Mozzart nova aplikacija

S obzirom na veliku popularnost Mozzart kladionice, zaslužno drže vodeće mesto uzimajući mnoge aspekte poslovanja između ostalog i Mozzart nova aplikacija. Veoma velika zastupljenost same kladionice širom regije dokaz je pokrivenosti odnosno opskrbljenosti tržišta. Rast kompanije je pratio prvobitno veb stranicu za klađenje koja je sa vremenom prerastala u nove izazove kao što je kreiranje nove aplikacije. S tim u vezi desila se i revolucija u pogledu napretka tehonologije, pa i u Mozzart nova aplikaciji, te odlaske u poslovnice se menja da udobno klađenje iz vlastitog doma.

45 000 RSD
Preuzmi bonus

Mozzart nova aplikacija se razvijala u međuvremenu te su na red došle i online i kazino igre sa svim pratećima dodacima koje ide uz to. Nije potrebno posebno napominjati da je celokupan pomenuti sadržaj besplatan, te da ćete sa Mozzart kladionicom ali i upotrebom Mozzart nove aplikacije ispuniti sva svoja očekivanja.

O karakteristikama same Mozzart nove aplikacije ćemo nešto kasnije kao i o različitim prednostima i nedostacima, uslovu i načinu korištenja i slično.

Mozzart Moderna Mobilna Aplikacija

Kod nas a i regionu teško da se može ( ali nije ni nemoguće) naći aplikacija koja će podržati oba operativna sistema, dakle Android i iOS. Aplikacija za klađenje se nalazi i u formi Windows korisničkog interfejsa pa je ma taj način omoguće korištenje aplikacije u bilo kom smislu. Nova aplikacija Mozzart kladionice je doživela različite funkcionalne i kozmetičke promene. Znači nije oduvek bila ovakvog izgleda i fluidnosti ali je kladionice zaista dovela na vrhunski nico gledajući sveobuhvatnu ponudu.

Svakako da prostora za napredak ima ali radi se o vrlo sitnim detaljima koji se mogu i zanemariti u odnosu na današnju ponudu.

Mozzart App Android Instalacija

Mozzart App Android Instalacija

U suštini instalacija Mozzart nove aplikacije nije uopšte preterano teška niti zahtevna. Mozzart nova aplikacija se dodatno ažurira kako bi vam pružila sve ugodnost klađenja iz vlastitog doma. S tim u vezi sledi  nekoliko jednostavih koraka koje je potrebno pratiti ukoliko želite Mozzart novu aplikaciju na svoj Android uređaju:

  • Korak 1 se započinje instalacijom odnosno preuzimanjem aplikacije preko mobilne verzije ili Mozzart stranice gde ga preuzimate i prebacujetr na svoj uređaj. Moguće da nećete isprva pronaći instalacioni fajl jer je potrebno spustiti stranicu dole;
  • Korak 2 nakon prolaska uspešno preuzimanja Mozzart nove aplikacije, pojavit će vam se jasno ikonice za preuzimanje Android, iOS i Windows. Odabirom na Android ikonu preuzet ćete fajl;
  • Korak 3 odabirom na fajl Nova Verzija preuzimate Mozzart novu aplikaciju. Fajl zauzima 40mb prostora a aplikacija zahteva minimalnu verziju Androida 2.3.3.
  • Korak 4 nakon preuzimanja otvarate fajl gde pokrećete instalaciju
  • Korak 5 nakon koraka 4 kliknite na opciju Install
  • Korak 6 ujedno i završni korak gde nakon instalacije koja traje 15tak sekundi slobodno pristupate Mozzart novoj aplikaciji.

iOS / iPhone Mozzart Aplikacija

Tek nekolicina domaćina se može pohvaliti podrškom Mozzart nove aplikacije za oba operativna sistema. Mozzart iOS i iPhone aplikacija se može na vrlo jednostavan i lagan način preuzeti a dalji koraci u pogledu instalacije su:

  • Korak 1 ulaskom na mobilnu verziju aplikacije te klikom na ikonu Apple automatizam vas usmerava na Apple Store stranicu. Na taj način preuzimate fajl koji je u nastvku potrebno instalirati na vaš uređaj;
  • Korak 2 je ustvari instalacija nakon preuzimanja Mozzart nove aplikacije. Kao i kod ostalih preuzimanja, dakle sledite jasne upute i pohranjujete ga na vaš uređaj. Identičnost je u funkcionalnosti aplikacije za oba platforme.

