Bonus Na Prvi Depozit

Bonusi su svakako jedno od jačih oružja kojima kladionica pokušava zadobiti poverenje igrača a to se posebno odnosi na bonus na prvi depozit. U ponudi ćete pronaći mnogo kladionica koje su uvrstile sportsko klađenje i esportove. Međutim prednost igranja online jeste registracija na veb stranicama kladionica koja uključuje druge korake u smislu bonusa, promocija ili promo koda kojim vam se jamči bolja startna pozicija.

Najbolji bonus na prvu uplatu:

Kladionice
Bonus na depozit
Prvi depozit 50% do 5000 RSD
Drugi depozit 100% do 10 000 RSD
Treći depozit 200% do 30 000 RSD
Preuzmi bonus
100% do 5000 RSD
Preuzmi bonus
100% do 10 000 RSD
Preuzmi bonus
100% do 10 000 RSD
Preuzmi bonus
Prvi depozit 200% do 30 000 RSD
Drugi depozit 50% do 10 000 RSD
Treći depozit 25% do 5000 RSD
Preuzmi bonus

Bonusi koje kladionice daju svojim igračima su zastupljene u velikom broju kako prema oblicima i veličinama tako i određenim kategorijama. Pored popularnog bonusa na prvi depozit koje većina kladionica praktikuje jer se pretvorilo u određeni standard, postoje bonusi i bez depozita gde vas se ne primorava na polog ikakvog depozita. Bonus klađenje novim igračima je postalo pristupačnije nego ikad. Operateri se veoma nadmeću ko će ponuditi primamljiviju ponudu iako su neki gledajući aktuelnu ponudu deklasirani u startu.

Postoje određeni brendovi kladionica koje pružaju u ovom smislu vrhunsku ponudu te ćemo nabrojati neke od njih kao što su Circus, Mozzart, Meridian, Great Odds ili Maxbet kao i druge u kojima ćete pronaći sadržajnu pondu. Sve zavisi od samih vas koje su vaše želje i mogućnosti kao i to šta tražite tačno od kladionice.

Ponuda u Srbiji u oblasti sveta klađenja je zaista jaka te je moguće izabrati između nekoliko odličnih domaćina mesto za klađenje. Sve što je potrebno jeste posetiti veb stranicu i registrovati nalog. Sve je vrlo jednostavno objašnjeno pa i nema potrebe za detaljnom pretragom.

Kako Ostvariti Bonus Na Prvi Depozit

Za vreme velikih takmičenja kao što su svetska li evropska prvenstva kladionice u ponudu znaju uvrstiti različite bonuse. Oni znaju biti i izmenjeni u odnosu na period pre značajnih takmičenja. Savetujemo da kod bilo kojeg domaćina da se registrujete da proverite uslove i načine ostvarivanja bonusa. Oni svakako variraju od kladionice do kladionice te postoje specifičnosti koje kladionice uvode kako bi i osvojile dodano tržište a takođe i uvele jedinstvenu ponudu koja nije zastupljena u drugima kladionicama.

Bonusi mogu biti ograničeni i na određenu regiju odnosno zemlju pa ukoliko niste iz zemlje koju kladionica predviđa bićete uskraćeni za bonus i celu registraciju. Kladionice u Srbiji obično podržavaju igrače iz svih balkanskih zemalja ali je uvek poželjno proveriti da li je dostupna kladionica za vašu zemlju.

Bonus na prvi depozit ostvarujete nakon registracije i nakon pologa simboličnog depozita na vaš korisnički račun. Atraktivniji bonusi zahtevaju veće uslove što je i logično kada sagledamo celokupnu ponudu. Ponuda operatera se zna često i promeniti pa je potrebno uvek se informisati o trenutnoj ponudi. Igrači se uvek više opredeljuju za perspektivnije operatere i kladionice jer s razlogom mogu u startu ponudu više.

Uslovi koje kladionice propisuju za ovu vrstu bonusa u 99% slučajeva zahtevaju da:

  • obrnete iznos za koji ste nagrađeni nekoliko puta (zavisi od kladionice do kladionice)
  • da iznosi kvota na odigranom tiketu budu iznad postavljenog prag

Korisne Informacije U Vezi Sa Bonusom Na Prvu Uplatu

Korisne Informacije U Vezi Sa Bonusom Na Prvu Uplatu

U pogledu vašeg dobitka bonus možete da očekujete od 50% pa do neverovatnih 100% kao što je to uveo Meridianbet. Određeni su i pragovi iznosa bonusa i kreće se od 500 RSD do 5000 RSD. S tim u vezi želimo naglasiti da promovišemo samo perspektivne kladionice koje s razlgom zaslužuju pažnju. To su pre svega Mozzart bet, Maxbet ili Meridian. Ne kažemo da to ne uključuje takođe i Cirucs i GreatOdds kladionicu koje u poslednjih godina nižu velike uspehe i pomeraju granice poslovanja.

