Postupak Registracije Na Soccer Bet – Otvorite Korisnički Nalog I Prijavite Se

Postupak Registracije Na Soccer Bet - Otvorite Korisnički Nalog I Prijavite Se

Svaku recenziju pa i ovu pišemo i trudimo se da olakšamo vama određene procese kako ne biste gubili bezpotrebno vremena. U nastavku ćete imati priliku detaljno proći sa nama korake i postupak registracije naloga na Soccer Bet kladionici. Kao i svako prijavljivanje na korisnički račun nije ništa specijalno ali ponekad se zna zadržati na određenim stvarima koje su prilično jednostavne. Registraciju naloga ćete vrlo jednostavno proći ukoliko se odlučite za ovog domaćina.

Prijava na sajt i konačni pristup svim dodacima i ponudi kladionice će takođe biti tema ovog teksta pa savetujemo da pažljivo pročitate šta smo vam spremili. U jednostavnosti je savršenstvo pa ćemo to pokušati primeniti i u ovom slučaju. Ukoliko niste čuli za aktuelnu ponudu Soccer Betkladionice i to je prilika da ostanete uz nas i saznate nešto više.

Vredi Li Registovati Nalog Kod Soccer Bet

Ukoliko se pitate koliko zaista vredi registracija naloga kod ove kladionice, pitanje je na mestu. Svakako da nije omiljeni domaćin u Srbiji međutim itekako ima svoje razloge i uvrštenu ponudu koja nije nimalno zanemariva. Veliki broj sportova i specijalnih igara na prateće sportove čini kladionicu veoma atraktivnom. Čak i manje aktraktivni sportovi se mogu tipovati kao i e-sportovi. Veoma zastupljena kladionica u smislu mreže poslovnica koje ima u Srbiji. Takođe i veći broj uplatno isplatnih načina koji često znaju da opterećuju i idu na nerve igračima zbog siromašne ponude uplate i povlačenja novca.

Jedno od takođe bitnih stvari ako ne i najbitnije jeste da kompanija pod kojom posluje kladionica ima validnu licencu za rad kao i dozvolu i kontrolu drugih državnih organa. To znači da ste u tom kontekstu zaštićeni i da je vaše klađenje legalno. Ne želite se kompromitovati u kladionicama bez licence ili sumnjive licence pa tako uvek birajte legalni način klađenja.

Pokupite Bonuse Za Prvu Registraciju U Soccer Bet Kladionici

Karakteristična vrsta bonusa poznata kao bonus dobrodošlice što većina kladionica uvodi i na taj način žele da privuku što više klijenata, nije zastupljena u tom kontekstu kao što ste navikli. Moguće istaći i određenu zamerku kladionici u pogledu formiranja takvog načina ponude ali svakako naglasak je na onome što dobijate ili možete dobiti. Druga vrsta promocija i bonusa su vam stavljene na raspolaganje pa je interes svakako kako ih pokupiti.

Bonusi se nude na prve uplate odnosno pologe depozita na vaš račun. Moguće je ostvariti 60% na uplaćeni depozit tokom radnih dana što je vrlo solidna opcija i u konkurenciji sa drugim bredovima. Tu je takođe i bonusi do 400% sa propisanim uslovima od domaćina koji se skoro pa ni po čemu ne razlikuju od ostatke ponude u pogledu navedenog bonusa.

Promocije uključuju specijalne događaje i evente kao što su vikend bonusi ili Happy vikend bonuse na depozit i slično. Ukoliko proučite ponudu dobro moći ćete iskoristiti što više i time napraviti vašu igru mnogo zanimljivijom i uzbudljivom.

Proces Registracije Naloga Na Soccer Bet

Svi procesi registrovanja naloga kod kladionice generalno gledajući imaju 95% sličnosti razlika je jedina u načinu i tehnološkoj podršci registracije. Soccer bet kladionica je zaslužna što se navedeni proces može obaviti u bilo kojoj verziji odnosno i mobilnoj aplikaciji ili sajtu kao i desktop verziji. Uglavanom kao i kod ostalih potrebi su vam određeni lični podaci i odabir željenog korisničkog imena i šifre.

U nastavku sledi detaljan proces kroz koji morate proći ukoliko želite otvoriti nalog kod ovog domaćina a ukoliko imate problem s navedenim imate korisnički servis koji će raditi na otklanjanju vašeg problema.