Uživo Klađenje

Sekcija uživo klađenja je uvek zanimljiva igračima te je ona i kod Mozzartbet-a zastupljena u ponudi. Imate odličan izbor sportova i parova te u tom smislu ponuda ne manjka. Dve opcije u ovoj sekciji su vam bitne a to su play i teren opcija. Play opcija sadrži live stream opcije klađenja a teren grafički prikaz meča. U suštini sve je isto kao i kod sportskog klađenja a kvote obzirom da se radi o uživo klađenju se stalno menjaju pa morate i tu činjenicu uzeti u obzir.

45 000 RSD
Preuzmi bonus

Prednosti I Mane Korištenja Različitih Verzija Nove Aplikacije

U suštini desktop verzija sajta predstavlja osnovu verziju takoreći aplikacije, dok je mobilna verzija sajta ustvari prilagođena desktop verzija. Oni se u suštini ne razlikuju kroz sve svoje funkcije i opcije za klađenje. Sajt verzija Mozzart nova aplikacija je dosta preglednija pa se korisnicima može učiniti dosta bolja u odnosu na iOS i Android verzije. Za početnike posebno bolje je snalaženje svakako na online sajt verziji gde će uočljivije biti sve opcije koje su vam potrebne.

Mozzart nova aplikacija nova verzija je svakako za svaku pohvalu a funkcionalnost iste je zadržana što je veliki plus i prednost. Odlična stvar je što je podržana i live stream opcija što se ne može mnogo kladionica pohvaliti takvom ponudom. U pogledu dizajna Mozzart nova aplikacija jeste jednostavnije koncipirana ali i to smatramo kao prednost a ne neki nedostatak. Upravo zbog toga preglednost je na odličnom nivou kao i druge opcije u vezi sa klađenjem tipa pregled sportova i slično.

U pogledu funkcionalnosti rada Mozzart nove aplikacije i tu možemo istaći svaku pohvalu. Radi se o vrlo kvalitetnoj Mozzart novoj aplikaciji ne o staroj aplikaciji. Mozzart nova aplikacija sadrži sve što očekujete od jednog perspektivnog brenda. Ipak može se desiti povremeni prekidi u radu zbog preopterećenosti u korištenju same aplikacije. Zbog izazova sa pandemijom, kontakt servis nije u mogućnosti raditi 24/7 te u određenim periodima je moguć zastoj u radu aplikacije koji je vrlo kratak.

FAQ

Kakva je usluga korisničke usluge?

Odlična ponuda korisničke usluge nudi Mozzartbet. U opciji kontakta su live chat, broj telefona kao i viber kontakt, email, upit na apikaciji kao i stranicu sa najčešćim pitanjima. Live chat je dostupan 24h ali ga u aplikaciji nema. Bilo koju opciju da izaberete nećete pogrešiti.

Koje su opcije plaćanja?

Više izbora metoda plaćanja kod Mozzartbeta imate. Pored iPay, platnih kartica, internet bankarstva i slično kladionica je uvela i Mozzart asistent. Pandemijsko vreme zahtevalo je da se ne izlazi iz kuće pa ste mogli vršiti pologe i isplate preko ovlaštenog radnika Mozzartbeta. Time je kompanija pokazala da prati trendove i brine o zdravlju svojih korisnika.

Postoje li bonusi i promocije za korisnike mobilnih uređaja?

Kladionica nije uvela strikte bonuse za igrače koji se klade ili uplaćuju preko mobilnih uređaja. Neko to može istaći kao zamerku ali pored odlične redovne ponude bonusa i promocija u okviru same kladionice, smtramo da vam ostali nisu ni potrebni. Svakako ih možete koristiti klađenjem preko vaših mobilnih uređaja i ostvariti mnoge pogodnosti.