Popularno Klađenje Na NFL Kladionica, Opklade I Pravila Klađenja Sa Savetima

Američki fudbal je sport koji je najzastupljeniji u Sjedinjenim Državama, pa je tako i klađenje na NFL kladionica razvijeno širom sveta. Zbog svoje vrednosti, ponuda NFL klađenja, bonusa i slično, sve je veći broj ljubitelja NFL sportskog klađenja u Srbiji. Međutim, klađenje na NFL je bilo dostupno samo u američkim kladionicama, ali je zbog svoje popularnosti vremenom se razvilo te je sportsko klađenje omogućeno i u kladionicama u Srbiji. Zato u tekstu ispod pogledajte vodič kako pristupiti dobitnom tiketu klađenjem na sportske događaje, koja najbolja kladionica nudi mogućnost klađenja na NFL, vrste opklada i još mnogo toga.

Top 5 kladionice za NFL:

kladionice za NFL
Bonus
200% bonusa do 45.000 RSD
Preuzmi bonus
250% bonusa do 20.000 RSD
+ 200 RSD bez uslova
Preuzmi bonus
5.000 RSD bonus dobrodošlice
Preuzmi bonus
100% bonusa do 5.000 RSD
Preuzmi bonus
100% bonusa do 10.000 RSD
Preuzmi bonus

Lige Američkog Fudbala, Najbolji Igrači I Timovi

Američki fudbal spada u grube sportove, jer njega igraju samo čvrsti i jaki igrači koji su obavezni nositi zaštitnu opremu. NFL je osnovana davne 1920. godine, a interesovanje za njom se dešava tek u kasnim 60-tim godinama. Sastoji se od 32 ekipe, koje se međusobno takmiče. Podelena je u dve divizije i to:

 • AFC – američku konferenciju (AFC East, AFC West, AFC Nort, AFC South ) i
 • NFC – nacionalnu federalnu konferenciju (NFC East, NFC West, NFC Nort, NFC South)

Igra se 16 utakmica kroz 17 sedmica, gde 6 najboljih ekipa ulazi u play-off. Iz svake konferencije, dve najbolje ekipe se plasiraju da igraju veliko finale poznato kao Super Bowl.  Prestižno takmičenje Super Bowl spada u najinteresnatnije i prepisuje se najvećem sportskom događaju SAD, gde se dodeluje nagrada za MVP.

Zbog toga mnoge kladionice, nude raskošnu ponudu klađenja, gde na primer možete da se kladite na pobednika MPV nagrade. Da ne tražite, donosimo vam listu prethodnih pobednika, najuspešnijih timova i najtraženijih NFL igrača jer kladionice često znaju da ponude opklade na njih.

Najtraženijih NFL igrači:

 • Danny Amendola
 • Aaron Rodgers
 • Jason Witt
 • Alex Smith
 • Reny Nunes
 • Aaron Gibson

Lista osvajača nagrade za MVP, Super Bowl:

 • Patrick Mahomes (Kansas City, 2020. godine)
 • Julian Edelman (New England, 2019. godine)
 • Nick Foles (Philadelphia, 2018. godine)
 • Tom Brady (New England, 2017. godine)
 • Von Miller (Denver, 2016. godine)

Najuspešniji timovi Super Bowla:

 • Kansas City – San Francisko (rezultat: 31-30, 2020. godina)
 • New England – Los Angeles Rams (rezultat: 13-3, 2019. godina)
 • Philadelphia – New England (rezultat: 41-33, 2018.godina)
 • New England – Atlanta (rezultat: 34-28, 2017. godina)
 • Denver – Carolina (rezultat: 24-10, 2016. godina)
Lige Američkog Fudbala, Najbolji Igrači I Timovi

Klađenje I Sportska Kladionica, Ponuda Opklada

Poznate kladionice, koje se odlikuju odličnim izborom sportskog klađenja, pa i klađenja na NFL kladionica su:

 • Greatodds
 • Mozzart
 • Meridianbet
 • Maxbet
 • Circus

Upravo ovakve kladionice nude nekoliko različitih načina da se kladite na NFL, i to:

 • NFL Spread Bet

je prvi i najpopularniji oblik NFL klađenja zasnovanog na širenju, gde kladionice postavljaju razliku između favorita i autsajdera. Da biste dobili opkladu ove prirode, jedan tim mora da pokrije razliku – pa ako je razlika -7 u korist domaćina u odnosu na gosta, domaćini moraju da pobede sa sedam ili više poena razlike. Dok gosti mogu da pokriju razliku, moraju ili izgubiti manje od sedam bodova ili pobediti. Da bi bilo jednostavnije, proširenje daje autsajderu „prednost“. U ovom slučaju gosti imaju prednost od +7 poena za početak utakmice.

 • Klađenje na pobednika igre – opkladu na novčanu liniju

je uobičajen oblik sportskog klađenja kao i klađenje na širenje. Razlika je u tome što će kod  opklada novčanih linija kladionice postaviti linije koje predstavljaju favorite i autsajdere. Istovremeno, ova vrsta opklade je najjednostavniji oblik klađenja na NFL. Kladite se na to koja će ekipa pobediti na kraju meča, bez obzira na rezultat.

