Koliko Su Popularne Bitcoin Kladionice U Srbiji

O čemu se tačno radi i kako funkcionišu bitcoin kladionice saznajte direktno preko našeg sajta. Koje su prednosti korištenja bitcoin načina plaćanja u odnosu na ostale metode plaćanja, saznajte upravo na našem veb portalu. Uputiti ćemo vas oko detalja korištenja bitcoina kao načina plaćanja u kladionicama te proći zajednički sve detalje i korake kako biste uspešno iskoristili pomenuti način plaćanja.

Bitcoin kladionice u Srbiji:

Bitcoin Kladionice
Bonus
5.000 RSD bonus dobrodošlice
Bitcoin Klađenje

Koliko je  bitcoin u poslednje  vreme dobio na značaju nije potrebno posebno ni govoriti, ali postavlja se pitanje koliko su zastupljene bitcoin kladionice kod nas i regionu. Mnogo je prednosti korištenja ovakvog načina klađenja. Operateri koji posluju na našoj teritoriji sve više uvode bitcoin načine plaćanja odnosno etherum, litecoin i drugi. Kladionice koje uvode ovakve načine i metode plaćanja često se nazivaju i bitcoin kladionice.

Sa ovakvim trendovima koji već preuzimaju svetske tokove zasigurno možemo istaći da će nove i inovativne metode plaćanja promeniti celokupan svet pa tako i industriju klađenja. Budućnost igranja online kao i kazino igara će se drastično promeniti i u mnogočemu promeniti i to za relativno kratko vreme.

Više O Kriptovalutama I Sportskom Klađenju

U savremenom vremenu tehnologije postoji mnogo digitalnih valuta na  tržištu a gotovo je sigurno jedno a to da je bitcoin najpopularnija i najpriznatija kriptovaluta trenutno. Naravno veliki broj je takvih vrsta kriptovaluta što se može i pozitivno i negativno gledati zavisno iz kojeg ugla se posmatra. Slobodno možemo istaći da postoji preko 1.500 različitih vrsta kriptovaluta kojima njihovi vlasnici mogu kupovati ili prodavati dobra, usluge i robu bilo koje vrste. To se svakako odražava i na sportsko klađenje odnosno online igranje bilo koje vrste.

Od tolikog broja kriptovaluta uvek postoje više popularne i one manje tražene. S tim u vezi u pogledu industrije klađenja priznat je veliki broj kriptovaluta koje vam stoje na raspolaganju na korištenje. To su pre svega bitcoin, ethereum, litecoin i mnogi drugi.

U svakoj savremenijoj kladionici pronaći ćete mnogo opcija uplate depozita između ostalog i kripto kladionice. To su redovne metode plaćanja dok kod specijalizovanih kripto sajtova, takav način plaćanja je i jedini način za poglog depozita.

Kladionice Koje Podržavaju Kripto Plaćanja

Bitcoin kladionice kod nas još uvek nisu zastupljene u velikoj meri pa je pretpostavka da će u narednom periodu značaj kripto plaćanja porasti. Svetske kladionice ipak prate najnovije trendove kako bi privukli  nove igrače. U ponudi se može pronaći i dosta promocije i bonusa što je odraz izvanredne ponude.

Kladionice koje su u svoju ponudu uvele kripto metode plaćanja su:

  • 1xBet
  • 22Bet
  • Bet365

Prednosti I Mane Za Bitcoin Kladionice

Prednosti I Mane Za Bitcoin Kladionice

Korištenje kriptovaluta donosi sa sobom celokupni niz novih pravila i načina kako da se posupa. S tim u vezi stanje vašeg računa ne ovisi samo o uspehu tipovanja odnosno klađenja nego i same vrednosti kriptovalute. Dakle mnoge od njih često menjaju svoje vrednosti u vrlo kratkim vremenskim intervalima čak i na nivou minute ili dve. Bitcoin kladionice u tom pogledu mogu poslužiti i kao mesto za skladištenje kriptovaluta te ne morate imati preterano velik uspeh da bi vaš račun bio u plusu.

