PayPal Kladionice – Sada Dostupna Nova Metoda Plaćanja

Želite li saznati o čemu je tačno reč kada su u pitanju paypal kladionice kao i to šta ih čini posebnim u odnosu na ostale načine plaćanja? Pored toga, saznajte šta još detalja u vezi sa postavljanjem opklada putem paypala. Prednosti i eventualne nedostatke takođe saznajte čitajući naš veb sajt. Zagarantovane i proverene informacije su samo jedna od naših prednosti.

Paypal Kladionice
Bonus
5.000 RSD bonus dobrodošlice
PayPal Klađenje
200% bonusa do 45.000 RSD
PayPal Klađenje
100% bonusa do 5.000 RSD
PayPal Klađenje

Kako uplatiti novac na paypal kao i ostale vrste usluga saznajte čitanjem dalje u tekstu. Klađenje sa paypalom nikada nije bilo jednostavnije s tim da je u evropskim metropolama postupak još dodatno pojednostavljen. Nadati se da će i na balkanskim prostorima proces ići jednostavnije i što je najbitnije na ruku igrača odnosno krajnjih korisnika.

Svakog korisnika usluge online klađenja najviše zanimaju metode plaćanja i podizanja novca. Več ste upoznati sa metodama plaćanja preko platnih kartica ili bankovnih transfera ili uplatom u kladionici, a danas nam je dostupna nova metoda plaćanja upotrebom PayPal opcije. PayPal je metoda koja se uveliko koristi u svetu, a sada je dostupna i u kladionicama iz Srbije. Sistem elektronske naplate, upotrebljava se širom sveta, a sada uključuje i kladionice iz Srbije i regiona. Radi se o sveskom pružatelju usluge novčanog prenosa upotrebom interneta, koja pruža dodatnu sigurnost igračima. Ukoliko imate PayPal račun, to igračima omogućava direktnu uplatu za klađenje, što zapravo govori da ne morate ići u lokalnu kladionicu kako bi uplatili sredstva na račun kako bi se mogli kladiti.

Digitalni novčanik PayPal poznat je još kao eWallet čuva vaše podatke o svim bankovnim karticama koja omogućuje brzi način uplate ili isplate sa računa. Omogućava i olakšava obavljanje transakcija preko interneta. Tako gde god da se nalazite, uvek možete uplatiti sredstva na PayPal račun i povezati sa se vašom omiljenom online kladionicom. Isplata je takođe moguća, jer PayPal misli na svoje korisnike. Upotrebom PayPal metode isplate i uplate depozita su jednostavnije, a lakoća transakcija sa sportskih kladionica ima mnogobrojne prednosti što svakako kladioničaru otvara nova vrata za lakše i bolje klađenje. Kako je način plaćanja izuzetno popularan, postoji mnogo online kladionica koje su omogućile svojim članovima da upravljaju svojim sredstvima putem PayPal metode plaćanja.

Paypal Uplata Kladionica

PayPal Uplata Kladionica je servis koji omogućava korisnicima da koriste svoje PayPal račune za uplaćivanje novca u sportske kladionice. Ovo je posebno korisno za ljude koji žele da koriste svoje račune za brzo uplaćivanje novca u sportske kladionice, bez potrebe da se odluče za bilo koji od drugih načina plaćanja. Servis je takođe jednostavan za korišćenje – korisnik treba da se prijavi na svoj PayPal račun, unese svoje podatke o kreditnoj ili debitnoj kartici i odabere sportsku kladionicu za uplatu. Nakon toga, sredstva će biti direktno prebačena na sportsku kladionicu. PayPal Uplata Kladionica je brz, siguran i pouzdan način za uplatu novca u sportske kladionice.

Korisnici takođe mogu koristiti svoj PayPal račun za sklapanje ugovora o kladjenju sa sportskim kladionicama. Ovaj servis nudi potpunu anonimnost, što znači da se informacije o kladitelju i njegovim financijskim transakcijama neće deliti sa nekom trećom stranom. PayPal Uplata Kladionica takođe omogućava korisnicima da proveravaju svoje transakcije, što im olakšava prateći svoje uplate i isplate. Servis takođe pruža zaštitu od zloupotrebe, što znači da će korisnici biti zaštićeni od neželjenih transakcija. U slučaju zloupotrebe, korisnici mogu zahtevati povraćaj novca.

