Bet365 Kladionice – mišljenje

Bet365 Kladionice - mišljenje

Vrlo perspektivan brend koji je poznat širim narodnim masama, britanska kompanija koja svoje postojalje veže još za daleku 2000.godinu. Ovo je svakako jedna od najperspektivnijih kladionica odnosno organizatora igara na sreću jer uključuje mnogobrojnu ponudu i vrste igara. Ubraja se u sami vrh ponude svetskog samim time i evropskog tržišta iz mnogostrukih razloga. Velika ponuda igara i raznih mečeva, klađenje uživo, podrška live streaminga kao i korisnička podrška sve su to karakteristike koje ovu kladionicu uzdižu na sami vrh tržišta. 

Vrlo jaki i popularni bonusi u vidu promo kodova i ostalih promotivnih akcija samo su jedan deo čitavog sistema koje ćete naći prilikom registracije kod ovog domaćina. I u Srbiji posluju veoma uspješno te su za određeni period vremena stekli poverenje dobrog dela igrača. Veliki brend koji možete primetiti da se reklamira na gotovo svim značanijim utakmicama. Prisutan je u više od 200 zemalja sa preko sedam miliona korisnika što je značajna brojka. O samoj ponudi i ostalim značajnim stvarima biće reči u nastavku a licence daju dodatnu sigurnost igračima da se klade preko ovog brenda.

Ponuda Bonusa Koje Možete Ostvariti U Bet365 Kladionici

Iz Bet365 kladionice uvrstili su velike ponude i akcije bonusa za registrovane igrače ili one koji tek trebaju da registruju svoj nalog. Neki se odnose na prvi registraciju dok za neke domaćin nagrađuje sedmično ili mesečno, nekada čak i kada su neki praznici. Ponuda se ne odnosi samo na popularni sport fudbal nego su uključeni i drugi sportovi, lige i slično gde vam je ostavljena mogućnost dodatnih pogodnosti i ostvarenja bonusa. 

Bonusi se mogu shvatiti kao oružje kladionica kako bi privukli svoje potencijalne igrače i što više proširili svoju mrežu poslovanja. To ovom domaćinu sigurno ide od ruke te smatramo da kroz čitavu recenziju Bet365 kladionice nećemo utvrđivati da li je bolja ili ne od neke druge kladionice nego da li je najbolja od svih. To sve ide sa velikom podlogom i razlozima mada složit ćemo se da nijedna kladionica ne prednjači u svemu u odnosu na druge.

Tu su različiti segmenti poslovanja i ponude tako da analiziramo sveukupnu ponudu i to na objektivan način te olakšavamo čitaocima i onima koji traže kladionicu za registrovati se koju da izaberu odnosno odluče se. Zato u nastavku donosimo pregled bonusa koje možete ostvariti kod ovog domaćina a napominjemo da je i ova sekcija podložna promenama te je bitno pratiti zadnje vesti i stanja ponude kako bi znali šta je tačno u ponudi i koje pogodnosti možete ostvariti. 

1.1 Bonus dobrodošlice

S obzirom na veliku ponudu i jaku kladionicu može vas iznenaditi ponuda koju je domaćin predvidio za ovu vrstu bonusa. Ista se isplaćuje u visini 100% do 25 evra sa uplatom na kvotu ne manju od 1,20. Novac koji možete povući sa kladionice ne ulazi iznos od bonusa već samo iznos zarade koju ste napravili. Dakle bonus predstavlja novac za besplatno igranje a sredstva koja zaradite su vam na raspolaganju za isplatu.

Zanimljiv način kako je domaćin rešio ovo pitanje obzirom da svaka kladionica uvodi svoja pravila i uslove ostvarivanja bonusa i drugih pogodnosti.  

1.2 Bonus povlačenja vašeg uloga

Jedna od viđenih opcija kod drugih bredova ali ne tako česta iskreno analizirajući. U pitanju je bonus koji vam na neki način vraća uloženi depozit i to nije samo slučaj kod ovog bonusa domaćin je predvidio čitavu listu koja će vas sigurno očarati. Kada se kladite na recimo fudbalski meč sa različitim specijalnim igrama koje je domaćin uvrstio u ponudu, moguće je dobiti određeni povrat uloga. 

