Cashout U Savremenim Kladionicama – Princip I Uslovi Upotrebe

Poznato je da opcija Cashout podrazumeva mogućnost isplate novca sa tiketa pre nego što se svi mečevi završe, što je svakako odličan izbor za korisnike koji žele da osvoje određeni i siguran dobitak. Prevremena isplata je svakako jedna od pogodnosti koju korisnici rado koriste, jer sa upotrebom ove opcije su bliži sigurnijem dobitku.

Trenutno, kladionice koje nude Cashout u Srbiji su:

Cashout klađenje
Bonus
200% bonusa do 45.000 RSD
Preuzmi bonus
10 dana bezuslovnih freebet-ova
Preuzmi bonus
10.000 RSD za sport ili
40.000 RSD za slot
Preuzmi bonus
100% bonusa do 5.000 RSD
Preuzmi bonus
5.000 RSD bonus dobrodošlice
Preuzmi bonus

Posebno je atraktivna opcija kada je reč o klađenju uživo, mada ni u drugim segnetima ne zaostaje. Mnogi je nazivaju opcijom unovčanja dobitka pre kraja utakmica, jer sa njom ste u prilici da osvojite određeni dobitak.

Da biste lakše razumeli navesti ćemo vam primer upotrebe ove opcije. Primer: sastavili ste tiket sa 5 utakmica gde je potencijalni dobitak 10000 dinara. Prve četiri utakmice su završene dok je poslednji meč u toku. Sa ovom opcijom, ne morate čekati da se svi mečevi završe, da riskirate da li je tiket dobitan, jer vam ova opcija omogućava da zatražite prevremenu isplatu, bez obzira na ishod svih mečeva.

Dakle, u ovom primeru možete dobiti 6500 dinara, što je svakako dobra opcija jer ste u prilici da osvojite određeni dobitak. Bez ove opcije, morali biste da sačekate da se poslednji meč završi, pa tek onda da vidite da li je tiket dobitan ili ne.

Cash Out Kladionice

Kladionice su danas veoma popularne i omogućavaju ljudima da se zabave i zarade dodatni novac. Međutim, treba biti oprezan prilikom ulaganja u kladionice jer postoji rizik da izgubite novac. Kao i u bilo kojoj drugoj vrsti investiranja, postoji i rizik da se ne isplati odigrati.

Kada je u pitanju „cash out“ kladionice, to je funkcija koja vam omogućava da prekinete svoje oklade pre nego što se igra završi. Takođe, omogućava vam da se prijavite za delimičnu isplatu, što znači da možete da prigrabite nešto novca ako ste izgubili svoj prvobitni ulog. To će vam dati malu šansu da se vratite u igru i da se izvadite iz minusa.

Međutim, „cash out“ kladionice nisu uvek najbolja opcija. Na primer, ako ste u plusu i imate dobar ulog, možete da izgubite ogroman deo svojih zarada ako se odlučite za „cash out“. Takođe, neki „cash out“ kladionice nude malu nagradu u odnosu na ulog, što znači da možete da izgubite novac ako se odlučite za njih.

Kao i sa bilo kojom drugom vrstom investiranja, potrebno je biti oprezan prilikom korišćenja „cash out“ kladionice. Međutim, ako se pravilno koriste, mogu biti veoma korisne.

Mozzart Cashout

Iako se Mozzart kladionica već odlično pokazala u skoro svim segmentima klađenja, kladionica je odlučila svoju ponudu klađenja upotpuniti. Reč je o upotrebi opcije Cashout, koja je namenjena samo korisnicima za uživo klađenje.

Sve što trebate je biti registrirani korisnik kladionice, odigrati tiket uživo i aktivirati željenu opciju preko sajta ili aplikacije. Ako ste uspešno izvršili zahtev, dobiti ćete obavest o uspešnoj izvršenoj isplati, gde ćete moći podignuti siguran dobitak i to pre završetka meča.

Nažalost, ova opcija još uvek nije dostupna u klasičnom klađenju, stoga ako želite igrati sigurno i bez rizika savetujemo vam da se uživo kladite kako biste pogodnost mogli iskoristiti.

Mozzart cashout

MaxBet Cashout

Kao što slogan MaxBet kladionice kaže: “Tvoj tiket – Tvoja pravila”, ova opcija otvorila je nova vrata sigurnom klađenju. To je opcija koja nudi mogućnost sigurnog dobitka ili smanjenja potencijalnog gubitka, sve dok su mečevi aktivni na listiću.