 • Korak 1 – sa stanovišta aplikacije odabirom ikone u gornjem desnom uglu otvarate novu  sekciju opcija, a i sa ostalim verzijama je takođe ista ikona koju ne možete promašiti
 • Korak 2 –  otvaranjem nove sekcije imat ćete izbor između dve opcije: Prijava i registracija. Odabirom Registracija idete na sledeći korak
 • Korak 3 – u ovom koraku otvorit će vam se sekcija sa poljima koja morate uneti ukoliko želite otvoriti račun. U pitanju su osnovni lični podaci kao ime i prezime, pol, datum rođenja, mesto življenja, broj lične karte i slično. Nužno je uneti sva tražena polja kako biste prešli na sledeći korak
 • Korak 4 – nakon ispunjavanja svih obaveznih polja potrebno je kliknuti sa niste robot kako biste potvrdili da to zaista niste a i zbog bezbednosnih razloga. Sa ispunjavanjem tog polja otvoriti će vam se nova sekcija
 • Korak 5 – upravo zbog dodatne bezbednosti moraćete da prođete i ovaj korak. U ovom momentu će vam se prikazati slike gde će vam biti naznačeno šta tačno morate da označite. To može biti lap top, neka životinja ili bilo šta drugo. Time potvrđujete da se ne radi o lažnim profilima ili hakovanju.
 • Korak 6 – nakon uspešno završenog prethodnog koraka odaberite opciju verifikacije kako bi potvrdili sve napred urađeno
 • Korak 7 – proces registracija vas vraća na početnu stranicu odatkle ste i započeli čitav proces i konačno završavate proces unosa podataka sa klikom na opciju registruj se. Na vaš mejl od strane kladionice dobijate poruku koja je ustvari link aktivacije.
 • Korak 8 – ulaskom na vaš mejl dobit ćete u porukama link aktivacije u vidu mejla od kladionice što svakako treba da isčitate. Nakon potvrđivanja, prijavljujete se na bilo koja 3 načina sa vašim korisničkim imenom i šifrom i proces klađenja može da počne.

Kako Se Prijaviti Na Soccer Bet

Kao i registracija i prijava je vrlo jednostavna te u nastavku kroz korake pogledajte način i postupak.

 • Korak 1 – kao i prvi korak pri registraciji i ovaj je identičan. Klik na gornji denis ugao sa ikonicom
 • Korak 2 – odaberite ovaj put opciju prijavljivanje
 • Korak 3 – unesite korisničke ime i šifru kao i ukoliko želite opciju da ste logovani na račun i u slučaju zatvaranja aplikacije. Nakon toga uživajte u ponudi koju je domaćin pripremio za vas.

Zadnje Mišljenje

Zadnje Mišljenje

Kao što smo i pre naveli postupak je vrlo jednostavan te ne morate biti iskusan da biste prošli uspešno ovaj proces. Za sve se domaćin potrudio da je pregledno i na jednom mestu kako ne bi lutali i tražili jednostavne opcije. U pogledu ponude koja nije tema ovog teksta ima se štošta iskoristiti i isprobati. Domaćin nije najpoželjniji ali u pogledu registracije i bonusa za to kao i promocija ima dosta više razloga za nego protiv.

FAQ

Zašto je potrebno uneti toliko ličnih podataka za registraciju na kladionici?

U pitanju je određena vrsta standarda za većinu kladionica koje su prihvatile takav stav. Druga stvar jeste da su i zakonom propisane određene regulative ali obaveza je svih pravih lica u pogledu prikupljanja ličnih podataka kroz svoje poslovanje primena načela GDPR odnosno zaštite i odgovornosti svih podataka koje na takav način prikupe.

Da li može nastati trošak u vezi sa registracijom na takve stranice?

Ne, potpuno je besplatno i bezbedno jedini novac koji vam je potreban u okviru ove tematike jeste onaj na koji ćete se kladiti.

Može li se registracija računa deaktivirati odnosno obrisati iz baze podataka?

Naravno svaki proces registracije je stavljen na vaš lični dobrovoljni stav pa tako i deaktivacija podrazumeva isto. Nikakve troškove u vezi s tim ne možete snositi ali preporučujemo da pročitate uslove za svaku kladionicu kako biste se uverili u prethodno navedeno.

Je li moguće izvršiti polog depozita iz inostranstva?

Zavisno od brenda do brenda ali većina ih podržava određene načine i metode plaćanja koje omogućuju uplate i iz inozemstva. Radi se o popularnim metodama kao Skrill, Bank transfer ili kreditne kartice. Detalje svakako ćete pronaći na svakoj od takvih stranica a korisnički servis treba biti u službi rešavanja svih dilema koje imate u vezi sa kladionicom.

Postoje li posebni uslovi u vezi sa praćenjem live streaminga?

To pre svega trebate proveriti da li određena kladionica nudi takvo nešto u svojoj ponudi. Ukoliko postoji mogućnost gledanja live streminga potreban vam je Adobe Flash Player i moderniji pretraživač uglavnom je to google Chrome. Svakako da je nužno registrovati račun odnosno prijava na stranicu za korištenje navedene opcije.

4.7/5 - (14 votes)