Naime, ukoliko tipujete na neke od igrata kao pobeda domaćina ili gosta čak i nerešeno ili omer prvog poluvremena / kraja utakmice i slično u slučaju da se meč završi bez golova, domaćin vam poklanja ovu vrstu bonusa.

Jako dobro smišljeno i na neki način da zaštiti igrača a takođe i da osigura da će taj isti igrač odigrati ponovni tiket i opet se vratiti domaćinu u kladionicu.

1.3 Rana isplata sa dva cilja unapred

Specifična vrsta bonusa koju iskreno ne susrećemo tako često. Specijalna ponuda ovog domaćina odnosi se mnogo na same bonuse i promocije kojih ima zaista veliki broj pa ne može se ne priznati bogata ponuda Bet365 kladionice. Ova vrsta bonusa vezana je za single tikete odnosno pojedinačne opklade. Isplata se vrši na način ukoliko je odigran singl meč, a tim na koji ste tipovali vodi sa dva gola razlike u odnosu na drugi tim ,domaćin vas isplaćuje kao i da je gotova utakmica naravno u vašu korist.

Razlika jeste da čim ostvarite gore navedeni uslov imate pravo na isplatu bez obzira na kasnija dešavanja recimo ako drugi tim izjednači ili smanji vodstvo, to za vas ne igra uloge. I u slučaju nerešenog rezultata vi ste pokriveni dakle bitno je samo u datom momentu ostvariti uslov 2+ gola i novac je vaš. Veoma lepa koncepcija bonusa koje je ovaj domaćin priredio za svoje igrače koji su registrovali nalog baš kod njega.

1.4 Fudbalski bonus

Sa fudbalom je sve počelo pa se i velika ponuda i osvajanje tržišta upravo vodi putem ovog sporta. Velika ponuda svakako je nešto što primamljuje igrače i daje veće uloge na tržištu klađenja ali i bonusi su takođe još jedan od elemenata kako već registrovanog igrača zadržati u svojoj bazi podataka odnosno registrovanih igrača. Svakako da kroz planetarno popularan sport mora biti uvrštena ponuda pa čak i ona koje nema baš za ostale sportove pa je domaćin i u tom pogledu izašao u susret i otišao korak dalje.

U pitanju je bonus kada igrate fudbalske utakmice dakle bez drugih sportova, da u kombinovanim tiketima od 3 pa najviše parova pogađate odnosno prognozirate rezultat. U slučaju uspešnog tipovanja slede bonusi koji su postavljeni u različitim omerima od 5% do 70%. Vrlo veliku isplatu možete ostvariti i sam dobitak prateći ponuđene bonuse i akcije te svakako ih sve trebate razmortiti kako bi znali šta je vaša idealna kombinacija.

Bitno je istaći da ovaj bonus vredi samo za Premier ligu, Špansku, Bundes ligu i La ligu kao i grupnu i nokaut fazu Lige šampiona. Takođe ne ulazi u ponudu uživo klađenje te je potrebno odigrati tikete za ovu vrstu bonusa pre početka meča.

Promotivni Kod Bet365 Kladionice

Promotivni Kod Bet365 Kladionice

U svim perspektivnim brendovima pa čak i onim manje popularnim nude se različiti promotivni kodovi pri samoj registraciji naloga u kladionicu. Međutim i to je uređeno od domaćina do domaćina sa propisanim uslovima i načinima ostvarivanja istih. Kladionice Bet 365 nudi veliku ponudu bonusa i promotivnih akcija sa minimalnim ulogom i uslovima koji su na vašoj strani. Domaćin se potrudio odrediti gornje i donje pragove uloga i isplata kao i ostvarenih bonusa pa smatramo da ćete u čitavoj ponudi biti zadovoljni i pronaći svoje mesto i ligu koja vam odgovara.

