Efbet Promo Kod 2024

U moru različitih promocija koje možete da ostvarite , jako bitnu stavku za ljubitelje igara na sreću jeste I Efbet promo kod. Ovo je jedna u nizu povlastica koju možete dobiti od ovog operatera uz raznorazne bonuse dobrodošlice. Moramo da naglasimo da trenutno ne postoji Efbet promo kod ali imaju u ponudi neverovatne bonuse dobrodošlice za sportsko klađenje I slot igre.

Vrsta Bonusa
Vrednost Bonusa
Bonus za sportsko klađenje
100% bonusa na prvi depozit
do 20.000 RSD
Preuzmi bonus
Bonus za Slot Igre
100% bonusa na prvi depozit
do 90.000 RSD
Preuzmi bonus
Bonus + Sport
100% Bonus u zavisnosti od ponude
minimalna vrednost 500 RSD
Preuzmi bonus
Bonus + Slot
100% Bonus u zavisnosti od ponude
koju vam da Efbet
Preuzmi bonus
Promo Kod
Dodatni Bonus
Preuzmi bonus

Šta je Promo Kod Efbet?

Još jedan vid promocije I bonusa koje je uveo ovaj operater kao I mnoge druge . Efbet promo kod je dodatna pogododnost koja je predstavljena kao nagrada za svoje igrače.

Efbet bonus

Ovaj promo kod nije usko vezan za druge bonuse I promocije koje možete pronaći kod ovog operatera. Potrebno je da se registrujete preko linka Efbet I verifikujete vaš nalog da bi nakon toga mogli da uživate u neverovatnoj ponudi sportskog klađenja I online slot igara na njihovom vebsajtu. Cilj ovog promo koda je da uz neka dodatna besplatna sredstva za klađenje omogući igračima da ostvare neki dobitak I dožive uzbuđenje koje obezbeđuju online igre na sreću.

Koji je Promo Kod Efbet-a?

Da bi ostvarili bolju početnu poziciju za igranje sportskog klađenja I slot igara potrebno je da iskoristite promo kod . Nažalost promo kod trenutno nije dostupan za igrače ali jesu brojne promocije koje su I više nego primamljive kako za nove igrače, tako I stare.

Na Efbet online kladionici možete pronaći veliki broj bonusa I promocija koje možete da iskoristite, na vama je da odaberete koji? U zavisnosti da li ste ljubitelji sportskog klađenja, slot igara ili igara sa brojevima, svakako ćete naći I više nego primamljive ponude na Efbet-u.

Da li će Promo Kod Efbet-a biti u Ponudi u Skorijoj Budućnosti?

Iako Efbet promo kod trenutno nije dostupan , postoje izgledne šanse da će biti dostupan u skorijoj budućnosti. Na svu sreću I bez ovog promo koda možete ostvariti I više nego lepe novčane bonuse kroz razne promocije dostupne na njihovom sajtu. Pre svega mislimo na takozvane bonuse dobrodošlice koje ostvarujete prilikom prvog depozita.

Kako Se Registrovati?

Ovo je stavka kojoj je posvećeno jako mnogo pažnje, što je I razumljivo , imajući u vidu koliko novca možete da zaradite na Efbet-u.

Efbet se potrudio da process registracije učini što jednostavnijim, da bi što pre mogli da uživate u čarima sportskog klađenja I slot igara na ovom sajtu.

Da bi otvorili vaš nalog potrebno je da popunite određene lične podatke I nakon toga verifikujete pomoću nekog dokumenta taj isti nalog radi nesmetanog klađenja.

Da li je Moguće Aktivirati Bonus Dobrodošlice bez Promo Koda?

Svaka kladionica ima svoj princip po kojem dodeljuje bonuse. U konkretnom slučaju na Efbet kladionici , dodeljivanje bonusa dobrodošlice I svih ostalih bonusa nije uslovljeno promo kodom.

Efbet je napravio takav koncept da svaki igrač koji se registruje na sajtu I položi minimalni depozit od 500 Rsd ostvaruje pravo na bonuse koji su dostupni.

Da li je Moguće Aktivirati Bonus Dobrodošlice bez Promo Koda?

Koje Ostale Promocije Nudi Efbet?

Efbet nudi razne bonuse koje možete iskoristiti za igru na njihovom sajtu ili aplikaciji. U zavisnosti da li ste ljubitelji onlajn slot igara ili sportskog klađenja, Efbet je spremio po nešto za svakoga. U cilju animacije svojih postojećih a I budućih korisnika, promocije I bonusi predstavljaju svojevrsni marketinški alat kojim se služe generalno svi kladioničarski sajtovi. Što se tiče samih promocija, one variraju od operatera do operatera , ali Efbet je uspeo da ode korak dalje I da ponudi igračima neverovatne iznose bonusa za online igre. Vrlo verovatno je da je bonus dobrodošlice koji nude za slot igre najveći u Srbiji, a nije isključeno I širom Balkana.

