UFC Klađenje – Top Kladionica

Klađenje na UFC mečeve može biti jako komplikovano a na izgled jednostavno. Potrebno je izabrati popularnog operatera koji ima odličnu pokrivenost događaja. Po našoj preporuci najbolja mesta za postavljanje ufc opklada su svakako Mozzart, Meridian, Circusbet, GreatOdds i Maxbet.

Registracijom na pomenute operatere moguće je ostvariti višestruke koristi kao npr:

  • visoku ponudu kvota
  •  bezbednost igranja
  • važeće licence za rad
  • klađenje uz bonuse dobrodošlice
Kladionice
Bonus
5.000 RSD bonus dobrodošlice
Preuzmi bonus
200% bonusa do 45.000 RSD
Preuzmi bonus
10 dana besplatnog klađenja
Preuzmi bonus
100% bonusa do 5.000 RSD
Preuzmi bonus

Tipovanje u pogledu UFC mečeva i boraca može biti pravo zabavno međutim krije se čitav svet pravila i stvari koje je potrebno uzeti u obzir. Mnogo je faktora kako subjektivnih tako i objektivnih koji mogu uticati na ishod meča ili ga u većoj ili manjoj meri pomeriti sa favorita na autsajdera i obrnuto. UFC organizacija datira još od 1993.godine koja je vremenom menjala svoj oblik i način funkcionisanja.

Razvojem tehnologije i organizatori ovakvih igara su išli u korak s vremenom te se današnja ponuda ufc događaja ne može ni blizu porediti sa prijašnjom. U Srbiji su se kladionice vrlo brzo prilagodile tržištu i uvele razne načine i opcije klađenja pa smo u tom smislu i privilegovani. Neke zemlje ne daju podršku ovakvim eventima pa su građani u tom smislu zakinuti za sadržajnu ponudu koja se svakako dešava.

MMA Klađenje

MMA Klađenje

Pre same analize potrebno je napraviti razliku između par termina koji mogu zbuniti određeni broj igrača koji nisu veliki fanovi ovog sporta. Naime, bitno je praviti razliku između UFC i MMA. UFC funkcioniše kao najpopularnija MMA organizacija sporta, dakle MMA je velika organizacija a kao najpopularniji vid jedne takve organizacije je dobro poznti UFC (Ultimate Fighting Championship).

Ukoliko pratite UFC događaje i već ste u velikoj meri upućeni u potrebna znanja i trenutne forme boraca već ste na pola puta. To iz razloga jer su određeni segmenti jako bitni te oni koji planiraju da se klade čisto zbog visine kvota ili ispraćenosti događaja savetujemo da to ne rade. Veliki broj činjenica igra ulogu a to je nešto što svakako trebate uzeti u obzir.

Od fizičke spreme borca, određenih ličnih/privatnih stvari koje se vezuju za njega ili nju, mesto održavanja borbe, veštine koje poseduje i još mnogo toga će vam pomoći ili u određenim slučajevima odmoći pri odabiru tipa.

Svakako da popularnost UFC mečeva nije na toliko visokom nivou kao što je to kod fudbala ili košarke. To se odrazilo i na samu ponudu pa ne možete pronaći neke specijalne igre kao u drugim više zastupljenim sportovima. Rekli bi da se ponuda UFC-a nalazi tu negde sa tenisom te je tako moguće tipovati na jednog ili drugog borca. Dakle konačnog pobednika meča.

Ufc Kladionica

Ufc kladionica je odlična opcija za sve one koji vole da se oprobaju u sportskoj prognozi. Ufc kladionica nudi širok izbor sportskih događaja, uključujući fudbal, košarku, tenis, hokej, bejzbol, rukomet, borilačke sportove, golf, automoto sportove, vaterpolo, američki fudbal, atletiku i još mnogo toga.