Promotivni kod kod kladionice Bet365 je samo početnički bonus koji vas nagrađuje pri samoj registraciji naloga. To je ponuda koja vas ne može zaobići te na taj način domaćin tretira sve nove igrače na isti način. Zasluga je takođe i u drugim pratećim ponudama ali mnogima ovaj segment i dio ponude igra ulogu pa predstavlja značajnu činjenicu koja direktno utiče na potencijalne igrače da li će ili ne registrovati svoj nalog kod ovog ili onog domaćina.

Sve što je potrebno jeste uneti vaše lične podatke pri samom otvaranju naloga a pri uplati od minimalno 5 evra ostvarit ćete aktivaciju ovog koda i dobiti bonus na račun. Imajte na umu da nije potrebno iskoristiti promo kod kako biste ostvarili druge ponude i akcije jer ih je zaista previše. 

Ponuda Promocija I Drugih Aktivnih Akcija Bet365 Kladionice

Sa velikom ponudom i karakterističnim bonusima u sve to je uključeno i promotivna ponuda koja je neizostavan segment celokupne ponude domaćina. Moramo istaći da se radi o uglavnom stalnoj ponudi međutim ista je ponekad ograničena na vremenski period te je bitno se na vreme informisati kako bi bili upoznati sa svim detaljima u vezi sa promotivnim materijalima. S obzirom na veliki broj promocija i ponude koje je domaćin priredio u uvrstio teško je istaći sve njih i objasniti ali potruditi ćemo se najznačajnije i one najaktuelnije da obradimo kako bi i vama olakšali izbor gde registrovati svoj nalog. U svakom slučaju pored zvanične ponude, promocije su veoma bitan segment jer igraju uloge pri ostvarenju određenih popusta ili besplatnih igri, dodatnih sredstava na računu ili mogućnošću sudelovanja u džek potovima koji imaju ponekad zaista visoke nagradne fondove.

 • Promocije pri standardnim opkladama – Ponuda je uvrštena i podrazumeva najbolje evropske, južnoameričke lige kao i UEFA takmičenja. Dobitak će vam biti isplaćen ukoliko vaša ekipa postigne dva gola prednosti u odnosu na protivnika. Radi se o pojedinačnim tiketima pa ukoliko ipak preferirate sistemske tikete morat ćete pronaći drugu odgovarajuću vrstu promotivnog bonusa.
 • Bonus za akumulator opklade – ova vrsta promocije se odnosi na kombinovane tikete jer je velika i želja i proširena mogućnost dobitka na ovoj vrsti tiketa. Uključuje najmanje tri odigrana para na kombinovanom tiketu te zavisno od ukupnih parova na tiketu sledi određena vrsta bonusa. Dakle što više odigranih parova veći je i bonus. Procenat koji je kreće zavisno od broja parova je od 5 do 70%, te maksimalna vrednost bonusa može se postići sa 14 odigranih parova.
 • Bonus povrata uloga – velika ponuda se odnosi i na načine povrata novca što igračima u svakom slučaju igra veliku ulogu. Što više mogućnosti i opcija na neki način da igrači imaju širi prostor za takve stvari to domaćina čini perpekstivnijim za privlačenje novih članova odnosno igrača. U slučajevima kada nema golova na utakmici dakle rezultat je 0:0 domaćin vam garantuje povrat uloženih sredstava. Ova vrsta bonusa se odnosi kako na standardne tikete i opklade tako i na pogađanje tačnog rezultata.
 • Teniski akumulator opklada – slično kao i u jednom od prethodnih promocija i ova uključuje isto a samo se odnosi na teniske mečeve odnosno na tenis kao sport. Veliko je interesovanje za ovaj sport te shodno tome i domaćin predviđa više opcija kako bi igrači zaista imali jednu vrhunsku ponudu i ponuđene opcije te izabrali one svoje omiljene. Jedina razlika u odnosu na fudbal je što se minimalni bonus od 5% ostvaruje igranjem minimalno dva para teniskog meča. 
 • Akumulator opklada za košarku i američke sportove – s obzirom na popularnost istih domaćin se potrudio uvrstiti i ove sportove u ponudu i izaći sa posebnim pogodnostima u odnosu na ostale brendove. Razlika je u odnosu na fudbal što se moraju odigrati minimalno dve utakmice za uključivanje bonusa.

