Brazil VS Švajcarska – Najbolje Kvote U Srbiji 2022.

Brazil igra protiv Švajcarske na utakmici Svetskog prvenstva, a ljubitelji fudbala se raduju tome jer su kvote u kladionicama Mozzart, Maxbet i Circus na ovaj meč izuzetno visoke. Utakmica se održava 28. Novembra 2022. u 16:00 časova po UK, a u 17:00 po lokalnom vremenu. Navedene kladionice pružaju najbolje kvote za klađenje na Brazil vs Švajcarska sa svojih sajta za klađenje. Kladionice stavljaju Brazil kao favorita za pobedu, pa se blaga prednost za pobedu daje upravo njima. Utakmica je planirana da se igra na Stadium 974, Ras Abu Aboud, Qatar. Direktni susret se može pratiti na stranicama kladionica, ali i na nacionalnoj televiziji Srbije.

Brazil Meč će se završiti nerešenim rezultatom Švajcarska
Brazil Meč će se završiti nerešenim rezultatom Švajcarska
Brazil Meč će se završiti nerešenim rezultatom Švajcarska

Takođe, preko stranica od kladionica možete proveriti formu tima Brazila i Švajcarske, stanje na tabeli i statistiku utakmica. Pored sveobuhvatnih kvota pre meča i klađenja uživo, brzih rezultata uživo, sastava timova i komentara. Ovo će ujedno biti i četvrti meč u Grupi G, a protivnici Kamerun i Srbija će se boriti šest sati ranije u Al Vakra. Ali da li će Brazil podvući svoj status favorita ili Švajcarci mogu da poremete najuspešniji tim Svetskog prvenstva ikada, saznajte u nastavku teksta.

Brazil vs Švajcarska – kvote i ponuda

Brazil vs Švajcarska - kvote i ponuda

Najbolje rangirani tim na svetu prema FIFA, Brazil ostaje favorit za osvajanje Svetskog prvenstva 2022. i podizanje trofeja Žila Rimeta po rekordni šesti put. Zbog toga su kladionice pripremile najbolje kvote, kako bi korisnici klađenja mogli odabrati i sastaviti tiket.

Brazil ponovo ulazi na Svetsko prvenstvo kao veliki favorit za osvajanje turnira. To je i za očekivati od ekipe koja ima ogroman pedigre u takmičenju, a skorašnja forma je takođe odlična. Visoke kvote za online klađenje u spomenutim kladionicama možete očekivati, kada se radi o ovakvom meču.

Švajcarska je uspela da se plasira u osminu finala na uzastopnim svetskim prvenstvima. Očekivanja su velika oko Švajcaraca, koji su bili u stanju da ostanu kompaktni i veoma ih je teško pobediti – posebno kada se suprotstave vrhunskoj opoziciji. Ako postoji jedan protivnik koji se ne može potceniti u Grupi G, onda je to Švajcarac i zbog toga možemo slobodno istaknuti da kladionice kao što su Mozzart, Maxbet i Circus pripremile kvote za pobedu, gde imate opciju klađenja na pobednika, igrače, favorita, rezultat i mnogo toga.

Fudbal Brazil VS Švajcarske – 28. Novembar 2022. – prognoza, predviđanja, statistika

Videti Brazil kao broj 1 na FIFA rang listi je pomalo čudno s obzirom na to da nisu pobedili od 2002. godine. Iako imaju rekordnih 5 pobeda, prema kritikama malo toga opravdava ovaj rang moći. S druge strane, Švajcarska je na 16. mestu na FIFA listi. Obe ekipe su završile na vrhu svojih grupa tokom kvalifikacija, pri čemu je Brazil pobedio Argentinu za prvo mesto, a Švajcarska je pretekla pobednika Evrokupa, Italiju. Zbog toga je prognoza i predviđanja za pobedu naklonjena ekipi Brazila. 

Analitičari, prema statistici smatraju da je Brazil imao lak put do Svetskog prvenstva u fudbalu. Brazil je otvorio put ka Svetu sa rekordnih 17 utakmica bez poraza gde je odigrao sa 14 pobeda i 3 remija. Postigli su ukupno 40 golova dok su primili samo 5. Prema tome, možemo videti da je brazilski napad bio u plamenu dok je njihova odbrana izgledala jednako snažno. Što se Švajcaraca tiče, oni su dobili 5 utakmica i 3 remizirali, uz gol razliku 15:2. Tako da bi ova igra mogla da prođe sa dosta uzbuđenja i prilika.

Utakmica Brazil protiv Švajcarske, izgleda kao laka utakmica na papiru za domaćine, ali može ispasti sasvim drugačija na dan utakmice. Na poslednjem Svetskom prvenstvu 2018. Brazil je završio kao prvi u svojoj grupi ispred Švajcaraca. Zbog toga, možemo čuti dosta pitanja vezanih za ovu utakmicu, kao što je pitanje “Hoće li Brazil, kao domaći tim, iskoristiti prednost i dobiti utakmicu, ili će se dogoditi repriza susreta iz 2018. godine?”

Ukupan rekord govori o Brazilcima koji su osvojili 5 svetskih prvenstava i ukupno 6 puta bili drugi, treći ili četvrti. Ali poznato je da su Švajcarci veoma otporna ekipa koja nikada ne odustaje i koja ne podleže pritiscima.

Prema prognozi, statistici i predviđanjima, ovo može biti repriza grupnog susreta između dva tima u izdanju 2018. godine kada su Švajcarci uspeli da poremete kvote biranjem 1 -1 nerešeno. Međutim, ipak se prednost daje ekipi Brazila zbog sadašnje forme igrača.

Dve ekipe su se susrele devet puta u prošlosti, pri čemu je Brazil pobedio u tri utakmice, a Švajcarska dve i četiri utakmice su završile nerešeno.

Gde Gledati Meč Brazil VS Švajcarska

Uživo gledanje utakmica Svetskog prvenstva 2022. prestavlja pravo zadovoljstvo za ljubitelje fudbala kao i za korisnike klađenja. Zbog toga su se kladionice potrudile da obezbede live stream, dostupan preko online servisa. Naravno, radi se o kladionicama koje nude uslugu uživo klađenja, a to su Mozzart, Maxbet i Circus kladionice. Svakako, pogledajte ponudu i uživajte u sastavljanju tiketa klađenjem na Svesko prvenstvo u fudbalu 2022.

FAQ

Kada je zakazana i koje je vreme početaka utakmice Brazil vs Švajcarska?

Utakmica se održava 28. Novembra 2022. u 16:00 časova po UK, a u 17:00 po lokalnom vremenu.

Ko se smatra favoritom za pobedu između Brazila i Švajcarske?

Mnogi prognozeri su blagu prednost dali ekipi Brazila, zbog dosadašnjih susreta ali i zbog FIFA rang liste. Nosioc liste je Brazil, dok se ekipa Švajcarske nalazi na 16stom mestu.

Na kojem stadionu se igra meč?

Utakmica je planirana da se igra na Stadium 974, Ras Abu Aboud, Qatar.

4.7/5 – (12 votes)

Leave a Comment