Kazino

 • Bonus u iznosu od 100% na prvi depozit do 90.000 rsd
 • Slot Bonus 100% za igrače koji dobiju obaveštenje o pravu na bonus
 • Freebet lojaliti spin bonus
 • Džekpotovi raznih provajdera

Sportsko Klađenje

 • Bonus u iznosu od 100% na prvi depozit
 • Dodatni bonus 100% za sportsko klađenje
 • Freebet lojaliti bonus za sportsko klađenje
 • Specijalne kvote

Metode Plaćanja

Ovo je segment koji je jedan od najbitnijih za sve online kladionice . Efbet je kladionica koja se potrudila da igračima ponudi sve standardne metode uplate koje poseduju I ostali operateri u Srbiji. Imajući u vidu da nemaju fizički uplatna mesta njihove metode su relativno ograničene.

Na sledeće načine možete uplatiti novac na vaš nalog:

 • Bankarskim Karticama ( Visa, Master, Maestro I Dina kartice)
 • Preko tekućeg računa
 • A vaučerom
 • I pay

Isplata:

 • Preko tekućeg računa

Mobilna Aplikacija

Efbet je dosta sredstava uložio u razvijanje mobilne aplikacije koja će biti dostojna njegovog renomea. Tim vrhunskih stručnjaka je radio na razvijanju I dizajniranju aplikacije koja je dostupna za android I uređaje koji rade na IOS platformi (Iphone).

Sama mobilna aplikacije je izuzetno dobro optimizovana I svakako olakšava odigravanje tiketa sportskog klađenja I igranje slot igara bilo gde I bilo kad.

Igranje preko aplikacije je posebno prilagođeno igračima koji vole da igraju u takozvanom lajvu (Uživo klađenje).

Mobilna Aplikacija

Korisnička Podrška- Rešavanje Problema sa Promo Kodom

Da bi neka kladionica uspešno poslovala, jako je bitno kako njeni igrači mogu da stupe u kontakt sa njom.  Efbet se trudi da brzo I efikasno reši svaki problem koji bio mogao da nastane kod njihovih igrača, uključujući I potencijalne problem sa promo kodom.

Postoji nekoliko načina nakoje možete da kontaktirate korisničku podršku Efbet-a a to su:

 1. Live chat na sajtu Efbet-a
 2. E-mail [email protected]
 3. Telefonom na broj 011/441-88-00

Jako je bitno da Efbet korisničku podršku možete da kontaktirate 24h dnevno sedam dana u nedelji. Ukoliko iskrsne bilo kakav problem sa vašim nalogom Ili ako budete imali bilo kakvo pitanje, ljubazno osoblje iz korisničkog servisa biće tu da vam odgovori u najkraćem roku I ponudi najbolje moguće rešenje.

FAQ

Šta je Promo Kod Efbet-a ?

Promo kod Efbet kladionice je dodatna vrsta bonusa koju sama kladionica daje svojim igračima, uglavnom u vidu nekog frebeta. Nemojte očekivati neke velike iznose prilikom registracije preko promo koda, ali svakako freebet je šansa više.

Da li mogu da novac uplatim American expres karticom?

Iako ova vrsta kartice počinje sve više da se koristi na našem tržištu, nažalost nije moguće izvršiti uplatu na vaš nalog pomoću ove kartice.

Trenutno je moguće deponovati novac pute Visa, Master, Maestro I Dina kartica.

Kakvo je radno vreme korisničke podrške Efbet-a?

Korisničku podršku možete kontaktirati 24h dnevno 7 dana u nedelji preko live chat-a na sajtu ili preko njihovog e-maila.

Koliki je minimalni iznos depozita ?

U zavisnosti od načina uplate , postoje I različiti minimalni iznosi za uplatu. A to su sledeći?

 • Minimalni iznos za uplatu Debitnom ili kreditnom karticom je 500rsd
 • Putem platnog prometa, nema ograničenja
 • Preko Ipaya  minimum je 200 rsd

Da li je zakonito da se kladim na Efbet-u?

Klađenje na Efbet online kladionici je apsolutno legalno jer poseduje licencu za Priređivanje igara na sreću preko sredstava elektronske komunikacije, koju je izdalo Ministarstvo Finansija Republike Srbije.

Koje valute su podržane ne Efbet-u?

Na sajtu Efbet.rs možete se kladiti samo u Rsd (Srpski dinar)

Koja je promocija najpopularnija kod igrača na Efbet-u?

Trenutno najpopularnija promocija kod igrača jeste 100% bonus na depozit za slot igre. Možete dobiti do neverovatnih 90.000 dinara bonusa za igranje slot igara.

Da li je dostupna aplikacija za Ajfon?

Mobilna aplikacija Efbet kladionice je dostupna i za IOS (Ajfon, Ajped)korisnike. Takođe android korisnici mogu da koriste aplikaciju I uživaju u čarima mobilnog klađenja.

Mogu li da promenim svoju lozinku?

Moguće je promeniti lozinku tako što uđete na svoj nalog izaberete polje lični podaci I polje lozinka.