Online I Sportsko Klađenje U Bet365

U pogledu sportskog klađenja kladionica Bet365 je pripremila veliku i široku ponudu možda čak i najbolju na tržištu Srbije. Razloga je zaista mnogo pa ćemo pokušati u nastavku iste navesti i ukratko objasniti. Sadržaj sportske kladionice uvrštava najrazličitije sportove ovisno o popularnosti istih a sortirani su prema abecednom redu pa je to sve vrlo pregledno.

Od sportova koje je domaćin uvrstio u ponudu su sledeći:

 • Fudbal,
 • Tenis,
 • Rukomet,
 • Košarka,
 • Odbojka,
 • MMA,
 • Hokej,
 • Zimski sportovi
 • Ragbi,
 • Američki sport,
 • Mali fudbal,
 • Snooker,
 • Pikado
 • Kriket,
 • Motosport,
 • eSport.

Fudbalska pokrivenost je velika te tako u listama za danas možete pronaći sve najjače lige kao što su liga prvaka UEFA, FA kup, Liga šampiona, španska, talijanska i nemačka liga. Zastupeljene su i manje popularne lige pa je sve to rezultat jedne ozbiljne ponude i kladionice. Postoje i specijalne igre ali kao da u toj pogledu malo manjka domaćin u odnosu na ostatak konkurencije pa tako možete birati neke od sledeći igara:

 • Broj golova
 • Hendikep
 • Broj kornera
 • Broj kartona
 • Tačan rezultat

Sve je moguće tipovati i online putem veb stranice što je vrlo jednostavno postavljeno kao i teletekst u smislu rezultata, kvote odražene u realnom vremenu i provera statusa tiketa.

Odlične Kvote I Niska Margina Bet365 Kladionice

Omer kvota je takođe vrlo bitan segment ponude koje igrači posebno cene. To je svakako brojčani omer dve ekipe pri tom izražavajući favorita ukoliko ga uopšte i ima. Takođe to je direktan omer koji igrač u startu može izračunati eventualni dobitak. Odatle i toliki značaj tih koeficienata i velika potražnja za što većim i bolje ponuđenim kvotama.

Bet365 nudi odlične kvote gotovo pa i najbolje u Srbiji i regionu te je između ostalog i zbog toga svrstana u najperspektivnije kladionice. Kvote se izražavaju u tri opcije: decimalna, frakciona i američka. Naravno kvote mogu da variraju što je i normalno jer je to i posledica samog tržišta. One popularne utakmice mogu naravno imati veće kvote na igru u odnosu na manje popularne ili manje interesantnije za same igrače.

Ponekad je dobro ili poželjno sačekati tipovanje samih utakmica koje želite do skoro pa početka određenog meča. To posebno iz razloga jer kladionica zna u tom vremenskom periodu često promeniti kvote u odnosu na konkurenciju samim tim za krajnjeg igrača to može značiti veliku razliku. Naravno i ovi događaji su uslovljeni mnogim drugim što tržišnim što konkurentskim brendovima ali u svakom slučaju vas savetujemo da i to probate – nemate šta izgubiti svakako. 

Ponuda Velikog Broja Igara Bet365 Kladionice U Online Kazinu

Dobro poznati brend koji je već uveliko utvrdio svoje pravce kretanja pravljenjem odlične ponude sportskog klađenja svakako da stvari nije prepustio ni kada je online kazino u pitanju. Pre svega validne licence na prvom mestu UKGC, kao i licence država Malte, Gibraltara, Bugarske, Švedske kao i Nemačke. Kada čujete samo ovu činjenicu razumete u startu o kome i čemu je reč. Svoju legalnost je dokazala a Bet365 kladionica takođe brine i o sigurnosti svojih igrača te obezbeđuje fer i sigurno klađenje.

