Metoda Klađenja Sa iPay Opcijom Uplate I Ispate Novca

Jedna od vrlo popularnih metoda posebno u poslednje vreme jesu i ipay kladionice. Postavljanje opklada putem ipay opcije plaćanja, prednosti korištenja iste kao i celokupan proces ove metode saznajte sve na jednom mestu. Potrudili smo se kao i uvek da sve elemente koji su neophodni istaknemo u prvi plan i ostavimo čitatelje na kraju teksta bez ikakvih dilema.

Kladionice ipay
Bonus
200% bonusa do 45.000 RSD
ipay Klađenje
5.000 RSD bonus dobrodošlice
ipay Klađenje
100% bonusa do 5.000 RSD
ipay Klađenje

Jedna od novijih metoda elektronskih transakcija novca za online klađenje, koje je za kratko vreme postala popularna opcija jeste iPay. Prateći trendovi za kojim idu domaće kladionice u Srbiji, pokazale su da je momentalno elektronsko klađenje najzastupljenije u svetu i da se takvo klađenje odvija uz pomoć iPay – elektronske uplate novca. Naravno, ovde nije reč samo o uplati novca, nego je korisnicima opcije iPay dostupna i opcija isplate novca sa svog korisničkog naloga. Metoda elektronskih transakcija novca uz pomoć iPay zasigurno je da pruža dosta novosti za svakog ljubitelja online klađenja, jer nam ova metoda donosi mnogobrojne pogodnosti. Moramo naglasiti da iPay ne zahteva kreditne kartice što je svakako jedna od mnogobrojnih pogodnosti koje donosi za svoje korisnike. U ovom članku ćete pronaći sve potrebne informacije i kompletan vodič za iPay, kako biste mogli da saznate kako pravilno koristiti ovu metodu kao sredstvo plaćanja.

Koraci Za Registraciju Na iPay

Da biste mogli koristiti metodu plaćanja sa iPay, trebate biti registrovani na njihovom sajtu. Registracija i otvaranje računa na iPay ne zahteva mnogo vremena kako biste mogli otvoriti svoj elektronski novčanik. Njihov sajt je dostupan na srpskom i engleskom jeziku, što svakako olakšava proces registracije ali i posle proces transakcije novca. Sve što trebate uraditi jeste provesti nekoliko sledećih koraka:

 • Otvorite službenu stranicu iPay
 • Odaberite polje e-novčanik registracija – kliknite na registraciju
 • Napravite nalog, tako što ćete popuniti polja koja su prazna
 • Popunite (unesite) polja sa vašim ličnim podacima
 • Obavite verifikaciju vašeg naloga (prihvatite uslove korištenja, potvrdite da niste robot)
 • Unesite lozinku koja vam je stigla putem SMS i vaš nalog je kreiran

Kada ste uspešno proveli korake za registraciju, iPay možete koristiti u skoro svakoj domaćoj kladionici. Neke od kladionica pružaju i bonuse ukoliko preko njihovog sajta koristite iPay. Međutim, neke domaće kladionice ne dopuštaju mogućnost isplate novca nego samo uplatu. Zbog toga vam savetujemo da koristite kladionice koje sigurno nude mogućnost isplate sa iPay.

Načini Za Uplatu Preko iPay

Načini Za Uplatu Preko iPay

Uplata i isplata preko iPay omogućava elektronsku transakciju novca na vaš nalog u kladionici gde imate otvoren korisnički račun. Već je poznato da se opcija iPay uveliko koristi u kladionicama po Srbiji jer zaista prestavlja jednu od laganih metoda za transakciju novca. Transakcija preko metode iPay je relativno brza i ne zahteva komplikacije pri obavljanju zadanih zadataka. iPay posluje u grupaciji, tako da možemo slobodno reči da pripada grupaciji PaySafe. Metoda iPay se ne koristi samo pri klađenju u kladionicama, nego se može koristiti pri bilo kojem plaćanju, primerice plaćanju računa, plaćanju u trgovinama, pri online plaćanju i slično. Moramo naglasiti da transakcija preko iPay uzima odrešenu naknadu, te da postoje određeni limiti za uplatu. Limit za uplatu iznosi 30.000,00 dinara, dok naknada za upotrebu iPay transakcijskog novčanika iznosi 0,5% po transakciji.