U Ufc-u postoje različiti načini za postavljanje oklada. Možete napraviti jednostavnu okladu, kombinovanu okladu, sistemsku okladu, parove i još mnogo toga. To znači da možete da prilagodite svoju okladu svojim potrebama i budete u mogućnosti da nađete savršenu okladu za vas.

Ufc kladionica takođe nudi širok izbor bonusa i posebnih ponuda. Možete dobiti bonus za prvi depozit, bonus za redovne klijente, bonus za određene događaje i još mnogo toga. U Ufc-u postoje takođe posebne ponude za pojedine sportske događaje, kao što su višestruke oklade, besplatne oklade, bonus na isplatu i još mnogo toga.

Svi koji žele da se oprobaju u sportskoj prognozi bi trebalo da razmisle o Ufc kladionici. U Ufc-u možete pronaći širok izbor sportskih događaja za postavljanje oklada, kao i razne bonus ponude i posebne ponude. U Ufc-u možete pronaći sve što vam je potrebno za zabavno iskustvo sportskih oklada.

Saveti Koji Mogu Pomoći Pri Klađenju Na UFC

Kao što smo prethodno istakli bitno je pratiti ovaj svet sporta i znati ko je u kakvoj formi i bukvalno izvagati sve bitne elemente pre stavljanja opklade. Igrači koji ne poznaju borce i ceo svet borilačkog sporta neće biti uspešni i svest će se na “sreću” koju možda i mogu na početku imati. Znajući detalje i historiju oba borca možete ih objektivno oceniti i predvideti pobedu.

Bitno je napomenuti da iako pratite UFC svet nećete moći tipovati uspešno odnosno prognozirati meč na svakom ufc događaju. Kao i kod drugih sportova razlike između rivala mogu biti minimalne te je vrlo teško u takvim trenucima pogoditi konačan ishod. S tim u vezi savet koji možete primeniti jeste da se kladite na borce koje već poznajete i možete objektivno reći da je vaša procena da će pobediti određeni meč.

Igrači posebno strastveni povedu se emocijama i uđu u situacije koje im nikako ne idu u korist. Potrebno je objektivno sagledati celokupnu situaciju i detaljnijom procenom dati vlastitu prognozu meča.

Kao bitan segment jeste i mesto održavanja meča, satne razlike kao i to odakle potiče borac. Putovanja na različit kontinent mogu uzrokovi mnoge stvari direktno povezane sa faktorima od kojih meč zavisi. Satna razlika i promene bioritma se itekako odražavaju na sve nas tako i na borce koji svega dan do dva dolete u mesto odredišta meča.

Eventualne povrede mogu igrati veliku ulogu pa je potrebno i u tom smislu istražiti da li neki borac vuče povredu od ranijeg meča ili čak priprema za aktuelni meč. Trener kao bitna karika svakog borca igra značaju ulogu te na osnovu svih tih stavki može se dati objektivnija procena ishoda meča.

Kvote Na UFC Klađenje

Kvote Na UFC Klađenje

Velika je zastupljenost UFC događaja kod kladionica u Srbiji što za posledicu ima i odličnu ponudu kvota na takve događaje. Kada gledamo omer kvota ufc događaja i drugih sportova da se zaključiti da su one kod ufc događaja dosta jače i atraktivnije u odnosu na ostale sportove. Popularne organizacije kao UFC ili Bellator garantuju odlične događaje i pružaju odličan užitak za prave fanove ovakvih događaja.

Sekcija klađenja uživo dodatno začinjava atmosferu pa je moguće u raznim vremenskim momentima tipovati na određenog borca. Ponekad će meč trajati svega nekoliko sekundi a neki se oduže i na nekoliko rundi. To daje prednost iskusnim igračima koji znaju ovo područje detaljno da pretpostave u kojem pravcu meč ide i na taj način tipuju konačni ishod meča uspešno.

Iako se radi o pojedinačnim opkladama ovo je idealan način za ovaj tip klađenja zbog odsustva specijalnih igara koje su uključene u druge sportove.