U ponudi online kazina je pre svega zanimljiv i vrlo jednostavan interfejs na kojem će se snaći gotovo pa svi. Najrazličitije igre su uvrštene u ponudu te je moguće igrati razne kartaške igre, rulet, casino, slotove kao i bingo. 24/7 radno vreme i odlične recenzije po internetu pokazuju da je visoko rangiran i cenjen kazino te konstantno privlači mnoge klijente i igrače. Takođe su i dobitnici mnogih internacionalnih priznanja za uspešno i dugotrajno poslovanje. Jedina zamerka koju bi mogli istaći jeste da nije preveden ni na edan jezik bivše SFRJ te vam je u izboru engleski jezik ili drugi ponuđeni.

Smatramo da ćete naći sve što poželite kod ovog domaćina bilo da ste početnik, rekreativac ili vrlo strastveni igrač, bukvalno u ponudi je sve. Obzirom da ulažete svoj novac poenkad izbor nije nimalo jednostavan. Stvari koje smo prethodno naveli smatramo da su vrlo jaki argumenti i činjenice u pogledu ocenjivanja Bet365 online kazina. Sigurno i provereno klađenje u fer i poštenom ambijentu veliki je interes velikog broja igrača.

Odlična Aplikacija Bet365

Mobilna verzija takođe odlično funkcioniše međutim Bet365 aplikacija je posebno mesto za klađenje. Dostupna je kako za Android korisnike tako i za Iphone korisnike. Stranica odlično funkcioniše i vrlo je pregledna te nudi mnogo opcija koje vam trebaju – od golova i ostalim igrama, edit bet, live stream a koristi se takođe u svrhu teleteksta odnosno rezultata zbog svoje brzine. 

Ne možemo istaći nikakve zamerke ni u funkcionisanju niti u ponuđenim opcijama. Možda mala negativna stvar može biti kada se sa ponuđene utakmice hoćete vratiti unazad na listu svih utakmica, međutim isuviše je to sitna stvar za ovako veliku ponudu. 

Nova aplikacija sada nudi i bolji dizajn od one prethodne i podiže se na jedan novi nivo. Aplikacija nije dostupna na Google Play Storu te je istu moguće preuzeti na zvaničnoj stranici domaćina te sa vrlo lakom aplikacijom za instaliranje uđite u svet klađenja.

Načini I Metode Uplate Depozita

U pogledu uplate vaših depozita domaćin vam je ostavio na raspolaganju više načina. To su svakako popularne metode i načini plaćanja koje funkcionišu kod mnogih drugih platformi i delova sveta. Manje-više sigurno da neki od njih i imate a u slučaju da i nemate nije problem. Registrovati ćete se vrlo brzo i spojiti se na Bet365 nalog te na taj način rešiti celu stvar.

U nastavku možete videti listu uplatnih metoda:

 • Skrill
 • Neteller
 • Bankovni transfer
 • Bankovne ili kreditne kartice (American Express se ne prihvata)
 • Paysafe cards
 • Maester card, Maestro, Visa

Isplata

Veliko pozitivno iznenađenje Bet365 kladionice koja iz sekcije u sekciju pokazuje svo liderstvo, pokazuje i metode za način isplate. Gotovo kod svih ostalih brendova su veoma skromne te ponude međutim ovaj domaćin je priredio čitavu zabavu u pogledu klađenja.

Dostupni su vam svi načini uplate kao i isplate. To znači da odakle ste položili depozit tu vam ga Bet365 i isplaćuje. 

 • Skrill
 • Neteller
 • Bankovne kartice i transferi
 • Platne kartice izuzev American Express

Sistemom uplatom/isplatom preko bankovnog računa iz pouzadanih izvora možemo istaći da sredstva dobijate u roku od 24h. Naravno ukoliko ste u banci Intesa San Paulo ili Unicredit kroz partnersku banku će vam sredstva prije leći. Za ostale banke je rok od 1 do 3 dana što i nije mnogo vremena u već dobitnom slučaju.

