Ponuda Fudbal Kladionica I Sportskog Klađenja

U pogledu fudbal kladionica, ponuda je itekako zanimljiva i sveobuhvatna a domaćini se razlikuju u sitnim detaljima zavisno od tipa i vrste klađenja koju pojedinac/igrač preferira. U okviru sportskog klađenja može se analizirati više segmenata ponude koji pojedinačno a i u međusobnom odnosu mogu ponudu učiniti veoma zanimljivom. Naravno, predmet analiza i poređenja jesu perspektivni domaćini koji u Srbiji posluju veoma uspešno, čak i izvan teritorije Srbije.

Top 5 kladionice za fudbal:

kladionice za fudbal
Bonus
200% bonusa do 45.000 RSD
Preuzmi bonus
250% bonusa do 20.000 RSD
+ 200 RSD bez uslova
Preuzmi bonus
5.000 RSD bonus dobrodošlice
Preuzmi bonus
100% bonusa do 5.000 RSD
Preuzmi bonus
100% bonusa do 10.000 RSD
Preuzmi bonus

Ponuda perspektivnih kladionica u pogledu pokrivenosti sportova, različitih vrsta opklada, popularnih događaja kao i promotivnih akcija biti će razmotrene u ovom članku. Našim čitateljima dajemo detaljne analize i recenzije kako bi pravovremeno bili informisani i znali između kojih domaćina je njihov interes klađenja.

Sportska Kladionica I Pravila Klađenja

Uzimajući u obzir ponude kladionica u Srbiji s pravom možemo istaći da se radi o vrlo kvalitetnim domaćinima koji svoju ponudu upotpunjuju s vremenom i izazovima koji dolaze. Neke od perspektivnih kladionica u Srbiji u pojedinim segmentima ponude se ne razlikuju mnogo od evropskih kladionica. To je dokaz da igrači imaju zaista šta odabrati i birati između nekoliko najboljih kladionica koje posluju kod nas.

U pogledu sportskog klađenja koje je i najzastupljenije zaista ponude ne fali. Tako je moguće kladiti se na bilo koji sport koji poželite a pažljivim odabirom moguć je i veliki broj specijalnih igara na sve ponuđene događaje. U Meridianbet kladionici zasigurno ćete pronaći sve lige i sportove preko 40 kao i pokrivenost u pogledu različitih vrsta igara. Sve su uvrstili u ponudu od najpopularnijih sportova do onih manje popularnih i poznatih.

Sportska Kladionica I Pravila Klađenja

U slučaju Maxbet-a, mora se priznati da je izbor sportova manji međutim fudbal kladionica nudi preko 600 opcija tipovanja odnosno specijalnih igara na događaje. To je ponuda koja nadmašuje i neke evropske brendove kladionica.

Bilo da je sportsko ili uživo klađenje Meridianbet je pravi prvak, objektivno gledajući. Fudbal kao centralno mesto ponude, ali i mnogi drugi sportovi uključuju izvanrednu ponudu i pokrivenost kao i preko 300 mogućnosti tipovanja na većinu ponuđenih događaja.

Ponude fudbal kladionica su izuzetno jake i preporučujemo čitanje naših recenzija i analiza kako biste sebi olakšali izbor i odabrali baš tip ponude koja vama najviše odgovara.

Lista Najpopularnijih Opklada Za Fudbal Klađenje

Interesovanje za fudbal klađenje uvek je na zavidnom nivou, jer ljubitelji nogometa uvek traže najbolju ponudu, kako bi mogli što uspešnije sastavljati opklade i tikete. Zbog toga vam donosimo listu najpopularnijih opklada za fudbal klađenje:

