Igrajte poker za pravi novac online u najboljim kazinima u Srbiji

Iskusni kockari obožavaju poker za pravi novac online, ali ova igra je izuzetno popularna i među početnicima. Koje su to čari pokera kojima niko ne može da odoli? Pre svega, to je igra koja postoji decenijama, i to u raznim oblicima, a pojava novih elektronskih uređaja samo je uvećala njenu pristupačnost i zanimljivost. Umesto u prave kockarnice od cigle ili betona, znalci sad najčešće idu u onlajn kazina, gde iz udobnosti doma imaju šansu da se zabave i poboljšaju svoj budžet.

Top 5 virtualni kladionica koji nude online poker za pravi novac:

Kladionice
Bonus Dobrodoslice
250% 20.000 RSD
+ 200 spinova
Preuzmi bonus
Bez uslova 500 RSD
+ 200% 30.000 RSD na depozit
Preuzmi bonus
100% 10.000 RSD
+ 50 spinova
Preuzmi bonus
100% 10.000 RSD
Preuzmi bonus
500 RSD
Preuzmi bonus

Prilikom odabira mesta na kom ćete igrati, važno je da uzmete u obzir naročito sledeće stvari: pouzdanost i bezbednost kazina, promocije i bonuse koje on nudi, kao i izbor igara. Poker postoji u mnogo varijanti: Teksas holdem, Omaha, 7 Card Stud, zatvoreni poker… a neka kazina takođe nude poker sa dilerima uživo, što doprinosi potpuno realističnom doživljaju. Slede detaljnije informacije.

Šta se može igrati u virtualnim kladionicama Mozzart i MaxBet?

Među popularnim platformama koje u Srbiji priređuju igre na sreću preko sredstava elektronske komunikacije visoko mesto zauzima Mozzart. Ako vas interesuje poker za pravi novac online, ovaj sajt nudi mnoštvo naslova: Jacks or Better Double Up, 4 of a Kind Bonus Poker, Deuces Wild Poker, American Poker II,  Joker Poker… Sve ih je moguće i prvo isprobati pre klađenja sa stvarnim novcem.

Šta se može igrati u kazinima Mozzart i MaxBet?

MaxBet je visoko rangirana sportska kladionica sa fenomenalnim turnirima različitima danima: Četvrtak 3x chance, Sreda reentry, Ponedeljak 6-max Freezeout… U svakom trenutku se takmiči na desetine ljubitelja pokera, a dostupni su vam i besplatni saveti i strategije za uspešno i odgovorno kockanje.

Šta nude Meridianbet, GreatOdds i Circus virtualne kladionice?

Meridianbet pruža uzbuđenje igranja pokera, ali bez odlaska u pravu virtualnu kladionicu. Sve što vam treba su elektronski uređaj (laptop, tablet, mobilni telefon i slično) i želja za dobrim provodom! Sajt nudi uglavnom razne varijante Teksas holdem pokera, kao i proverenu platformu na kojoj se može igrati poker za pravi novac online bez brige o krađi ličnih podataka ili neisplaćivanju dobitaka.

GreatOdds i Circus takođe imaju pokere od najpoznatijih dobavljača igara, te garantuju sjajnu grafiku, realističan prikaz i pouzdan transfer novca sa igrača naloga na vaš platni nalog. Na njihovim veb lokacijama možete pogledati detaljan spisak igara koje nude.

FAQ

Da li je igranje na ovim platformama bezbedno?

Apsolutno! Kockarnice koje smo naveli su registrovane, postoje već duže vreme i obezbeđuju sigurno mesto na kom možete igrati brojne igre. Hiljade srećnih korisnika to mogu i da potvrde, a vi i sami možete da pogledate njihova pravila i uslove korišćenja kako biste se uverili da je sve zakonito.

Šta je potrebno za igru u onlajn kazinima?

Pre svega je potrebno da kreirate lični nalog prateći jednostavna uputstva na sajtu koji izaberete, a potom da izvršite potrebne provere identiteta. U Srbiji je zakonski obavezno da budete stariji od 18 godina kada igrate poker za pravi novac online ili bilo koju drugu kockarsku igru. U zavisnosti od kazina,  uplate sredstava na vaš nalog moći ćete da izvršite na neki od sledećih načina: uplatom u pošti ili banci, putem e-bankinga, internet bankinga, Skrilla… i to je to. Spremni ste!

Da li postoji bonus dobrodošlice?

Većina kazina nudi bonus dobrodošlice, ali iznos se razlikuje i često se menja. Najbolje je da pre nego što se registrujete proverite te informacije na sajtu koji ste odabrali.

Da li mogu da igram na svom telefonu?

Većina kockarnica nudi i sajt optimizovan za upotrebu na pametnom telefonu, a često postoje i posebne aplikacije koje se mogu preuzeti i za Android, i za iOS, putem kojih se može još jednostavnije igrati.

Šta ako nešto ne funkcioniše kako treba?

U slučaju da imate bilo kakav problem prilikom registracije, igre, transfera novca i slično, uvek možete da se obratite korisničkoj podršci datog kazina. Mnoga kazina brinu o svojim klijentima tako što im pružaju podršku u toku celog dana, svaki dan. Na sajtu svakog od kazina koje smo preporučili nalazi se odeljak za korisničku podršku, te se slobodno obratite njihovim operaterima za detaljna uputstva.

Mogu li da igram sa dilerom uživo?

Kad igrate poker za pravi novac online, neke kladionice nude opcije sa dilerima uživo. U tim verzijama imate mogućnost razgovora sa stvarnom osobom koja deli karte, kao i ćaskanja sa drugim igračima, a sve je to moguće jer se prenos vrši uživo (putem striminga). Naravno, ovakav oblik kockanja je izuzetno realističan i uzbudljiv.

Leave a Comment