Mozzart bonus na depozit 2023

Mozzart bonus na depozit nagrađuje sve nove igrače koji naprave nalog na Mozzart-ovoj stranici. Kompanija je pristupila bonusu dobrodošlice na malo drugačiji način od većine online operatera u Srbiji i svetu. Naime, Mozzartbet bonus na depozit nagrađuje igrače za prva tri depozita. U ovom tekstu vam donosimo sve što trebate znati o načinu preuzimanja i kako možete koristiti promo mozzart bonus na depozit.

100 000 RSD
Preuzmi bonus
Mozzart het trik bonusa

Bonus na depozit Mozzart do 200%

Bonus na depozit koji dodeljuje Mozzartbet je isključivo namenjen novim igračima koji nemaju kreiran nalog na Mozzartbet-u. Igrači koji se registruju su deo promocije pod nazivom bonus dobrodošlice koji se, kada je u pitanju ovaj operater, dodeljuje prilikom prva tri depozita koje igrač napravi. Promo mozzart bet bonus na depozit je raspoređen na sledeći način:

 • Bonus na prvi depozit 50% do 5000 RSD
 • Bonus na drugi depozit 100% do 10 000 RSD
 • Bonus na treći depozit 200% do 30 000 RSD

Minimalan depozit koji igrači moraju napraviti da bi aktivirali Mozzart bonus na depozit iznosi 500 RSD.

Mozzart bonus na depozit

Mozzart bet bonus na depozit prednosti

Prva Mozzart bet bonusa na depozit jeste ta što nagrađuje igrače za prva tri depozita u odnosu na samo prvi što je standard kod većine online operatera u Srbiji. Maksimalan iznos bonusa koji igrač može osvojiti na prva tri depozita iznosi 45 000 RSD, ovaj iznos je nekoliko puta veći od prosečnog iznosa bonusa dobrodošlice u Srbiji.

Igrači mogu iskoristiti Mozzart bonus na depozit kako bi uvećali svoju banku za klađenje i kockanje i tako ostvarili finansijsku dobit i pružili sebi više šansi za dobitak. Pored toga, igrači mogu iskoristiti bonus za igranje nekih igara sa kojima nisu dovoljno upoznati i ne žele da rizikuju sopstveni novac. Sve u svemu, bonus na depozit koji Mozzart ima u ponudi je previše kvalitetan da bi ga propustili iz bilo kojeg razloga.

100 000 RSD
Preuzmi bonus

Promo mozzart bonus na depozit aktivacija

Da biste aktivirali Mozzart bet bonus na depozit potrebno je da prvo napravite nalog na Mozzart veb sajtu:

 1. Posetite Mozzart veb sajt
 2. U gornjem desnom uglu odaberite opciju „Registruj se“
 3. Upišite svoje lične podatke
 4. Kliknite na opciju „Otvori nalog“
 5. Verifikujte svoju email adresu

Nakon što ste uspešno kreirali nalog, potrebno je da napravite prvi depozit i aktivirate prvi od tri dela bonusa dobrodošlice:

 1. Ukoliko niste već prijavljeni, prijavite se na svoj Mozzart nalog
 2. U gornjem desnom uglu odaberite opciju „Uplata“
 3. Odaberite jednu od opcija za plaćanje
 4. Upišite iznos koji želite uplatiti (minimalno 500 RSD)
 5. Upišite podatke ukoliko to platna metoda zahteva
 6. Nakon što uspešno ispunite uslove bonusa, bonus novac će biti automatski dodeljen na vaš nalog

Prilikom drugog i trećeg depozita ponovite isti postupak, bonus će vam svaki put biti dodeljen automatski na vaš nalog nakon što ispunite uslove bonusa.

Promo mozzart bet bonus na depozit 50 od prvog depozita, 100% od drugog i 200% od trećeg narednog depozita se naziva još i het-trik bonus, a pravo na njega možete ostvariti samo jednom po bonusu.