 • Klađenje na konačan ishod utakmice – klađenje na tim koji će odneti pobedu 1X2 (pobeda domaćina, nerešeno, pobeda gosta)
 • Azjski hendikep sa gol razlikom – klađenje da će jedan tim pobediti sa gol razlikom većom od ponuđene ili da će drugi tim izgubiti sa razlikom manjom od date
 • Ishod prvog poluvremena – klađenje na tim koji će pobediti na kraju prvog poluvremena
 • Klađenje na prelaz – pogodi ishod posle oba poluvremena
 • Oba tima daju gol – klađenje da će oba tima dati gol tokom igranja meča
 • Broj golova – klađenje na ukupan broj golova (primer: na utakmici će biti 3+ ili manje od 3 gola)
 • Klađenje na prvog strelca – klađenje na igrača koji će prvi dati gol
 • Klađenje na broj žutim kartona (primer: na utakmici će biti više od 5 žutih kartona ili manje od 5)
 • Klađenje na broj kornera (primer: na utakmici će biti više od 10 kornera ili manje od 10)

Zaista je široka ponuda klađenja na fudbal, jer svaka savremena kladionica za svoje korisnike ističe ponudu klađenja na fudbal. Pored spomenutog, za fudbal klađenje je moguće odabrati sezonsko klađenje, klađenje na hendikep, egzotično klađenje, fudbal klađenje uživo i drugo.

Prednosti Uživo Klađenja I Klađenje Na Igrače

Platforme za klađenje naših persketivnih domaćina veliki su deo ponude i vrlo su male razlike između kladionica kada je o ovome reč. Uživo tipovanje je veoma tražena ponuda i za većinu igrača to predstavlja bitnu pokrivenost nivoom ponude koji se očekuje. S tim u vezi ne možemo a da ne istaknemo Mozzartbet koji odličnu pokrivenost sportova i događaja pruža na uživo klađenju. Live stream je dodatna opcija koju ne pdoržava samo Mozzartbet nego i Maxbet i Meridianbet.

Pomenuti domaćini predstavljaju sami vrh ponude a to se svakako odražava i na sekciji uživo klađenja. Veliki broj sportova za klađenje, specijalnih tipova, nagradnih fondova i džekpotova je moguće izabrati između nekoliko domaćina. Inače uživo klađenje se razlikuje vrlo malo između kvalitetnih kladionica jer je ponuda prilično ujednačena i prati savremene trendove.

Klađenje na igrače je svakako već dobro poznati deo ponude, pa ne morate istraživati ko sve nudi takvu vrstu ponude jer ćete ih pronaći kod svih prethodno pomenutih domaćina. Fudbal kladionica je najpopularniji deo uživo klađenja te svakako zauzima centralno mesto ponude.

Specijalna Ponuda Za Određene Događaje

Da ne spominjemo uobičajne ponude bonusa i promocija kojim vas vredni domaćini nagrađuju i pružaju dodatni prostor za veće dobitke, postoji i deo ponude koje su kladionica posebno uredile. Registrujući se kod određenog domaćina, klađenje postaje mnogo zanimljivije a određene kladionice ovaj segment ponude zaista podižu na zavidan nivo.

Prava je utrka između operatera ko će uvrstiti kvalitetniju ponudu i privući više igrača. S tim u vezi i predmet ovog članka jeste međusobna analiza i predstavljanje delova ponude koja će vam pomoći pri izboru vašeg mesta za klađenje.

Mozzartbet kao možda i najpersketivniji domaćin koji posluje na našem tržištu je uveo odličnu ponudu u pogledu povrata novca. Na stranici ćete to pronaći pod nazivom nedeljni cash back bonus a nije ga potrebno previše objašnjavati. Rezervisan samo za vikend odnosno nedeljno klađenje gde vam se vrši povrat dela izgubljenih sredstava iz prethodnih vikenda. Pored toga Mozzart nudi i povrat novca bez depozita uz veoma jednostavne uslove pa ga to svrstava na vrh same tabele i u pogledu redovnih a i specijalnih ponuda.

Uvećane kvote u Maxbet kladionici su odlična ponuda, izdvajajući deo mečeva na kojima dobijate bolju ponudu nego inače. Zove se i bonus tip a daje mogućnost igračima da krajnja isplata bude znatno veća nego kod običnih tiketa. Ovaj popularni domaćin takođe je uvrstio i ponudu bonusa na depozit koji se može koristiti odnosno obrtati i na opciji fudbal kladionica odnosno sportsko klađenje ili na slot igre. Tri bonusa na tri pologa depozita garantuje veći prostor za igrače i ojačanu početnu poziciju.

