Mozzart bonus na depozit 2024

Kompanija Mozzart se već dugi niz godina trudi da opravda svoju vodeću poziciju među kladioničarskim operaterima, I zbog toga su razne promocije stalno aktuelne za njihove igrače. Mozzart bonus na depozit je samo još jedan način da novi klijenti ostvare dodatnu priliku za zaradu na njihovom sajtu ili aplikaciji.

100 000 RSD
Preuzmi bonus

Kako Iskoristiti Bonus Mozzart?

Ovo je jedna od najbitnijih informacija za igrače na Mozzart bet kladionici I tiče se načina na koji možete da iskoristite vaš bonus. Mozzart bonus na depozit je vrlo jednostavno iskoristiti I na prvom mestu je potrebno da nakon što otvorite nalog na Mozzart bet sajtu I isti nalog verifikujete I položite depozit. Minimalni iznos depozita koji trebate da uplatite na vaš nalog da bi ostvarili pravo na bonus jeste 500 dinara. Nakon uplate novca biće vam dodeljena bonus sredstva na vašem nalogu , koja ćete moći da iskoristite za sportsko klađenje Ili slot igre. Ova bonus sredstva imaju uslovni obrt koji morate da ispunite da bi ta sredstva postala stvarni novac. Ako na primer odigrate tikete sa bonus sredstvima, vaš dobitak biće umanjen za iznos bonus sredstava koja ste iskoristili za njegovo odigravanje.

Bonus Mozzart

Bonus na Depozit u Iznosu do 1000%

Ovo je neverovatan bonus koji je namenjen novim igračima I moze da iznese I do neverovatnih 1000% na uplaćeni depozit do maksimalno 100000 dinara. Kao I svaki bonus I za ovaj Mozzart bonus potrebno je da ispunite određene uslove da biste mogli da ga iskoristite.

 • Prva I najbitnija stavka je da se registrujete na Mozzart bet sajtu
 • Potrebno je da uplatite minimalno 500 dinara
 • Zavrtite Mozzartov točak sreće
 • Otključajte bonus

Minimalna uplata za bonus je 500 rsd što znači I da je minimalna visina bonusa koji možete da ostvarite 250 dinara. Najveći iznos bonusa koji možete da dobijete jeste 100000 dinara ukoliko na točku sreće zaustavite 1000%.

Da bi bonus postao dostupan za igru , potrebno je da ispunite uslove za otključavanje bonusa 30 dana u roku od uplate prvog depozita I dodeljivanja bonusa.

Bitno je da znate da pre vrtenja Mozzart bonus točka vi birate da li želite bonus za klađenje ili za slot igre, I u zavisnosti od vašeg izbora, dobićete određene uslove za otključavanje bonusa.

Uslovi za otključavanje Mozzart bonus sredstava su sledeći.

100 000 RSD
Preuzmi bonus

Bonus za Slot Igre

Da bi otključali bonus sredstva za slot igre potrebno je da obrnete iznos dodeljenog bonusa 35 puta. Na primer ukoliko ste ostvarili bonus od 1000 dinara, potrebno je da na slot igrama izvrtite 1000 x 35 = 35000 dinara. Tek kada uspešno izvrtite ovaj iznos, bonus sredstva će postati dostupna na vašem nalogu.

Bonus za Klađenje

Otključavanje bonusa za sportsko klađenje je malkice složenije jer iako ima uslovni obrt od 4 puta dobijenog uloga, u zavisnosti od igara koje igrate određen je I iznos koji se računa u otključavanju bonus sredstava.

Ukoliko ste odabrali da igrate tikete za sportsko klađenje, potrebno je da uložite minimalno 4000 dinara ( ako uzmemo u obzir da je dobijeni bonus 1000 dinara) I da odigrate tiket sa minimalno 4 para sa pojedinačnom kvotom ne manjom od 1,45. Kod tiketa uživo klađenja 20 % od uplate tiketa se računa u uslovni obrt, I to za tikete sa minimum 2 para sa kvotom od 1,20 I većom.

Za igre sa brojevima kao što su Lucky 6, Grčki Kino I slično, 30 % od uplate nesistemskih tiketa ulazi u uslovni obrt. Kod virtuelnih igara je taj procenat isto 30% ali je potrebno da na tiketu imate minimalno 2 para sa kvotom većom od 1,20.

Za otključavanje ovog Mozzart bet bonusa na depozit imaš 30 dana I računaju se samo opklade koje su postavljene pravim novcem.

Bonus za Klađenje

Koje su Prednosti Mozzart Bonusa na Depozit?

Mozzart bonus na depozit je neverovatna promocija I pogotovo što bonus koji možete da ostvarite može da iznosi do neverovatnih 100000 dinara . Prednost koju nosi ovaj Mozzart bonus za depozit je neverovatna prilika da novoregistrovani igrači dobiju šansu za novčane dobitke sa bonus sredstvima. Bonus sredstva koja vam se dodeljuju na osnovu visine depozita predstavljaju priliku da učestvujete u onlajn klađenju na Mozzart bet sajtu sa besplatnim sredstvima, koja ćete kroz igru pretvoriti u realan novac.

100 000 RSD
Preuzmi bonus

Koje Jos Promocije Nudi Mozzart bet Kladionica?

Mozzart kompanija se uvek trudi da svojim igračima pruži šarenoliku ponudu promocija koje će im biti dostupne za klađenje na njihovom sajtu. Pored bonusa na depozit koji smo naveli u ovom tekstu, nabrojaćemo vam još neke od odličnih Mozzart promocija koje su dostupne.

Ovo su neke od promocija Mozzart bet kompanije:

 1. Happy Monday bonus za sportsko klađenje
 2. Super Multi bonus do 1000%
 3. Cash Out
 4. Džekpotovi na tikete Uživo
 5. Džekpotovi na Slot igrama
 6. VIP Klub
 7. Besplatni Spinovi

Na vama je da se registrujete na njihovom sajtu I učestvujete u nekim od ovih promocija koje su dostupne.

FAQ

Koliko najviše bonus sredstava mogu da dobijem prilikom prvog depozita?

U trenutnoj promociji na Mozzart sajtu koja se zove “Mozzart Točak Sreće”, moguće je da ostvarite bonus na depozit do najviše 1000% ili 100000 dinara. Minimalni iznos bonusa može da iznosi 250 dinara.

Kako mogu da isplatim sredstva sa svog Mozzart naloga?

Isplata sa Mozzart bet naloga moguća je na tri načina. Moguće je isplatiti novac direktno na vaš tekući račun, moguće je podići novac na nekom od mnogobrojnih uplatnih mesta I moguće je isplatiti novac preko mozzart asistenta.

Da li Mozzart ima aplikaciju za android uređaje?

Mozzart bet aplikacija dostupna je I za Android I za Ios uređaje. Prema povratnim informacijama od mnogobrojnih korisnika ove aplikacije, ona važi za jednu od najboljih na našem tržištu.

Kolika je maksimalna isplata za sportsko klađenje u Mozzart kladionici?

Mozzart kladionica ima najveću moguću isplatu od svih kladionica u Srbiji, I popularna “Maksimala” iznosi čak 50 miliona dinara.

Na koji način mogu da kontaktiram Mozzart korisničku podršku?

Mozzart korisnički servis je moguće kontaktirati direktno na sajtu preko live chata , preko e-mail adrese koja je dostupna na sajtu Ili telefonom preko glasovnog poziva ili preko vibera. Korisnički centar vam je na raspolaganju 24 h 7 dana u nedelji.

4.8/5 - (10 votes)

Leave a Comment