U pogledu bitcoin kladionica, iste vam nude preko web mesta potpunu anonimnost što mnogima igra veliku ulogu. Tako prednost ovog načina plaćanka u odnosu na kreditne ili debitne kartice je svakako očigledna. U vremenu gde ste u mnogočemu ograničeni na plaćanje, dizanje novca i slične transakcije jer vas se stalno kontroliše i traže određene potvrde, način plaćanja kriptovalutama je izvrsna stvar. To je ustvari odlična alternativa da se pomerimo od svakodnevnih banalnosti i stvari rešavamo na daleko brži i efikasniji način.

Kada je reč o isplati i ona se mnogo brže odvija preko kriptovaluta nego je to slučaj sa platnim karticama. Bankama je potrebno dan do dva, nekada i više, za obradu transakcije dok u kripto svetu to ide mnogo brže ali najdalje istog dana će vam uplata leći na račun.

Nedostatak kriptovaluta jeste nestabilnost te vrednost njihova često varira pa je neprocenjiva na dugoročnom planu.

Registracija Bitcoin Kladionice

Da biste vršili uplate na kladionice kriptovalutama potrebno je registrovati odnosno otvoriti bitcoin novčanik. To je vaš virtuelni novčanik kojeg možete koristiti u bilo koje svrhe, dakle i plaćanje i primanje sredstava. To se može uraditi ili rudarenjem kriptovaluta ili kupovinom istih.

Nakon otvaranja kripto naloga sve što je potrebno jeste pronaći kladionicu koju prihvata ovakav način uplate. Ulogujte se na vaš korisnički nalog i ubacite način uplate koji se ni po čemu ne razlikuje od tradicionalnog načina koji ste do sada navikli.

Vrlo jednostavna metoda koja još uvek nije zaživila zbog svojih različitih razloga. Nadamo se da će ubuduće više zaživeti ovakav način plaćanja, jer u svetu je to već itekako u trendu i popularno.

Sigurnost, Provizije I Naknade

Sigurnost bitcoin kladionice je na zavidnom nivou te možemo slobodno istaći da ste u tom pogledu zaštićeni. Svakako je bitno birati perspektive kladionice koje koriste zaštite i enkripcije kako hakerski napadi ne bi bilo uspešni. U svakom slučaju plaćanje kriptovalutama je u osnovi anonimno te tako ni kladionice ne raspolažu sa vašim podacima.

I u pogledu troškova kripto plaćanje je veoma povoljno jer nema nameta države i drugih organa jer ih isti ne kotrolišu. To daje  veliku prednost da su nameti mali ili ponegde nikakvi. Naknade se mogu javiti ukoliko uplaćujete novac u evrima npr a račun je kripto. U tom smislu možete proći lošije od 1 do 3%  vrednosti uplaćene kripto imovine što je opet veoma prihvatljivo.

FAQ

Koliko je sigurno plaćati kriptovalutama?

Vrlo je sigurno ako ne i najsigurnije plaćanje preko kriptovaluta. To iz razloga jer ni sama kladionica kod koje uplaćujete nema vaše podatke i ne raspolaže takvim informacijama. Tako da ukoliko i hakerski napad bude izvršen, nikakvih poverljivih podataka neće imati na raspolaganju.

Koje su najpopularnije kriptovalute u Srbiji?

U Srbiji tržište kriptovaluta nije toliko razvijeno da bi pričali u tom pogledu. Inače kriptovaluta ima preko 1.500 različitih vrednosti i popularnosti. Nemoguće je izdvojiti posebno neke jer su podložne promenama i velikom osciliranju u tržišnoj vrednosti. Ako bi i morali istaći neke svakako da  i to bili Bitcoin, Ethereum, Litecoin i slično.

Postoje li bonusi i promocije uključene u korištenje kriptovaluta?

U ozbiljnim i evropskim kladionicama svakako da je to deo ponude koju možete očekivati jer upravo takvi domaćini rade na promociji novih načina plaćanja. U Srbiji taj sistem još uvek nije zaživeo pa i ponuda manjka u tom pogledu. Sa porastom korištenja kripto plaćanja na svakodnevnom nivou, pomoći će se i podstaći rast i razvoj pomenutog te je tada i realno očekivati nešto od takve ponude.

Leave a Comment