Strategije I Saveti – Pravila Klađenja

Fudbal kladionica, kao i neki drugi sportovi predstavljaju najstariji vid klađenja od kako postoje kladionice. Ipak vremenom se tržište razvijalo i ponuda je rasla i postajala sveobuhvatnija. Kada je reč o određenim strategijama koje važe kao pravila klađenja nije zanemarivo imati određen plan za klađenje.

Radi se o tome da želite što pripremljeniji iskoristiti svoje uloge i predviđanja a to je moguće ukoliko prethodno razradite svoj plan i taktiku. To u velikoj meri procentualno smanjuje šansu za greškama i gubicima. Odatle i potreba za korisnim savetima uzimajući naravno i reč struke iz ove oblasti odnosno savete iskusnih.

Strategiju za fudbal klađenje ali i druge vrste sportskog tipovanja smo podelili na više koraka a to su:

 • Korak 1 – se odnosi na samu pripremu tiketa za klađenje. To podrazumeva analizu liga i timova na koje želite tipovati, detalje u vezi sa raspoloženjima, zamenama, povredama i samog stanja ekipe u celini.
 • Korak 2 – s obzirom na nepredvidivost krajnjeg ishoda, izuzev velikih favorita još pre utakmice, sekcija uživo klađenja pruža odličnu mogućnost za sigurnije tipovanje. Jednom kada meč počne neke stvari se daju analizirat i u skladu sa tim tipovati za vreme meča.
 • Korak 3 – podrazumeva plan B odnosno pokriće u slučaju gubitka. Nekada stvari ne idu kako ste planirali pa je savet razmisliti o rezervnom planu kako bi se sačuvali od potpunog gubitka.
 • Korak 4 – se odnosi na objektivno i racionalno klađenje. Dakle uloge i omer dobitka i gubitka treba da se sagleda što je ponekad teško ali je nužni deo strategije racionalnog klađenja.
 • Korak 5 – analizirajte i ostalu ponudu događaja. Razlike u kvotama, određenim bonusima i promocijama mogu napraviti veliku razliku na vašem tiketu u pogledu eventualne isplate. Proverite svu značajniju ponudu i odlučite se ondje gde imate najveće šanse za dobitak.

FAQ

Koju kladionicu preporučujete kao najbolju kladionicu kod nas?

Teško da možemo istaći koja je to najbolja, preciznije bi mogli odgovoriti koje su to top 3 ili najperspektivniji domaćini na našem tržištu. To pre svega zavisi od samih vas šta tražite i koje opcije klađenja preferirate. Slobodno možemo istaći da je Mozzartbet i Meridianbet kladionice u kojima ćete pronaći sve što vas zanima a ne zaostaju ni Maxbet ili Circus. Sve je stvar vašeg izbora.

Koja sportska kladionica ima najbolju ponudu sportova i tipova igara?

To je međusobni omer kladionica zavisno koja uvrsti bolju ponudu u vašem pitanju u pogledu sportskog klađenja. Više je njih svakako sa bogatom ponudom sportskog klađenja a Meridianbet ima zastupljene sve lige koje očekujete od jedne kladionice. Ne možemo a da ne spomenemo ni Maxbet sa ponudom od preko 600 različitih opcija na tipovanje mečeva.

Postoje li neka pravila klađenja koje biste preporučili?

Odeljak u tekstu na vaše pitanje već postoji pa preporučujemo da se vratite i obratite pažnju na savete i taktike koje smo izneli u tekstu. Radi se o pre svega o dobroj pripremi i analizi, racionalnom klađenju i ulaganju kao i o eventualnom planu B. Ne zaboravite i istražiti druge ponude domaćina kako biste za sebe izabrali najbolje što se nudi.

Leave a Comment