Kontant Centar I Korisnički Servis

Standardno rešena situacija povodom i ovog domaćina u pogledu kontakta sa igračima i rešavanjem njihovih problema. Radno vreme korisničke podrške je 24/7 što je za svaku pohvalu. U opciji je takođe i live chat kao i službeni email korisničkog tima. Sigurno ćete biti zadovoljni i vremenom reakcije kao i rešenjem svakog problema.

Negativna stvar može biti da je kontakt centar isključivo na stranom jeziku pa određenim igračima to može predstavljati određenu prepreku. 

Zaključak

Gledajući sve segmente igre i poslovanja ne možemo a ne istaći da se radi o visokokvalitetnom brendu koji je dokazao svoju snagu i kvalitet godinama. Od duge tradicije i svih godina poslovanja, prilagođavanja i konstantnim rastom izrastao je pa slobodno možemo reći u lidera regiona. Validne licence nekoliko zemalja ( i licenca države Nemačke) daju sigurnost u fer i korektno klađenje što igrači posebno cene. Ponuda sportova je izvrsna te je moguće tipovati na najrazličitije sportove sa odlično ponuđenim kvotama.

Promocije i ostali bonusi su takođe zastupljeni u velikoj meri čak i oni koje ne viđate u drugim sportskim kladionicama te na ovaj način dokazuje svoju originalnost na tržištu. Korisnički servis odlično uređen i dostupan je 24/7. Uživo klađenje sa mnoštvom specijalnih igara samo dodatno dopunjuje iovako jaku i široku ponudu koju ima Bet365.

Online kazino sa velikim brojem igara takođe igra veliku ulogu u privlačenju novih igrača. Sve funkcioniše vrlo jednostavno te smatramo da je domaćin Bet365 jedan od najboljih i najperspektivnijih kladionica u kojoj možete registrovati svoj nalog i nećete se pokajati.

FAQ

Kakva je ponuda Bet365?

Ponuda je u svim segmentima odlična te bilo koje da je vaše područje interesovanja domaćin je priredio sve igre unapred. Naslova strana otkriva samo jedan deo čitave ponude sportskog klađenja a u ponudi su takođe i online igre kao i kazino što sveukupno čini ovu ponudu u svakom slučaju kompletnom.

Koje je radno vreme kladionice u pogledu pomoći igračima?

Radno vreme korisničkog servisa je 24/7 što znači da su vam na raspolaganju kontantno u bilo koje doba dana ili noći. 

Online kazino ima mnogo igara, koje su najaktuelnije?

Kazino Bet365 kladionice sadrži veliki broj igara te bilo koja da je vaš izbor uvereni smo da ćete ih pronaći. Od ruleta, blek džeka, pokera, do slotova, binga i drugih igara zaista ćete imati osećaj kao da ste tu za stolom uživo. Ne propustite i razne bonuse na kazino igre koje vam mogu pomoći u ostvarenju većeg dobitka.

Kakva su iskustva sa aplikacijom Bet365?

Odlična, aplikacija je urađena na zavidom nivou te ima mnogo opcija i načina klađenja. Za sve se to potrudio domaćin koji je napravio fluidnu aplikaciju koja odlično funkcioniše za hiljade igrača širom regiona. Predviđeno je korištenje kako Android tako i IOS uređaja za korištenje aplikacije te su kvote odražene u realnom vremenu bez ikakvih smetnji pri funkcionisanju same aplikacije.

Većina kladionica nude opcije povrata novca, da li je to prisutno i u Bet365?

Naravno, ponuda bonusa i atraktivnih promocija vam nude različite opcije povrata vašeg uloga. Opcija uključuje kako sportsko klađenje tako i online kazino igre pa zbog obimnosti same ponude savetujemo da pažljivo se informišete o svim pogodnostima koje možete ostvariti kod ovog domaćina i pristupite sigurnom klađenju.

Leave a Comment