Prednosti Upotrebe PayPal Opcije

 • Savremeni e-novčanik sa visokim učinkom sigurnosti uplate i isplate sredstava
 • Jednostavna i brza upotreba
 • Jednostavna registracija na PayPal
 • PayPal je poveznica između vašeg bankovnog računa i kladionice
 • Niska naknada

Razlozi Zašto Kladionice Pružaju Upotrebu PayPal

Razlozi Zašto Kladionice Pružaju Upotrebu PayPal

Više je razloga zašto kladionice u Srbiji podržavaju upotrebu PayPal opcije. Prvobitno, svaka kladionica teži da bude u trendu te da nudi najbolju uslugu korisniku, tako i u izboru uplate i ispate depozita. Prvobitno, omogućen je lakši pristup klađenju, gde kroz jednostavniji način i brže možete uplatiti depozit i krenuti sa sastavljanjem tiketa ili koristiti drugi oblika zabave. Upotreba PayPal u kladionicama korisnicima je omogućila praktičnost i učinkovitost, jer ovim načinom olakšan je pristup online klađenju.

Da biste koristilu uslugu PayPal ne morate imati bankovni račun, dovoljno je imati ispravnu e-mail adresu preko kojeg ćete otvoriti nalog na PayPal-u. Ovaj način uplatno isplatne metode zaštićen je enkripcionim sistemom, što daje garanciju za maksumalnu sigurnost svake transakcije. Također, upotrebom PayPal opcije ne morate čekati na dugotrajno podizanje novca, jer vaš dobitak koji osvojite u online kladionici u minimalnom vremenskom roku će leću na vaš PayPal račun. Uz to je daleko isplatljjivije rešenje kada je u pitanju provizija, jer ima vrlo nisku proviziju. Depoziti preko servisa PayPal-a dolaze u rekordnom roku, što omogućava igračima da započnu igre brzo i uživaju u svojim omiljenim igrama.

Mnoge kladionica koje primaju paypal imaju bolje ocene i recenzije samim tim i bazu igrača u odnosu na one koje to nisu omogućile. Razlozi su jednostavni. Što je više opcija i mogućnosti uplate i same igre, time igrači ciljano biraju takve domaćine. Obzirom da je sve povezano sa bankarskim sistemom, banke koje podržavaju paypal u Srbiji su zastupljene u velikoj meri.

Dakle krajnja odgovornost je na kladionicama i operaterima koji trebaju da se trude pružiti što bolje usluge igračima.

Kako Otvoriti Račun Preko PayPal

Otvaranje PayPal računa vrlo je jednostavno i nije ništa komplikovanije od otvaranja bilo kojeg drugog online naloga. PayPal nudi 4 vrste računa, zavisno svhe za koju ćete ga koristiti. Prvobitno je potrebno da obavite besplatnu registraciju na PayPal, te ukoliko želite koristiti za klađenje, savetujemo vam  da ispratite nekoliko koraka:

 1. Kliknuti na Sing Up i odabrati zemlju Srbija
 2. Izaberite Pesonal Account ukoliko ovaj metod plaćana želite koristiti za online klađenje
 3. Unesite tražene podatke u formular (ime, prezime, e-mail, kreirejte i potvrdite lozinku) i verifikujte podatke
 4. Verifikujte navedeni e-mail, vašu platnu karticu i adresu stanovanja

Da bi registracija bila uspešna potrebno je da imate:

 1. Platnu karticu (MasterCard, Discover, American Express, ili Visa) koja je povezana sa deviznim računom banke koju koristite
 2. Validna i lično vaša e-mail adresa
 3. Vaše prebivalište, odnosno adresa stanovanja
Kako Otvoriti Račun Preko PayPal

U svoj PayPal račun ulazite preko e-mail adrese ili korisničkog imena koji ste naveli pri registraciji i jedinstvene lozinke. Nakon izvršenih stavki i prihvaćenih uveta usluge možete uplatiti, poslati ili podići novac. Naravno, ovaj tip uplate i isplate depozita može se koristiti samo u licenciranim kladionicama.

Uslugu upotrebe PayPal podržavaju razni provajderi priređivača igara sa sreću, koji su licencirani i zadovoljavaju sve kriterije za rad. Preko ovog načina, registrovanim igračima omogućen je lakši i brži pristup korisničkim sredstvima preko licencirane kladionice u kojoj se korisnik kladi.

Uplata I Isplata Depozita U Kladionicama Preko PayPal

PayPal omogućava instant plaćanje drugih stvari na internetu, a to važi i za uplatu depozita na online kladionice. Sve što treba da uradite je da izaberete PayPal kao jedan od metoda plaćanja na kladionici i povežete svoj PayPal nalog sa kladionicom. Ako želiteda se kladite preko PayPal, morate prilagoditi korisnički račun u kojoj ste otvorili nalog i pristupiti stranici “Položi sredstva”, a kada želite da podignete novac izaberite opciju “Podigni sredstva”. Potrebno je da prođe nekoliko sati kako bi videli isplatu na vašem PayPal računu.