 • Klađenje na ukupnu opkladu

Takođe poznat kao više/manje, ovaj oblik klađenja uključuje klađenje na ukupan broj poena koje oba tima osvoje zajedno u igri. Recimo da su kladionice postavile preko/manje od 55 poena za domaćina i gostujući tim. Vaš posao kao korisnika klašenja je kada se kladite na NFL trebate odlučiti da li će rezultat biti veći ili manji od 55 poena.

 • NFL Prop Bet

Posebna vrsta opklade koja nema nikakve veze sa ishodom ili konačnim rezultatom igre. Ove opklade dolaze u mnogo različitih oblika, a neke od njih su zasnovane na igračima – klađenje na igrače, odnosno koliko će golova dati određeni igrač. Takođe, ovde se ubrajaju opklade koje su se zasnovale na klađenju uživo.

Zaista je mnogo dobrih opklada koje možete videti tokom klađenja na NFL kladionica. Primjer raznovrsnosti opklada na NFL možete videti tokom Superboula jer su zastupljene razne vrste zabavnih opklada kao što su klađenje na bacanje novčića i druge. Takođe, pored klađenja na NFL, u kladionicama je u ponudi klađenje na CFL, NCAA koleđ fudbal i druge.

Definitivni Vodič Kroz Najbolje Strategije

Iako je uspešna opklada uzbudljiva, uspeh se oslanja na korišćenje dostupnih dokazanih strategija koje mogu drastično povećati vaše šanse. Postoji mnogo saveta i strategija koje bismo vam mogli otkriti da klađenje na NFL kladionica bude što uspešnije. Evo nekoliko pametnih strategija klađenja koje možete koristiti da povećate svoju ravnotežu ka boljem uspehu.

 • Poštujte NFL tržište – Istražite

Svakako jedan od osnovnih saveta je NFL istraživanje, koje podrazumeva istraživanje forme timova, pojedinačnih igrača, trenera i slično. Ako ne poznajete dovoljno dobro kako igrači i njihovi timovi igraju, u kakvoj su formi i slično, to će vas usporiti u klađenju. Međutim, ako znate sve o igračima – sigurni smo da će vas ovo saznanje približiti pobedi.

 • Nemojte preterano reagovati i ne žurite

Redovna sezona NFL-a ima 256 utakmica, što govori da će svake nedelje biti obilje vrućih poteza. Svaki kladioničar na svetu ima veoma loše dane ili dane u kojima ćete imati krajnju nesreću. Zbog toga, nemojte preterano žuriti i ishitreno reagovati. Promislite, odmorite se, smirite vaše emocije i onda se kladite.

 • Ne zaboravite na klađenje uživo i pratite svoje opklade

Uživo klađenje na NFL daje višestruke pogodnosti za ljubitelje sportskog klađenja. Sigurno je da se odlikuje sa dosta više tipova opklada, dok je najvažnije što uživo klađenje omogućava postavljanje opklade u bilo kojem trenutku, sve dok se igra meč.

 • Budite razumni

Kada se kladite na NFL sezonu, poželećete da izdvojite određenu sumu novca za klađenje sa kojom možete sebi priuštiti da izgubite. Predlažemo da napravite nedeljni ili mesečni raspored investicionog novca ili da odvojite novac za klađenje tokom cele sezone. Imajte na umu da treba da se kladite odgovorno i ako mislite da ulažete previše novca – odmorite se od klađenja.

Praćenje Uživo Klađenja

NFL utakmica počinje početnim udarcem, pa zašto bi se klađenje na NFL kladionica završilo na prvom početku, kada je dostupno uživo klađenje? Sa NFL klađenjem uživo, od početka do konačnog snap-a svih NFL utakmica – možete da položite opklade uživo na sraz, keš liniju, više/manje ukupno, rekvizite za igrače i još mnogo toga.

Sportsko klađenje – uživo je odlična prilika da preuzmete veću kontrolu nad svojim sportskim klađenjem i date više smisla svakoj utakmici bez obzira na rezultat,  rekvizite za igrače, ulog u plej-ofu ili implikacije fantastičnog fudbala. Od trenutka kada igrač pošalje početni udarac u end zonu, počinje klađenje uživo na NFL. Bez obzira na klađenje pre meča, ova pogodnost vam donosi mogućnost klađenja za NFL kladionica uživo tokom celog meča , gde pored klađenja možete pratiti meč na TV-u, streaming na računaru ili preko druge neke opcije.

FAQ

Koja najbolja kladionica ima u ponudi klađenje na igrače i na hendikep?

Kladionica kao što je Meridianbet, sigurno je da se odlikuje sa jednom od najboljih ponuda za NFL klađenje koje se nude korisnicima. Takođe, ostale kladionice kao što su Mozzart, Greatodds, Maxbet i Circus imaju odličnu ponudu klađenja, pa svakako da i njih preporučujemo da posetite.

Kakve su kvote za klađenje na NFL?

Kao i svako sportsko klađenje, kvote su manje više iste. Možemo slobodno reći da postoje niže ali i više kvote, zavisno da li želite igrati sigurnije ili da malo riskirate. Kvote su uvek više na posebne događaje.

Na koje timove se mogu kladiti na NFL?

Poslednjih godina, New England i Kansas City su bili dobar izbor za klađenje, ali svaka sezona ima svoje favorite. Obično se već posle prva tri kola regularnog dela šampionata vidi ko ima najveće šanse da stigne do Super Bowl, pa je uvek pametno da od samog početka gledate i da do detalja pratite sezonu.

Leave a Comment