Pomenuti bonus može trajati za određeni vremenski period te igrači koji ne iskoriste bonus u tom periodu gube pravo na isti. Nekada uplate kao što je iPay vaučeri i slično neće moći ostvariti bonus na prvu uplatu. Ukoliko se odlučite za korištenje ovog bonusa važno je znati da je isti vezan za samo jednu osobu.

Nadalje, važna činjenica jeste da se igraču garantuje bonus ukoliko celokupni iznos depozita odigra na tiketu isti dan kada je depozit i uplaćen. Nekada možete biti sprečeni isti dan odigrati tiket ili se ponuda može izmeniti. Potrebno je da ovo uzmete u obzir kako ne bi ostali bez bonusa na prvu uplatu. Bonus prva sportska kladionica je nešto što vam pomaže u startu ali nikako ne zavisi od vašeh uspeha u smislu klađenja. Isključivo vaša taktika i način igre kao i u ulaganja će biti ključni faktori vašeg uspeha klađenja.

Na bonus nećete čekati mnogo obično vam se automatizmom uplate sredstva naredni dan od dana igranja.

Zašto Kladionice Nude Bonus Na Prvu Uplatu Odnosno Depozit

Ova vrlo karakteristična vrsta bonusa koja se u terminologiji još naziva i poklon dobrodošlice kladionice koriste u svrhu vlastite promocije. Poseban tretman se usmerava prema novim igračima odnosno korisnicima. Zavisno od kladionice može varirati ova vrsta bonusa kao i njegova visina. Neke kladionice su prvaci u ovom pogledu kao npr Meridianbet, Mozzart ili Maxbet.

Bonus ne treba tretirati pogrešno jer u osnovi on vam osigurava bolju početnu poziciju. Odličan bonus je svakako poželjno pokupiti ali to ne određuje vaš uspeh na duže staze. Kladionice ne dozvoljavaju bilo kakvu isplatu ovakvih bonusa i isključivo služe kako bi se obrtali dalje na tiketima.

Upoznajte se sa svim pravilima korištenja kako biste bili sigurni šta vas sleduje kod određenog domaćina.

Razlike U Ponudi Bonusa Na Uplate/Depozit

Mogu se napraviti razlike u odnosu na bonuse koje ostvarujete u pogledu pologa novca na vaš račun. Radi se o tome da neki operateri nude klasičan bonus na prvu uplatu gde vam odrede ponudu i tako da sami izračunate šta vas tačno sleduje. Ipak neki kao Maxbet nude bonus na prve tri uplate. To znači da ćete možda odnosno ne možda nego sigurno kod kladionica kao što je Maxbet na kraju ostvariti veći bonus nego kod klasične ponude.

Mnogi možda neće razmisliti o tome na pomenuti način ali razlika postoji. Meridianbet je primer klasične ponude gde ostvarujete 100% bonusa na prvu uplatu uz minimalan prag uplate 5,000 RSD. Ipak ako se odlučite za nešto drugačiju ponudu kao što je kod Maxbet kladionice u tri depozita ćete pokupiti svoj bonus. Prvi je 50% uplaćenog iznosa, drugi 30% i treći 20% bonusa.

Kod određenih kladionica bonus na uplatu predstavlja i klasični bonus dobrodošlice što je za aktuelnu ponudu skroman bonus i ne toliko privlačan za igrače.

FAQ

Postoji li mogućnost isplate bonusa putem svog računa?

Ne, nije moguće jer kladionice su predvidele bonuse kako bi ih koristili kao svoj ulog. Bonus je moguće unovčiti ukoliko ga obrnete dovoljan broj puta nakon čega vaš dobitak možete isplatiti. Cilj bonusa je stimulacija igrača i nagrada novih korisnika koji se registruju kod kladionice.

Postoji li najpopularniji domaćin u pogledu bonusa na prvi depozit?

Ne možemo istaći jednog domaćina iako imaju određene kladionice koje prednjače u ponudi ovog bonusa. Tu se pre svega ističe MaxBet sa neverovatnim bonusom na prvi depozit od 100% međutim nije nemoguće da susretnete ovakvu ponudu i kod drugih kladionica.

Da li je isto bonus na prvi depozit i promo kod?

Ne mora nužno podrazumevati oba termina. Zavisno od kladionice moguće je da kladionica uvede promociju kroz promo kod gde ćete pokupiti određeni bonus. Takođe je moguć i bonus na prvu uplatu bez promo koda nakon pologa depozita da vam se odobri određeni iznos bonusa na raspolaganje.

Postoji li minimalan iznos za uplatu?

Kladionica obično ograniči kako gornju tako i donju granicu u pogledu ostvarivanja bonusa. Obično se radi o 500 RSD kao minimalnom pragu a najviši doseže i brojku od 5.000 RSD. Pročitajte uslove korištenja pre same opklade.

Leave a Comment