PayPal platforma za plaćanje i polaganje sredstava, uključujući one na kladionicama na mreži je veći od 2000 godine te je široko raspoređena po svetu. 2015 godine zakonski je dobio europsku licencu kao samostalno sredstvo plaćanja. Ono što je interesantno jeste sama naknada za transakcije preko PayPal, jer ukoliko vama neko uplaćuje novac tada niste dužni nikakav iznos dodatno platiti jer ste u tom slučaju oslobođeni naknade. Kada šaljete nekome novac, naknada po trasankciji iznosi 3.5%, dok kada prebacujete novac sa PayPal-a na vaš devizni račun u banci, naknada će vas koštati 4 dolara ukoliko ste korisnik PayPal iz Srbije.

Još jedna pozitivna strana korištenja PayPal-a u virtualnim kockarnicama je činjenica da postoje neke kladionice za igre koje su pripremile posebne promocije, koje su isključivo dostupne samo PayPal korisnicima. PayPal je takođe veoma bezbedan i igrači mogu biti sigurni da je njihov novac potpuno siguran. Najbolji dio ove metode je da je moguće izvršiti uplate i prenositi novac koristeći PayPal bez potrebe da otkrijete lične finansijske informacije primaocu. Sve više i drugih finansijskih tokova i uplata se vrši preko paypala i već dugo godina je brzorastuća opcija plaćanja u svetu.

Bez obzira na to da li želite da se kladite na domaćim ili stranim sajtovima, veliki je procenat da ćete moći da koristite PayPal platformu za uplaćivanje depozita ili za podizanje novca. Ukoliko budete imali ikakvih problema sa uplatom ili isplatom, korisnička služba PayPal-a vam je uvek dostupna i uvek stoji na raspolaganju za pomoć.

Podržavanja Paypala, Provizije I Sigurnost

Kladionica će najlakše privući igrače osim primamljive ponude i olakšavanjem i ubrzavanjem procesa registracije do mogućnošću krajnje opklade. Ova e-opcija plaćanja sve je popularnija zahvaljujući razvoju tehnologije te je neovisno o lokaciji moguće platiti bilo šta i to internacionalno. Moguća su korištenja paypal kartica iako nije nužno imati karticu za korištenje paypal računa i vršenje plaćanja. Jedna od bitnih karakteristika paypala jeste minimalno vreme čekanja za podizanje vašeg novca. Za razliku od banka, e-novčanici su pokazali izuzetno jaču snagu te zbog toga i dobijaju na značaju.

Niske provizije su nesumnjivo jedan od razloga zašto se sve više u svetu klađenja ali i u ostalim sferama života paypal i slične metode sve više koriste. Drugi načini plaćanja i metode će vam sigurno uzeti ili na početku ili na kraju više novca u smislu provizije. Ipak paypal spada u poželjnu opciju plaćanja e-novčanika ali nije ni najpovoljniji. Postoji i drugih e-novčanika koji mogu biti jako povoljni. Ponekad naknade za korištenje ovakvih servisa mogu da zavise i od zemlje u kojoj živite i propisa koji se odnose na ovu oblast.

Ono što zasigurno paypal odlikuje jeste sigurnost koja se može dvojako razumeti. To je gledajući generalno odlična stvar jer je sistem zaštićen a i vi kao krajnji korisnik. Međutim u praksi se dešava da zbog upravo takve sigurnosne provere, veće količine novca budu blokirane dok se ne utvrdi svrha plaćanja odnosno legalnost same transakcije.

FAQ

Da li je potrebno se registrovsti kako bi mogli koristiti uslugu PayPal?

Kako biste imali PayPal račun potrebno je se obaviti registraciju na njihovom web sajtu. Registracija je vrlo lagana i ne zahteva previše vremena. Prilikom registracije, otvarate PayPal račun. U ponudi imate 4 vrste računa, stoga odaberite jedan i pratite jednostavne korake na stranici. Kada završite sa procesom registracije, naručite jedinstvenu karticu kako biste mogli podizati i uplaćivati na račun. Obavite verifikaciju računa i povežite PayPal karticu sa odabranim web sajtom kladionice i koristite mnogobrojne pogodnosti pri klađenju.

Kakva je sigurnost i zaštita podataka na PayPal?

Ono što je najbitnije što nudi PayPal je maksimalna sigurnost i zaštita podataka kao i  bezbednost vašeg novca. PayPal koristi SSL enkripciju napredne generacije gde radi na maksimalnoj zaštiti podataka i novca. Nudi personalnu i finansijsku zaštitu za korisnika, koja je 24h prisutna.

Da li je moguće stonirati uplatu ako smo pogrešili?

U slučaju da želite da stonirate transakciju to je moguće sa upotrebom PayPal-a. Postoji par uslova koje trebate ispuniti kako bi stonirali račun a svakako vam savetujemo da se obratite korisničkoj podršci. Korisnička podrška je dostupna 24h i stoji uvek na raspolaganju svojim korisnicima.

4.7/5 - (11 votes)