Domaće kladionice koje nude mogućnost korištenja iPay kao uplatu ili isplatu depozita spadaju u najsavremenije i najpopularnije kladionice u Srbiji. Prema tome, kladionice koje podržavaju ovu metodu elektronske uplate i isplate su zapravo lideri u klađenju a to su: Meridianbet i Mozzart kladionice.

Uplata depozita preko iPay se može obaviti na dva načina, a oba načina su vrlo jednostavna za upotrebu. Prvi način podrazumjeva upotrebu iPay vaučera preko kojeg trebate uneti brojeve koji ste dobili prilikom razmene novca u elektronski. To podrazumeva da ćete dobiti generisan pin i cifre koje služe za potvrdu. Drugi način jeste preko iPay vašeg registrovanog i otvorenog naloga, koji se obavlja preko iPay novčanika na njihovom sajtu. Uplata preko iPay naloga se obavlja standardno kao svaka online uplata, tako da ne zahteva nikakve posebne komplikacije te ne oduzima mnogo vremena.

Sledi Korake Za Jednostavnu Uplatu Preko iPay Metode

Prvobitno je potrebno da obavite zamenu novca za elektronski novac, a to obavljate kod distrubutera iPay. Nakon toga, trebate provesti nekoliko koraka kako bi vaša uplata bila aktivna. Sledi nekoliko koraka kako da obavite jednostavnu uplatu preko iPay metode elektonskog novčanika:

 • Ulogujte se na vaš nalog u kladionici, gde imate otvoren i registrovan korisnički račun
 • Odaberite opciju iPay kao metodu za uplatu novca
 • Unesite određeni iznos uplate (iznos sa vaučera)
 • Potvrdite uplatu na račun
 • Unesite PIN i popunite prozor sa praznim poljima
 • Unesite poslednja tri broja potvrde, e-money PIN i potvrdite da ste to Vi
 • Kada ste sve obavili, uplata je odobrena i možete da započnete sa klađenjem

Sigurnost iPay Metode Uplate Depozita

Prvobitno moramo naglasiti da je metoda uplate depozita preko iPay vrlo sigurna. Prvenstveno iPay servis poseduje licencu za uplatu, koji je izdat od Narodne banke Srbije. Visoki nivo sigurnosti i zaštita karakterišu iPay kao potpuno bezbedna metoda uplate depozita. Podatke koje trebate osvaljati pri registraciji su 100% sigurni i zaštićeni sa najvišim standardom. U slučaju da biste naiši na neke probleme prilikom logovanja na korisnički račun ili putem uplate i obavljanja transfera novca, moramo vam istaknuti da se iPay odlikuje sa vrlo dobrom korisničkom podrškom. Korisnička podrška iPay je dostupna preko kontakt broja – telefona i preko email-a, tako da možete birati na koji način i kako da se obratite korisničkoj podršci ako bi naiši na probleme.

FAQ

Šta je iPay i da li je dostupan u Srbiji?

Spomenuli smo da iPay prestavlja uslugu plaćanja elektronskim novcem, koji se može koristiti za online plaćanje. Ovu metodu plaćanja možete koristiti pri online klađenju, kao i za plaćanje u trgovinama, online shopu, za plaćanje računa i slično. Metoda iPay je dostupna u Srbiji preko vaučera, a takođe je dostupna i preko njihovog sajta ako želite obavljati online transakcije.

Kako nabaviti i koristiti iPay metodu elektronskog prenosa novca?

Elektronski novčanik iPay je dostupan preko njihovog sajta, aplikacije ili na prodajnim lokacijama u Srbiji. Spomenuli smo da se iPay može koristiti preko vaučera, dok je drugi način upotrebe moguć jedino ako ste registrovani korisnik iPay servisa. Spisak dostupnih mesta, možete pogledati na njihovom službenom sajtu.

Da li moram imati otvoren račun u banci kako bi mogao koristiti iPay?

Odgovor je NE. Ovo je još jedna u nizu od odličnih pogodnosti koje nudi iPay servis, jer da biste imali korisnički račun na iPay nije potrebno imati račun u banci.

Leave a Comment