Iznos dobitka zavisi od uloga događaja na tiketu, gde vam kladionica nudi određeni iznos ako koristite ovu opciju. Ponuđeni iznos zavisi od nekoliko faktora: vremema uplate tiketa, iznosa opklada, ukupnog koeficijenta završenih mečeva, ukupnog koeficijenta za događaje koji nisu započeli, bonus odigranih događaja i drugo. Ova opcija je dostupna preko veb sajta kladionice ili u poslovnicama širom Srbije.

Maxbet cashout

Meridianbet Turbo Cash

Meridianbet takođe nudi mogućnost isplate tiketa pre nego su svi mečevi na tiketu završeni, s tim da se Cashout opcija u ovoj kladionici naziva Turbo Cash. Opcija turbo keš važi samo za aktivne tikete, preko koje možete izvršiti isplatu određene novčane vrednosti. Da biste mogli naplatiti tiket korišteći ovu opciju, potrebno je da izvršite neophodne uslove:

  • Da su mečevi aktivni ili pogođeni
  • Isplata tiketa odigranih u kladionici mora biti veća od 20 dinara
  • Isplata tiketa odigrane preko stranice ili aplikacije mora biti veća od 10 dinara
  • Ako su mečevi u toku, da bi bili obrađeni kroz turbo keš moraju postojati u live ponudi
  • Da tokom aktivnih mečeva nije došlo do velikih promena kvota u odnosu na kvote sastavljenog tiketa
Meridianbet Turbo cash

GreatOdds Cashout

Da biste mogli opciju prevremene ispale sredstava u GreatOdds koristiti potrebno je da je plasman mečeva nepoznat. Uvete korištenja ove opcije su dostupni na njihovoj stranici i preko polja “Moje opklade”, preko mobilnog uređaja pod poljem “Cash Out Ponuda”.

Greatodds cashout

Circus Cashout

Ako želite da kontrolišete svoje opklade i osvojite određeni dobitak, sada to možete obaviti u Circus kladionici ili preko veb sajta. Uz aktivaciju ove usluge, Circus vam omogućava isplatu dobitka u celosti ili delimično, s tim da je jedini uslov za to da je tiket u aktivnom stanju. Opcija je dostupna za opklade koje su postavljene pre početka meča, za uživo klađenje kao za singl i multi tikete.

circus cashout

Upotreba Cashout Opcije

Upotreba Cashout opcije je zaista široka i zavisi od kladionice preko koje se kladite i sastavljate tikete. Mnogi korisnici ovu opciju nazivaju novom šansom za osvajanje određenog dobitka, jer im pruža veću kontrolu nad položenim ulogom te smanjuje rizik od gubitka.

Drugim rečima, sa ovom opcijom imate priliku da zatvorite tiket pre nego se svi mečevi završe preko koje ćete osvojiti određeni dobitak bez obzira na konačan ishod svih utakmica sa tiketa.

Naravno, moramo naglasiti da Cashout opcija donosi manji dobitak nego što je bio potencionalni dobitak na tiketu ako pogodite sve mečeve. Zbog toga je ova opcija sigurna za korisnike koji žele osigurati određeni dobitak pre završetka svih mečeva, odnosno pre nego što su svi događaju na tiketu završeni.

Korist cashout opcije može biti zanimljivo za igrače, jer vam omogućava da završite tiket pre nego što se utakmica završi. Ako vam se čini da ćete iz
gubiti tiket, cashout opcija vam omogućava da se izvučete iz situacije, što znači da ćete izbeći potpunu gubitak.

Postoje mnogi faktori koji treba da uzmete u obzir pre nego što odlučite da koristite cashout opciju. Prvo, treba uzeti u obzir da li će vam se isplatiti da prekinete tiket, tako što ćete izračunati koliko ćete izgubiti ako ga završite i koliko ćete dobiti ako prekinete tiket.

Još jedan faktor koji treba uzeti u obzir je da li ste sigurni da ćete dobiti isplatu ako prekinete tiket. U nekim slučajevima, kladionica možda neće isplatiti vašu uplatu, ako prekinete tiket pre vremena. Takođe, treba da obratite pažnju na to koliko vam je potrebno da prekinete tiket. Neki kladionice nude cashout opciju u roku od samo nekoliko minuta, dok drugi mogu da vam omoguće da prekinete tiket u bilo koje vreme.

FAQ

Koje kladionice podržavaju Cashout opciju?

To su savremene kladionice, kao: Mozzart, MaxBet, Meridianbet, GreatOdds, Circus.

Šta je Cashout?

Je pogodnost koja donosi mogućnost da osvojite nešto novca dok sve utakmice na tiketu nisu završene.

Postoje li posebni uslovi za aktiviranje Cashout-a?

Da biste aktivirali opciju Cashout nisu potrebni posebni uslovi, jer sve što trebate je biti registrovani korisnik i aktivirati uslugu preko vašeg računa kladionice u kojoj se kladite.

Leave a Comment