Najave ovih događaja idu i do mesec i čak jače zbog marketinga a i samih boraca. Na taj način vam se ostavlja velika mogućnost da pogodite veoma visoke kvote sedmicama pre meča. To opet u prilog ide iskusnim igračima pa je savet da svakako uđete u ovaj svet i dobro se upoznate sa svime prije tipovanja na ovakve ili slične mečeve.

Zadnje Mišljenje

Pridržavanjem saveta koje smo istakli ranije mnogo će pomoći igračima da svoje opklade postave objektivno i realno. Veliki akcenat je u poznavanju UFC sveta, mečeva i samih boraca kako bi po vlastitom mišljenju odredili tip na koji žele da se klade. Prateće kvote koje su u odnosu na ostale sportove veoma visoke daju samo dodatni vetar u leđa posebno zbog pojedinačnih opklada koje su i jedine opklade koje možete postaviti.

Popularnost MMA sporta je u sve većem porastu pa se nadamo i ekspanziji u pogledu kladioničarskog sveta i uvođenju novih dodataka i opcija kao i specijalnih igara što bi dodatno ojačalo tržišnu poziciju ovog sporta.

MMA kladjenje srbija

MMA kladjenje u Srbiji je sve popularniji oblik sportskog kladjenja. Kladionicari imaju priliku da pogode ishod borbi, stavljajuci novac na borca kojeg misle da ce pobediti. Ovo je veoma uzbudljiv oblik kladjenja, jer postoji veliki rizik da se izgubi novac, ali i mogucnost da se zaradi velika suma novca.

MMA kladjenje je poznato po tome sto je veoma tezak oblik kladjenja. Kladionicar mora da bude dobro upoznat sa MMA borbama i borcima, kao i sa strategijama i tehnikama borbe. On mora da bude u stanju da napravi dobro procenu ko ce pobediti u borbi. Ako kladionicar zeli da postigne dobre rezultate u ovom obliku kladjenja, bi trebalo da se upozna sa istorijom boraca, da prati vijesti i da razume taktike i tehnike koje su ih dovele do uspeha.

U Srbiji postoje i mnogi online kladionicki sajtovi, koji omogucavaju ljudima da stavljaju novac na razlicite MMA borbe.

FAQ

Je li moguće tipovati na UFC borbe online?

Naravno, u tome i jeste čar uživo klađenja a što većina kladionica uvrštava u svoju ponudu. Dostupne su borbe za klađenje u većini kladionica u Srbiji te nema smetnji za online tipovanje.

Koje kladionice nudi naveće kvote na UFC događaje?

Odgovor na ovo pitanje ne bi moglo sadržati samo jednu kladionicu. Zašto? Iz više razloga. Pre svega različiti događaji će diktirati različite kvote kod kladionica. Ono što možemo istaći jeste određeni krug kladionica koji nudi zaista konkuretne kvote a to su pre svega MaxBet, Mozzart, Meridianbet, Circus i GreatOdds.

Da li je moguće ostvariti bonus dobrodošlice pri UFC klađenju?

Naravno to je jedan od osnovnih bonusa koje možete pokupiti kod većine kladionice u Srbiji. Razlikuju se svakako od brenda do brenda ali kao i kod ostalih sportova moguće je pokupiti vredne bonuse i iskoristiti ih pri tipovanju na ufc događaje.

Da li su navedeni svi saveti za klađenje koje treba uzeti u obzir?

Istakli smo najbitnije i najrelevantnije. Svakako da vam niko ne može dati preciznu listu na osnovu koje biste tipovali i imali zagarantovane dobitke. Radi se o nizu faktora koji mogu biti i promenjivi a savete smo dali kao znak podrške i upute igračima o kojim sve stvarima bi trebali razmisliti pre stavljanje konačne opklade na događaj.

Leave a Comment