Korištenje mCash I Promocija Plaćanja

Za većinu opcija plaćanja posebno u Srbiji sigurno ste se naslušali ali u ovom članku sledi priča o specifičnoj usluzi mCash koja se itekako promoviše u industriji klađenja. Reč je o savremenom načinu plaćanja mCash kao što smo imali slučajeve i kod drugih opcija plaćanja. mCash kao dodatna usluga je realizovana odnosno pruža ga Telenor banka preko koje korisnici odnosno igrači uz pomoć mobilnog uređaja da koriste različite opcije.

Tako na primer korištenjem mCash usluge moguće je bez platnih kartica dizati ili uplaćivati novac i vršiti provere na svom računu koristeći bilo koji bankovat Telenor banke. Svakako da biste koristili mCash uslugu potrebno je da ste rezident Republike Srbije, da imate registrovan nalog u Telenor banci kao i instaliranu aplikaciju na mobilnom uređaju. Praktički ništa specijalno a može vam biti mnogo korisno.

Postoje Li Kladionice Za uplatu mCash

Postoje Li Kladionice Za uplatu mCash

U Srbiji postoje kladionice preko koji se može vršiti plaćanje mCashom. Rezidenti Srbije mogu koristiti navedenu uslugu za platne transakcije gde je omogućena uplata u dve valute i to dinarima i evrima. Šta to konkretno znači? To znači da ćete moći vršiti uplate i isplate u obe valute kad god to poželite. Smatramo da je ovo vrlo korisna i veoma efikasna metoda plaćanja pa je svakako plus imati pri ruci i u opcijama jer nikad ne znate kad je možete zatrebati.

Relativno nova usluga i metoda plaćanja još uvek nije zaživila kod nas te je tako moguće za sada ovu uslugu korisiti jedino u Meridianbet kladionici. Za očekivati je kako popularnost i indovativnost određenih procesa bude jačalo da i druge kladionice se zaokreću novim metodama i načinima plaćanja. U tom smislu Meridianbet je pokazao svaku odlučnost novim tehnologijama i praćenju tržišta i savremenih tokova. Vrlo perspektivna kladionica bez obzira na konkretno mCash nego i druge depozite metode kao što su e-novčanici, Skrill i slično što je za svaku pohvalu i preporuku.

Kako Uplatiti Sredstva U Kladionici Putem mCash

Proces uplate je vrlo jednostavan te ćemo ga zajedno proći u svega nekoliko koraka. U opcijama gde nalazite depozitne metode, potrebno je izabrati novu metodu ukoliko želite dodati mCash opciju. Izborom nove metode plaćanja birate iznos koji želite položiti na svoj račun. Nakon potvrde vašeg iznosa uplate, automatizam će vam javiti u novom prozoru da je potrebno uneti tkz TAC kod. Radi se o tome da se takav kod generiše svaki puta kada otvorite aplikaciju Telenor banke na mobilnom uređaju i odaberete opciju mCash.

Nakon toga 16 cifreni broj odnosno TAC kod će vam biti dostupan pa ga je potrebno uneti kroz samu aplikaciju. Nakon unosa navedenog na računu će biti vidljivo vaše stanje računa. Vrlo jednostavna i precizna metoda bez puno odugovlačenja ili dilema gde šta prijaviti, uneti i slično.

Promocije I Bonusi Korištenja mCash Usluge

Na evropskom nivou svakako da imamo mnogo kladionica i ponude različitih domaćina koje ovde možemo samo sanjati. Posledica je to velikog tržišta i velikog broja igrača koji svakodnevno okreću velike brojke i time stvaraju uslove da takve kladionice često nude odlične bonuse i primamljive promocije. Nažalonost takvu ponudu možete očekivati u evropskim zemljama, no međutim ponuda u tom smislu ne zaostaje ni u Srbiji.

Naime, ponovo moramo pohvaliti istog domaćina a to je Meridianbet je uključio aktivnu promociju za svoje igrače odnosno registrovane članove. Cilj promocije jeste stimulisanje igrača da svoje depozite uplaćuju preko mCash-a te da za sebe pribave određene koristi. Na taj način svaki igrači koji izvrši gore pomenutu uplatu, biva čašćen od domaćina u smislu bonusa do visine  od 10% na svaku uplatu depozita.

Uslovi koje propisuje Meridianbet nisu posebno nametljivi. Potrebno je odigrati sportsku kladionicu sa kvotom 1.40 i većom kako bi vam se uračunao pomenuti bonus. Domaćin je i  ograničio maksimalni iznos koji se može ostvariti po transakciji i isti iznosi 3.000 dinara.

Sigurnost I Naknade

U pogledu sigurnosti i bezbednosti vaših podataka možete mirno spavati. Briga i zaštita u pogledu korištenja mCash opcije plaćanja je neprikosnovena. Usluga Telenor banke ima najveću i najbolju moguću zaštitu i to poslednje generacije. To znači da je sajt odlično zaštićen a vaši lični podaci sigurno pohranjeni. Tome ide u prilog i činjenica da automatski generisani kod koji sadrži 16 cifara daje dodatnu vrhunsku zaštitu koju je gotovo pa nemoguće probiti. U tom smislu ste zaštićeni na najvišem mogućem nivou.

U pogledu naknada imamo takođe odlične vesti. Za razliku od drugih metoda i opcija plaćanja u kladionicama u Srbiji, mCash opcija je potpuno besplatna. Dakle bez skrivenih troškova što je za svaku pohvalu. Svakako da postoje određeni limiti kako bi i sama platforma bila zaštićena na određen način. Tu su dnevni i mesečni limiti ali su veoma visoki i kotiraju od 600.000 – 1.000.000 dinara.

Gledajući sa aspekta ostatke ponude, Telenor banka je ponudila izvrsnu opciju plaćanja koja je uz to vrlo kvalitetna i sigurna. U tom pogledu smatramo da je mCash najbolja opcija koju možete da izaberete barem u industriji klađenja što se tiče Srbije.

FAQ

Postoji li određeni vid korisničke podrške za eventualne smetnje sa mCash opcijom plaćanja?

Ne postoji klasični kontakt servis kojeg biste očekivali. Međutim na Telenor stranici banke postoji određeni vid pomoći odnosno pitanja koja možete pronaći ukoliko se susretnete sa takvom problematikom. Ukoliko ne pronađete adekvatan odgovor, možete čitati naše recenzije jer se bavimo najrazličitijim stvarima.

Može li nastati problem sa TAC kodom, kodom koji se generiše?

Sa svakom predviđenom procedurom je moguće da pokaže grešku. Ukoliko vam se desi takvo nešto rešenje uvek ima. Takvi problemi se mogu javiti zbog položaja mobilnog uređaja ili lošije vidljivosti kao i vremenskih uslova posebice kod bankomata. Ukoliko nakon 10tak sekundi se ne učita TAC kod, potrebna je uneti ga ponovo ručno i problem bi trebao biti rešen.

Šta ako i nakon toga TAC kod ne želi da prođe prijavu?

TAC kod ima rok trajanja jer se generiše svakih 180 sekundi. Ukoliko propustite uneti taj kod u pomenutom roku on se poništava i nije validan. Dakle potrebno je zatražiti novi kod kojeg ćete unutar roka od 180 sekundi uneti i time ispravno pristupiti usluzi mCash.

Leave a Comment