100 000 RSD
Preuzmi bonus

Mozzart bonus na depozit uslovi

Da bi igrači aktivirali Mozzart bet bonus na depozit, potrebno je da prvo odigraju tikete u vrednosti od 5x iznos bonusa. Na primer, ukoliko je igrač uplatio 5000 RSD i ostvario pravo na bonus od 2500 RSD, da bi bonus bio prebačen na njegov račun potrebno je da odigra tikete u vrednosti od 7500 RSD (5 x 2500 RSD).

 • Sportsko klađenje 100% – odigravanje tiketa sa minimalno 4 para i minimalnim pojedinačnim kvotama od 1.50 (isto vredi i za sistemske tikete)
 • Klađenje uživo 25% – odigravanje tiketa sa minimalno 2 para i minimalnim pojedinačnim kvotama od 1.20
 • MLS 30% –  po nesistemskim tiketima
 • Moj Broj 30% – po nesistemskim tiketima, minimalno se računaju 3 broja na tiketima za brzo izvlačenje
 • Virtualne igre 30% – po nesistemskim tiketima za minimalno 2 para (Golden race ne ulazi u obračun za otključavanje bonusa)

Procenti se računaju prema iznosu uplate.

Ostale Mozzartbet promocije

Osim bonusa dobrodošlice, Mozzartbet u ponudi ima pregršt drugih promocija koje igrači mogu iskoristiti kako bi unapredili svoje iskustvo kockanja kao i svoj budžet. U listi ispod donosimo vam najpopularnije Mozzartbet bonuse koji su trenutno dostupni igračima iz Srbije:

 • Happy Monday Bonus
 • Miksuj za DVA MILIONA
 • Zakorači u svet mitologije
 • Eksplozija dobitaka
 • 6.500.000 Evra za godinu dana
 • Doginu dana zabave uživo
happy monday bonus

Sve detalje o navedenim promocijama kao i uslove i pravila učešća u promocijama i bonusima možete pronaći na Mozzart-ovom veb sajtu.

Još jedna jako bitna promocija u Mozzart kladionici jeste I čuveni Mozzart promo kod. Ovaj kod predstavlja dodatnu pogodnost koja omogućuje igračima da ostvare dodatni bonus prilikom depozita. Pomoću ovog promo koda dobijate dodatni novac, u zavisnosti od tipa promocije, za sportsko klađenje ili za slot igre.

FAQ

Kako mogu dobiti Mozzart bonus na depozit?

Mozzartbet bonus na depozit možete osvojiti tako što ćete kreirati nalog na njihovom veb sajtu i izvršiti prvi depozit a potom ispuniti uslove za dodelu bonusa.

Da li mogu osvojiti Mozzartbet bonus na depozit ako već imam nalog?

Ukoliko već posedujete nalog na Mozzartbetu, a pri tome niste nikada napravili depozit, imate pravo na Mozzart bonus na depozit, potrebno je samo da napravite prvi depozit i ispunite uslove za dodelu bonusa.

Da li mogu osvojiti bonus na depozit ako sam već napravio prvi depozit na Mozzartu?

Ako ste već napravili prvi depozit na Mozzartbet sajtu, nažalost ne možete učestvovati u ovoj promociji. Ali to ne mora biti kraj, Mozzartbet ima pregršt drugih promocija koje možete pronaći u tekstu iznad.

Da li mogu isplatiti stvarni novac koji osvojim sa Mozzartbet depozit bonusom?

Naravno, ukoliko ispunite uslove za oslobađanje bonusa, možete napraviti isplatu sa svog Mozzart bet naloga.

Da li je Mozzartbet siguran za igru?

Da, kladionica Mozartbet ima licencu izdatu od strane Malteške uprave za igre na sreću, jedno od međunarodnih regulatornih tela za igre na sreću. Licenca se dodeljuje samo online operaterima koji ispunjavaju sve standardne svetske kockarske industrije u pogledu sigurnosti ličnih podataka korisnika i njihovih novčanih sredstava.

4.8/5 - (10 votes)

Leave a Comment