata i uplata se može izvršiti i preko e-bankinga, pošte ili banke.

Velika prednost se tiče isplate depozita. Isplata se može izvršiti uz pomoć korisničkog naloga, tako što izaberete grad i adresu odnosno mesto najbliže Soccer bet kladionice u blizini gde se nalazite. Prilikom takvog tipa isplate novca, korisnik dobija kod preko kojeg može podići novac. Novac možete podići i i uplatom na tekući račun u banci.

Korisnička Podrška – Servis Soccer Bet

Nažalost, kao nedostatak Soccer bet kladionice možemo slobodno reči da je u ograničenoj korisničkoj podršci. Korisnička podrška je jedino dostupna preko email, gde radno vreme nije definisano. Nažalost, Soccer bet nema dostupan signal kontakt telefon i live chat, call centar. Kladionica je dostupna preko društvenih mreža Tweeter, Youtube,Twitter Facebook i Instagram, pa je korisnička podrška dostupna i preko tih načina. E mail za upite u vezi sa klađenjem i igrama je [email protected], pitanja u vezi marketinga [email protected] i u vezi pitanja soccer magazina [email protected]

Lokacije Soccer Bet Kladionice

Soccer bet kladionica prilično je zastupljena na tržištu u Srbiji, a odlikuje se sa 263 poslovnice.Postoji več 14 godina gde prati sve savremene trendove poslovanja. Objekti su obezbeđeni vrhunskom tehnologijom, a zasigurno je da pružaju ugodan osećaj prilikom klađenja ili pračenja rezultate. Poslovnice Soccer bet kladionice možete naći u većim gradovima poput Beograda, Novog Sada, Novog Beograda, ali se može naći i u Smederevu, Subotici, Užicama i drugim gradovima. 

Zaključak

Ono što odlikuje Soccer bet kladionicu je jedinstvena zaštita korisničkih podataka. Uz to, kladionica poseduje licencu države Srbije za legalno klađenje, tako da pruža potpunu sigurnost.  Lokacije su rasprostranjene širom Srbije na više lokacija, što predstavlja odličnu mogućnost klađenja za korisnike koji ne preferiraju online klađenje. Naravno, kladionica pruža i online klađenje, a najviše se ističe po odličnim promocijama i velikim izborom igara na sreću. Virtualnim igrama, slot igrama, kazino opcijama, gammingom, ponudama promocija se Soccer bet može slobodno pohvaliti. Nažalost, ono što moramo istaknuti je ne postojanje bonusa pri prvoj registraciji, što je svakako veliki nedostatak kladionice. Korisnička služba je dostupna preko 3 email adrese i društvenih mreža , ali smatramo da će u skorije vreme biti dostupna i na whatsApp ili viber kontakt broj. 

FAQ

Da li se registracija obavlja na početnoj stranici?

Prilikom posete veb sajtu Soccer bet kladionice, na početnoj stranici se nalazi opcija za registraciju. Registracija se može izvršiti brzo, a ne zahteva mnogo pitanja. Od korisničkih podataka, domaćin traži osnovne podatke. Podatci na Soccer betu su zaštičeni i sigurni, tako da ne trebate brinuti.

Kakva je usluga korisničkog servisa Soccer bet?

Usluga korisničkog servisa Soccer bet kladionice je solidna. Radno vreme nije naznačeno na stranici kladionice gde je korisnička služba dostupna preko email adrese. Naravno, prateći savremene trendove Soccer bet kladionica se može naći na društvenim mrežama poput facebook, instragram, youtube što predstavlja mogućnost javljanja korisničkoj podršci na ovaj način.

Kakva je ponuda igara na sreću u Soccer bet kladionici?

Soccer bet kladionica u svojoj ponudi uvrstila je veliki izbor igara na sreću. Zastupljene su virtualne igre, slot igre, gamming. Od igara na sreću mogu se naći i igre poput binga, lucky6, rulleta, pokera i slično.

Kakva su iskustva korisnika sa Soccer bet kladionicom?

Na osnovu analize prednosti i nedostacima, mogli smo ustanoviti o kakvoj se kladionici radi. Soccer bet pokazuje da je reč o dobroj kladionici, gde će korisnička iskustva biti i više nego dobra. Nedostaci su ipak prisutni, ali ih je domaćin zamenio sa velikim brojem promocija.

Da li se može izvršiti povrat novca?

Soccer bet kladionica pruža mogućnost cashback opcije. Radi se o bonusu, gde za jedan promašen par možete izvršiti povrat novca. Za celokupni iznos povrata npvca savetujemo da kontaktirate korisničku službu koja će vam dati detaljne informacije.

4.6/5 - (10 votes)

Leave a Comment